atena777
|
Atena777 Ja kaj skuhati? Vse po vrsti. No veš vsak dan mu vmes zelenjave skuhaj za veliko žlico mesa...perutnino, govedino, kurja jetrca itd. Nareži vse na majhne koščke in kuhaj 20-25 minut....pa ne bo prav nič slabokrven. Kar se pa zmrzjene hrane tiče pa mu rajši kuhaj sproti, da bo lepo frišno, ker že tako pojejo dost kupljenih kašic....sej vem, da je bolj izi, ampak je bolj dobro frišno kot zmrzjeno....a, ne? Pa da bi riž zmrznila....dej nehi ga no srat No lahko bi...samo ne vem kako bi bilo to kej okusno? Pomoje David ne bil bil navdušen... Men ni nič dobro, če je že skuhano iz skrinje...vse nekam tekoče...eh sem menda že taka seratorka, kar se hrane tiče...al mam vedno kake "komplimente"...jaz res rada dobro...ampak res dobro jem. Nimam rada mastno, pa ne pekoče, pa ne preslano, al pa še manj premal slano, pa preveč sladko tudi ne....... Lahko si pa naštimaš v vrečkice malo korenčka, kolerabice, brokoli, cvetačo, pa malo mesa, itd. in daš frišno zmrznit....pa ko rabiš na hitro samo vrečko vzameš ven iz skrinje in daš v lonec in skuhaš.....jaz tako prakticiram, ravno zaradi mesa, ker rabim vsak dan majhen kos mesa in pol ko kupim meso, ga razrežem in ga naštimam v vrečke...pa zraven mesa še narežem na kose zelenjavo in to je to. Lp ej super, sem prav rabila eno tako mami, da me strezne, ker sem čisto zmedena od vseh teh variant, ko dajo kašice zamrznit pa to...pa mi že ni nekako šlo v glavo,sedaj ko sem si pa vendarle hotela olajšati malo pripravo, je pa David rekel; HVALA VIŠNJAAA, si le prepričala mami, da me ne bo s pomijami futrala . Ker naš David je čist po očku in on je seveda gurman 1 klase. Tko, da Visnjaaa David se ti se enkrat zahvaljuje za tole porocilo,ki govori Za dojencke . Pa lahko noc - sedaj pa res, sem ze malo minus spanca. Ceprav kje so vse ostale februarke? Kolumbo?Malecka_Mateja?LULU je modem crknil,...Demer,Margit,Jasna81,helimaša...
|