|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 16:38:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
4.10.2007 21:23:30   
atena777
Ooo noro oranžne barve bi pa tudi mi imeli!

Ah nimaš kej, ta Bc je tok slabo založen,pa so kao slovenski Baby supermarket, pa katastrofa...

Jah sej boš šla kej v Avstralijo v kratkem a Kolumbo, pa boš vsaki prnesla enga barve kot si ga izbere...Colour chooser pa meni ne dela. Tebi?

Drugače pa smo s križem bolje, moj je že lahko za računalnikom - torej po mojih kriterijih "zdrav". A pravi, da ga boli. Masaže dobiva, samo, da ne bo potem mene zvilo od masiranja...
Jutri greva pa z Davidom na plavanje na DIF. Bom poročala kako bo. Tale pilates se mi zdi, ne bo zdržal, čeprav sem vplačala za cel mesec. Pismu jest bom celo dnarsko samo še za tele treninge ponucala, pa trebušni, pa plavanje, Pilates. BOm mogla v enem mesecu nekaj zreducirati. Variante so: plavanje+ pilates brez dojenčka, ali trebušni in pilates z dojenčkom.

Bodite v cvetju!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
4.10.2007 21:39:12   
atena777

No, k sreči smo vozičkanje mal izkoristili, danes je vreme bljak! Ne dežuje ampak vsake tolk mal škropi. Kolumbo kje si kupla tisti senčnik? A je vodoodporen? Men se zdi ok, sam ne vem kako bi kej Alen zdržal, da ven ne vidi. Morma enkrat it tja v outlet v MB, to je tam, ko je OBI center, a ne?

Senčnik ni vodoodporen je iz takega najlona, samo rahel dež blokira. Ven bo pa alen videl, brez skrbi, vendar bolj kot tramvajski konj user posted image user posted image , ampak saj to imaš gor samo, ko je močno sonce,da mu v oči ne sveti, pa da ga sonce ne ožge...
Če potrebuješ dežno prevleko mislim, da imajo v Mulerju univerzalno in precej ugodno za vozičke (če primerjam s Quinny original dežno, ki raje ne omenim kok je pri BC).

Nočko punce,grem preverit križ od mojega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
4.10.2007 21:51:59   
atena777
En brezplačen test ADAC za avtosedeže: http://www.busi.si/shop/testadac.pdf predvsem za ljubiteljice Concorda...

In zanimiv accessory: http://www.pikapolonica.com/shop/prod_show.php?code_no=010669

< Sporočilo je popravil atena777 -- 4.10.2007 21:52:29 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 22:10:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 23:02:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2856
5.10.2007 9:53:34   
pikecpokec
Atenaaaaa!!!! nujno te rabim! ti si računalniški mojster, a maš mogoče na CD-ju program Visual Basic.net? ker jst mam staro verzijo (Visual Basic 6.0), pa ni taprava. rabim VB.net! dej mi prosim sporoči čimprej, da lahk grem v novo iskanje, če nimaš.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 2857
5.10.2007 11:03:56   
Bubilu
Ja, odgovor na tvoje vprašanje Malecka_mateja. Sam sm zdej ko mam še porodniško dost "doma" pr starših, ker moj full dela in sm drgač po cele dneve sama z Majem.
A tale senčnik Pepeny dela senčko tud ko je sonce že zelo nizko?

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

Neposredna povezava do sporočila: 2858
5.10.2007 20:52:22   
ribicau
Zdravo bejbe!

Najprej se zahvaljujem DeMer in Ateni777 za slikice. Super so!

Zdej pa poročam. V torek je mojega zvil, pomojem je staknil trebušno gripo al nekej tacga, pa je bil v dveh dneh OK. Včeraj pozno popoldne, pa z Evo prideva domov in sem se je tko čudno počutila. Ful sem bla utrujena, pa kr nekej mi je blo slabo.... u glavnem, sem tko bruhala, pa še drisko sem fasala, da sem se sama sebi smilila. Pol se je pa še tamla celo noč zbujala, ker se je očitno prehladila in ji je ful iz noska teklo, pa jasno, ni mogla dihat in se je jokala. Zjutraj sem bla čist izmučena od nespanja, pa od virusa, ki sem se ga pomojem od mojega nalezla....za popizuser posted image ! Pol smo šli pa na en sprehod, ker je moj popoldan v službi in sem se kr boljš počutila. Tko sva potem s tamalo ble cel dan zunaj. Zdej pa tamla spi, pa vmes jamra, moj je šel na en dobrodelni koncert, jutri gre btw jadrat, jest pa visim na računalniku user posted image user posted image user posted image .

Ej babnice, a ma mogoče katera telefonsko številko od trgovine Neža (trgovina s spodnjim perilom), v centru Supernova v Kranju. Na internetu je ne najdem, jest mam pa še za 75 eur bonov, ki so mi "propadli" v septembru, pa jih morm nekako podaljšat, če ne se bom u rit ugriznila.

Dojit bom pa jest pomojem počasi končala. Tamala vse skup nič ne popije, skoz bradavico spušča, pa ščipa me, pa še to se samo še zjutraj matrava, čez dan itak nimam šans. Se mi zdi brez veze za dva požirka na dan, da mam jest strogo dieto brez mleka in mlečnih izdelkov. A mam prou? Rečte ja, da ne bom imela slabe vesti.

Vidm, kolk ste vse pridne z rekreacijo! Svaka vam čast!

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
5.10.2007 21:28:44   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Dojit bom pa jest pomojem počasi končala. Tamala vse skup nič ne popije, skoz bradavico spušča, pa ščipa me, pa še to se samo še zjutraj matrava, čez dan itak nimam šans. Se mi zdi brez veze za dva požirka na dan, da mam jest strogo dieto brez mleka in mlečnih izdelkov. A mam prou? Rečte ja, da ne bom imela slabe vesti.

Ne imet slabe vesti. Bodi vesela, da si lahko tako dolgo dojila. Konec koncev je že velika punca, ki lahko je že ogromno druge hrane.
To je samo moje mišlenje.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
5.10.2007 21:30:58   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

a danes ni nobene?

Margit, kako Matic?

Iz noska mu še zmeraj teče. Učka je že malo bolje. Zdaj se še nekaj na drugi strani začenja. Tako da ne vem.
Že tri dni ima čist zmešan bioritem. Vse večere ga prežurava.
Na zdajle se spet neki dere. Pridem nauzaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2861
5.10.2007 21:34:23   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Atenaaaaa!!!! nujno te rabim! ti si računalniški mojster, a maš mogoče na CD-ju program Visual Basic.net? ker jst mam staro verzijo (Visual Basic 6.0), pa ni taprava. rabim VB.net! dej mi prosim sporoči čimprej, da lahk grem v novo iskanje, če nimaš.

Ti si pa posrečena!Veš ni v navadi, da imajo računalničarji doma vse zbirke orodij za programiranje. Čeprav moram reči, da sem ga imela po čistem slučaju (še iz prejšnje firme) še do letos spravljenega in ravno .NET na 5 CD-jih in sem jih s takim veseljem zabrisala stran, kot še 101 drugih stvari, da sem naredila plac stvarem za Davida. Jaz sem znani zbiratelj vsega možnega zato se mi je res nabralo vse žive krame in potem sem nabavila knjigo čiščenje nereda po FENG SHUI in da ti vidš kaj je to letelo! No ampak tebe zagotovo ni to zanimalo, kajne? Mene pa zanima na kateri faks ti user posted image  hodiš, da morate VB.NET instalirati?! HALOOO!DO zdej je bilo to samo na FRI pa še kakšen FOV,EF...
Pomojem najbolje, da DeMer vprašaš, če ima slučajno njen mož kaj, če je programer.  Jaz programiram ne, samo svetujem za varnost IT (ampak ne na porodniški, ker potem je Margit slabe volje user posted image user posted image )!

Neposredna povezava do sporočila: 2862
5.10.2007 21:36:54   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mislm, da je tale križ nalezljivuser posted image user posted image user posted image ..tut  moj hoče da ga masiram...pomoje so se teli naši fotri tajno zmenil na boh ve kermu forumuuser posted image user posted image user posted image

Kolumbo I user posted image  tvoj smisel za humor!

Neposredna povezava do sporočila: 2863
5.10.2007 21:43:06   
Margit
No sem že nazaj.

Sploh ne vem kaj ga muči. Vedno je hodil spat ob 20.00 ali pa 20.10, ker drugače se mu je kar mešalo. Zadnje tri dni pa zaspi, mogoče par minut prej, se zbudi po dobri uri. In potem je cel žur. Nikakor ne zaspat, se obrača levo, desno, na trebuh, se vsede. Ja itak a ne. Zdaj je 100% osvojil kako se iz ležečega položaja vsede. In jaz mislim kako lepo spi popoldan (ker je babyfon čisto tiho) in ko pokukam v njegovo sobo, gospod sedi na postelji in se igra. Hudo.
No uglavnem zvečer nikako ne spat. In ga tako sračkava tja do enajstih. Noro. Upam, močno upam da se spraviva v red.

Atena777 nobene zamere ni. Tud jaz sem se hecala. In konec koncev je res najboljš da se držim piskorv, glede na to, da mi menjava gesla ni uspela.user posted image

Zdajle jem tako dobr kostanj. MLjask. Ni čudno da imam že tak trebuh. Spet sam študiram kaj bi jedla.

Jutri ima pa naša stareješa punca roj. dan. Bomo že tri svečke pihal. In ne morte verjet. Rada bi torto "Labinco" (prevod Albinco, sestrico od Frančka). Mami pa totalni antitalent za kakšne ustvarjalne urice . Tako, da jutri bo lepo navadna višnjeva torta. Ko pa bo praznovala z otroci pa bo mogoče padla kakšna Labinca.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
5.10.2007 21:45:19   
atena777
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Matica in Evo, da se čimprej pozdravita!

Ribicau user posted image user posted image za 8 mesecev dojenja!
BTW našemu seznamu manjkajo rojstni dnevi dojenčkov!

Mi2 se še nekaj trudiva dojiti, čeprav tudi že bolj butično izgleda. Se bova malo pomatrala še naprej zato, ker je mine všeč, vsaj zvečer. Imaš pa prav Ribicau, če te to preveč obremenjuje nima smisla, da se matraš, razen če ne boš preveč pogrešala user posted image . Mi imamo nočno flaško že kar nekaj časa in je majka. Čez dan se pa dojiva kakor pade - niti noče ne vem kaj veliko popiti,največ 5 minut vleče in še to vedno bolj na eno dojko...Saj jaz sem tudi že hotela obupati,pa pride dan,ko se pa rad spet malo podoji...Karkoli se boš odločila bo za Evico ok!

Margit in Kolumbo, no kdaj sta mislili priti v Lj.?

A se že kaj veselite Čateških?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
5.10.2007 21:45:26   
Margit
Atena nisem slabe volje user posted image . Danes sem prav razpoložena.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
   [Brisano sporočilo]
5.10.2007 21:53:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2867
5.10.2007 21:54:46   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit
In konec koncev je res najboljš da se držim piskorv, glede na to, da mi menjava gesla ni uspela.user posted image

Zdajle jem tako dobr kostanj. MLjask. Ni čudno da imam že tak trebuh. Spet sam študiram kaj bi jedla.

Margit prosim povej kateri prašek opere najbolj in kako se prah ne prime? Mogoče mi ne bo treba pomočnice angažirati user posted image .Jaz sem čist obupala nad vzdrževanjem redu v našem domu.Če resno vzamem te stvari bi lahko cle dneve drgnila tla,sesala 2x na dan,da ne omenim, da nimamo sušilca (malecka_m user posted image ), torej vse cunje peglat!, nimamo pomivalnega stroja (torej vsa posoda se pere na roke),na teden je 10 žeht zaoprati, 3 zaspeglati,vsak dan kosilo skuhati, na sprehod peljati Davida,...ma daj kam gre to...huje ko na šihtu!Skor ni cajta za kofe!Zato sem se določila, da bom to nekako optimizirala moj melanholični del osebnosti pa poslala za nekaj časa na dopust, pa nej tam red dela!user posted image user posted image user posted image
No skratka bo že!Vglavnem, da z Davidom uživava. Danes sva bila spet na telovadbi in sicer plavanju za dojenčke. Je tolk užival, brcal, mahal z vsemi štirimi, kričal, vriskal, se smejal na glas,in to ves čas kar smo bili v vodi. Kar malo preveč (kitajci verjamejo, da preveč veselja tudi škodi user posted image ).

Kostanj sva pa tudi midva kupila par dni nazaj, taki fini debeli, marone, ampak!!!Je bil 2/3 gnil. Oh kakšno razočaranje!Mogoče bi ga morala nabirat, samo z Davidom bolj težko?

Smo na vezi, lepe sanje!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
5.10.2007 21:56:53   
DeMer
Jaz sem znani zbiratelj vsega možnega zato se mi je res nabralo vse žive krame in potem sem nabavila knjigo čiščenje nereda po FENG SHUI in da ti vidš kaj je to letelo!

U, a obstaja tudi taka knjiga? :) Atena bi te prosila za prov tocen naslov, ker ima moj  user posted image ima rs vsega in nic ne pusti vreci stran. No, pa se RD ima kmalu, tako da bi bila tale kjigica prov res primerna.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
5.10.2007 21:58:15   
DeMer
Pomojem najbolje, da DeMer vprašaš, če ima slučajno njen mož kaj, če je programer.

Atena, a ga poznas? user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
5.10.2007 22:00:57   
atena777

IZVIRNO SPOROČILO: Demer
Atena, a ga poznas?

Ja valda hodva vsak dan skupna kavo, ko sem v službi, a ti ni povedal?!!!

.....ne se hecat,veš da ga ne poznam,od kod le, si pa ti omenila dve strani nazaj, da je računalničar,a si že pozabila?Ja saj vem poporodne stanje je zlo sklerotično tudi pri meni,...

< Sporočilo je popravil atena777 -- 5.10.2007 22:05:42 >

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
5.10.2007 22:03:39   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Jaz sem znani zbiratelj vsega možnega zato se mi je res nabralo vse žive krame in potem sem nabavila knjigo čiščenje nereda po FENG SHUI in da ti vidš kaj je to letelo!

U, a obstaja tudi taka knjiga? :) Atena bi te prosila za prov tocen naslov, ker ima moj  user posted image ima rs vsega in nic ne pusti vreci stran. No, pa se RD ima kmalu, tako da bi bila tale kjigica prov res primerna.

Karen Kingston

Čiščenje nereda in FENG ŠUI

Odlična knjiga, kupila sem jo v VALE NOVAK na Wolfovi v Lj. Takrat me je koštala še starih 3300 SIT.

Pa še nisem vse popucala,še je lufta. Samo gora CD-jev je šla pa prva!user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
   [Brisano sporočilo]
5.10.2007 22:04:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2873
5.10.2007 22:04:39   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Matica in Evo, da se čimprej pozdravita!

Margit in Kolumbo, no kdaj sta mislili priti v Lj.?

A se že kaj veselite Čateških?

V ponedeljek mamo parketarja, v torek študiram če bi šla s sestro v Ikeo, v sredo pa lahjko ni panike. 

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
5.10.2007 22:06:02   
DeMer
....ne se hecat,veš da ga ne poznam,od kod le, si pa ti omenila dve strani nazaj, da je računalničar,a si že pozabila?Ja saj vem poporodne stanje je zlo sklerotično tudi pri meni,..

Hja. Pa mogoce sem pa res kdaj to rekla. :)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.