|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
29.9.2007 8:03:12   
malecka_mateja
atena če bomo imeli pa dekliščino pa ziher pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem naši probala 86 in ji nibla zelo pprevelika je pa res da je močna in velika!tak da bolje da poskusite!

kolumbo da si onega nazaj avatar mislim je bil ful lep!user posted image user posted image user posted image

mi pa gremo kmalu na krstuser posted image user posted image user posted image to bo veselo!

grem si glavo prat!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
   [Brisano sporočilo]
29.9.2007 12:22:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
29.9.2007 15:03:18   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

atena če bomo imeli pa dekliščino pa ziher pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajej, ajej mene! Kaj je možna dekliščina brez poroke?user posted image

Jst pucam ker tamau spi, pol pa NAJ katera pride k meni na kavico (ko bo spucanuser posted image user posted image user posted image )

Sm ceu vikend sama doma in bom znorela ker še ful pogresam možekauser posted image

mene že vleče, ker moj se je zakampiral za računalnik in je rekle, da se danes ne premakne nikamor!!user posted image
Spali smo do 12h in sedaj se mu nikamor ne da, ker je dneva kao ze konc. Jah tega jest ne morem razumet, ker sem antizapečkar, ampak takle mamo, kaj čes.

No skratka verjetno bova udarila en sprehod po Fužinah, ker je tudi za Zbilje že mal kasno, pa neki je škroptiti začelo...

Neposredna povezava do sporočila: 2703
29.9.2007 15:03:49   
atena777
Aja za srečanje. Vse dni v tednu lahko, samo prosim ne v sredo, ker že imava en opravek!

pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
29.9.2007 19:05:59   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

DEKLIŠČINA V KRŠKEM, KAJ PRAVTE MATI VISJNAAA??

sORY ATENA ČIST SM NOT PADLA, KO SI REKLA DA TI JE DALA MISLT POROKA OD RIBICAU

JST SE STRINJAM.....ATENA777 KDAJ BO POL POROKA, OZIROMA PREJ DEKLIŠČINA?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
29.9.2007 19:07:26   
visnjaaa
Ej Kolumbo odličen avatar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav tista krava je bila zakon.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
29.9.2007 19:37:33   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

DEKLIŠČINA V KRŠKEM, KAJ PRAVTE MATI VISJNAAA??

sORY ATENA ČIST SM NOT PADLA, KO SI REKLA DA TI JE DALA MISLT POROKA OD RIBICAU

JST SE STRINJAM.....ATENA777 KDAJ BO POL POROKA, OZIROMA PREJ DEKLIŠČINA?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Mater ste se me lotle. Poroka ne vem kdaj bo, ker se moj nic ne zmiga. Če bi bilo po mojem v ene dveh letih. Mojemu pa kar paše tko kot je. A ste to hotle slišat user posted image user posted image user posted image ?

Never say never - zato ne morem rečt poroke ne bo user posted image user posted image .

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
29.9.2007 20:04:37   
pikecpokec
Živjo!
Kok sm bla pa jst dans pridna! Vse sm pospravla, kuhno spucala (komi sm postrgala dol vso tisto maščobo user posted image ). Moj je pa posesal, pol je pa peljal Gala k babici, tko da sm mela 3 ure čist za sebe user posted image . sm šla mal na sprehod in sm ugotovila da že nism šla sama kam ene sto let. pol sm si pa še eno čokoladno bombico prvoščila user posted image .
zdej pa malček palček spi, user posted image je šel pa na fuzbal, tko da sm čist sama. lahk si kakega ljubimca naročim na dom user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
29.9.2007 20:10:42   
pikecpokec
Sm misnla da spi! ja, malo morgen! tko nori po postli da jo bo zlomu glihzdejuser posted image . sam joka pa nič, tko da ga bom zaenkrat kr pustila. da vidimo kaj bo.
no, lahko noč. jst grem mal jest, pol pa spat-sm crknjena ko pes

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
   [Brisano sporočilo]
30.9.2007 18:35:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
30.9.2007 19:37:08   
DeMer
Danes še nobena nč napisala .....

Torej Zbilje TOREK OB 10H OK?

Jest sem ZA!!!!!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2711
30.9.2007 19:48:05   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Jest sem ZA!!!!!

Jest tudi!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
30.9.2007 21:14:10   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Jest sem ZA!!!!!

Jest tudi!

OK!

Sem prizgala COMP sam, da sem preverila, ce se jutri dobimo...Vreme tudi ok kaze tako, da se vidimo!

Lahko noc!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
30.9.2007 21:38:58   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Jest sem ZA!!!!!

Jest tudi!

OK!

Sem prizgala COMP sam, da sem preverila, ce se jutri dobimo...Vreme tudi ok kaze tako, da se vidimo!

Lahko noc!

Tud jest!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
30.9.2007 21:51:18   
ribicau
Čer!

Evo tko, mi smo bli včereje v Avstrji, pa potem v Kranju....u glavnem, zapravl smo nekej čez 300 eur user posted image . V Avstrji smo se najprej ustavl v Kik-u, tam so imel ene dve bundice, ki bi ble za našo Evo, cena 10 eur. Pol smo šli pa pogledat še v Sud park (H&M, C&A), Vogele....v Vogele ni blo nč pametnega, potem v C&A so imeli samo eno varianto bundic in sem jo probala na tamali, pa ji je bla OK. Je rdeča žametna, notri pa ful podložena, pa notranja podloga je flis. Je pa ena stvar, ki me moti, kapuca se ne more sneti. Cena 20 eur. Smo šli, predno smo jo kupili, še v H&M pogledat, tam pa sploh ni blo nič, no eni taki fensi plaščki so bli, samo so bli pa ful tanki, to me je pa odbijalo, ker pol morm tamalo spodej fejst obleč, men se gre pa zato, da mi jo pozimi ne bo treba v 10 štukov napravt. V H&M smo potem vzeli še kapo (je bolj kučma, ampak naši tamali ful paše), pa rokavice, samo mi jih ni uspel ji dat na roko user posted image , upam, da bo čez kakšen mese že boljše. No to dvoje je blo skupaj 8eur, tko da se ne bom glih sekirala, če jih ne bo hotela nosit. Vzela sem pa potem še en pulover, ki se pa zdele že 2. pere. Včerej zato, ker je bil nov, danes je bi pa že pobruhan user posted image . No nazaj grede smo se ustavl še enkrat v Kik-u, ker sem nabavla žabice, imajo une ful debele, pa navadne. Navadne so ble po 1,99 eur, debele pa po 5,40 eur. Vzela sem številko 74/80, pa so ji ful predolge, tko da jih bom v sušilca ruknla, pa bojo šle zihr mal skupuser posted image . Sevede sem nabavla še dva puloverčka, enga za 3eur, enga za 2eur, pa eno rjavo oblekico ta 7 eur, joj kolk je nora. Zdele smo bli na roj. dnevu in jo je imela gor, pa pod oblekico tisi puloverček iz H&M, joj čisti cukr. Šli smo tud v Toysa in smo nabavl zic za v avto, maxi cosi - tobi! Bil je 199 eur. Znižan je bil za 25 eur, pa sva ga kr vzela. Pol smo se pa doma napapca in smo se odpravl še v Kranj. Evin dedi je bil v baby centru in je nabavu stajico, pa smo mogl povedat kakšno želimo. Seveda smo vzel rdečo, ker je tamla čist mahnena na rdečo barvo, samo je bla pa dons notri, je pa imela vsa kolena rdeča, ker gre podn v barvo. A si morte mislt? Sem jo šla takoj drgnt, pa zdej upam, da ne bo več barve puščala.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
30.9.2007 22:03:12   
ribicau
No v Kranju smo v Merkurju potem še nabavl material, da bo moj user posted image  naredu zaščito pred stopnicami. Tamala je takoj tam in mi to ni nič preveč všeč! Zdej bo pri nas spet cel teden "A je to"!

No ko smo pa nabavlal v Merkurju, pa moj dragi dobi sms od enega kolega (s katerim smo dosti skupaj), ki je povabu na pijačo, spodaj pa je napisal vabita g. in ga. tapata! Ampak moj je prebral samo zgornji del do pijače! NO in doma midva tamalo napokava v avto, pa vzela sva še prenosno posteljico, da sva jo dala tam spat in prideva tja, pa tam vsi domači, pa še eni prijatli, pa pravita a nista pokapirala sms-a....jest itak nisem vedla kakšen je bil, moj  je pa tud samo butast gledou....in potem pokažeta prstana na roki. Sta se šla pa včerej poročit, pa nobenmu nista povedala, samo pričama (to itak), staršem pa sta povedala v petek ob 19ih zvečer,naj si kao jutri vzamejo čas in pridejo na poroko. Sta bla pa oblečena v športne hlače itd,itd, brez komplikacij. Cerkevno sta se v cerkvi 100 m proč od kjer živita, civilno pa so šli v Trento, tja kjer so snemali Kekca in je baje ful dobro. Imata 16 mes sinka in sta ga oblekla v Kekca. Kolk je bil dober. Po poroki sta pa starše, sestri z družino povabila na kosilo. Ko so prišli domov, pa nam prijateljem sms-e! Ful dobra ideja. Men se je prou fajn zdelo, ker sva midva začela s tako "drugačno" poroko, zdej pa kr nekaj prijateljev razmišlja, da bi se tako poročili. Tamala je bla tko naspidirana, da je zaspala šele 21.40, ponavadi zaspi med 20. in 20.30! Sva jo dala kr v prenosno posteljico, pa okrog enih, ko smo šli domov, sem jo kr v kouter zavila, pa moj jo je imel v naročju na zadnjem zicu in je doma lepo kr naprej spala. Se naju je pa usmilia in je zjutraj spala do mal čez 9. Mami pa ati ne žurata več tko, tko da se prleglo mal pospat user posted image .

Evo, pa mi je uspel vse spesnt. Dons smo pa imel že ob enih napovedane obiske in roštiljanje, pa potem ob 18ih en roj. dan, vmes smo šli še na Ciciban dober dan...joj, zdele sem pa zbita in upam, da bo tamala spala vsaj do 8ih user posted image  - ampak vsak da ni nedelja a ne user posted image ?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
30.9.2007 22:51:20   
ribicau
Kva je zdej, a se vse crkljate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da mi nobena nič ne odpiše user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Jest bi tud, pa moj gleda american football user posted image !

Nočko

< Sporočilo je popravil ribicau -- 30.9.2007 22:52:13 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
30.9.2007 23:24:51   
urskula
Čiao Ribicao!!! 
Glih sem šla mal počekirat kaj kej čvekate februarčice,pa sem vidla,da si bila v Avstriji.Jaz moram tudi za mojega tamalga kupit kakšno bundico,da bo full topla,da mi ga ne bo treba napravljat deset štukov. Na kerem koncu Avstrije si bila,ali se splača iti  h jodlarjem??user posted image V H&M sploh nimajo nobene izbire,skoz majo eno in iste cunje.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
30.9.2007 23:33:22   
ribicau
user posted image  tole zadevico so včeraj imeli v Toysu za 20 eur (al pa 25, nisem čist ziher), znižano iz 40 al pa 50 eur. Kr nekaj Chicco zadevic so imeli znižanih za 50%! No to je čist tko, ker ste zadjič nekaj razpravljale o teh stvareh!

Urskula jest sem bla v Celovcu, šli smo v šoping center Sud Park, pa potem do Kike, Lutza, Toys'r'us! Za fantke imajo v H&M boljše oz. bolj lušne cunje, kot za bejbe! Moje mnenje, tko da se da kej dobit.Drugače pa, jest sem v C&A kupila jaknico za Evo. Sej bi jo šla  slikat, pa sem jo oprala in se suši!

(odgovor članu urskula)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.10.2007 0:00:16   
urskula
Ej hvala ti,super moram našga nahecat,da se bomo mal u šopink zapeljaluser posted image .Treba je mal zapravljatuser posted image . Ani res??

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.10.2007 8:41:37   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene pa nebo ker nimam avtauser posted image user posted image user posted image user posted image bom jokala!ker pridete same takše ko vas še ne poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

rabicau lepo da si nabavla vseuser posted image user posted image user posted image mi mamo tudi rdečo bundico!user posted image

kje pa je višnja??pa kolumbo?nikjer nobeen?atena?....

(odgovor članu urskula)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.10.2007 9:47:27   
helimaša
hej dobro jutro!
evo jst sm dvignla rit in hitr pomila, zdaj ko Maša še spi.joj, bi še spala.ampak zjutri je pa ful mraz a, ni?!jah, upam da bo dons tud tko lepo k včer.smo mel en izletek.je blo tko fajn.škoda k smo samo ob nedeljah cel dan skup.to bi mo gl nujno PREPOVEDAD tudi sobote.a se strinjate?sicer ne vem če še od katere mož dela ob sobotah, ampak moj dela skor vse sobote.on je iat bolan če ne dela.zato bi moglo bit prepovedanuser posted image user posted image user posted image pa tud jst delam sobote.joj ta služba.kar slabo mi je ko se spomnin da bom mogla it v službo in bom bol malo z pikico.
a kera kej ve kako je z dopustom po porodniški.glede na to da smo same februarke bi mogoče kera kej vedla.ker men so rekl da mi ga kao nič ne pripada ker v letu 2007 nism delala nič oziroma samo štiri dni, ker sem šla v porodniško.
no pa uživejte, grem hitr še zajtrk pojest.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2722
1.10.2007 9:54:52   
atena777
da si nabavla vse mi mamo tudi rdečo bundico!

kje pa je višnja??pa kolumbo?nikjer nobeen?atena?....

(odgovor članu

Evo mene na dolžnosti...Daj no Mateja pridi malo na Gorenjsko!

Mi imamo oranžno bundico. Ribicau zelo ugodno ste dobili!!! A v Kiku potem ni vse pobrano?
Kje pa je Toys, dostikrat slišim od gorenjk, da kake super igrače dobijo z norim popustom...

Kekec, kekec,...Tinkare pa še nimata?user posted image user posted image

Mi smo bili včraj v živalskem vrtu prvič. e ful užival v BabyZoo in papige so mu všeč, seveda, ker so rdeče barve...Ali je to potem klasika, da imajo radi rdečo barvo..naš kar znori...

Ribicau to pa je bilo izčrpno poročilo za k jutranjem kofetu, prov lušno branje....

smo na vezi!

Neposredna povezava do sporočila: 2723
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 10:55:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
1.10.2007 10:59:56   
malecka_mateja
atena z veseljem bi prišla če bi avto imela!

pa kje je to zbilje?
mogoče pa si bom probala zrihtata avto in priletim!

samo povejte kje je to???al pa kolumbo me bo spet kje čakala!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.