|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
18.6.2007 8:32:15   
pikceva
Aja Micla, še to. Pot sem ti povedala s strani, če greš iz avtoceste ven...

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
18.6.2007 9:21:50   
janja
user posted image Dobro jutro še z moje strani.

Sem že prejšnji teden napisala dolg post, pa me je spet ven vrglo. Potem se mi pa ni dalo še enkrat. Skratka jaz tudi veselo pijem Magnesol. Ti krči so postali že zelo neprijetni. Na trenutke imam celo občutek, da mi bo kar ven kaj padlo. Potem pa še user posted image  veselo skače po mojem mehurju. 

Uspelo mi je, da bom zdaj 14 dni delala samo po 4 ure, ker 8 ur (pri mojem trebuhu) res ne morem več sedeti, potem se pa celo popoldne slabo počutim. No, čez 14 dni gremo pa že na dopust  user posted image (juhuhu). Komaj že čakamo.

Čestitke vsem na novo odkritim user posted image  in uspešno opravljenim morfologijam.

Jaz v MŠ ne bom šla, ker mislim, da stvar še vedno dobro obvladam, me pa vedno obdajajo dojenčki in otroci, tako da stvar ne gre tako hitro iz prakse.  Porod je itak stvar zase, vsaka ga doživlja drugače in tudi pri isti ni vedno enako. Skrbi me edino, če se naš user posted image  ne bo obrnil. Že v 1. nosečnosti je imel user posted image  premalo prostora za obračanje in je obstal (na srečo) na glavi že od 20. tedna naprej. No, zdajšnji pa ima spodaj noge. Če ne bo sprememb, se bom poskušala dogovoriti za CR - moja krasna babica je itak na moji strani in ve, da je bil 1. porod težak in je šlo glih za glih (no otrok je bil vseeno poškodovan!). Je že moja sestra govorila z njo in je rekla, češ, da tokrat me pa ne bodo matrali. Sem si kar malo oddahnila, ker ji res zaupam. No, ampak o tem kaj več jeseni, če me ne bo prej razneslo.

O oblačilcih sem pisala že prej. Glavnino oblačil dobim od svoje sestre, nekaj je tudi od našega prvega. Kako malenkost pa bomo dobili oziroma tudi sami kupili. Edino voziček smo že kupili, ker je bil v akciji.

Uživajte v senčki in božajte svoje trebuščke. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
18.6.2007 10:01:03   
valči
Dobro jutro souser posted image !

Hvala Bogu,da je ponedeljek,ker včerajšnja nedelja je bila zame grozna.Mož je delal ves dan,ostali tudi,jaz pa sama z mojima otrokoma,starejši pa je po vrhu vsega bil še neznansko tečen,nagajiv in neposlušenuser posted image Sem se na čase kar zjokala,mi je vse padlo dol,pa mož živčen,ker imajo veliko dela na kmetiji.JAZ BI MOGLA POČIVAT,a kaj,ko je treba z otroki it ven(oprostite za črke),mene pa krči dajejo in pritiska navzdol.
Res mi je hudo,da ne morem jima toliko dat,kot bi jima mogla,zunaj uživata,jaz pa sedim in kričimuser posted image ,notri je v trenutku bomba,pol pa še mož;kako bo pa s tremi?
Ja tako je,ko padeš v rahlo depresijo,sedaj sta v vrtcu,jaz pa sem se umirila in se posvečam sebi,pa sem boljšeuser posted image
Oprostite,ker sem vam zatežila.Še kateri kdaj vse pade dol?

Vozička jaz ne rabim,imam enega s košaro,dva športna,banjico,stajico,oblačila-samo najti jih moram na podrtrešju,v kateri škatli so najmanjša.Dokupila jih seveda bom,logično in komaj čakam,da začnem,pa dude,flaške,kozmetiko,plenice.Takoj bo tukaj ta čas,ko bomo ena za drugo začele,verjetno za vsako najlepši del.

Vročina je še kar znosno,čez dan imam zaprta okna in ponoči odprta,pa imamo v stanovanju okrog 22 stopinj.Ven gremdo 12. dopoldne,popoldne po peti uri,pa v senci sedim,pa je.

Sedaj pa grem kavico spit in gledat Mein Baby na RTL pa se še kaj javim.

Ali katera ve,kako je z Nežo 81?Sedaj pa mislim,da že imajo user posted image user posted image možnost za preživetje,ne?Upam vse naj naj za njihuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.6.2007 10:22:33   
2ursae
ja, valči, jaz sem pred dobrim tednom slišala, da je ena septembrka že rodila in se je dobro izteklo user posted image  (naj me katera popravi, če imam napačno info), tako da je najbrž tud za našo nežo nekaj možnosti user posted image user posted image . Upam, da ji bo uspelo kolikor toliko donosit user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
18.6.2007 10:30:45   
*Lana*
držimo pesti za našo nežo user posted image

kak ste ostale? Js sem se dobro nazajtrkovala in spila kavico, zdaj pa mal učit user posted image , nimam volje.

Vreme je tolk turobno, da me matra pritisk. Bi najraje šla spat, pa ni časa.

Lepo preživite dan, se oglasim kaj še zvečer.

Pa pa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
18.6.2007 10:41:03   
pikceva
Ojej, smilite se mi vse, ki se morate učit. Jaz sem tudi vpisala neki po diplomi, sam trenutno sem kar odločila. In še finance...joj. Prav ne gre.

Zdaj raje malo lenarim in pohajam okrog. Sprehodi in podobno; kar mi omogoča bolniška. Sem pa začela igrati tarok na netu, tako, da veste koliko časa mi ostaja.

Glede rojstev tako zgodaj: Sem tudi jaz slišala za nosečnico v 24. tednu, ki je rodila. Res je imela srečo, da je otrok preživel. Raje naj user posted image user posted image  pri Neži še malo počakajo.

Vsem lep pozdrav.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
   [Brisano sporočilo]
18.6.2007 12:33:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikceva)
  Neposredna povezava do sporočila: 1732
18.6.2007 12:52:33   
skuštrana
Moja prijateljica (je tudi na forumu drugače) je rodila svojo punčko v 24. tednu in je danes zdrava in živahna dvoletnica, tako da ima Neža kar velike možnosti, če slučajno (upam, da ne) že rodi. Mislim, da je na forumu nedonošenčki ena, ki je rodila v 22 tednu in je punčka tudi preživela.

Kengerujčki tudi meni niso všeč, mi smo ga pri taprvi kupili, vendar sem ga kar hitro prodala in nabavila sling.

Sem pa bila v soboto v Zg in si rezervirala oz. naročila voziček. Sem dobila barvo kakršno želim.

Zivepo, naša pikica je imela na morfologiji nekje 530g (upam, da se ne motim).
Drugače pa jaz tudi pijem full full vode, ampak je problem ker niti ne hodim toliko lulat in mi verjetno ostane ta voda v telesu, čeprav tisto pravo zatekam niti ne...Eh, bo že.

iZGLEDA, DA SEM EDINA, KI JI VROČINA FULL PAŠE. Še sama ne morem verjet, ampak me sploh nič ne matra. Sem šla v soboto v Zg, v avtu brez klime, zunaj pa plus 30 men je bilo pa tak fajn user posted image ..Sem malo čudna, ali kaj? No, je pa res, da sem itak poletni človek in bolj kot je vroče boljše je..Vsaj zameuser posted image Aja, pa včeraj sem tudi šla v en hrib ob 2 pop, ko je tudi bilo okoli 30 stopinj in mi je tudi bilo tako fajn..No, verjetno pa zato full pijem vode.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
   [Brisano sporočilo]
18.6.2007 13:20:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1734
18.6.2007 15:27:02   
skuštrana
Tole vedno pozabim vprašat - a je katera vzela tisti paket za nosečnice od DM? Jaz sicer kar dosti kupim v DM, ampak na to, da bi tam izpolnila tisto pristopnico pa vedno pozabim..No, zanima me kaj kaj dobiš, a se mi sploh splača?user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
18.6.2007 16:20:17   
valči
Skuštrana,tisti DM-ov paket so boni,ki jih lahko koristiš,pa bolj ugodno kupuješ.Za kaj druga pa ne vem.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
18.6.2007 17:19:38   
kasija78
Pozdravljene!

Jaz imam pa danes eno vprašanje. Namreč počutim se nekoliko nahodno in sem si izmerila temperaturo, ki je 37 C. Ali je to še vedno normalna za nosečnice, tako kot na začetku? Ali tudi še velja, da otroku škodi temperatura od 38 C navzgor?Upam, da bo katera znala odgovoriti, ker me nekoliko skrbi. Saj je samo nahod, ampak vseeno...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
18.6.2007 18:56:57   
pikceva
Ejla,

Kasija, ni za paničarit. Jaz sem imela bronhitis in sem bla 10 dni na antibiotikih, sicer lažjih, tako, da sem se ga tudi počasi znebila (drugače dobim sumamed - bronhitis vsako leto).
Bila pa sem v 4. mesecu in obe, moja osebna zdravnica in ginekologinja sta rekli, da ni tak hud bavbav. Torej, brez skrbi.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
18.6.2007 19:11:12   
mehurčica
Hej nosečke! Danes je bilo pa res VROČE! Sicer je zdaj malo deževalo, ampak ne čutim neke razlike.user posted image Je pa razlika v mojih ponorelih hormonih.user posted image Sem se zavlekla prej stran od mojih dveh in se mogla malo zjokat...eh...kar nekaj. Morem nekaj pojest pa bo boljše.user posted image Evo, malo se že smejim. Torej Valči, ja, danes mi je vse "padlo dol".

Danes smo zvedeli, da je za dopust fraj komaj 9.avgusta. Tako da se mi bosta ta dva meseca še vleeekla. Gremo pa za 10 dni.user posted image Komaj čakam. Letos se mi nenormalno lušta morja! Gremo pa v Novi grad, tako da če bi slučajno kaj bilo, smo zelo blizu Slovenije. Tašča je pa cela prestrašena, da gremo na Hrvaško, ker je ene kolege napadel en moški s sekiro-če ste kaj slišale...In ker je nekje slišala, da imajo v neki restavraciji napis, da ne strežejo psom in Slovencem. Po moje celih 10 dni nebo spala in bo vsak dan klicala.

Kako je z NEŽO??? A že katera kaj ve?

Punce, mislite da bi jaz mogla it še enkrat v šolo za starše? Prvič sem sicer bila, ampak sem imela pol CR in v bistvu nisem občutila nič od pravega poroda, razen da mi je voda NA VELIKO odtekala. Pa če bo moj hotel bit zraven, more on še enkrat it ali je dovolj, če grem jaz sama?

Lepo bodite!

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
18.6.2007 19:57:31   
metkica1
Mehurčica; Prvič si imela CR, a sedaj misliš roditi vaginalno? Tudi jaz sem imela prvič CR in mi ga bodo sedaj naredili takoj, ker baje da si ne upajo dati glede na to, da je bila maternica prerezana umetnih popadkov, da kaj ne popoka po šivih, tako da kar naredijo CR.
No jaz nimam namena iti v materinsko šolo.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1740
18.6.2007 20:18:05   
Klaudia
user posted image  

( 63 user posted image  nas je)  

user posted image :user posted image  = 10:7   +   7 user posted image    

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Postojna, user posted image

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n

04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. inja2 ('84), LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image

05.10. Ursikazala ('70), 1n
05.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image  
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n

06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image

07.10. kala10 ('79), 1n, LJ

09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ, user posted image
09.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
09.10. Tinki_winki ('82), 1n, KP
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image  

10.10. tave ('74), user posted image

11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image

13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana
13.10. AnaB. ('79), 1n
13.10. mamica80

14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image
14.10. Neža81 ('81), 1n, MB, user posted image in user posted image  (Maša&Maj)

15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 

16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale

17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola, user posted image  (Leila)

18.10. sončnica5

19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija

20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image

21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark

22.10. inibini
22.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje

23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image

24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image
24.10. mala ('83), 3n, LJ

25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ

25.10. nana84, 1n

26.10. Dari
26.10. mama06                                                                 
26.10. Jejica, 1n

26.10. *bubi*, 2otrok

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB

29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG

30.10. soraja ('83), 1n, KP
30.10. orka**
30.10. lane31 ('76), 1n, MB
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK

31.10. živa ('77), 2n, LJ, user posted image
31.10. Ulaa
31.10. miska1

Materinska šola

LJUBLJANA
2.7.2007
- kasija 78
- oktoberka
- klaudia

Samo še dve vprašanji.
Boste imele partnerje s sabo, ali bodo šli na hitri tečaj? Moj bo šel namreč na hitri tečaj.
Ob kateri uri bi šle? Meni najbolj ustreza čimbolj zvečer, ko se v LJ že vse bolj umirja...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
18.6.2007 20:22:00   
Klaudia
Jst sm pa že od petka čist mem. V petek zvečer me je zagrabil tako močan krč, da se tut premaknt v postli nisem mogla nikamor. In do danes me še vedno mišice bolijo, vsake toliko časa pa kar močno zagrabi. Pa sem imela danes pregled... in je z nosečnostjo in user posted image  vse ok. MV lepo zaprt, nobenega vnetja... je rekla da edina možnost je, da je kaj s slepičem, kar pa ona pač ne more ugotovit in da naj počakam. Če bi se bolečina stopnjevala, pa takoj k zdravniku

Za MŠ sem se prijavla (na našem seznamčku), potem bom pa vidla kako bo. Upam da ne bom obležala do oktobra user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
18.6.2007 20:27:12   
mehurčica
Prvič si imela CR, a sedaj misliš roditi vaginalno?
Ja, če bo tokrat z glavico navzdol in vse ok ob koncu nosečnosti, bi rada probala najprej vaginalno. Se bom pa probala zmenit tako, da če ne bo šlo, da mi naredijo CR(da bi imela napotnico že kar napisano), da me ne bodo predolgo matrali, po nevem kolikem času pa komaj videli da ne gre. Me je strah, ker prvič sem okamenela ob prihodu v porodnišnico. Epiduralne ne smemo imet sem prebrala pri Pušenjaku na MON forumu.
Me je pa obojega grozno strah! Vaginalnega poroda, kot CR.user posted image Bom morala na kakšno Štorkljino delavnico/predavanje, če bo kaj do oktobra.

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 18.6.2007 20:29:09 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
19.6.2007 0:19:41   
živa
Hojla, čvekice!

Da se še vam pohvalim: danes sem naredila zadnji izpit user posted image , ki je bil res za crknit zahteven. In od zdaj dalje res uživam v nosečnosti in na porodniški, ker med prvo porodniško me je (predvsem ta) izpit zelo moril.

Drugače sem v redu, še vedno lahko kolesarim user posted image  in delam skoraj vse vaje na pilatesu; nasploh se počutim odlično (od danes naprej pa še posebno user posted image ). Do sedaj sem se od začetka nosečnosti zredila 1,7 kg, od najnižje teže pa 2,1 kg user posted image , pa res ne pazim na to, kaj jem (predvsem se mi luštajo češnjev štrudl, instant ledena kava z vsemi možnimi sladkimi priboljški in čokolada user posted image ). Nikoli sicer nisem bila suhica, še zdaj nisem, imam pa očitno vsaj to srečo, da mi do polovice nosečnosti kilogrami ne narastejo pretirano ... no, glede na prvo nosečnost bom v drugi polovici vse nadoknadila (v prvo sem se zredila za 13 kg, vsaj 10 od tega od pribl. 20. tedna dalje) user posted image .  

Oba otroka, rojeni in nerojeni, sta, kot kaže, v redu, nerojeni mi nagaja tako, da me brca tudi na bolj neprijetna mesta user posted image , drugi pa tako, da noče zaspati do pol desetih zvečer in mi milijonkrat zmeče iz postelje vse, kar lahko - povšterček, igrače, flaško ... Danes ob pol desetih mi je, po približno uri in pol, kar malo počil film user posted image  in sem ga nadrla, da je tega dovolj. Nato sem ga vzela v naročje in tolažila, ker je tako milo jokal, in ga na koncu še božala v posteljici, dokler ni zaspal. Seveda sem imela slabo vest, pa hormoni so naredili svoje tako glede potrpežljivosti kot občutljivosti (če ima katera kako besedo tolažbe in vzpodbude, da sem ravnala prav, je zelo dobrodošla, da se oglasi user posted image ). Jutri ga bo definitivno uspaval moj mož, ker gre uspeavanje pri njem navadno hitreje user posted image .

Jutri delam doma user posted image  in ker pride moja mama pazit malega, bom morda zjutraj celo uspela še malo podremuckat user posted image . Juhuhu!

Lepo se imejte,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 19.6.2007 0:20:17 >

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1744
19.6.2007 8:01:58   
2ursae
mehurčica, jaz ne nameravam še enkrat v šolo za starše, sam se bom raj mal pozanimala, kako je s tem, kolk dolgo ti velja prejšnji tečaj. Pa od prejšnjega imam še zapiske, tko da mislim, da se bom znašla. kar se pa tiče poroda, pa men tisto, kar sem tam slišala, ni nič pomagalo. V porodni imaš itak babico, ki vse diktira in fura, ti se sam prepustiš toku dogodkov. Če vse drugo obvladaš se mi zdi, da je samo zaradi predavanja o porodu brez veze hodit. No, to je moja izkušnja, morda ti bo kakšna druga drugače svetovala.
Ja, kakšno delavnico tik ped porodom ti priporočam, jaz sem šla .. ojoj, ne vem več, kako se imenuje ... mislim, da jo je vodila ga. Kuhar (se ne spomnim točno, vem pa, da je gospa dosti znana), bilo je pa nekje pri Vojkovi ulici v Lj. ... je bilo kar fajn.

klaudia, moj je šel z mano na celoten tečaj, ker ga je zanimalo, je bilo pa tam še veliko moških, ki so bili vsak dan poleg. Po pravici povedano ne vem, zakaj je ta otrok kaj bolj moj kot njegov in zakaj bi morala jaz ravnat z njim on pa ne user posted image . Dobr, recimo dojenje je res v naši domeni user posted image , vse ostalo pa ima da obvlada user posted image .

živa user posted image user posted image user posted image  za izpit. Točno vem, kako se počutiš, ker si kar predstavljam sebe z opravljenim pravosodnim izpitom user posted image  - uf, bi bila srečna. Ampak tud moj čas bo prišel, a ne.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 19.6.2007 8:04:37 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
19.6.2007 8:02:05   
pikceva
Dobro jutro,

Živa, čestitke za izpit!

Jaz bi tudi več pospala zjutraj, a kaj, ko se zbudim ko gre user posted image  v službo. Izgleda, da hodim prezgodaj spat ali pa se ne morem navaditi na tempo poležavanja (sem doma komaj kak teden). In ravno ko se bom, ne bo več mogočeuser posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
19.6.2007 9:07:42   
*Lana*
2ursae, tebe čaka pravosodni izpit, mene pa strokovni. Jutri imam datum, vendar ne verjamem, da mi lahko uspe, ker se nisem imela volje učit, saj ves čas mislim na user posted image  in kaj vse kupit in porihtat. Grem pogledat,, kako izgleda, pa če padem, se ne bo svet podrl. Se bom pa učila na zimo. Bo, kar bo, se ne obremenjujem, ker sem zdaj bolj pomembna jaz in moja user posted image  kot pa en izpit.

Kako ste ostale? Uživate? Mene muči vročina, pa pri sosedu že 2 dni delajo pri hiši - gradijo in je norišnica, sploh nimam mira.
Samo jutrišnji dan naj še mine pa začnem uživat poletje.

Lepo preživite dan, se še beremo kaj.

LP

< Sporočilo je popravil *Lana* -- 19.6.2007 9:08:24 >

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
19.6.2007 9:08:43   
*Lana*
živa, tebi pa čestitke user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
19.6.2007 11:30:14   
kasija78
Pikceva - hvala za hiter odgovor v zvezi s temperaturo. Na srečo mi ni narastla še bolj in gre zgleda za navaden nahod.

Živa - čestitke za uspešno opravljen izpit!

Mehurčica - Kaj je to štorkljina delavnica? Jaz sem nekje brala o enih tečajih poroda, ki so jih zelo hvalili, pa se ne spomnim več kje. A je to to?

Klaudia - Upam, da si bolje. Nosečnost je že sama po sebi zahtevna, res ne potrebuješ še dodatnih bolezni.

Glede tečaja - Moj user posted image  zelo veliko dela in se bo udeležil ali hitrega tečaja ali pa samo par predavanj, če je to možno. Več ali manj bom šla sama. Klaudia, meni je glede ure vseeno, se pa sicer kar strinjam za večerno (18.15), ker bo tako moj lažje prišel vsaj na tistih par obveznih srečanj.

Sicer se strinjam z 2ursae, da je user posted image  ravno toliko tudi njegov, ampak žal ima tako službo. Tudi, ko se bo user posted image  rodil, bo služba še vedno taka, kot je. Ampak tolaži me, da vem, da si bo vzel kolikor bo lahko časa ob tem. Večina bo pa na meni. Vseeno, čeprav razumem, mi je ob tem kdaj malo hudo in malodušno. Predstavljam si, da nisem edina v tej situaciji, glede na delovni tempo danes. Tudi letos bom jaz prosta celotne počitnice in bi silno rada kam šla, on pa si lahko vzame nekje 10 dni. Sama ne upam in tudi dolgčas bi mi bilo. Letos se mi je prvič zazdelo, da imeti vikend na morju ni tako slaba zamisel user posted image . Sicer glede na to, da še nimava niti hiše, lahko samo sanjarim naprej...

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
19.6.2007 11:51:16   
2ursae
pišuka, sem jezna na tole reklamo za Magnum, k se skoz prikazuje tuki ob strani user posted image , ful dobr izgleda user posted image

glede tečaja in očkov - se strinjam, da nimajo vsi časa. Tud če bi jaz zdaj spet šla, moj ne bi mogel, ker mora čuvat malega. Tko da punce, prosim, ne mi zamert, vem, da ne gre vedno, kot bi bilo optimalno, jaz sem pisala bolj s svoje perspektive, saj je moj popoldne imel cajt in sva imela možnost it skupaj user posted image .

Porodni tečaj: sem mal pobrskala po Mojmu malčku in našla reklamo za Center Štorklja Lj, Ul. Luize Pesjakove 9, info na 01/ 437 32 79 ali 041/ 663 949 ali ljubljana@storklja.si in za Maribor, Vrtec Pekrska, Pekrska 17, info na 02/25 12 421 ali 031/344 901 ali dejavnosti@storklja.si. Sama tega sicer ne poznam, oglasa za tisti tečaj, ki sem ga obiskovala, nisem našla. Morda kaj naletim nanj tekom prihodnjih mesecev in vam javim. Pa še tale mi je dobro izgledal:združenje Naravni začetki vabi v juniju (se je že začel, sam bo morda jeseni še kaj) na ciklus delavnic Pričakujemo otroka, na Grablovičevi 54, Lj , tel. 01/544 34 79 ali 031/297 400.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?