bambi
|
Pozdravljeni! Evo mene po nekaj dneh, sem imela cel cirkus te dni.... v četrtek pregled, kjer smo zopet imeli UZ (moja super G mi vedno dela UZ), verjetno zaradi težav v prejšnjih nosečnostih, no, in je bilo vse super, mala beba je skakala in divjala po moje trebuščku in migala z rokicami, tako da je zgledalo kot da bi mahala....... V petek zvečer sem potem dobila nek hudičev izcedek, pa srbet me je začelo, da sem si skoraj ta malo skrampala.... v soboto zjutraj ko sem šla na WC sem opazila nekakšno rdečo nitko na Wc papirju in me je skoraj kap. Takoj sva z šla v bolnico, da pogldeajo kaj bi bilo. Tam sem se seveda načakala kot budalo, da se je končno nekdo spomnil da me pogleda in seveda je šlo za vnetje, ki naj bi bilo normalno, krvava nitka pa verjetno ali od prejšnjega pregleda ali od mojega čohanja..... Dobila sem Canesten svečke in kremo. Včeraj mi je po vsem tem še naša ljubica skočila na trebuh, tako da sem celo večer nepremično ležala in čakala, da bebika zamiga. Tudi mene velikokrat zbada in krči tam odspodaj, ampak to me je že v 1. in 2. , ker se raztegujejo vezi, sploh čutijo to tiste , ki jim hitreje raste trebuh. Mojih Kg jaz ne bi komentirala, ker me je v četrtek znova kap, ko sem pri G stopila na vago..... 7 kg+, res da sem se tehtala oblečena, ampak vseeno. Hvala bogu vem iz prejšnjih , da so pri meni kg šli najhitreje gor ravno v 1. polovici nosečnosti, potem pa ne več, na koncu skoraj nič več, s porodom sem izgubila 12 kg, veliko vode, upam, da bo tudi tokrat tako. ME pa grozno moti celulit, ki se mi je nabral, celo malo odspredaj po nogah, čeprav sem bolj suhica, pa ne jem kakšnih groznih svinjarij, tako da kratka krilca to poletje odpadejo. MOj trebušček oz. trebuh je že kar opazen, celo ko sem v plaščku vsi vidijo, da sem noseča.... Majčk hvala bogu imama še od prejšnje , ki je bila pred 2 letoma, samo kakšne kavbojke bi si rada kupila, ker baje naslednji mesec ne grem več v službo, me bo G dala kar na bolniško, ali pa v službo samo za 4 ure. To bi mi sicer bolj pasalo, ker doma bi itak samo ležala in se sprehajala od hladilnika do TV-ja, v službi pa 4 ure hitro minejo, pa še dogaja se nekaj.... Čez 10 min se pa zame začne dopust, na morje ne gremo, ker je napovedan dež, bomo pa si organizirali kakšen izlet in predvsem uživali.... Lepo se imejte in se razvajajte