|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
26.4.2007 16:05:19   
Klaudia
user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image   

( 60 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973               3.user posted image                MB
- picola1                                                                       NM

02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                 MB
- MissLady                                            1.user posted image

04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                  LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
- Solero                   user posted image 1978               1.user posted image                  KP

05.10. 
- Ursikazala             user posted image 1970                1.user posted image  
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec
- pony                     user posted image 1974                 5.user posted image

06.10. 
- mišk                     user posted image 1982                 1.user posted image                 KK

07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                 LJ

09.10.
- janja                     user posted image 1973                 3.user posted image  (2.user posted image )     LJ
- Klaudia                 user posted image 1986                1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki           user posted image 1982                1.user posted image                 KP
- sanwebdra            user posted image 1979                1.user posted image                 MB 

10.10.
- tave                       user posted image 1974

11.10. 
- Micla                     user posted image 1977                3.user posted image  (1.user posted image )      GO
- Lillylilly                  user posted image 1979                3.user posted image  (2.user posted image )       Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977               2.user posted image                   LJ

13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                    LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )        LJ
- skuštrana               user posted image 1977                2.user posted image                    CE

15.10.

- bonci user posted image  user posted image             user posted image 1977                1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny             user posted image 1979                 1.user posted image                Domžale

17.10.
- prymorka               user posted image 1984                 1.user posted image                   KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                       user posted image 1979                 3.user posted image                   Brežice

21.10.
- Daschi                   user posted image 1976

22.10.
- inibini
- metkica1                user posted image  1980                 2.user posted image  (1.user posted image )        CE

23.10. 
- Janice

- pikceva  user posted image user posted image         user posted image 1978                  1.user posted image                     NG

24.10.
- Natasa-6                user posted image 1974                   3.user posted image                     LJ
- Neža81user posted image user posted image          user posted image 1981                  1.user posted image         Zg. Polskava
- mala                      user posted image 1983                   3.user posted image                     LJ

25.10.
- *Lana*                  user posted image 1978                   1.user posted image
- pot                                                          1.user posted image                      LJ

- nana84                                                    1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06
- Jejica                                                     1. user posted image

27.10.
- zarjica                    user posted image 1978                 1.user posted image                   MS

28.10. 
- mehurčica              user posted image 1978                 2.user posted image                    MB
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                    MB

29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
- Pikapokca              user posted image 1978                1.user posted image                   NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                     user posted image 1976                1.user posted image                     MB
- ninka 80                 user posted image 1980                  1.user posted image                     KK

31.10.
- živa

- Ulaa

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 951
26.4.2007 21:27:52   
picola1
Ojla...Klaudija, a lahko dodaš še moje podatke: l.1980, 1.nosečnost. Hvala.

Hm...kopalke...itak jih ne nosim, ker hodiva na nudistično...Čeprav letos z morjem ne bo nič, ker trenutno nimava denarja, sredi sezone ne hodiva na morje (a je to sploh dopust?), septembra (takrat greva ponavadi in bova hodila dokler otrok ne bo šel v šolo) pa bom že preveč visoko noseča in se bojim, da bi se kaj nepredvidljivega dogajalo na morju...Malo sem žalostna zaradi tega, ker sem upala, da bova šla še zadnjič sama na morje...ampak bomo vse preživeli...
Me pa še nekaj zanima: ali ste se ve tudi kaj zbližale s svojimi starši, še posebej mamo...(sploh tiste, ki boste imele prvega otroka)? Čeprav sva si bili že prej kar precej blizu, se mi zdi, da se je sedaj med nama spletla prav posebna vez...:)
In ogromnokrat se spomnim na svoje otroštvo...Čist banalne stvari me spomnijo...(vonjave, določene besede, ipd.)...In sem čist sentimentalna...Imela sem dokaj brezskrbno in lepo otroštvo in se mi sedaj budijo prav lepi spomini...(se mi zdi, da sem kot en otrok, haha) A se še kateri to dogaja?

Meni je zadnje dni tudi nekaj slabo, čeprav mi ni že skoraj cel mesec...Morda res otrok pritiska na želodec...ali pa sem se malo prehladila (čutim malo grlo) in to vpliva na to...Upam, da kmalu mine (sem se že čisto odvadila). Isto želim tudi vsem, ki vam je še vedno slabo!

Lepo se imejte! :)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 952
27.4.2007 7:54:55   
*Lana*
Dobro jutro, oktoberke!

Kako ste? Danes je tako lep dan napovedan, super, ne? Pa še praznik je in bomo doma.

Moje počutje je čez dan boljše, me pa ponoči v noge že 3 dni grabi krč. kaj to pomeni? Mi mogoče primankuje kakšnega vitamina? Nekje sem zasledila, da punce pijejo magnesol tablete. A to so magnezijeve šumeče tablete?

Lepo preživite dan, pa se vam še kaj javim.

Zdaj si grem privoščit zajtrk in en čajek!

Pa pa

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 953
27.4.2007 9:07:12   
Klaudia
*Lana* - Magnesol tablete je magnezij, samo da ga je veliko več kot v navadnih tabletah ki jih kupiš v trgovini, tako da kar pojdi v lekarno po Magnesol od Krke. Jst ga morm spit 3x na dan zaradi krčev v trebuhu

kopalke bom pa jst mela kar lanskoletne bikinke. So čist dobre ker imajo nizek pas, in nastavljiv modrček

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 954
27.4.2007 9:13:22   
Klaudia
 user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image   

( 60 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973               3.user posted image                MB
- picola1                  user posted image 1980               1.user posted image                 NM

02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                 MB
- MissLady                                            1.user posted image

04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                  LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
- Solero                   user posted image 1978               1.user posted image                  KP

05.10. 
- Ursikazala             user posted image 1970                1.user posted image  
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec
- pony                     user posted image 1974                 5.user posted image

06.10. 
- mišk                     user posted image 1982                 1.user posted image                 KK

07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                 LJ

09.10.
- janja                     user posted image 1973                 3.user posted image  (2.user posted image )     LJ
- Klaudia                 user posted image 1986                1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki           user posted image 1982                1.user posted image                 KP
- sanwebdra            user posted image 1979                1.user posted image                 MB 

10.10.
- tave                       user posted image 1974

11.10. 
- Micla                     user posted image 1977                3.user posted image  (1.user posted image )      GO
- Lillylilly                  user posted image 1979                3.user posted image  (2.user posted image )       Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977               2.user posted image                   LJ

13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                    LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )        LJ
- skuštrana               user posted image 1977                2.user posted image                    CE

15.10.

- bonci user posted image  user posted image            user posted image 1977                1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny             user posted image 1979                 1.user posted image                Domžale

17.10.
- prymorka               user posted image 1984                 1.user posted image                   KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                       user posted image 1979                 3.user posted image                   Brežice

21.10.
- Daschi                   user posted image 1976

22.10.
- inibini
- metkica1                user posted image  1980                 2.user posted image  (1.user posted image )        CE

23.10. 
- Janice

- pikceva  user posted image user posted image         user posted image 1978                  1.user posted image                     NG

24.10.
- Natasa-6                user posted image 1974                   3.user posted image                     LJ
- Neža81user posted image user posted image          user posted image 1981                  1.user posted image         Zg. Polskava
- mala                      user posted image 1983                   3.user posted image                     LJ

25.10.
- *Lana*                  user posted image 1978                   1.user posted image
- pot                                                          1.user posted image                      LJ

- nana84                                                    1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06
- Jejica                                                     1. user posted image

27.10.
- zarjica                    user posted image 1978                 1.user posted image                   MS

28.10. 
- mehurčica              user posted image 1978                 2.user posted image                    MB
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                    MB

29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
- Pikapokca              user posted image 1978                1.user posted image                   NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                     user posted image 1976                1.user posted image                     MB
- ninka 80                 user posted image 1980                  1.user posted image                     KK

31.10.
- živa

- Ulaa
[/quote]

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 955
27.4.2007 11:54:20   
mama06
Pozdravljene,

res ne vem ali je to april ali poletje? Me sploh ne moti, ker obožujem toplo in vroče vreme.

Picola1  tudi jaz sem mislila, da letos ne bo nič z dopustom, ker navadno odideva na dopust od septembra do oktobra - so v službi vsi veseli, ker jim ni treba upoštevat mene user posted image . No letos sva se odločila, da bova prvič šla na dopust v zadnjem tednu maja, še posebaj zato, ker se v kasnejših mesecih lahko kaj zakomplicira. Sicer ne razmišljam o tem, pa vseeno.....user posted image
No, kar se tiče mame, sva si tudi midve blizu, zato je sedaj še bolj panična, ko odpotujeva z letalom in ne vem, kako jo naj pomirim?

LP

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 956
27.4.2007 23:05:15   
picola1
Ja, sej midva bi šla tut maja oziroma začetek junija, ko še ni tiste tahude sezone...sam trenutno je dinarčkov zmanjkalo (pozna se moja bolniška-ni prevoza, nočnih, vikendov, praznikov itd.)...Še malo morava potrpet (ene dva meseca, da odplačava kredit za stanovanje...JUHUUUUUUUUU!), potem pa bo...(med drugim tudi že sezona...user posted image ) Sva se pa nekaj pogovarjla, da bi mogoče šla samo za vikend kam (drugače sva šla vedno za 3 tedne...)
Sicer pa tudi ne bova umrla, če enkrat ne bova šla na dopust (tudi ne bo prvič...najbrž tudi ne zadnjič)...Vsem pa ki boste letos uživale na morju pa že sedaj želim lepe trenutke!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 957
28.4.2007 8:58:44   
lane31
Dobro jutro mamice.Da se vam malo javim,za mano je NS tvrganje 1:2000user posted image
Mali pa že zdaj trmast ko user posted image , saj sem bila eno uro na UZ,pa skakala in kašljala,da bi se obrnil ,njemu pa nič mar.
Mere so vse normalne,tako da sva bila zelo vesela.
Videla sem še 3 user posted image  ,in njihove trebuške, pa sem prišla do zaključka da pa le nisem tako okrogla, kakor sem se sama videla user posted image  .
Drugače sem vredu samo naraščanja teže ne znam ustaviti, pa se mi zdi da še najmanj v družini pojem.G me je tudi že opozoril user posted image .
Je pa res da sem od nekdaj imala težave z težo in jo le mukoma vzdrževala na 52 kg.Tako sem iz 53 sedaj na 58,pri 156  velikosti.Eh saj bo
Sicer pa se dela lep dan in sonček že sije.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 958
28.4.2007 9:20:33   
mama06
Dobro jutro vsem!

Ja Picola1, vidim, da si cca. 3T pred mano in potem je res že malo pozno v posezoni. Glavno, da se boste vsi dobro počutili in bit lastnik stanovanja brez kredita je ogromno vredno, zato se ne bo svet sesul, če eno leto dopust preskočita. Boste pa zato šli drugo leto trije in vse bo poplačano user posted image .

Lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 959
28.4.2007 9:23:18   
*Lana*
Hej, kako ste?

Js že aktivna, sem že pozajtrkovala, prezračila stanovanje, plačala položnice na pošti user posted image

Zdaj me čaka malo čiščenja. Moram zložiti in zlikati na kupe perila, pa mal pospraviti omare. Mi ne diši najbolj, ko je zunaj tak lep sonček, me kar vleče v naravo.

Moje počutje je ok, včeraj zvečer sva z user posted image  poslušala srček najine pikice. Mi je kolegica posodila AngelSound, super stvarca. Srček bije 153 na minuto user posted image .

Naslednji pregled imam 15.5., me pa zanima, če mi bo moj G. naredil ultrazvok. pripadajo ti samo 3 v nosečnosti in mislim, da zdaj na tem pregledu ne. Mu bom pa rekla, naj mi ga naredi samoplačniško.
A boste šle na 3D? jaz verjetno ja, in sicer na Ptuj k DR.Lukmanu, ga hvalijo.

Nč, dovolj zaenkrat, pridne bodite, preživite čimlepši dan.

Papa user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 960
28.4.2007 9:34:15   
mama06
Lane31 ne se sekirat. Ko jaz berem, da so nekatere že v 20T ali več in da so se zredila za 3-4kg, jaz pa v 14 in imam +4 pa še malo zraven, se prav bojim 2. pregleda, ki ga imam 11.5.

LP 

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 961
28.4.2007 14:16:11   
valči
Zdravo sonosečke.

Zelo dolgo me ni bilo gor,saj sem bila osem dni v bolnici,ker sem hudo krvavela zaradi hematomov,pa sedaj strogo ležim in mirujem.Imam še vedno zelo velik hematom,ki je pod posteljico,nekaj več sem napisala pod temo-nosečnost.Tako da ne vem,kako ste kaj,bom za nazaj brala,ko pridem k sebi,prosim,držite pesti za mojega otroka,da se obdrži in da ne začnem krvaveti spetuser posted image Res preživlam krizo in strah.

Ve pa uživajte v zdravi nosečnosti in se veselite vsega lepega.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 962
28.4.2007 14:40:14   
*Lana*
Valči, držim pesti, da se vse uredi. Pridno počivaj in verjemi, da bo z user posted image  vse vredu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 963
29.4.2007 13:42:39   
kasija78
Pozdravljene,

Valči, držim pesti!

Pot - hvala za opis družinskega življenja. Zelo zanimiv in poučen za tiste, ki skrivoma sanjarimo o veliki družini. Verjetno si imela prvega otroka mlada? Jaz sem stara 28, bom 29 ob rojstvu (sva se 1,5 let trudila za otroka) in glede na dosedanje težave z zanositvijo jih ne bo časa naštimat toliko user posted image .

Za vse, ki se redite user posted image  - tudi jaz se. Zato pa se mi trebušček že pozna in hodim okrog vsa važna. Sem kar spraševala okrog mamice o tem in vsaka ima svojo zgodbo o lastnem ritmu rejenja: ene se niso nič prej, pa ogromno v zadnjem delu, ene so se več v prvem in zato manj od ostalih v zadnjem ali nič v srednjem ali... V glavnem hočem reči, da imamo različna telesa in v njih že različne malčke in da vse, kar ni pretirano, je v redu. Meni pri ohranjanju dobre samopodobe pomaga, poleg skrbi za telo, navdušenje mojega moža nad mojo novo podobo. Mogoče jim namignite, da občudovanje pomagauser posted image ?!

Pozdrav vsem novim user posted image  in dobrodošle!

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
29.4.2007 18:22:54   
tinki_winki
Pozdravljene vse nosečke.

Na temo kopalke, sem si letos že priskrbela nove bikinke (z dvama spodnjima deloma, tako se imam možnost preobleči), mogoče sem malo zgodnja, vendar sva z možem načrtovala počitnice v začetku maja (v toplicah), vendar pa zdaj user posted image  žalostna ugotavljava, da je po 2. maju napovedano bolj slabo vreme, ki se bo vleklo še celih 10 dni. Kakšna škoda, komaj prideš do dousta potem pa tako razočaranje. Da bi odpotovala kam dlje pa raje ne, zaradi bojazni da nebi šlo kaj po slabem.

Tiste, ki ste zaposelne kako boste koristile dopust čez poletje. Ali vse na koncu pred predivenim porodniškim dopustom, ali pa že prej. Jaz sem žal zaposelna za določen čas. Pogodba mi poteče konec septembra. S porodniško pa bom začela nekje v začetku septembra. V dvomih sem kako koristiti letošnji dopust. Bojim se, da če si ga pustim za konec mi bo kar hudo in dolgo poletje.   

Valči, trdno držim pesti, da bo vse tako kot mora biti  user posted image .

Imam pa eno vprašanje, mene (opažam že vsak dan), da me spremljajo bolečine v spodnjem delu trebuha, kot da bi me nekaj špikalo, morda še bolj trgalo. Vem, da je to v določeni meri normalo, zaradi raztezanja vezi. Od tistih, ki ste že drugič ali večrat noseče pa me zanima, do katerega tedna taja, ali kar žez celo nosečnost.

Naslednji pregled imam komaj 25.5, ko bomo že v 20 t oz. 21 t.

Lep pozdravček vsem in upam, da vam bom v bodoče kaj bolj sledila.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 965
29.4.2007 19:07:51   
mama06
tinki_winki jaz sem zaposlena za nedoločen čas in bom dopust v celoti koristila pred nastopom porodniškega. Sva se z mojo šefico že zmenili, pa tudi meni bolj odgovarja tako.

Kar se tiče dopusta, greva še zadnjič v dvoje konec maja na dopust, kljub nekaterim začetnim težavam in to z letalom. Od G sem dobila zeleno luč in tudi razmišljam samo pozitivno user posted image .

Sem 14T2D in tudi mene zadnje čase predvsem zvečer pika v spodnjem delu trebuha. Pa si rečem, da samo rastemouser posted image user posted image . Zato pa pijem magnezijeve šumeče tablete in je bolje.

LP

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 966
29.4.2007 20:17:29   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: kasija78

Pot - hvala za opis družinskega življenja. Zelo zanimiv in poučen za tiste, ki skrivoma sanjarimo o veliki družini. Verjetno si imela prvega otroka mlada? Jaz sem stara 28, bom 29 ob rojstvu (sva se 1,5 let trudila za otroka) in glede na dosedanje težave z zanositvijo jih ne bo časa naštimat toliko user posted image .

Tukaj je bil pa tiskarski škrat vmes. user posted image Tudi midva sva se namreč šele sedaj po enem letu in pol lahko razveselila prvih user posted image na testu. O tako velikem številu otrok lahko samo sanjava, čeprav lahko sedaj bolj pozitivno gledava na prihodnost, ker je uspelo po naravni poti. user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 967
30.4.2007 13:47:06   
bambi
Pozdravljeni!

Evo mene po nekaj dneh, sem imela cel cirkus te dni.... v četrtek pregled, kjer smo zopet imeli UZ (moja super G mi vedno dela UZ), verjetno zaradi težav v prejšnjih nosečnostih, no, in je bilo vse super, mala beba je skakala in divjala po moje trebuščku in migala z rokicami, tako da je zgledalo kot da bi mahala....... V petek zvečer sem potem dobila nek hudičev izcedek, pa srbet me je začelo, da sem si skoraj ta malo skrampala.... v soboto zjutraj ko sem šla na WC sem opazila nekakšno rdečo nitko na Wc papirju in me je skoraj kap. Takoj sva z user posted image  šla v bolnico, da pogldeajo kaj bi bilo. Tam sem se seveda načakala kot budalo, da se je končno nekdo spomnil da me pogleda in seveda je šlo za vnetje, ki naj bi bilo normalno, krvava nitka pa verjetno ali od prejšnjega pregleda ali od mojega čohanja..... Dobila sem Canesten svečke in kremo. Včeraj mi je po vsem tem še naša ljubica skočila na trebuh, tako da sem celo večer nepremično ležala in čakala, da bebika zamiga.

Tudi mene velikokrat zbada in krči tam odspodaj, ampak to me je že v 1. in 2. user posted image , ker se raztegujejo vezi, sploh čutijo to tiste user posted image , ki jim hitreje raste trebuh.

Mojih Kg jaz ne bi komentirala, ker me je v četrtek znova kap, ko sem pri G stopila na vago..... 7 kg+, res da sem se tehtala oblečena, ampak vseeno. Hvala bogu vem iz prejšnjih user posted image , da so pri meni kg šli najhitreje gor ravno v 1. polovici nosečnosti, potem pa ne več, na koncu skoraj nič več, s porodom sem izgubila 12 kg, veliko vode, upam, da bo tudi tokrat tako. ME pa grozno moti celulit, ki se mi je nabral, celo malo odspredaj po nogah, čeprav sem bolj suhica, pa ne jem kakšnih groznih svinjarij, tako da kratka krilca to poletje odpadejo. 

MOj trebušček oz. trebuh je že kar opazen, celo ko sem v plaščku vsi vidijo, da sem noseča.... Majčk hvala bogu imama še od prejšnje user posted image , ki je bila pred 2 letoma, samo kakšne kavbojke bi si rada kupila, ker baje naslednji mesec ne grem več v službo, me bo G dala kar na bolniško, ali pa v službo samo za 4 ure. To bi mi sicer bolj pasalo, ker doma bi itak samo ležala in se sprehajala od hladilnika do TV-ja, v službi pa 4 ure hitro minejo, pa še dogaja se nekaj....

Čez 10 min se pa zame začne dopust, na morje ne gremo, ker je napovedan dež, bomo pa si organizirali kakšen izlet in predvsem uživali....

Lepo se imejte in se razvajajte user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 968
30.4.2007 14:57:09   
Solero
Že dolgo me  ni bilo na klepetu z vami. Nekaj je tudi novih nosečk; vse najlepše pozdravljam!!

Jaz se še kar borim s slabostmi, ki me dajejo zdaj že 12 tednov, nekje v 6. tednu so se pa začele. Zelo, zelo me hendikepirajo pri vsakodnevnih opravilih in mi jemljejo moči in energijo. Vsak dan, ko ne bruham, je zame dosežek. Danes je celo že drugi tak dan, se moram pohvalit. Sem pa končno nehala hujšat in sem dobila nazaj izgubljeno, tako da imam točno toliko kg, kot sem jih imela, ko sem zanosila. Trebušček se mi že malo začenja poznat, se kar veselim.

Sem pa čisto zgrožena nad cenami nosečniških oblačil. Pri nas na Obali je res zelo malo teh trgovin (zaenkrat vem za dve) in nikjer ni hlač ali krila pod 10.000 sit (jaz še kar v tolarjih računam). Meni se to absolutno zdi predrago, saj gre samo za (primer) navadne poletne hlače s širokim elastičnim pasom. A je drugod tudi tako drago? Berem, da je H&M ugoden. Koliko ugoden? 

O dopustu zaenkrat samo sanjam, ker mi je vožnja z avtom še vedno nepredstavljiva ovira. Sva pa iznašla nov sistem vožnje, ki mi ne povzroča toliko slabosti. Jaz grem iz avta in hodim peš, moj mož pa počasi vozi za mano. Torej, če kje naletite na tak prizor, potem sem to morda jaz, user posted image  user posted image ...  Sicer pa sodiva med tiste, ki imamo namesto kopalk "figov list". user posted image

Pa lep prvi maj jutri... Pa-pa.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 969
30.4.2007 17:48:11   
kasija78
IZVIRNO SPOROČILO: pot

IZVIRNO SPOROČILO: kasija78

Tukaj je bil pa tiskarski škrat vmes. user posted image Tudi midva sva se namreč šele sedaj po enem letu in pol lahko razveselila prvih user posted image na testu. O tako velikem številu otrok lahko samo sanjava, čeprav lahko sedaj bolj pozitivno gledava na prihodnost, ker je uspelo po naravni poti. user posted image

Joj, sem zamočila, mi je prav nerodno user posted image . Odgovor je bil namenjen PONY! Pa sem se zatipkala in zmedla, ker nas je že toliko. Dobro, da si že noseča, ker vem, kako je čakati 1,5 let - sva midva tudi - in se potem še kdo kaj zmoti na ta račun (sem se prejšnje novo leto zelo zredilauser posted image ). Tako pa ni panike, a ne?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 970
30.4.2007 17:59:01   
kasija78
Cene hlač - Se strinjam, da so obupno drage za  obleke za par mesecev. Solero, v H&M ali C&A so kavbojke 40 evrov, hlače 3/4 ali platnene dolge pa 30 evrov. Majice so 10 do 20 evrov. Ne gledat samo na nosečniškem, ker imajo še kar nekaj stvari tudi na navadnem oddelku, ki bi zlahka bile nosečniške. Midva sva bila v Celovcu, kjer sta obe omenjeni trgovini in sem zelo zadovoljna s stvarmi.

Prijetne nakupeuser posted image !

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 971
30.4.2007 18:11:19   
mišk
Jst sem v soboto v Ljubljani v Nami kupla nosečniške Benettonove kavbojke, pa sem dala 62 eurov! Vem, full!!
Ampak so mi ble kar všeč, k majo nizki pas, pa take bolj klasik so. Vse naslednje cote si bom kupvala v Celju v H&M. A v ljubljanskem res nikjer nimajo nosečniških cot!? Zelo sem bla razočarana. Od zdej naprej bom raje šla v Celje! Pol kasnej bi si še kake lanene hlače kupla al pa kej tazga.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 972
30.4.2007 19:17:04   
pot
Oh, kasija, ne se sekirat. Se zgodi, saj nas je res veliko. Saj sem rekla, tiskarski škrat. user posted image
Te konkretne cene oblačil so pa tudi mene zanimale, tako da hvala za informacije. user posted image

Pa lepe praznike vsem.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 973
1.5.2007 10:11:24   
tinki_winki
Najprej kot se spodobi en lep prvi maj vsem.

Bambi tudi jaz se srečujem s celulitom, doma imam kar nekaj krem, ki pridno počivajo v omari. Nekako se bojim mazati, kaj vem kaj vse je v njih, nekatere so celo take, da imajo razne termične učinke,... kaj menite ve. Ali jih je varno uporabljati. sicer bomo pa potrpeli in na kg mislili ko bo čas.

Upajmo, da nam bodo prvi majski dnevi prinesli soncauser posted image , vsaj jaz si ga tako želim (zdaj ko sem končno malo doma).

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 974
1.5.2007 11:46:15   
kasija78
tinki_winki glede krem proti celulitu sem nekje zasledila, da jih ni pametno uporabljati med user posted image . ne spomnim se kje sem to že videla. logika je bila, da te kreme spodbujajo izločanje strupenih snovi v kri in na ta način spodbujajo razkrajanje celulita. meni je zvenelo dovolj prepričljivo, da se jih izogibam. morda ima katera boljšo razlago?

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.