|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
4.4.2007 15:03:34   
Daschi
Danuser posted image

janja, vozička še nisem zbrala. V bistvu si jih samo še ogledujem, da bom potem res vedela, kaj bi rada. Nočem takšnega, na katerega sem montira lupinica, ampak takega z zimsko vrečo (traxx3 ali4).
Prej sem imela od haucka olymp 5 , pa nisem bila zadovoljna. Saj vozil se je super, ampak je bil tako štorast za v avto. Zdaj pa hočem emega takega, ki bo od začetka do konca, fejst za v avto nabasat in fejst za vozit. K sreči je še čas, ker bom očitno ful komplicirala. Ampak, zadnjič v svojem življenju bom kupovala voziček za svojeuser posted image , tako da se hočem v stilu poslovit od nabavljanja otroške opremeuser posted image .

klaudia, super lepa slikca! Jaz grem pa šele naslednji teden na nuhalno.
Ali mogoče katera ve, kakšen ultrazvok ima dr. Strahova v Domžalah' Na kakšnem ti dela nuhalno?

mehurčica, pri meni je skorak isto. pritisk imam ful nizek. Kar bi bilo čisto ok, če bi jaz lahko popoldne ležala, tako pa sem v bistvu sama s tremi otroci. Mož pride najhitreje ob 17 uri, največkrat pa okrog 19-21 ure. Sicer mi ni nič hudega, ampak včasih si želim, da bi imela kaj malo bolj 'pošlihtano' beri: zlikano, pobrisan prah, v loncu specialitetouser posted image .

Kar se hrane tiče, sem tudi jaz še vedno bolj na 'dietni'. Paše mi nič. Še najraje pa jem špagete. Ja in včeraj sem jih s paradižnikovo omako, za ostale sem pa še meso dodala. No, pa pico s sirom tudi že lahko jem.
Kilogrami še isti, sem se ravno danes zjutraj tehtalča in bila kar presenečena, ker se nisem nič zredila, ker imam občutek, da imam enkrat večji trebuh.
danes sem povedala domačim, da pričakujemo še eneg, pa je tast odkimal z glavo in mi rekel, da za oktober premalo izgleda, da bi se moralo več poznati.user posted image
Oh, saj se še bo!

Skratka, imejte se fino! Jaz grem, zdaj rože sadit pred hišo.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.4.2007 16:02:05   
skuštrana
mehurčica, tiste palčke so res zakon. Maš tam na Srečanjih recept napisan, pa si jih izpeci. Jih je full simpl narest, veš. user posted image Centramed mami tabblete so tud ogromne, vsaj meni se zdi. Jo komaj pogoltnemuser posted image Ene dvakrat mi nazaj gor pride, ma grozno. Le zakaj delajo tako velike tablete?user posted image
Pritisk imam pa jaz tudi 60/100 in to kar cel danuser posted image . No, jaz vsaj lahko zjutraj kavo spijem, ker mi želodec ne nagaja.

Dashi, jaz, odkar sem noseča, vse prelagam na jutriuser posted image ..Saj delo počaka, a ne?

Mene je vagala včeraj na pregledu in sem bila tudi malo surprise, ker sem na istem. No, saj fajn, za kile je še čas.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.4.2007 19:59:58   
živa
Hojla, čvekice!

Ja, janja, Pušenjak mi je odgovoril user posted image . Očitno sta tehnika in programska oprema v dveh letih napredovali user posted image  in ni treba it v 24 urah na DHT.

Pa vseeno hvala za nasvete in predloge.

Midva sva domačim že povedala za nosečnost, jaz sem povedala trem sodelavkam in najini skupni prijatelji tudi že vedo, drugim pa nameravava povedat po NS.

Odkar mali spi do 7h, sem mnogo bolj spočita in imam več energije, sploh odkar je daljši dan (kar je sovpadlo s tem, da mali dlje spi user posted image ). O trebuščku ne bi, tudi jaz nisem noseča., ampak debela user posted image , za kg me pa vprašajte konec meseca.

Čez prvomajske gremo na dopust na Cres user posted image , upam, da bo lepo vreme, potem gremo pa čez 3 dni še za en teden jadrat; me prav zanima, kako bo malemu všeč.

Dr. Strahova ima pa, kolikor vem, navaden UZ, tudi za NS (nisem pa bila pri njej v Domžalah, zasledila sem na forumu, če nisem kaj pobrkala).

Mali je končno zaspal, zdaj grem pa malo v družbo user posted image . Lepo se imejte,

živa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 678
5.4.2007 9:16:18   
Daschi
Danes je lep danuser posted image , danes se je rodil fantekuser posted image . Moja prijateljica je dobila svojega drugega dojenčka. Doma imajo punčko, danes pa se jim je pridružil še fantek.
Ful sem vesela, pa kar nevoščljivauser posted image , ker bom morala sama še takooo dolgo čakatuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 679
5.4.2007 9:19:05   
metkica1
Ja super in čestitke tvoji prijateljici za fantka!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 680
5.4.2007 9:32:39   
valči
Še jaz se vam pridružujem,čeprav malo pozno.Podatki:
tretjauser posted image ,doma imamuser posted image  inuser posted image ,letnik 1979,spadam pa recimo okolica Brežic,ker sem v malem kraju doma,ki ga nobena ne pozna.
Da malo opišem mojo nosečnost.Okrog sedmega tedna so se začeli pojavljat izcedki,rjavi,roza,v 10.tednu krvavi.V ponedeljek sem imela kontrolo pri ginekologu in mu vse to povem,pa naredi UZ in vidi dva hematoma na vsaki strani otroka in da so od tod izcedki.Pol pa šok dva tedna bolniške strogo mirovanje,ker lahko hematom ob naporu poči.Jaz tako presenečena,sem ga pozabila vprašat,če to mine,ostane do konca nosečnosti,skratka,kar buljila sem v njega in rekla adijo,ko je vse napisal.

Si lahko mislite,ka se počutim,zelo me skrbi za otroka,strahoma hodim na wc,da ne bi videla krvi.Z bolniško sem se nekako sprijaznila,sem imela v prejšnjih dveh user posted image  tudi krvavitve in sem bila v bolniški do konca in sedaj imam tudi tak občutek.
Kakšen vzrok pa imate ve user posted image  za bolniško in ali ima katera podobne težave?
Žal ne znam z rdečo označit vprašanjauser posted image

Drugače pa mam bolj tak-tak apetit,kak dan mi ne paše veliko jest,kak dan veliko.Včeraj sem pojedla tri banane in ne vem koliko koščkov kruha z maslom,pa čaj mi paše,ne več voda,pa kislo,ne sladko.Čudne ideje imam.Kile so še enake-62,tako da nisem presuha na 165 cm,ampak pri ginekologu mi kaže vedno kila več-63 zanimivo.Prvič sem se zredila 10,drugič pa 22,koliko sedaj pa bomo videli,sploh ni važno,samo da bi bilo z user posted image  vse ok.
Sedaj že pišem litanije,bom se še javila,naj me da katera na seznam,ne vem katera je odg. za to,aja pdp.je 20.10.2007.
čao

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 681
5.4.2007 9:45:44   
Daschi
Valči, dobrodošla!

Tudi jaz sem imela na začetku težave z izcedki. V bistvu je bila samo ena moja nosečnost brez rjavih ali rdečih izcedkov. Še malo, pa bomo lažje zadihale, prvih nekaj najbolj rizičnih tednov se približuje koncu.

Tudi jaz sem vodo zamenjala za nesladkani čaj. zanimivo, da mi voda sploh ne paše.
jesti pa ne morem veliko. Če je moj obrok prevelik, potem se ful slabo počutim. zato raje neham jesti do časa. No, upam, da se bo to izboljšalouser posted image .

Jaz na bolniški nisem. Delam doma, tako da moje delo nemoteno poteka naprej. kar je super, dnevi kar švigajo mimo mene. Super pa ni to, da bom morala tudi, ko dobimo dojenčka, čim prej sesti nazaj za računalnik. Prednosti in slabosti, tako kot pri vsakem delu....

lepo se imejte danes!

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 9:48:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
5.4.2007 11:37:12   
Klaudia

user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image  

( 49 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973                3.user posted image                MB
02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                MB
04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
05.10. 
- Ursikazala
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec
06.10. 
- Solero
- mišk                     user posted image 1982                1.user posted image                 KK
07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                  LJ
09.10.
- janja                     user posted image 1973                3.user posted image  (2.user posted image )      LJ
- Klaudia                 user posted image 1986               1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki            user posted image 1982               1.user posted image                   KP
10.10.
- tave                       user posted image 1974
11.10. 
- Micla                     user posted image 1977               3.user posted image  (1.user posted image )        GO
- Lillylilly                  user posted image 1979              3.user posted image  (2.user posted image )      Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977                2.user posted image                   LJ
13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                     LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image          
14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )         LJ
- skuštrana               user posted image 1977                 2.user posted image                      CE
15.10.
- someone                user posted image 1979                2.user posted image                  MB
16.10.
- Jan@
18.10.
- sončnica5
19.10.
- MB*TANJA*   
- mama06
20.10.
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                     MB
- metkica1                user posted image                          2.user posted image  (1.user posted image )          CE
- valči                       user posted image 1979                  3.user posted image                   Brežice
21.10.
- Daschi                   user posted image 1976
22.10.
- inibini
23.10. 
- Janice
- ninka 80                 user posted image 1980                 1.user posted image                     KK
24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                 3.user posted image                    LJ
- Neža81user posted image user posted image
- mala                      user posted image 1983                  3.user posted image                     LJ
26.10.
- Dari
27.10.
- kaja80
- anonimnaA
- zarjica                    user posted image 1978                1.user posted image                   MS
28.10. 
- mehurčica
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP
29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
30.10.
- soraja
- orka**
31.10.
- živa

user posted image     
 - prymorka
 - sanwebdra

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 684
5.4.2007 13:18:56   
Anonimen
cestitke tvoji prjatelci daschi.
moj apetit se vraca. se malo,pa bo sla kaka kila nazaj gor.
ker vas je dosti iz ljubljane,bi mogoce srecanje kar tam naredle.kje pa predlagate?kera bi sploh vse prisla, pa s kje,da lazje dolocmo kraj? kaj pa datum, kdaj bi se doble?med vikendom, bi vas sigurno vec prislo,tak da mormo zaj samo se cas pa lokacijo dolocit.kere ste za srecanje, predlagajte kraj, kje bi se rade doble, pa kdaj,pa ob klkih?

AnonimnaA

(odgovor članu Klaudia)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
5.4.2007 14:51:11   
mehurčica
Za seznam: 1978, 2.user posted image , MB

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
5.4.2007 15:09:30   
AnaB.
Živjo,

kako ste kaj ob takem lepem vremenu. Kar nisem mogla zdržat v službi in sem šla malo pohajat (bom pač morala doma nadoknadit, na žalostuser posted image ). Kmaj čakam, da se dokončno otopli, da bomo lahko skoz zunajuser posted image user posted image  in vsem pokazale naše prelepe trebuščke, a neuser posted image .

A mi lahko kera pove, kako lahko prilepim slikico moje prelepe pikice?

Aja... mal sem lena pa se mi ne da brskat...kje se staknejo tiste majčke pridem oktobrauser posted image

Hvala

pa lepo dan vsem user posted image !!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 687
5.4.2007 15:51:08   
janja
čau,

še jaz se na hitro oglašam. Sem si vzela malo bolniške, da se malo spočijem. Drugače ne kompliciram,v 1.nosečnosti sem delala do konca, ampak zdaj mi pa kar ne paše 8 ur sedenja v službi.

Počutje je drugače še kar, imam svoje trenutke in opažam, da mi razpoloženje kar niha. Se mi pa zdi,da sem že okrogla kot slon, zato o kilah raje ne bi.

Daschi mi smo voziček že dobili in se mi ful dopade. Zloži se v marelo, pa ni važno, ali je v položaju košare ali kot navaden voziček. Skratka od rojstva pa do konca v enem kosu, samo smeri obračaš.

Mehurčica Centramed Mami so enake oblike in velikosti kot Elevit. Je pa meni Elevit bolj ustrezal, samo kaj ko se ga baje do konca maja ne dobi.

Drugače pa sem kar boljše volje, ko vidim sonček zunaj. user posted image

Dobrodošle tudi vse nove oktoberke.

AnonimnaA jaz sem za srečanje. Ve se kar zmenite kje, pa pridem. Le aprila sem bolj zasedena - vsak vikend imamo neko praznovanje.

Lepo se imejte user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 688
5.4.2007 16:47:00   
Daschi
janja, a imaš mogoče kakšno slikco vozička?
ja, tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti, ko sem delala še v firmi na bolniški od 7. tedna dalje. predvsem zaradi psihe. Res. meni je šlo kar na bruhanje, da bi morala osem ur sedet v pisarni...
pri drugi nosečnosti me je pa delodajalec prosil, če lahko že enkrat grem, da mi ne bo voda v službi odteklauser posted image .

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 689
5.4.2007 19:31:42   
skuštrana
Aja... mal sem lena pa se mi ne da brskat...kje se staknejo tiste majčke pridem oktobra

Ana
, v trgovini Popek jih imajo.

Zivepo, tole o DHT si verjetno hotela vprašat katero drugo, ker jaz res ne vemuser posted image

Drugače sem pa jaz tudi za srečanje, ampak imam april tudi bolj zaseden. Morda kdaj v maju?

Joj, zadnje dni me takoo zelooo boli želodec, ko kaj pojem. Pojma nimam zakaj, sedaj ko lahko jem pravzaprav vse- slabosti minile- me je začel pa želodec bolet, tako da bom verjetno morala full pazit koliko pojem.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 690
5.4.2007 19:48:48   
oktoberka
joj, vsem vam grejo kile kar lepo pocasi gor, js sm pa se zmer 3kg v minusu! upam da bom cimprej ksno pridobila, ker bo to pol najbrz pomenil da mi koncno ni vec slabo.user posted image
Js sm na bolniski zato ker mi je slabo in zato ker v vrtcu, kjer delam, razsajajo norice. tko da za enkrat bom do 4.5. doma.user posted image nc ni lustn!
js bi tud bla za to da se dobimo en vikend (meni bi najbolj ustrezal v maju) pa magar ce predlagate ljubljano, mislm da bi bil idealen prostor za srecanje tivoli. ne ve,m kaj ve menite.

aja, da ne pozabm, trebuh mam js tako napihnjen da je kr groza!!!a mi katera pove kaj naj jem da bom normalno sla na veliko potrebo, ker sem ful zaprta.user posted image

user posted image srecke, bodite v cvetjuuser posted image

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 691
5.4.2007 20:31:13   
Anonimen
Še jaz se malo oglasim user posted image  

Tudi meni so slabosti minile, utrujenost pa je še kar tukaj, ampak to pripisujem obremenjenosti v službi bolj kot user posted image . Mislim, da je čas, da začnem bolj na sebe gledat, ne pa da se zaradi vseh drugih sekiram.

V prvi user posted image  sem delala do konca, niti 1 dan nisem bila na bolniški. Zdaj si tudi želim tako, čeprav se bojim, da ni čisto vse OK. user posted image  Pojavljajo se mi namreč rjavkasti izcedki (maximalno 1x dnevno, potem pa nekaj dni nič, zato si mislim, da ni nič hujšega), pa sploh ne utegnem do G it. V torek imam itak pregled, če ne bo kaj hujšega, ne bom prej hodila. Po telefonu pa nikogar ne dobim.

Kar pa se srečanja tiče, pa pride tudi meni v poštev samo vikend. Čisto zadnji v aprilu (med prazniki) ali pa v maju. LJ pa je OK.

(odgovor članu oktoberka)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
5.4.2007 21:17:01   
skuštrana
a mi katera pove kaj naj jem da bom normalno sla na veliko potrebo, ker sem ful zaprta.

Oktoberka, probaj z lanenim semenom. Se mi zdi, da ga moraš nekaj namočit, pa pustit da pusti sluz potem pa to popit. Malo pogooglaj za recept, ampak tole res priporočam, si je full mojih frendic s tem prebavo rešilo. Jaz imam sicer probleme na drugo stran- sem na wc-ju petkrat na dan..Ali pa jej kivi, suhe fige, ..Pa takšne stvari.

Someone, tole z izcedki po moje ni nič hudega, če so res samo občasni. In rjavkasti. Se mi zdi, da je problem rdeča, sveža kri, tista pa nič kaj dobrega ne nosi. Jaz sem v prvi nosečnosti tako krvavela v 5 mesecu (sem imela nizko ležečo posteljico), ampak se je vse dobro izšlo.

Nič, zdej grem pa spat, jutri pa greva s tamalo spet na morjeuser posted image Ati naju že dol čaka, upam, da bodo trije lepi dnevi, da bom lahko samo ležala na plaži in se martinčkala, ker me zadnje čase stalno zebe...user posted image Imejte lepe praznike.

Neposredna povezava do sporočila: 693
6.4.2007 8:33:04   
Daschi
oktoberka, tud jaz imam v nosečnosti vedno težave sprebavo in posledično sem še bolj napihnjena. meni pomagajo suhe marelice in suhe fige. pa ogromno tekočine in svežega sadja.
Nikar pa ne suhih sliv! jaz sem jih enkrat, sem bila prepričana, da me bo kar razneslo. Tako me je napihnilo.

(M. Wright - Edelman)

Neposredna povezava do sporočila: 694
6.4.2007 11:07:56   
valči
Someone glede izcedkov je pa tako,tudi jaz sem jih imela,tu in tam kri,pa sem si mislila,nič kaj takega.Pa sem pristala na bolniški,ker imam dva hematomauser posted image  in sedaj se morem pazit in upat...To pa ne pomeni,da je s tabo isto-nikakor te ne želim strašiti.Mogoče imaš hormonske motnje.Saj do torka ni več daleč,ne se naprezat,pa bo vse vredu.

Mene pa danes nekaj šraufa,ne vem,ali prebava,ali krči v maternici,izcedkov trenutno ni.Ali katero od vas kdaj to muči?

Ali gre katera na nuhalno k dr.Franiću v Rogaško slatino?
Ali ga katera sploh pozna?
Meni je zelo vredu in faca,zelo zadovoljna.
Kako ste kaj zadovoljne z ginekologi?

Sedaj pa bom šla kako jabolko pojest,čao.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.4.2007 11:31:49   
Daschi
Evo, danes se pa samo jaz javljam sem goruser posted image . Kje ste, punce???

Izcedki in krči, iz lastnih izkušenj vam povem:

V prvi nosečnosti sem imela sveže rdeč izcedek. prve tri mesece so me spremljali zelo hudi krči maternice. Pa je bilo vse ok, rodila sem zdravega fantka čez rok.user posted image
V drugi nosečnosti sem imela v 14 tednu rjavkasto rdeč izcedek. kar vlilo se je, kot pri menstruaciji in je trajal en teden. pa je bilo vse ok. Rodila sem zdravo deklico.user posted image
Sedaj pa me tudi spremlja izcedek že od 7. tedna dalje. nekatere jih imajo vso nosečnost: od rdečega, do rjavega, zelenega, rumenega...
Mislite pozitivno, pa bo vse okej!
Več kot 60% nosečnic, ki v nosečnosti zakrvavijo, uspešno donosi svojega dojenčka. več kot 50% krvavitev v nosečnosti je neznanka še ginekologom in ne vejo zakaj nastanejo.
jaz mislim, da vsaka ženska nekako pozna svoje telo in čuti, kako in kaj se dogaja. vse bo okej, vse bomo ponosne mamice user posted image

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.4.2007 11:37:28   
lillylilly
Pozdravček.
Samo malo pokukam, da vidim, kako steuser posted image .

Jaz se sploh ne prepoznam več. Ta nosečnost je pa v primerjavi s prejšnjimi res nekaj posebnega. Samo ne vem, ali si jaz že vse skupaj domišljam hmmm ali pa me res sedaj dajejo še hormoni. Saj me je kar sram napisati, ampak to nihanje med razpoloženji je pa kar mučno. Morda celo posledica bolniške, kaj pa vem. Včasih kar pomislim, kaj pa mi je bilo treba tega. Uh grozno, če pomislim, kako je v resnici ta otrok zaželjen, pričakovan, kako sem sanjala o tem trenutku. Želim si še tretjega, četrtega. ..Tudi možek to nosečnost sprejema nadpovprečno zainteresirano,..in potem imam moralnega mačka, pa kaj bluzim,...marija pomagej, zdaj ko je hvala bogu vse vredu, pa take misli,...in naslednji dan cvetim kot najsrečnejša nosečnica, ponosna, srečna,...No samo upam, da so mi jo zagodli hormoni,...

Ima še katera tako izrazito nihanje v razpoloženju?

No zaenkrat vas lepo pozdravljam

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 11:42:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
6.4.2007 13:52:39   
oktoberka
no, hvala za pomoc. danes sm bla v lekarni in mi je dala svecke, ki jih nej bi nosecnice brez problemov jemale ce so zaprte. skratka, 2 sm si ze "utaknla"user posted image pa obe sta sli cez 5 min ven ker ne morm pocakat, ker me na enkrat tako zvije na wc, pol pa svecka pade vn, pa mal blata, ki ni niti omembe vredn, in to je to. bom js raj probala suhe marelce pa laneno seme. magar si ga bom u jogurt dala pa pojedla. baje tud tko pomaga.user posted image ajaj, sami problemi....user posted image

js mam zdle tri dni vsake tok casa mal krcev tko kt da bi me u jajcnikih bolel. pa sm ze vceri vsa histericna klicala dohtrja kva je to. pa je reku d ce nimam ksnih cudnih izcedkov da bo ze pocakal do srede k mam pregled. pol sm se pa spomnla d ne hodm lih ful pogosto na wc in da so te krci loh tud od tega k me sraufa. no bomo vidl k se bom enkrat ornk podelala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, da nam prevec neokusna, se bom rajs poslovila, pa vam vse zazelela cim lepse praznike, pa velik pirhov pa raznih dobrot na mizi. fejst se najejte, se se vam nau poznal!!!!!user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.4.2007 14:45:34   
tintin
Oktoberka, zivjo - oglašam se iz sekcije novembrk. Probaj Activia jogurt na tešče pa mogoče čez dan ene dva raztopljena magnesola spij. Mene to obvezno nažene na wc...
Veliko uspeha!

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?