valči
|
Še jaz se vam pridružujem,čeprav malo pozno.Podatki: tretja ,doma imam in ,letnik 1979,spadam pa recimo okolica Brežic,ker sem v malem kraju doma,ki ga nobena ne pozna. Da malo opišem mojo nosečnost.Okrog sedmega tedna so se začeli pojavljat izcedki,rjavi,roza,v 10.tednu krvavi.V ponedeljek sem imela kontrolo pri ginekologu in mu vse to povem,pa naredi UZ in vidi dva hematoma na vsaki strani otroka in da so od tod izcedki.Pol pa šok dva tedna bolniške strogo mirovanje,ker lahko hematom ob naporu poči.Jaz tako presenečena,sem ga pozabila vprašat,če to mine,ostane do konca nosečnosti,skratka,kar buljila sem v njega in rekla adijo,ko je vse napisal. Si lahko mislite,ka se počutim,zelo me skrbi za otroka,strahoma hodim na wc,da ne bi videla krvi.Z bolniško sem se nekako sprijaznila,sem imela v prejšnjih dveh tudi krvavitve in sem bila v bolniški do konca in sedaj imam tudi tak občutek. Kakšen vzrok pa imate ve za bolniško in ali ima katera podobne težave? Žal ne znam z rdečo označit vprašanja Drugače pa mam bolj tak-tak apetit,kak dan mi ne paše veliko jest,kak dan veliko.Včeraj sem pojedla tri banane in ne vem koliko koščkov kruha z maslom,pa čaj mi paše,ne več voda,pa kislo,ne sladko.Čudne ideje imam.Kile so še enake-62,tako da nisem presuha na 165 cm,ampak pri ginekologu mi kaže vedno kila več-63 zanimivo.Prvič sem se zredila 10,drugič pa 22,koliko sedaj pa bomo videli,sploh ni važno,samo da bi bilo z vse ok. Sedaj že pišem litanije,bom se še javila,naj me da katera na seznam,ne vem katera je odg. za to,aja pdp.je 20.10.2007. čao
|