metkica1
|
Jutro! Jaz sem se do 9 tedna zredila za slab kg, (sedaj sem 11 tednov) moram rečt da je to kar dosti, ni mi slabo imam apetit in se ne morem upret hrani. No toliko bom gledala, da ne bom na koncu na +30, kot je bilo v prvi nosečnosti, ker sem potem kar težko shujšala ampak s trudom gre in sem prišla na iste kg ali še manj, kot pred nosečnostjo. Sedaj sem štartala z 57 kg. Drugače je moje počutje super, za seznam: 2 , okolica Celja, 1 , PDP 20.10. Joj punce jaz komaj čakam NS, imam jo 12.04, v Domžalah, pri Strahovi, sem bila prvič zelo zadovoljna z njo, tako da sem se v drugo tudi k njej naročila, čeprav imam bližje Velenje, ali Rogaško. Trebušček imam zelo napet, kot sem imela v prvi nosečnosti pri 4 oz. 5 mesecu, kavbojk ne dobim več skupaj, res da sem nosila prej zelo oprijeto, ampak vseeno. Sem že nabavila ene nosečniške hlače v H&M, hitro ampak jih že nosim. Sem si pa danes naročila majčko "pridem oktobra", če je katera videla jih prodaja popek, pa sem tja poslala mail, ker je trgovina v Lj, pa mi je odročno, pa sem danes dobila odgovor, da jo dobim po pošti. Sem zelo vesela. Nisem pričakovala, da jo bodo kar poslali. Punce lep dan vsem in lepo nosečnost! Zelo malo se javljam, ker se mi ne da pisat, ko pa, se pa razpišem.
|