|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
3.4.2007 9:50:43   
janja
Pozdravljene oktoberke user posted image  !

Kje se skrivate? Zunaj je tako lep dan, jaz pa v službi.  Se mi sploh nič ne da. Še 3 mesece zdržim, potem pa itak dopust, pa malo bolniške, pa bomo že na porodniški.

Razmišljam tudi, da bi si kupila tisto majčko PRIDEM OKTOBRA. Mi je pa tudi všeč zamisel od skuštrane, da bi se enkrat dobile, prepoznavni znak pa bi bila ta majčka. Si predstavljate, kako bi nas folk gledal!

Jaz sem zdaj čisto zaposlena z organizacijo sestrine dekliščne. Danes se še dobimo punce, da se zmenimo kako ji jo bomo zagodle. Se ji že hlače tresejo.

Jasna kako je šlo na NS. Pa ostale?

Uživajte v prelepem dnevu in božajte svoje trebuščke.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 651
3.4.2007 10:32:06   
Daschi
Danuser posted image

Tako lepo vreme, toooliko dela, jaz pa še nimam tiste prave energijeuser posted image .
Dva dni nazaj bi morali pod večer na obisk k enim prijateljem, meni pa je v trenutku ratalo tako slabo, da sem pol ure pri miru sedela in se držala za glavouser posted image . Obisk je odpadel, jaz pa vsa zelena na kavču.
Včeraj zvečer pa spet isto. Slabo do onemoglosti ene pol urce, potem pa je spet minilo. S tem, da me je včeraj še glava bolela za znoretuser posted image .
Komaj čakam normalnega počutja, res.

Te dni je izšla ena revija za nosečnice (ne bom omenila več, da ne brišejo, da ne bo reklama), cena je 3,99 in jo priporočamuser posted image . V njej sta med drugimi tudi dr. Pušenjak in dr. Strahova. Skratka, tista, ki jo bo nabavila, upam, da ji bo všečuser posted image . V njo so pisale tudi nekatere uporabnice RR-ja.user posted image

Kako se pa ve kaj počutite?

Kaj pa trebuh? je že viden?

jaz imam še vedno stare kavbojke, zvečer pa sem že kar fino napihnjena. Ene nosečniške hlače za doma sem že dala v pranje. Počasi bo kar treba menjat garderobo, dat iz skritega kotička nazaj na polico nosečniške obleke, pa kaj novega dokupit.
najboljše je, ko kupiš kake nosečniške hlače, jaz sem prejšnjo nosečnost ene kapri hlače. In sem imela občutek, da so mi ful prevelike. na koncu poletja sem pa že komaj zlezla vanjeuser posted image .

Lepo se imejte!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.4.2007 10:57:56   
skuštrana
Inibini,majčke imajo v trgovini Popek, zdi se mi da ti pošljejo tudi po pošt, če nisi iz Lj.

Dashi, moj trebuh je še čist normalen, razen zvečer..Ja, takrat se pa že vidi..Sam nosečniških cot pa še ne rabim, čeprav se, šla včeraj mal firbca past v HM, pa ni bilo nič pametnega. Trojne hlače, ki so mi bile lepe, in to samo v XS, vse ostalo mi je pa zgledalo full šotorsko user posted image Tole Nosečnost bom pa pogledala, o čem pa je kaj napisano notri..Kar povej, saj sem te vprašala , torej ni reklamauser posted image

Joj, jaz imam pa čez dobro uro prvi pregled, drugače sem res flegma oseba in vse, ampak zdejle me pa mal špika..Živčki me dajejouser posted image Joj, joj, joj,....

Uživajte v lepem dnevu in držite pesti, da bo vse ok..S pikicouser posted image in vremenom, ker gremo v petek na morje mal pogledatuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu inibini)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.4.2007 14:01:42   
živa
Hoj!

Včeraj sem imela spet pregled pri ginekologu in mi je spet delal ultrazvok, ker je bil zadnjič pikica premajhna glede na datum ZM, no, zdaj se pa približno ujemajo velikosti, tako da zaenkrat ostajam oktoberka user posted image .

Tako sem se danes naročila na NS v Dravljah pri Pušenjaku, zdaj pa me zanima, tiste, ki ste jo opravljale pri njem, kdaj moraš reči za filmček, že ob naročanju ali ob sprejemu? Razlika je pa 10 evrov, če sem prav zasledila, ali ne? In dobiš slikice in filmček?

V prvo sem bila pri dr. Strahovi v LJ, ampak je bila na dopustu in mi je NS delala Nataša Tul Mandič. Vse je bilo ok, lep pregled, samo slikice niso bogve kaj.  

Lepo se imejte, jaz sem se danes (med službenim časom, grozna sem) že martinčkala na sončku user posted image , potem sem pa šla še v šopnig v H&M, ker je moda letos tako ali tako bolj "nosečniška" user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.4.2007 15:49:33   
skuštrana
Madona, čveke , kje ste?user posted image Vas je tole vreme čist ven pregnal..Saj prav takouser posted image
No, prvi pregled je za mano, vse je ok, mali model je velik 62mm. Aja, imam  nov PDP in sicer 14.10, tako da Klaudia, spet malo dela zate. Pa še tole - sem letnik 1977, tole je moja druga nosečnost, rodila pa bom verjetno v CE-ni še sigurno. Naslednji pregled imam pa že kar čez 3 tedne, to je 26.4...
Danes sem spet spala 2 uri popuser posted image , zdej gremo pa s tamalo mal v park. Mam nizek pritisk za popiz.., stalno me zebeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 655
3.4.2007 16:49:04   
zarjica
Živjo punce! Pa da  še jaz malo pojamram....
1. Moj imunski sistem je v krizi. Že več kot 2 tedna non stop nekaj je....ali grlo peče, ali bezgavke bolijo, ali kiham, ali smrkam,...sem že čist obupana. Pijem čaje, jem sadje, zelenjavo. Pa nič ni boljše. Dosti je kriva služba - v razredu 1/3 ljudi kiha, smrka,...upam, da res nebo nič pikici škodilo - se ful sekiram.

2. Danes končujem 10. teden nosečnosti. Drugi teden pa na NS! Komaj čakam (z kančkom strahu). Že od 6. tedna jem tablete Dabroston (sem imela rjave izcedke). 3 tablete ne dan. Jesti jih bom mogla vsaj do 16. tedna. Veste česa me je strah? Kaj bo, ko bom nehala? Bo moje telo sploh ˝znalo reagirati˝ brez umetnega hormona? Vem, da se tablete nehajo jemati postopno, pa vendar me skrbi kako bo. Ima morda katera kakšne izkušnje z Dabrostonom?

Lep sončen popoldan vam želim!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 656
3.4.2007 17:37:44   
mama06
ZARJICA zdravo,

Dabroston jem že od 4.5T po 3 tablete na dan. Sedaj sem 10T4D in do petka, ko bom imela polnih 11T jem po tri, potem pa moram v enem tednu prenehat, kar pomeni, da bom do srede nekje jedla 2 in do nedelje samo še eno. G je rekla, da v ponedeljek nobene več(16.4.) Tudi mene je malo strah, vendar ko sem malo prebirala stvari, si mislim, da ne more biti nič hujšega, saj Dabroston pomaga rumenemu telescu, ki je na začetku hrana, le-to pa v tem času prevzame popkovnica in tako Dabroston ni več tako pomemben. To je zelo laično povedano.

Če se motim, naj me katera popravi!

LP vsem user posted image

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.4.2007 18:11:35   
micla
Ojla punce,

smo preživeli NS. user posted image  Včeraj zjutraj v Postojni, je bila pa dr. Antonič Babnik - zelo prijazna.  Je rekla, da je za par dni starejši, kot po ZM, ampak, da mi ne bo spreminjala PDP, ker ne gre za cel teden razlike, tko da ostajam še vedno 11.10. Skratka izvidi so uredu, tko da se mi je kar kamen odvalil od srca. No pol popoldan sem imela še 2. pregled pri moji G in ko sem okoli 15,30 končala sem vsa crknjena popadala na kavč. Itak da me je tudi včeraj močno bolela glava in mi je G rekla, naj vzamem kakšen lekadol, ko bo hudo, mi je pa za vsak slučaj vzela kri še za ščitnico. Ponovno me je naročila čez mesec tako da spet sem v čakalni vrsti.

Joj ne vem, ampak meni se trebušček že kar pozna. Čeprav sem šla samo 1 kg gor. Se mi zdi, da še prejšnji teden ga ni bilo nič. Pol pa kar v parih dnevih. user posted image
Si bo treba kakšne hlače kmalu umislit.

Punce jutri imam roj. dan, zato zdej šibam v nabavo. Že vidim, kako bom spet crknjena jutri z vso žlahto na obisku, še dobro, da je mama vzela dopust, da mi bo pomagala.
Pol v soboto pa spet žurka za prijatelje - ja ni kaj, samo enkrat jih imaš 30.

Se tipkamo,

micla

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 658
3.4.2007 19:41:08   
AnaB.
Živjo punce,
tudi mi smo bili prejšnji teden na nuhalni in je bilo vse super. Bili smo pri Pušenjaku in smo naročili CD (Živa, rečeš kar njemu, ko prideš v ordinacijo. Plačaš pa že prej pri sestri v recepciji.) Tako kot je rekel moj g, je tudi Pušenjak potrdil, da bo po vsej verjetnosti fantek user posted image user posted image .
Moram pa reči, da je večina slabosti pri meni že minila, le tu pa tam se še pojavi čisto malo. Da pa o garderobi sploh ne govorim, ker sem jo morala že komplet zamenjat. Oblečem lahko samo ene kavbojke, pa še to zato, ker imajo čisto nizek pas!
Aja, pa nekaj bi vas vprašala...vas tudi vse srbi po trebuhu in prsih? Meni se zdi, da me bo kar razgnalo, tako se vse širi user posted image user posted image

Klaudia, pa če boš lahko dodala na seznam še moje podatke, sem letnik 79, to je moja prva user posted image , PDP pa še ni določen, tam nekje 13. 10.

Lepo bodite,
pa veliko sončka,
papauser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   [Brisano sporočilo]
3.4.2007 19:50:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AnaB.)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
4.4.2007 8:15:10   
2ursae
jaz tud kar iz službe user posted image , moram pohitet, da me kdo ne zasači "in flagranti" user posted image . Trebušček .. jao, katastrofa user posted image . vsa sem napihnjena, zjutraj izgledam kot v petem mesecu, do večera se pa zadeva še naduva nekje do osmega meseca. ne rečem, komaj čakam, da se mi začne poznat tisti pravi nosečniški trebušček, tole, kar imam zdaj je pa že res kriza.

hvala za info o majicah "pričakujem oktobra", so bom zihr kupila, če je le kolikor toliko fletna user posted image .

lepo se mejte, tole bo zaenkrat vse, pa lepo preživite tale deževen aprilski dan user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 661
4.4.2007 10:11:30   
živa
Hoj, punce, rabim en nasvet.

V prvi nosečnosti sem po NS šla še na DHT v Klinični center (zdaj sem že pozabila, kam točno, ali morda katera ve?), zdaj pa imam NS v soboto zjutraj in torej v 24 urah ne bom mogla na DHT. Ali pač? Imate kakšen nasvet, kdaj naj grem na DHT in kam?

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 662
4.4.2007 10:14:32   
inja2
ojla

JAz tudi že imam majčko "pridem oktobra", je superca full raztegljiv material, tko da je čisto dovolj, da si kupite tako št. kot jo drugače nosite.

Gelde kli pa sem jaz še na -1, ampak trebušček imam pa že tako napihnjen, da svojih hlač ne morem več nositi, ker me full tiščijo.

lp, inja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 663
4.4.2007 10:20:04   
jasna
Baje bo pupauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak mi je Pušenjak tudi pri prvem napovedal punčko, potem pa je nekaj zraslouser posted image . NS je bila super, tveganje je nizko (1:4276), nosna kost vidna, možgani, srce, želodec, ledvica, hrbtenica, vse na svojem mestuuser posted image . Za moje fante smo posneli tudi filmček. In večji je bil prav navdušen, da dobi še enega bratca. O sestrci noče niti slišatuser posted image . Aja velika je pa pikica 58,3mm. Malo manjša ampak popolnauser posted image .

Ana B, mene tudi srbi koža. Tisti široki patent čez trebušček mi nikoli ni odgovarjal, ker sem se spodaj nenehno praskala.

Micla, vseeee naaajboooljšeeee. Preživi en prav lep dan in naslednje leto naj bo nepozabnouser posted image . In čas je že, da te začnejo klicat gospauser posted image .

Dashi, si že našla voziček? Moja prijateljica je pravkar kupila marelo ob bebe komfort, ga pa še nisem videla v živo.

Uh, meni se danes kar smejeuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.4.2007 10:22:33   
jasna
Živa, jaz bi poklicala na KC, kjer opravljajo DHT in kar njih vprašala. Bo najbolj verodostojnouser posted image .

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 665
4.4.2007 10:30:52   
mehurčica
Živa, zakaj ne moreš it potem še na DHT?

Nisem se nič oglašala, berem vas pa redno. Še vedno me spremljajo slabosti.user posted image Komaj čakam, da se to konča-imam tak občutek, kot da mi bo kar celo nosečnost slabo. Upam, da ne. Predvčerajšnjim sem pojedla en košček čokolade, ker mi je ful zapasal in seveda mi je spet postalo slabo. Prav tako včeraj po čokoladnem pudingu, ko sem pojedla ostanek. Kriza. Sicer je fajn, da ne morem sladkarij niti vohat, ampak da pa drugih stvari ne morem jest več kot 2x, to pa je hudo. Testenine edino lahko jem-sploh s kakšno bolj tekočo paradižnikovo omako, kar drugače sploh ni ne vem kako po mojem okusu. Cela sem zmrdana.user posted image

Danes zjutraj sem skoraj skupaj padla. Čisto malo je manjkalo.user posted image Od česa je to-od visokega ali nizkega pritiska?

Glede kil: trenutno sem na začetnih 57. Itak jih imam preveč, tako da še ima dete malo zaloge. Sicer pa se do 20 tedna ne bi rable nič zredit. V prvi nosečnosti sem se do 19. tedna zredila za 3 kile in bila na 58. Mah, kako bo, pa bo. Ko mi ne bo več slabo, bom itak bolj aktivna.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 666
4.4.2007 10:31:38   
Klaudia
Vam sam na hitrco eno slikco gor pripopam...  evo jo našo pikico. Slikca je iz NS.

http://www.moj-album.com/slike/29142/rSfnWNF3q4Al0RQx.jpg

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 667
4.4.2007 10:32:45   
mehurčica
Aja, seveda, Micla-VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 668
4.4.2007 10:52:45   
jasna
Mehurčica, kava verjetno ne gre po grluuser posted image ?. Kaj pa pravi čaj? Meni je pasal, ko mi je bilo slabo. Saj ne, da te silim v poživilauser posted image  , ampak če si dvigneš pritisk, se boš bolje počutila. Pa malo več soli ali pa slani prigrizki. Pa pazi pri vstajanju (počasi!), da ne boš prehita in končala na tleh. Tale padec pritiska pri user posted image  zna res biti zoprnuser posted image .

Klaudia, luštna slikicauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 4.4.2007 10:53:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 669
4.4.2007 10:53:19   
živa
Ali DHT mar lahko opraviš v soboto dopoldne, npr. ok. 10:30?

Kam na KC naj pa pokličem za informacije o DHT?

Lp,

živa

P.S.: Micla, vse najboljše.

Neposredna povezava do sporočila: 670
4.4.2007 10:58:26   
jasna
Živa, ne vem kje to opravljajo. Kje si bila pa prejšnjič? Ugibam,da verjetno v Leonišču in če je to ambulantno sobote odpadejo. Kaj pa če bi vprašala kar v Dravlje? Tam, kjer si se naročila za NS? Bom pa še jaz povprašala in če kaj izvem, ti sporočimuser posted image .

ps: se vidi da sem na bolniški, kar tu visimuser posted image

pps: Pravkar sem videla, da ti je že Pušenjak odgovoriluser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 4.4.2007 11:08:43 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.4.2007 12:17:46   
Anonimen
moj prvi pregled je opravlen.srce lepo bije. dala sn 5 epruvetk krvi in urin. dobla sn materinsko knjizico,nisen nic placala.dobla sn slikce od UZ.ampak se vedno tezko verjamem da je vse skupaj res.celi dan gledam slikce,pa se vedno tezko verjamem.za slabosti sem dobla nasvet, da skozi pijem tekocino,da odplaknem hormone,ki se kopicijo v telesi.
trebuha se ni od nikoder, razen zvecer, ko se napihne po vsej hrani.sicer je pa se cajt.
da se razkrijem bom se malo pocakala na NS,te se vam pa razkrijem,ko bo potrjeno, da je res vse vreji.
in ja, sn stajerka.

AnonimnaA

(odgovor članu jasna)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
4.4.2007 12:28:46   
Anonimen
vse najboljse vsem,ki praznujete ta mesec.

AnonimnaA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
4.4.2007 14:51:24   
mehurčica
Jasna, kave videt ne morem, čaj pa mi še šel. Bom ga začela malo več pit, vsaj zjutraj. Od slanih prigrizkov mi tud nič kaj ne paše. Mogoče kak pomfri iz MacDonaldsa, ampak to pa je čisti gift. Pasale bi palčke, o katerih smo se pogovarjale na "srečanjih" iz Celjskega večernega srečanja.user posted image

Pa še te Elevit tablete komaj še dol pogoltnem. Nimam problemov z goltanjem velikih tablet drugače, ampak ko vidim te, me kar mine. Saj imam samo še 2. So Centramed mami kaj manjše?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.4.2007 15:00:59   
tave
Micla-user posted image user posted image , vse najboljše.Tooo še ena ovnica. Jaz pa imam v nedeljo 33- kristusova leta. Upam da boš čim bolj praznovala in naj kar tebe ostali strežejo, saj si slavljenka.
Vidim da že vsem počasi raste trebušček. Fino! Komaj čakam da bo takšen nosečniški, ker mi prijateljica ki je 1 mesec pred mano noseča pravi da je ona noseča jaz pa "debela", ker sem samo napihnjena kot pri menstri. Sej sam še mal.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?