|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
29.3.2007 10:09:36   
Klaudia
user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image

02.10. 
- Inja 2
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                MB
04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                LJ
05.10. 
- Ursikazala
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec
06.10. 
- Solero
- mišk                     user posted image 1982                1.user posted image                 KK
07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                  LJ
09.10.
- janja                     user posted image 1973                3.user posted image  (2.user posted image )      LJ
- Klaudia                 user posted image 1986               1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki            user posted image 1982               1.user posted image                   KP
11.10. 
- Micla
- Lillylilly                  user posted image 1979              3.user posted image  (2.user posted image )      Jesenice
- anonimna S
13.10.
- Jasna                                                   3.user posted image                 LJ
14.10.
- bambi
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                  LJ
15.10.
- someone                user posted image 1979                2.user posted image                  MB
16.10.
- 2ursae
- Jan@
18.10.
- sončnica5
19.10.
- MB*TANJA*   
- mama06
20.10.
- noa1
21.10.
- Daschi                   user posted image 1976
23.10. 
- Janice
- ninka 80
24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                 3.user posted image                    LJ
- Neža81user posted image user posted image
- mala                      user posted image 1983                  3.user posted image                     LJ
25.10. 
- metkica1
26.10.
- Dari
27.10.
- kaja80
- anonimnaA
- zarjica                    user posted image 1978                1.user posted image                   MS
28.10. 
- mehurčica
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP
29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
30.10.
- soraja
- orka**
31.10.
- živa

user posted image    
 - AnaB.
 - prymorka
 - sanwebdra

Če sem se kje zmotila mi povejte... pa bomo popravil

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 29.3.2007 10:10:55 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 576
29.3.2007 10:53:50   
inja2
Ojla punce

Jaz sem imela včeraj 2. pregled, in sem bila kar malo razočarana nisva nič pogledale pikice naslednjič pa imam pregled 25.4.

Tudi jaz sem se že začela mazati proti strijam imam pa še -2kg.

ZA STATISTIKO: po NS mi je PDP prestavila na 4.10, sel iz Komende, stara pa sem 22 (1984).

Lepo se imejte in uživajte v sončku

lp, inja

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 577
29.3.2007 10:59:07   
micla
Dobro jutro čvekice (mogoče za nekatere že dober dan). user posted image

Mi (jst in user posted image ) smo se danes dvignili šele ob 9. Ja ni kaj, "žurka" nas je zmatrala, pa čeprav sem bila že ob 22,30 doma. Je bilo kar fajn, pa še ognjemet smo meli. Skratka super. Se je pa zgodilo točno to, kar sem pričakovala. Vsi tam so naju spraševali, kdaj bomo pa mi kaj naročili. Namreč brat od mojega je sedaj dobil že drugo hčerkico in seveda se vsi čudijo, kako da pri nas ni še nič, glede na to, da je moj dve leti starejši od brata. Midva pa sva se samo nasmihala...

Me veseli da nas je vedno več. Sem včeraj malo prebirala novemberke in se že hvalijo, kako so pridne, ker bodo kmalu prehitele oktobrke. A mi se ne damo, je tko? Dejmo hitro polnit strani.

Glede hlač je pri meni že kar kriza. Gor mi grejo še vse, ampak zaprem pa lahko samo še dvoje. S kilogrami sem prišla na svojo prvotno težo pred zanositvijo (ker sem shujšala 1,5 zarad bruhanja), tko da zdej res ne vem, kaj se šteje za pridobljene kg, ali od zdej naprej, ali tudi tisti - + 1,5.
Ma sej ni važno. Samo, da se počutimo uredu, čeprav se mi zdi kakšen dan, ko se zaležim na kavču, da sem ko en kit, ko vstajam in lih lih da mi uspe. user posted image

Sem vidla, da ste se za statistiko opogumile tudi tiste "malo manj malde", tko da posredujem še jst svoje podatke: roj. 1977 (mimogrede čez 6 dni imam 30 let user posted image ), 3user posted image  vendar 1user posted image  (2xss) iz okolice Gorice, rodila bom pa ali GO ali PO.

Mala: jst mam NS v ponedeljek v Postojni. Mislim, da jo dela dr. Uršula Reš Muravec. Telefonsko številko pa sem jst dobila na temi Nosečnost - nuhalna svetlina oz. lahko kličeš kar direktno centralo  bolnišnice Postojna in rečeš, da bi se naročila za NS. Upam, da boš uredila.

Vsem želim lep dan in vam pošiljam malo sončka s primorske.

Se beremo kasneje,

micla

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 578
29.3.2007 11:18:04   
tinki_winki
No sem kar malo jezna, mi nagaja računalnik in moram sporočilo ponovno napisati.

Kakorkoli že, lep dan vsem.

mala telefosnka številka za NS v Postojni je 05 726 55 71, pokličeš pa poveš, da se naročaš za NS in te prevežejo.

Jaz imam tako kot micla pregled v ponedeljek ob 9:15, micla se bova morda še srečali.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 579
29.3.2007 11:19:57   
tinki_winki
Bom pisalala kar po kosih, če napišem preveč in mi ne objavi sporočila je user posted image .

Tudi jaz sem pridobila že nekaj kg +2, sicer pa se glede tega ne sekiram in prelagam skrbi po porodu, važno mi je da se dobro počutim.

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 580
29.3.2007 11:30:26   
jasna
Micla, vse najboljšeuser posted image  za drug teden. Mi tudi pihamo svečke drug teden. Jaz  2., najmlajši pa 3.user posted image .

Dobrodošle vse novopridruženeuser posted image .

Proti strijam se redno nisem mazala. Uporabljala sem običajno mleko za telo, kot vedno. Pridelala sem eno čisto majhno strijo ob popku. Tokrat pa mislim, da si bom tudi morala počasi najti kakšno kremo.

Kala 10, mislim, da se nobena ni izognila utrujenosti. Bi se pa počasi moralo to izboljšati. Glede sitnih izbruhov bi imel pa moj možiček marsikaj za povedatuser posted image . Še posebej ko mali celo noč joka zaradi bolečega ušesa, večji pa zjutraj štrajka, da on pa že ne gre v vrtec in da to ni fer, da lahko mlajši ostane doma. Največji pa z užitkom pobegne v službouser posted image .

A si je že katera kupila kavbojke? Jaz bi imela take z nizkim pasom (kot reklama zgoraj). Jih je katera videla? Sem pa že razmišljala o predelavi navadnih.

še RD: 1976

Letim, mali bolnik spet počne neumnosti...

< Sporočilo je popravil jasna -- 29.3.2007 11:31:59 >

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 581
29.3.2007 11:35:06   
tave
Hojla user posted image !

No da se vam tudi jaz pridružim. Vidim da ste zelo pridne v tipkanju. Kot sem lahko prebala ste vse še mlade, razen nas ki vam bomo malo znižale povprečno starost.Moja rojstna letnica je 1974. Moj PDP je 10.10.2007 in zgleda da bom prva na seznamu s tem datumom. Sicer pa imam v soboto 31.3. pri Pušenjaku NS, tako da bomo vidli ali ta datum drži.
Lillylilly mogoče pa se celo srečava, jaz imam tudi zjutraj ob 9.15 pregled. Če pa slučajno ne bo delal te bo pa sestra obvestila po telefonu. 

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 582
29.3.2007 12:02:58   
mala
hvala micla in tinki_winki, sem poklicala in sem naročena 16.4user posted image , tako da že nestrpno pričakujem ta datumuser posted image , da vidim če je vse o.k.-samo še tole-koliko pa stane ns?

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 583
29.3.2007 12:17:26   
tinki_winki
mala NS stane cca 50 EUR, mogoče kaj manj ali več. Naj me druge popravijo.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 584
29.3.2007 12:23:23   
Klaudia
Ceno NS ti lahko jst povem za Dravlje, kjer jo bom imela...
50€ s slikcami in 60€ s filmom... nebi pa vedla kako je v PO

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 585
29.3.2007 12:27:06   
Klaudia

user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image

02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                MB
04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
05.10. 
- Ursikazala
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec
06.10. 
- Solero
- mišk                     user posted image 1982                1.user posted image                 KK
07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                  LJ
09.10.
- janja                     user posted image 1973                3.user posted image  (2.user posted image )      LJ
- Klaudia                 user posted image 1986               1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki            user posted image 1982               1.user posted image                   KP
10.10.
- tave                       user posted image 1974
11.10. 
- Micla                     user posted image 1977               3.user posted image  (1.user posted image )          GO
- Lillylilly                  user posted image 1979              3.user posted image  (2.user posted image )      Jesenice
- anonimna S
13.10.
- Jasna                     user posted image 1976                3.user posted image                   LJ
14.10.
- bambi
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                  LJ
15.10.
- someone                user posted image 1979                2.user posted image                  MB
16.10.
- 2ursae
- Jan@
18.10.
- sončnica5
19.10.
- MB*TANJA*   
- mama06
20.10.
- noa1
21.10.
- Daschi                   user posted image 1976
23.10. 
- Janice
- ninka 80
24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                 3.user posted image                    LJ
- Neža81user posted image user posted image
- mala                      user posted image 1983                  3.user posted image                     LJ
25.10. 
- metkica1
26.10.
- Dari
27.10.
- kaja80
- anonimnaA
- zarjica                    user posted image 1978                1.user posted image                   MS
28.10. 
- mehurčica
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP
29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
30.10.
- soraja
- orka**
31.10.
- živa

user posted image    
 - AnaB.
 - prymorka
 - sanwebdra

Če sem se kje zmotila mi povejte... pa bomo popravil

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 586
29.3.2007 12:28:51   
mala
no sej pol je približno isto kot pri prejšnjiuser posted image ,sem mislila, da se je kej podražil, bom pa vzela samo slikice...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 587
29.3.2007 12:42:00   
Anonimen
user posted image  Klaudia, si res pridna s seznamom user posted image  Pa vedno več nas je user posted image user posted image user posted image   Večina 1. ali pa 3. nosečnost user posted image user posted image user posted image

Danes se je končno sonček pokazal in resnično upam, da to napoveduje pomlad. Pravo pomlad. Moj škratek je ful rad zunaj in je tudi meni veliko lažje, če ga moram samo nadzorovat. Doma pa ga moram skoz animirat, da ne sitnari.

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
29.3.2007 12:46:12   
lillylilly
ojla
Samo na kratko

Janja: Ja, naročena sem v Dravljah. Lepo bi te prosila, ko bo nuhalna za tabo, samo za info-če je delal dr.Pušenjak.

Srečno na nuhalni!!
LP

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 589
29.3.2007 12:49:47   
2ursae
še moji podatki: 2ursae, 1977, 2.user posted image , sem iz okolice LJ proti Dolenjski (lahk me daš pod LJ, ne bom nič huda user posted image ), rodila bom v LJ. Aja, pa na NS so mi rekli, da velja moj prvotni pdp, torej 11.10. - če si tolk prijazna, pa me prestaviš. again user posted image .

Moje počutje je opazno boljše, mal mi še nagaja ta zgaga, ampak ne več tako zelo, pa bistveno manj sem utrujena user posted image . Tale utrujenost me je najbolj motila, ker se popoldne nisem mogla malčku 100% posvetit. Tko da zdaj popoldne že šibava naokoli.

o vozičkih žal ne bom mogla razglabljat z vami, ker nisem nič na tekočem, user posted image  bo imel voziček od starejšega bratca.

za kavbojke z nizkim pasom ne vem, bom pa javila, če kaj zasledim.

tko, lepo se mejte

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
29.3.2007 13:55:18   
kasija78
Klaudia - V Celovec me je peljal fant, tako da sem bolj malo gledala okrog sebe. Je pa h&m z nosečniškimi stvarmi v nakupovalnem centru tik za železniško. Tako da če spremljaš znake proti železniški ga boš sigurno našla.

Neža81 - Upam, da nisem prepozna z odgovorom glede modercev. V Emporiumu je dobra znamka Chantelle, večje cifre pa ima tudi Dim, samo pri tem modrcu mi je enkrat žica ven pogledala in se jih zdaj izogibam. Imajo tudi športne modrčke od File, kjer se najde kaka večja številka. Sicer pa jaz prisegam na Triumph, samo ne vem kje v btc-ju ga imajo. V centru ga prodaja trgovina na trubarjevi ob centromerkurju in nama.

Meni je bilo pa že ful manj slabo, zdaj pa mi je spet! user posted image  Bombonov, ki so me prej reševali, ne morem niti pogledati več. Kaj vam pomaga proti slabosti?

Pozdrav vsem!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 591
29.3.2007 14:46:13   
oktoberka
no, vceri sm bla na ns in vidla svojga pikca(?!?). ja baje mu neki tm vn strli, ampk ni se cist ziher da je fantekuser posted image user posted image user posted image drgac sm pa ful vesela!! vse je ok, baje da je model, solski primer za vidt kaj je to ns in si ga je kr sprintala... sm tok ponosna! drgac je pa zdj velik 51.9mm, srcni utrip ma 158/min, ns je najvecja 1.2, tko da je rizik 1:21681.
vidla sva tud hrbtenico, ki je zelo lepa, ravna, mehur, zelodec, mozgane, roke, noge, vse prstke smo presteli, pol smo pa opazoval kako si nad glavo z rokicama ploska, kako se na glavo postavlja..... skratka to ne mors vrjet! zdi se ti, da v tebi ni nc, pol pa tm na ekranu dobre pol ure gledas da pa se v teb vendarle neki dogaja!!
neverjetno je blo in nepozabno. moj je bil cist raznezen pol k sva sla dam.
skratka to je to. ne se bat, ne se sekirat, vse bo ok!!!!!!!
ja, stane pa 50 eur.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 592
29.3.2007 14:47:34   
oktoberka
triumph so res ful dobri modrcki. prodajajo jih tud zravn magistrata v lj, v trgovini popek!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 593
29.3.2007 14:56:18   
Anonimen
Tale utrujenost me je najbolj motila, ker se popoldne nisem mogla malčku 100% posvetit. Tko da zdaj popoldne že šibava naokoli.

Joj, tole je pa mene tud full razjedalo, sem imela slabo vest, ker sem imela občutek, da se ne dovolj posvečam prvorojenki..Samo kaj, ko pa nisem bila za nič. Samo ležala sem na kavču kot kup nesrečeuser posted image No, zdej je pa že ok, pa že tud šibava okoliuser posted image
AnonimnaS

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
29.3.2007 16:20:59   
mama06
Zdravo,

mene pa zanima naslednje: sem naročena na UZ med 11. in 14. tednom(tako je pisalo na napotnici, ki sem jo dobila od G) in ko sem se šla naročit, sem pozabila vprašat, a ti takrat naredijo tudi NS ali se je potrebno zanjo posebej naročit. In kako dolgo je čakalna doba, ko se naročiš? Jutri bom imela polnih 10T po UZ, drugače je pa 11T od zadnje M. Na pregled UZ sem naročena 10.4.07. Kaj ti takrat pogledajo ?Sem prepozna za naročanje za NS?user posted image To je moja prva nosečnost( enkrat je bil ss), zato nimam pojma, kako potekajo stvari!

Hvala in lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
29.3.2007 17:36:07   
kala10
Jasna: danes sem videla ful lepe nosečniške nizke kavbojke v Benettonu v Nami (LJ). Sem si jih hotela kupiti, ampak sem ravno dobila stvari od šivilje, ki je pohitela s šivanjem, ko je zvedela, da me že vse tišči. Mogoče si omislim še Benettonove ali pa vsak krilo, ki je tudi sila simpatično.

Pozdravčki vsem novim mamicam ...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.3.2007 18:41:50   
lillylilly
Lepo pozdravljene!
Tave: Jaz sem naročena ob 8.00. Mi ja ustrezala tako zgodnja ura, da grem potem še mal po Ljubljani, kar malo pogrešam študentska leta,... Brala sem, da je potrebno pri dr.Pušenjaku vnaprej povedati, da želiš, da posname na CD. Saj verjetno veš, sem samo zato povedala, ker je moji prijateljici zelo žal, ko ni vedela,..

Tinki_Winki: Vidiš, da te potolažim, jaz zmagujem v pridobivanju kg. Smola je edino to, da se počutim že sedaj kot vreča, ki se komaj kotali,..no saj moji kg niso ne vem kako katastrofalni, kot morda dajem občutek, ampak pri tej teži veliko slabše funkcioniram user posted image . V prejšnji nosečnosti sem se zredila 13 kg in po porodu sem v pol leta prišla na -5kg. Lahko samo sanjam!! No sem se odločila, da bom malo redukcije naredila pri sadnih sokovih in kruhu! Upam, da bo bolje.
Metkica1: Veš, 25.10. se rojevajo ultra super dojenčki user posted image user posted image user posted image he he , moj RD!!user posted image user posted image user posted image

Kasija 78: Meni proti slabosti pomaga samo hrana hi hi hi. Slabosti so skoraj že minile, je še kakšen slab trenutek, samo ni več panike. Vsakič, ko mi je postalo ultra slabo, sem nekaj pojedla, pa je bilo bolje....in to pokaže tudi tehtnica.

(odgovor članu kala10)
Neposredna povezava do sporočila: 597
29.3.2007 20:37:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  oktobrka! Take rezultate si lahko samo želimo user posted image  Samo ti imaš  glede na starost že v štartu ful nižje tveganje. Pa vseeno je verjetno fajn občutek, ko vidiš, kako se otroček razvija in da je vsaj zaenkrat vse OK.

Jaz pa sem danes imela sluz obarvano rjavo in me je kar stisnilo, ko sem to videla user posted image  Saj vem, da načeloma ni to nič hudega, samo vseeno me malo skrbi. Še virozo sem fasala, nič hujšega sicer, ampak počutje pa je taksšno, kot bi me povozil user posted image . Če se danes ali jutri še pojavi, bom pa vseeno raje G poklicala.

mama06: najboljše, da pokličeš in vprašaš, če boš imela tudi NS. Oz. prej preveri, če ima ta G licenco, pa boš vsaj vedela, pri čem si. Za naročanje pa po moje ni prepozno, saj take strašne gužve tudi nimajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
29.3.2007 21:16:55   
jasna
Kala 10, hvala za info. Bom šla pogledatuser posted image

Mama 06, na forumu nosečnost in poro imaš naštete vse G z licenco. Lahko preveriš.

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.3.2007 21:19:11   
Anonimen
Jaz sem si dva para hlač naročila iz kataloga La redute. So pa takšne poletne, ene so dolge in jih lahko potem tako zavihaš in zapneš z gumbom, da so kot kapri, druge so pa bermude, ki so lahko tudi kratke hlače. Nameravam si kupit še ene kavbojke, ene pa še imam iz prve nosečnosti. Pravzaprav niso nosečniške, ampak so malo večje in zelo elastične. Ja, pa še ene hlače imam , prav nosečniške, ki so mi bile v prvi nosečnosti kot šotor. Morda bo sedaj boljšeuser posted image Kril si ne bom kupovala, bom kar normalna nosila, z elastiko v pasu. Tudi za zgoraj nameravam kar navadno modo nosit, saj nam je letos vse tako zelo naklonjeno. Edino ono majčko PRIDEM OKTOBRA si pa želimuser posted image

Aja, evo še link kakšen voz bi jaz imela http://www.mutsy.nl/products/urban_rider v takšni svetlo zeleni barvi....
Imela bi pa še tole stvarco, samo to bomo še videli http://www.ambybaby.com/ ....

Madonca, takole zvečer imam trebuh že kar velik, kot v prvi nosečnosti nekje v 6 mesecuuser posted image Le kaj šele bo....Je pa moj danes rekel, da njemu je pa to full fajn, da se mi trebušček že poznauser posted image
AnonimnaS

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?