micla
|
Dobro jutro čvekice (mogoče za nekatere že dober dan). Mi (jst in ) smo se danes dvignili šele ob 9. Ja ni kaj, "žurka" nas je zmatrala, pa čeprav sem bila že ob 22,30 doma. Je bilo kar fajn, pa še ognjemet smo meli. Skratka super. Se je pa zgodilo točno to, kar sem pričakovala. Vsi tam so naju spraševali, kdaj bomo pa mi kaj naročili. Namreč brat od mojega je sedaj dobil že drugo hčerkico in seveda se vsi čudijo, kako da pri nas ni še nič, glede na to, da je moj dve leti starejši od brata. Midva pa sva se samo nasmihala... Me veseli da nas je vedno več. Sem včeraj malo prebirala novemberke in se že hvalijo, kako so pridne, ker bodo kmalu prehitele oktobrke. A mi se ne damo, je tko? Dejmo hitro polnit strani. Glede hlač je pri meni že kar kriza. Gor mi grejo še vse, ampak zaprem pa lahko samo še dvoje. S kilogrami sem prišla na svojo prvotno težo pred zanositvijo (ker sem shujšala 1,5 zarad bruhanja), tko da zdej res ne vem, kaj se šteje za pridobljene kg, ali od zdej naprej, ali tudi tisti - + 1,5. Ma sej ni važno. Samo, da se počutimo uredu, čeprav se mi zdi kakšen dan, ko se zaležim na kavču, da sem ko en kit, ko vstajam in lih lih da mi uspe. Sem vidla, da ste se za statistiko opogumile tudi tiste "malo manj malde", tko da posredujem še jst svoje podatke: roj. 1977 (mimogrede čez 6 dni imam 30 let ), 3 vendar 1 (2xss) iz okolice Gorice, rodila bom pa ali GO ali PO. Mala: jst mam NS v ponedeljek v Postojni. Mislim, da jo dela dr. Uršula Reš Muravec. Telefonsko številko pa sem jst dobila na temi Nosečnost - nuhalna svetlina oz. lahko kličeš kar direktno centralo bolnišnice Postojna in rečeš, da bi se naročila za NS. Upam, da boš uredila. Vsem želim lep dan in vam pošiljam malo sončka s primorske. Se beremo kasneje,