Daschi
|
Dan . No, končno ste se malo razpisale . Dobrodošle vse nove , več ko nas bo, bolje bo! Strije, ja se strinjam, da je v prvi meri pomembna elastičnost kože. Seveda pa tudi to, koliko se zrediš. Jaz sedaj teh težav nimam več, sem 'elastična' od prej . Imam dosti zaloge na trebuhu od prejšnjega poroda . Knjigica Moja prva pravljica, ko bo izšla, vam takoj sporočim. Pa še prišepnem vam, da je danes izšla revija Nosečnica, katere urednica sem jaz. Notri pa je tudi kupon, s katerim bo knjiga 20% cenejša, torej bo njena cena s kuponom nekaj malega čez 15 eurov. Zdej pa dost te reklame . tinki winki, izcedek mene spremlja že od 6 tedna nosečnosti. enkrat bolj obilen, drugič manj. je pa rjavkast, včasih tudi malo rdečkast. Ampak to ni v 60% nosečnosti nič narobe. Jaz sem v vseh svojih nosečnostih imela izcedek. V prvi v 7. tednu kri, v manjših količinah. V drugi nosečnosti ful veliko rjavega izcedka v 14 tednu nosečnosti. No, v tretji nič, sedaj pa spet. tako da nikar ne skrbi preveč. je pa res, da skrbi nastanejo od prvega trenutka, ko se zaveš, da si noseča. jaz vem, da sem vedno govorila, samo da rodim, da ga vidim, da je vse v redu. KLAUDIA!!! še mene na seznam: Daschi, 21. 10. rodila bom v postojni, rojena sem pa daljnega 1976 leta. lillylilly, jaz sem gorenjka, ampak čisto iz drugega konca kot ti. Moje počutje je vsak dan boljše. Tudi energija se mi vrača, nisem več tako grozno utrujena čez dan. Slabosti se poslavljajo, odhajajo k novembrkam in decembrkam . Počasi bo treba spet zamenjat garderobo. Še dobro, da sem nazadnje rodila oktobra, tako da bom dokupila res bolj malo stvari. Tiste, ki se vam zdijo nosečniške obleke predrage, se splača pogledati tudi po bolhi. Se prodajajo lepe stvari, rabljene in cenejše. Lepo se imejte!