Pandica
|
Dober večer! Zdaj smo komaj prišli domov, sma šla z mojim direkt iz NS prvo k mojim, pol pa še k njegovim domov. Naj vam povem, da je vse vredu in ok Joj, pupike kako sem vesela tega se ne da opisati. Zadnje dneve sem bila tako živčna, ker me je bilo tako strah. Moram povedati, da je dr. Pelkičeva, ki mi je delala NS super zdravnica. Zelo prijazna, vzela si je čas in skozi nama je zraven razlagala kaj smo gledali. Vse sma videla z mojim: glavico, nogice, rokice, celo nohtke nama je pokazala, kako je prst cucal, nam pomahal, pol nama je pokazala želodček, mehur, možgane,.. Vse v glavnem. Seveda sma povprašala tudi po spolu in je rekla, da ni sigurna, ker še je to tako majhen plodek, ampak, če bi morala rečti kaj je bi prej rekla, da je punčka, ker se "pištole" nikjer ni videlo. Ja, pištole je rekla ja. Jaz sem se tako smejala, da je malo tako metalo Jupi, jaz tako za punčko bolj navijam potem veste kako sem šele zdaj vesela, če bo res pupika. Pa 2 slikici sma dobila, pa cel uz nama je snemala. Posneto mam ziher 30 min. uz. Tako, da someone ziher neboš razočarana, ko boš šla k njej Res vse pregleda. Po ZM imam rok 2.10. , glede na velikost ploda pa mi je danes izračunala PDP 4.10. Ziher sem še kaj pozabla napisat kaj sem želela, samo sem tako zmedena zdaj, ker sem tako veeessseeeellaaa Če pa katero še kaj zanima pa naj kr vpraša, ji bom rade volje odgovorila
|