2ursae
|
ekola, mi smo z NS . Po morečih sanjah, ki sem jih imela ponoči na temo slabega rezultata, imam izračunano tvega nje za DS 1:14000 (pa mal čez), kar se meni zdi mega rezultat glede na to, da sem pri prvem imela nekaj več kot 1:3000 in sem bila tudi zadovoljna. Podkožne gube je za 1,1 mm. Mali je najprej seveda spančkal, pa smo ga mal zbudili, pa je spt zadremal ... skratka je bilo kar pestro, bila sem not 45 minut, zdravnica v iber prijazna, vse mi je 100x pokazala, razložila, skratka super. Mali ima 5 cm, nama (sva bila oba z možem) je tud pomahal, videla sva vse - prstke, noska, mehur, želodček srček, skratka dete je zdravo. Za spol je rekla, da bi lahko rekli 60% da je fant, sam si valjda ne upa še nič zagotovo trdit. Itak imam pa jaz tud tak občutek, da bo fantič. Ni bilo pa nič 3d ali 4d, je bil čist običen uz, pa tud posnetka nimam. Eh, tud v redu, sam da je rezultat kul in da je zdravnica vse prijazno razložila . Držim pesti še za ostale, da boste imele dober rezultat Jasna, z rdečo pobarvaš tko, da z miško označiš besedilo, pol greš pa na uno ikono, ki je označena z veliko podčrtano črko A, jo klikneš in pokaže se ti spekter barv, izbereš rdečo, klikneš in to je to. janja, jaz bi ful hodila k telovadbi, prvič sem hodila na telovadbo za nosečnice v Moj fit, zdaj pa ne bom uspela, ker sem popoldne skupaj z Anžetom in mi je ta čas predragocen. Trenutno pa hodim na čisto obično step aerobiko (imam tu blizu, začne se ob 21h, tako da grem, ko mali že panča) in sodelujem mal bolj umirjeno, se pravi ne skačem, ne tečem ... Za bazene pa tud jaz nisem, pa itak za ni priporočljiv, ker se lahko tam doli kaj okužiš. Ko sem bila prvič noseča in sem na morju šla v bazen, mi je G dal ene nožnične svečke, ki preprečujejo okužbe. Imam pa dvd od Vzajemne o telovadbi za nosečnice, pa bom poskusila kaj na to temo delat. matea 1, papa, drži se, pa vso srečo mehurčica, mi bomo na morje šli na Hvar k sorodnikom. Ful bi šla rada junija, sam bomo šli najbrž šele sredi julija, ko so sodne počitnice . takrat je pa ful gužva, mi pa tud nismo une sorte počitnikarji, ki že ob 8h zjutraj iščejo plac na plaži. Plaž z mivko pa niti ni veliko. pandica, drž se jutri in obvezno poročaj lep se mejte, a ni fajn vreme