|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
21.3.2007 19:30:41   
Anonimen
Jaz pa o kilah celo nosečnost ne bi govorila user posted image   user posted image

PA ne morem verjet, 75% za user posted image  user posted image  Pa tudi nisem na vse odgovorila. Se spomnim, da sem ta kviz že prvič delala in je bilo malenkost nad 50% za user posted image .

Mislim, da je tudi na RR ena tabela za napoved spola - glede na starost mame in mesec zanositve. Kot da bi spol imel kaj veze z mamico user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
21.3.2007 21:27:28   
živa
Hoj!

Jaz sem imela tudi prvi pregled in kot kaže, sem noseča malo manj kot po ZM, tako da ne vem, če se ne bom morala preselit med novemberke user posted image . Očitno nimam sreče s PDP - v prejšnji nosečnosti sem imela rok 1. 2., rodila pa sem konec januarja, tokrat ga imam pa (po ZM) 31. 10, pa bom očitno rodila novembra. Drugače je vse v redu, je samo eden (na srečo) in srček mu bije user posted image . Pregled imam spet v začetku aprila, da ugotovimo, kaj je zdaj  s tem neskladjem glede dejanske in predpisane velikosti bejbija glede na ZM.

Sicer pa mi je v primerjavi s prvo nosečnostjo bolj slabo, imam bolj problematično kožo in sem bolj utrujena. Če to napoveduje punčko, bomo vsi veseli, pa čeprav tudi proti še enemu gavnarju ne bi imeli nič. 

Aja, imam pa eno kilo manj kot na začetku prve nosečnosti user posted image  ... ampak tudi trikrat večji trebušček user posted image

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
22.3.2007 6:40:54   
Anonimen
No, pa ste se razpisale...user posted image
Jaz glede kil nimam pojma, se še nisem stehtala, ker sem malo nazaj vrgla vago v smeti in smo brez. Ampak mislim, da še ni panike.

Ja, mozolji pa mene tudi zezajo, saj bo boljše v 2. trimesečju. V prvi nosečnosti pa sem imela kožo kot baby ritka (pa je bila kljub temu punčkauser posted image ), sedaj pa tole..Sem si pa kupila green line kozmetiko in se mažem in moram rečt, da je malo bolje.

Kaj mi paše jest? Pravzaprav nič posebno - evrokrem je njami, njami, sladkarije mi ne pašejo (še), vode ne morem pit (pa sem pred nosečnostjo pila samo vodo), ampak se full silim, ma vsaketoliko me prime, da bi kaj jedla, ko pa to stvar vidim se mi pa dvigne...
Včeraj pop sem spala 2 uri..Mamo tako pridno prvorojenko, da spi skupaj z mano. user posted image No, če bo drugi otrok kot prva bomo imeli kar še enegauser posted image Koliko otročičkov si pa ve želite? Jaz bi jih imela 5, ampak to so samo želje, v realnosti bo ok, če bomo prišli do treh..Upam, pa mož malo štekauser posted image

Ja, srečanje bomo pa mogle organizirat, samo kje?
AnonimnaS

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
22.3.2007 7:55:39   
2ursae
ohoj,

jaz sem bila včeraj na 2. pregledu, je kar neverjetno, kako je iz fižolčka, ki sem ga videla pred enim mesecem zdaj zrastlo že bitjece z ročicami in nožicami user posted image , pa čeprav le slabe 4 cm veliko. NS imam v ponedeljek, sem kar mal živčna, če bo vse ok, kar je prav čudno, glede na to, da me v prvo ni niti najmanj skrbelo. Pa ve, ki že imate otroke - vas tokrat kaj bolj skrbi, če bo vse ok kot prvič?

Sem pa včeraj sračala kolegico, ki je septembrka in ima že kar orng trebušček, je ful lušna. No, take bomo me čez en mesec user posted image . Je pa res, da bo to njen tretji otrok in pravi, da se z vsako nosečnostjo prej pozna trebušček, ker je že vse razrahljano user posted image .

lepo se mejte.

Še nekaj bi predlagala, čist administrativno: a ste za, da vprašanja obarvamo npr rdeče? Tolk nas je, pa bi včasih odgovorila na kaj, kar sem prebrala par dni nazaj, pa pol tega sploh ne najdem več user posted image . ta sistem imamo pri septembrkah 05 in nam krasno deluje. Bom kar jaz začela in pobarvala svoje vprašanje, ve a povejte, če se strinjate.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
22.3.2007 11:21:56   
Daschi
Danuser posted image !

Sem iz pregleda, vse je ok!
Zato tudi ne bom več anonimna, prej sem se podpisovala z 4xuser posted image .

kaj več pa ksneje, zdaj moram počasi po najmlajšegauser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 455
22.3.2007 12:33:33   
Anonimen
user posted image  Daschi, zdaj pa ti lahko tudi tako čestitamo user posted image  Joj, samo jaz si štirih otrok ne predstavljam. Nekje 3 max. Ampak nikoli se ne ve.... user posted image

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
22.3.2007 12:40:06   
janja
Joj sem jezna!user posted image Klicarim od lekarne do lekarne, pa se nikjer ne dobi več Elevit. Baje so ga premalo naročili, pa ga je zmanjkalo. Naslednja pošiljka pa je predvidena šele konec maja. Meni so te tablete kar ustrezale, se mi zdi, da sem se po njih počutila bolje in imela več energije. No, se bom morala pač zadovoljiti z Centramed Mami.

2ursae jaz v tej nosečnosti strah kar brzdam. Si ne upam pomisliti, da bi bilo kaj narobe. Imam slabo izkušnjo s 1. nosečnostjo, ko mi je v 10. tednu odmrl plod. Baje, da se srček ni razvil. Mi je bilo takrat tako hudo, da sem v 2. nosečnosti prve 3 mesece bolj mirovala in s strahom odhajala na WC. No, pa je bilo vse v najlepšem redu. Nosečnost je potekala v najlepšem redu, tako da sem sedaj, ko sem praktično že 3. noseča bolj pomirjena. Sicer pa saj smo že skoraj tako daleč, da se bo verjetnost splava močno znižala. user posted image

No, zdaj je pa meni počasi zasmrdela kava. Zjutraj jo še nekako spijem, popoldne me pa že sama misel, da bi spila kavo preganja. Ampak kaj naj storim? Meni se začne okrog 12. ure tako spati, da komaj še stojim pokonci. Delati moram pa najmanj do 15. ure. No, bom poskusila s čajem, sem jih včasih pila, preden sem postala odvisna od kave. A zeleni čaj lahko pijem? Dobro, da doma ne pijem kave, grem raje počivat, pa je potem v redu.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.3.2007 14:51:02   
Daschi
Saj ne boš verjela, ampak jaz sem doooolgo trdila, da bom imela edincauser posted image .
pa poglej, kaj je nastalouser posted image .

Imam tako službo, da sem na prvem mestu mama. Res je veliko, ampak imam veliko srceuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: someone

user posted image  Daschi, zdaj pa ti lahko tudi tako čestitamo user posted image  Joj, samo jaz si štirih otrok ne predstavljam. Nekje 3 max. Ampak nikoli se ne ve.... user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.3.2007 14:54:05   
Daschi
JANJA, po moje lahko piješ zeleni čaj, ampak v zmernih količinah, ker je prav tako poživilo, kot kava.

Meni kava smrdi že nekaj tednov. Jo tudi za ostale ne morem kuhati. Sploh so moji kar prikrajšani zdajle, ker lahko kuham zelo malo stvari. No, bodo pa kasneje raje jedli z manouser posted image .

Danes na pregledu mi je zmerila pritisk. 100/60user posted image  saj ni čudno, da sem ves čas v napol spečem položaju. Ko bi imela čas, bi lahko prespala ves popoldan.

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.3.2007 15:06:40   
andreja32
Dashi, koliko so pa stari tvoji trije cukerčki?moji so 14, 12 ter 6 let

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.3.2007 15:11:46   
janja
Daschi saj spijem samo 1 skodelico na dan, kadar pa nisem v službi pa se teh stvari (kava, pravi čaj) sploh ne poslužujem. Se raje stegnem v vodoravni položaj. Še dobro, da je moj sinko tako samostojen in se sam igra, jaz pa lahko medtem malo počijem.

Smešno, meni pa na prvem pregledu (pred enim mesecem) G sploh ni zmerila pritiska, jaz sem bila pa tudi tolk zmešana, da sem jo pozabila opozoriti. Naslednji pregled imam v sredo, pa mislim, da bo takrat bolj dosledna, sploh pa ker bom imela že materinsko knjižico. Pri prvem pregledu je še nisem imela.

KOMAJ PA ŽE ČAKAM NS NASLEDNJI PETEK, da bom končno videla svojo pikico.

Lepo se imejte, pejte malo na sončka in se pustite razvajati. user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.3.2007 15:26:02   
Daschi
andreja 32, moji so stari:
user posted image bo poleti 9
user posted image je bila februarja 6
user posted image  1,5 let

bo kar pestro pri naši hišiuser posted image .

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.3.2007 15:29:18   
Daschi
janja ja itak, ena kava na dan ali pa pravi čaj, ne škodi. nekateri pravijo do tri majhne skodelice kave.
ampak jaz sem v povprečju spila po eno na dan v nosečnosti. potem, ko sem jo lahko spet pila. zdaj še čakam na tiste dniuser posted image .

A lahko vse jeste ali vam kaj smrdi?user posted image

jaz lahko jem le nekaj hrane. sicer mi slabo ni več, ampak mi skoraj vsa hrana smrdi.

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.3.2007 16:29:00   
Anonimen
Janja, jaz tudi pijem kavo zjutraj. Pa še potem imam pritis 60/100....user posted image

Dashi, pa je ena anonimna manj..Jaz še kar čakam in čakamuser posted image

Mene nosečnosti in poroda ni strah (pa je bilo v prvo kar kruto). Me tudi v prvo ni bilo, kaj pa vem, jaz sem bolj takšen flegma človek. Mislim si, da je vse to ena naravna stvar in bo že nekako..No, saj meni je prav fajn da sem takšna.user posted image
Aninimna S

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
22.3.2007 18:15:14   
mišk
Jst lahko jem čist vse, kar sem prej. Nič mi ne smrdi, čeprav si želim, da bi mi kake sladkarije pa krompir zasmrdele!user posted image
Na telesu ne opazim čisto nobenih sprememb (boleče ali napete prsi, mozolji,... ), slabo mi ni, edino kar je je to, da sem bolj zaspana.
Ko bote ve nabavljale vozičke bote kupile zraven tudi košaro, ali samo lupinico? Oktoberke bomo imele bolj malo kilometrine z vozički letos, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.3.2007 19:23:34   
Pandica
Zdravo pupike!

Zdaj pa se vam lahko jaz tudi spet javim. Sem bila cel teden brez računalnika, ker je crknil, danes pa sem ga končno spet dobila nazaj. Joj, kako sem pogrešala internet, res smo že odvisni od teh mašin, kajne?

Včeraj sem bila na pregledu, mi je sestra zmerila pritisk, me stehtala, dobila sem materinsko knjižico user posted image  , G pa mi ni naredil uz tako, da sem bila kar malo razočarana. Najbolj me je strah, da bi user posted image  nehal srček biti, zato sem misla, da bom pomirjena, če bo mi naredil uz. Preveč teh groznih stvari preberem na forumu in še meni nič ni slabo in se počutim odlično kot da nebi bila noseča. A mislite, da je vse ok punce?!
Joj, kako me je strah, komaj čakam torek, ko imam NS, da vidima z mojim najino user posted image  in seveda si najbolj želim, da bo vse ok, zato mi le držite pesti.
Seveda vam bom poročala kako je bilo.

Ju3 pa gremo zvečer na sestrin maturantski ples, jej kako se bomo fajn imeli user posted image  . Me že vsi cel čas ****, da jaz, ko bom enega švercala not pa naj bom kr tiho user posted image  Pa še res ga bom user posted image  

Drugače pa koliko se spomnim me je zadnjič ena vprašala kakšen voziček smo kupili.
Takšnega http://www.hoco.at/assets/images/db_images/BF_card_g_opt.jpg samo, da ni nikjer takšne barve gor, ki je moj. Ker ta ko smo ga mi vzeli je neka Limited Edition in ga zato verjetno ni tu na internetu gor. Je pa full lep in komaj že čakam, da bo noter user posted image  

Lepo bodite in lep večer

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.3.2007 20:21:48   
Anonimen
Vau, Pandica, ti pa boš Pohorje z vozičkom osvajala user posted image  Sicer pa nič ne skrbi, boš videla, da je vse OK. Tudi srčka niste poslušali? Jaz tudi nisem imela UZjev v 1. user posted image , srček pa je vedno poslušala in pulz zapisala. No, pa saj torek ni daleč. Jaz imam NS šele 17.4.

Meni samo kava res smrdi, ostalo pa tako - ali vse naenkrat ali pa nič user posted image  In takrat pojem vse, kar vidim user posted image

Voziček imamo mi še vedno PP Venezio, mislim, da nima smisla novega kupovat. Lupinico imamo seveda tudi, ampak ne PP, ker se mi je zdela ful predraga. Potem pa sem kupila v Rutarju mehko univerzalno košaro s trdim dnom, ki se lahko da v vsak voziček. Ta košara nam je res ful prav prišla, cena pa je bila prav smešna proti recimo PP košari. user posted image  je spal v tej košarici podnevi in ponoči prve mesece.

Edina želja od opreme, ki jo imam zdaj, je košek za novorojenčka, to si bomo verjetno privoščili. Ostalo pa bo kar za porabit. user posted image

Ja, daschi, res bo pestro user posted image

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
22.3.2007 20:48:54   
2ursae
mišk, ko smo pri nas kupili voziček (vzela sva PP + košaro, saj so naši otročki zimski - no, nama se je zdelo to pomembno) se nismo odločili za PP lupinco, ker je bila po testih bolj slaba, ampak smo jo kupili Maxi Cosi. Priporočam, da se pozanimaš, katere so med boljšimi. V mojih časih sta bili to Maxi Cosi in Romer. Jaz mislim, da je to res ena tistih investicij v otroka, kjer se splača mal pozanimat in pol tud več odštet.

daschi, men praktično vse smrdi, ker vem, da me bo pol žgečkalo po zgagi user posted image . Nič mi ne paše, sam se vseeno prisilim, ker stradat pač ne smem, sem si pa kupila še vitaminski dodatek magnezija (ki je v 8.-12. tednu pomemben mineral za otročka) in kalcija. Je ta dodatek primeren tudi za otroke, tko da mislim, da malemu ne bi smel škoditi. Moj G je namreč bolj proti dodatkom, sam kaj, ko vem, da tega ne dobivam dovolj z redno prehrano.

janja, jaz tud mislim, da bi moral bit zeleni čaj ok ... tein ima itak samo črni čaj.

nočko, jaz sem čist fuč user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.3.2007 20:49:35   
Pandica
Someone - jaz sem imela "že" 2 uz in sicer prvega v 6t, drugega pa v 8t in je srček bil tako, da upam, da še vedno. Res me je full strah, ampak se tolažim s tem, da je res torek blizu in bo NS že za mano user posted image
Ne, včeraj pa tut srčka nismo poslušali. A to se tudi da? Da se samo srček posluša na pregledu?
Skrbi me predvsem zato, ker se počutim odlično, nič mi ne manjka, edino kaj hodim veliko na wc lulat, to pa je res....
Samo sem včeraj dobila informacijo, da če bi bilo kaj narobe bi sigurno začela krvavet. A mislite, da je res vedno tako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.3.2007 22:05:34   
micla
Pandica pomiri se. Seveda, da bo vse OK. Mora bit tako. user posted image  Meni tudi zdej že tri dni ni slabo. Je bilo obdobje, ko mi že 10 dni zapored ni bilo slabo in potem en dan spet bruhanje. Ti znaki so zelo relativni, ene imajo to druge drugo, ene pa nič. Res je čudno na začetku, ker se v bistvu nič ne vidi. Trebuhe imamo navadno napihnjene zaradi prebave, tko da res ne veš kaj bi si mislil. Najboljš da se skuliraš in misliš pozitivno, sicer pa je torek že skor tle, ko boš spet lahko vidla svoj zakladek kako skače in se razvija. Jst imam NS naslednji pondelk, pa me tudi na momente zaskrbi, ma probam čim manj mislit.

Daschi z mano je trenutno tako, da ko odprem hladilnik mi vse smrdi. user posted image  Vse kar je bilo na pol odprto sem zmetala v smeti. In sedaj imamo noter samo mleko, jogurte in sir.  Bog ne daj, da bi bila noter kakšna zelenjava (npr. por, šparglji...) FUJ. Moj dragi je čisto paf, ker ne dovolim, da bi v solato ali redič dajal česen. Trenutno je česen prepovedan sadež v naši hiši.
Po vsem kar sem povedala mi je torej edino ostalo, da hodim na kosilo k mami, ker težko prenašam vonjave ob kuhanju hrane.
Moj se je že hecal, da bomo dali kuhinjo v oglas, ker je itak ne rabimo, če bo šlo tako naprej. user posted image

Mal sem utrujena, zato vas bom pozdravla.

Mirno noč in božajte trebuščke. Jst mojega lih kar....

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 470
23.3.2007 6:59:26   
Anonimen
good morning.....
2ursae
, jaz sem v prvi nosečnosti imela grozne krče v mečih in mi je g. priporočila mg in sicer Magnesol, ta je primeren tudi za nosečnice. Sem ga tudi sedaj začela jemat že kar na začetku, ker takšnih krčev v nogah ne bi več prenesla. Pa je moj g. tudi full proti raznim dodatkom, tako da bo tole po moje res varno. Je pa v obliki šumečih tablet.

Mi smo za prvo imeli sposojen voziček za začetek, kar en no name, potem smo pa kasneje kupili Zapp-a, tako da bomo verjetno morali nabavit nov voziček. Jaz sem čisto navdušena nad Mutsy- ji, samo so malo dragi...Bomo videli kaj bo čas prinesel. Ja, lupinico smo pa mi tudi imeli Maxi cosijevo in bo še za tole cuclo. So pa Maxi Cosi fajne, ker so kar velike in jo res lahko uporabljaš do 1 leta - pa naš otrok ni med najbolj majhnimi. Pravzaprav ne bomo preveč nabavljali, kakšne cotike že zaradi gušta...Ja, pa tale voziček..Joj, košek bi pa jaz tudi imela, so mi tako cart, ampak kaj ko vem, da bo moj bebek spal z mano vsaj do kakšnih 3 mesecev, potem pa košek niti ni več uporabenuser posted image , tako da bomo kar pri posteljici ostali...
Aja, glede košare - kaj pa vem. Zadnje čase lahko na vse vozičke namontiraš lupinico, pa je. Jaz je niti ne bi kupovala, naša prvorojenka je že pri treh mesecih hotela videt svet..In potem košara ne pride več prav, drage so pa ko samuser posted image Boljše, po moje, je kupit voziček, ki se čisto poleže ter zimsko vrečo, za prvih par mesecev pa imaš tako ali tako lupinico.

Uživajte, aninimnaS

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
23.3.2007 8:28:12   
lillylilly
Dobro jutro...
Dashi...ja kot sem že kdaj verjetno napisala, ta nosečnost je res nekja posebnega. V prejšnji nisem imela težav nitiz izbiro hrane, tokrat pa....citrusov niti pod razno videti ne smem ( v prvi nosečnosti je bil to hit in sem bolj ali manj živela od tega), upirajo se  mi določene salame, vedno bolj kava-mi gre kar na bruhanje, samo se silim ker imam takooo nizek pritisk, s pitjem kave pa se izognem glavobolom, imam pa grozne prebliske, kaj si želim jesti in to mora biti realizirano takoj!!!Čeprav mi nobena hrana ne paše, tehtnica pove drugače user posted image . Kilogramčki se pridno nabirajo. To pa je rezultat bolniške, mirovanja in predvsem manjšanja slabosti-pomaga samo če nekaj pojem.
Mišk...voziček imamo še od prve pupe, ABC Design, marija modela se niti pod razno ne spomnim. Takrat je bil precej drag, pa nisem povsem zadovoljna z njim, stalno ga nese v desno bljak, samo sem se odločila, da ne bom kupovala drugega. A mogoče katera pozna, kje bi popravljeli vozičke? Saj pravim, problem je, ker ga nese v desno in ga je potrebno stalno popravljati. Moteče res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
23.3.2007 8:31:14   
lillylilly
Uh prehitro mi je poslalo. No vem da je tole popravljanje mogoče malo mimo, samo kaj pa naj. Možek bi to hmmm že popravil, če bi znal,...sem pa iz Gorenjske. Če dobim kak nasvet bom zelo zadovoljna. No sedaj sem se pa še ime vozička spomnila. Focus alu.
Lupinico imamo Brevi in bo tudi od prve pupe, ravno tako oblekice, če pa bo fantek, bomo pa morali v shoppinguser posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu lillylilly)
Neposredna povezava do sporočila: 473
23.3.2007 8:57:35   
Daschi
Danuser posted image

Glede vozička vam lahko povem iz lastnih izkušenj, ker je moj najmlajši bil rojen oktobra 2005, da sem ga jaz zelo malo potrebovala prve mesece.
Bilo je polno snega in sama senca, tako da sva z vozičkom bolj malo šibala prve mesece. Mi je pa zelo prav prišel kengurujček. če je bilo hladno in sončno, sem ga dala v kengurujčka in sva šla. veliko lažje, kot z vozičkom po tistih kupih snega.
Zato mi tudi sedaj ne bomo kupovali košare. Voziček moramo zamenjati in bomo kupili enega kombiniranega od rojstva do konca. Ker res v uporabi bo šele v pomladnih dneh, takrat pa bo user posted image  že toliko star, da bo lahko samo v kombinizončku, pokrit z vrečo in odejico.

Včeraj sem zaspala ob 19 uri zvečer in sem spala do 7 ure danes zjutraj. Tako kot naš najmlajši. Groza!user posted image
Komaj čakam, da se energija vrne nazaj, ker imam poooolno dela.

Naj vam samo namignem, da kmalu izide ena super revija, katere urednica sem jaz in je namenjena za nosečnice! tako da še malo počakajte, potem pa po njo v trgovino!user posted image

(M. Wright - Edelman)

Neposredna povezava do sporočila: 474
23.3.2007 8:58:42   
janja
Pandica ne bi te rada strašila, ampak jaz sem v 1. nosečnosti zakrvavela (čisto malo) šele kak teden po tistem, ko je plod odmrl. Po drugi strani pa imam kolegico, ki je v 1. nosečnosti tudi krvavela, pa ima danes krepkega 3,5 letnika, ki mu čisto nič ne manjka. Tako, da je to čisto različno. Sicer pa ne obremenjuj se s takimi stvarmi. Jaz sem forume na temo spontanih splavov in raznih nosečniških težav nehala brati. Bodi optimistična, pa boš videla, da bo vse v najlepšem redu.
Meni je v 1. nosečnosti G naredila samo 3 UZ, pri ostalih pregledih pa je samo preverila frekvenco srčnega utripa (z napravico bolj podobno staremu walkmanu). Več UZ naredijo ponavadi tistim, ki imajo rizično nosečnost ali pa je to dobra volja G. Sicer pa lahko tudi sama zahtevaš, da ti naredi UZ, vendar ga moraš v tem primeru plačati.

Mi še tuhtamo kakšen voziček naj kupimo. Pri prvem smo imeli Chiccovega, ki mi ga je prodala kolegica (vse v kompletu - voziček s košaro in poletnim delom, lupinico). Imela sem ga kake pol leta - sicer je bil super za vozit, ampak totalno nepraktičen za v avto. Potem smo kupili Chicco Trekking, ki ga je imel mali do konca. Zdaj pa se še ne moremo odločiti katerega bomo kupili, vsekakor pa mora biti praktičen (v enem delu, je zložen čim manjši) in uporaben. Kaki trikolesniki in tisti z velikimi kolesi odpadejo, ker jih ne spravim niti v dvigalo, po drugi strani pa zasedejo ves prtljažnik v avtu.

Daschi meni tudi ne paše vsa hrana. Še najbolj mi gredo po grlu mlečni izdelki, pa sadje in zelenjava. Kava mi je počasi zasmrdela, zanimivo pa tudi, da se mi je močno zmanjšala želja po sladkarijah. Upam, da je to tudi vzrok, da se do sedaj nisem še čisto nič zredila. V prvi nosečnosti sem v tem času že pridelala 3 kg.

Lillylilly - kje popravljajo vozičke ABC design je najbolje, da vprašaš v trgovini kjer jih prodajajo.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?