|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
28.2.2007 15:15:57   
matea1
Pozdravljene,
že lep čas prebiram ta forum. No, sedaj pa se lahko tudi jaz vpišem med oktoberke. Sploh ne morem dojet, da je res, ker nama je ratalo prvi mesec poskušanja. V petek sem delala CB, pa je pokazal rahel +, v ponedeljek, ko sem test ponovila, pa se je že lepo videl.

ZM se imela 11. 1. 2007

Sem se že šla naročiti h ginekologinji na 1. pregled, a mi bodo točen datum javili šele drug teden. Baje bom imela pregled v 8. tednu. Takrat bom izvedela tudi PDP - bom  ga javila, da me boste lahko dale na seznam.

Počutim se drugače ... Se pa že veselim čvekanja z vami.

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
1.3.2007 9:54:33   
jasna
user posted image  še noveuser posted image , ooo bo otročkov oktobrauser posted image .

Janja, meni je tudi Pušenjak najbližji - a sva sosedi? Pa ta večji je tudi letnik 2003, pa se mi zdi, da ga ne poznim iz vrtca.

Kličem, pa kličem, da bi se naročila na NS v Dravlje, pa mi nobeden ne dvigneuser posted image . Mi je pa Pušenjak delal vsakič NS in morfologijo in sem bila zelo zadovoljna.

(odgovor članu matea1)
Neposredna povezava do sporočila: 252
1.3.2007 10:06:34   
janja
Jasna, zdaj ne vem, koliko sva si bližnji? Glede Pušenjaka sem mislila, ker delam v KC. Drugače pa sem iz Draveljskega konca. V vrtcu smo pa v Andersenu, zraven OŠ V.Vodnik. Kateri konec pa si ti?

čau, Janja

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 253
1.3.2007 10:41:49   
jasna
Sem razumela, da si blizu PTC Dravlje. Na tam sem jazuser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 254
1.3.2007 11:05:15   
micla
Zdravo souser posted image .

Prvi pregled je uspešno za nami. user posted image Srček lepo bije tika taka. Upam da bo še naprej vse uredu.  Slikica je tudi že doma. Kar ne morem nehat gledat. Je pa po UZ-ju za 5 dni večji, ma to še nič ne pomeni, ker se bo  še ziher spremenilo.
Pravkar sem klicala tudi za NS in imam datum 2. april.
Nič, sedaj se začne drugo čakanje.
Danes in jutri sem fraj in bom kar malo počivala, saj ful slabo spim ponoči, ker se stalno zbujam za wc.

Držim pesti za vse ostale, ki še čakate na pregled.

Ostanimo pozitivne,

micla

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 255
1.3.2007 11:19:07   
Pandica
 user posted image  Bravo micla in čestitke za prvi pregled in za veselo novico, da je z user posted image  vse vredu.
Tudi jaz sem že slišala kako najinemu bije srček. A ni lep občutek, ko poslušaš srček?
V katerem tednu boš takrat, ko greš na NS? Jaz se moram tudi naročit, drug teden moram poklicat, samo se še odločam kam naj grem.
Kako pa se drugače počutiš? So slabosti minile?

Lep pozdrav vsem oktoberkam user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 256
1.3.2007 11:41:18   
micla
Pandica,

v bistvu bom 12t+3 takrat. Grem pa v Postojno.
Slabosti pa tko... bruham sicer že en teden ne, mi je pa tko čez dan po večkrat slabo in sploh nima veze, ali imam kaj v želodcu ali ne. Tko da meni tiste finte s prepečencem in podobnim ne pomagajo kej dosti.

Nič pa mi ne gre za jest. Če bi bilo samo zaradi mene, sploh ne bi nič dala v usta, tako pa se vseeno nekaj malega prisilim. Ne morem pa dosti sadja ali pa zelenjave, ker mi je vse kislo in grenko. Edino kakšna sladka banana mi gre.
Sem še -0,5kg. Skupaj torej -1,5kg. Trebuh imam pa kar napihnjen, ampak ziher ne od hrane, ker ne jem skorej nič. 

Ma samo da bi bilo vse OK. Bomo tudi te slabosti in vse kar spada zraven preživeli.

PA PA

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 257
1.3.2007 12:29:55   
micla
user posted image user posted image user posted image  Sem se prehitro pohvalila. Pravkar sem bruhala.
Grem ležat.

Mejte se,

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 258
1.3.2007 13:18:00   
noa1
Pozdravček vsemuser posted image  oktoberkam. Tudi jaz se vam pridružujem
Pri nama je šlo vse tako hitro, da sploh ne dojemam. Ko sva se odločila za user posted image  se je kar takoj zgodilo.
ZN 14.1.,  PDP po mojih izračunih 20.10.
Pri G sem naročena 12.3. in se mi zdi še tako zelo daleč. Upam samo, da je vse OK.
Čestitke vsem srečnicamuser posted image

user posted image user posted image user posted image
LP, noa

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 259
1.3.2007 14:13:36   
tinki_winki
Micla sem vesela zate user posted image  da je vse ok, imam pa eno vprašanje.
Jaz bom šla na NS tudi v Postojno, pa sem nekje prebrala, da to opravljajo le ob četrtkih, ali to ne drži glede na to, da so te naročili na ponedeljek?
Kateri ginekolog pa opravlja NS?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 260
1.3.2007 14:25:40   
Neža81
Po tedenskem zatišju se še jaz javjam. Imam strogom mirovanje zaradi dveh krvavitev, ki pa sta se umirili. V torek na ultrazvoku sem videla bitje srčkov obeh user posted image user posted image . Imam pa novico, ki je zelo presenetila tudi mene. Mogoče nosim celo user posted image user posted image user posted image . Nekaj se mi dela zraven ene user posted image  in izgleda, kot da bi se iz enega user posted image  razvil enojajčni dvojček user posted image user posted image user posted image . Nič več mi ni jasno. Čez 14 dni izvem  ali so res trojčki.

Cele dneve mi je slbooooooooo in cele dneve spim. Sem v 7 tednui nosečnosti, trebušček pa imam, kot da bi bila v 4 oz 5 mesecu, tako da že itak vsi vidijo da sem noseča.

Vsem novim nosečkam iskene čestitke!!!

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 261
1.3.2007 14:43:04   
janja
Neža81 ti kar lepo počivaj. Trojna sreča? user posted image  No, to ne doleti ravno vsake, zato uživaj vsak trenutek s svojim trebuščkom.
Meni se tudi vsak dan tako spi, da ko pridem domov, moram najprej odspati kako uro, da sem sploh sposobna kaj narediti. Je pa res, da v prvi nosečnosti sem imela čas samo zase in sem lahko veliko počivala, zdaj pa moram biti tudi mamica in na razpolago mojemu sinku. Pa saj bom preživela. Nisem ne prva, ne zadnja.
A ima katera že kakšno nosečniško razvado? Meni so kar naenkrat zapasale kumarice, pa solate. V prvi nosečnosti nisem imela nobene posebne razvade.
Ko tako gledam kako kar dežujejo nove user posted image , vidim, da bo letošnje leto kar plodno. No, kitajski prašiček že napoveduje tako leto. Je pa res, da se zadnja leta v Sloveniji rodi vsako leto malo več otrok. Ni kaj, otroci so naše bogastvo. Jaz priznam, da sem rada mami in se močno veselim nove user posted image .

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 262
1.3.2007 16:22:45   
lillylilly
ojla
Še jaz se moram javiti in prav vesela sem, da je bilo na pregledu vse okuser posted image user posted image user posted image . Sem takoooo vesela, ko sem videla utripati srček. Kontrolo imam sicer spet naslednji teden (komplikacije prejšnjih nosečnosti) , prav en velik kamen se mi je odvalil od srca,...mi je tko lepo.....user posted image user posted image . Oh slikco hodim non stop gledat.
Lepo se imejte, se še kaj oglasim

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 263
1.3.2007 17:22:34   
Pandica
Neža81,

čestitke za user posted image  user posted image  oz. user posted image  user posted image  user posted image  . Ti samo lepo počivaj in pazi na svoje user posted image  . Ko zveš, če so res trojčki pa nam le javi veš, da smo radovedne user posted image  
Joj, mene kap zadene, da mi reče na uz, da bom imela trojčke user posted image  . Sem imela tako nekaj možnosti za dvojčke, ko pravijo, da so kao vsako drugo koleno in, ko mi je rekel na uz, da je en zarodek sem si kr odahnila malo user posted image  

(odgovor članu lillylilly)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.3.2007 11:11:59   
Motoristka
No, jaz pa se javljam z slabo novico...iz srede na četrtek sem ponoči začutila topo bolečino v spodnjem delu trebuha, ko pa sem šla na wc, sem imela čisto rjave hlačke..pokličem ginekologinjo in reče, da naj pridem šele v petek.....v četrtek popoldne so bile bolečine hujše in pa izcedek temno rjav, pa obilnejši...grem na urgenco, naredi uz...plod naj bi bil star 5 tednov, vendar brez utripa....šok...pove, da se bom sama sčistila, če pa bodo bolečine hujše, pa naj pridem k njim se sčistiti...občutek grozen, počutim se prazno, zdaj samo upam da se bom sama sčistila in ne , da mi bo treba tja.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.3.2007 11:16:13   
mišk
Ojoj Motoristka, kako zelo žalostno!!user posted image
Zelo mi je hudo zate in želim ti, da kaj takega nikoli več ne doživiš!
Zakaj je življenje včasih nako nefer?!?

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.3.2007 11:23:58   
Pandica
user posted image  Motoristka user posted image  tudi meni je hudo zate, da se ti je zgodila takšna strašna tragedija.
Drži se in bodi močna...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 267
2.3.2007 11:49:01   
2ursae
user posted image user posted image  motoristka,revčka user posted image user posted image , res mi je hudo in grozno zate ... a to se kar naenkrat zgodi al kako? Kar na lepem? Grozno. Drži se, upam da boš čimprej prebrodila tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 268
2.3.2007 12:06:22   
Motoristka
Hvala vsem user posted image ko razmišljam, je najbrž bolje tako, kot pa da bi bilo kasneje kaj narobe., pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 269
2.3.2007 13:56:30   
MB*TANJA*
uf, oktoberke, kolk nas je!!!!! jest sm spet na forumu po 3-eh letih in moram priznat, če sodim po tukaj zbranih nosečkah, da se slovencem ni bati, da bi kaj kmalu izumrli! mogoče je pa letos tudi, kako se že reče... no, pač zelo rodno leto. večina (brez pretiravanja!!!) mojih prijateljic in znank je nosečih. toliko na kupu jih jaz še živi dan nisem videla!
jaz sem doma, ker mi je umreti od slabosti in mrzlice in nespečnosti... user posted image  danes sem probala še z ingverjevim čejem pregnat tegobe, pa mogoče pomaga (malo veselja povrne, ostalo je isto ).

skratka, stopam v vrste oktobrk, pdp imam 19. oktobra, da pa ne pozabim povedat, da imamo doma še eno super smrkljo staro skoraj 3 leta, ki pravi, da se tudi ona malo slabo počuti, ker ima dojenčka v trebuščkuuser posted image . vsi se že veslimo, in isto želim tudi vsem ostalim puncam z majhnimi človečki v trebuščkih!

zdej pa spat!

Neposredna povezava do sporočila: 270
2.3.2007 14:00:09   
jasna
Motoristka, kako zelo mi je žaluser posted image . Ne boj se pokazati bolečine in govoriti o tem. Mislim nateuser posted image user posted image .

Neža, čestitke user posted image . Lepo počivaj in pobožaj svoje srčkeuser posted image .

Se pa strinjam s pandico in sem sama vesela le enegauser posted image . S štirimi otroci v 2,5 ss pa res ne bi bil hecuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 271
2.3.2007 14:01:02   
MB*TANJA*
opa,

motoristka, zdelje sm šele vidla zgornja sporočila, jaz pa tako sebično navalim s svojimi tegobami.
razumem tvojo žalost, ki doleti mnoge v prvem trimesečju, držim pesti zate, da boš močna in da se ti bo kmalu ponudila priložnost za novo srečo!

(odgovor članu MB*TANJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 272
2.3.2007 14:24:36   
Anonimen
Motoristka user posted image  Hudo mi je, ko berem tako zgodbo. Želim ti, da boš čimprej tudi ti srečna! user posted image

(odgovor članu MB*TANJA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
2.3.2007 14:36:24   
janja
Motoristka sočustvujem s tabo. Ampak kot si rekla, bolje zdaj kot pa, da bi bilo kasneje kaj narobe. Misli pozitivno, spravi se k sebi, pa bo tudi zate kmalu posijal nov sonček. Najslabše se je smiliti sam sebi (vem iz lastnih izkušenj!). Želim, da se nam čimprej spet pridružiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
2.3.2007 15:07:46   
Anonimen
razmisljas pozitivno motoristka, to mi je vsec pr tebi, da kljub temu,da mas najverjetneje tezko izkusnjo, gledas na dobro plat in ne na slabo.naj se ti zelja hitro izpolne.

pa lep pozdrav sem novim bodocim mamam
AnonimnaA

(odgovor članu janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?