|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
21.2.2007 18:24:05   
Klaudia
user posted image     user posted image      OKTOBERKE     user posted image      user posted image

02.10. 
- Inja 2
- Pandica
05.10. 
- Ursikazala
- Kasija 78
- Miško
06.10. 
- Solero
10.10. 
- Klaudia
- Mišk
- Naja2
- Tinki_winki
11.10. 
- Micla
- Lillylilly
- anonimna S
13.10. 
- Jasna
15.10.
- motoristka
16.10.
- 2ursae
18.10. 
- Jan@
23.10. 
- Janice
- ninka 80
25.10. 
- metkica1
27.10.
- kaja80
28.10. 
- mehurčica
30.10.
- zivepo

user posted image
 - pingi
 - neža81

Če še katera manjka naj se javi...  ko bomo pa spol zvedl, bomo pa še to zraven dopisal

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 201
21.2.2007 22:16:17   
Anonimen
da se vam se jaz pridružim. danes je test pokazal dve crtici. PDP za zdaj 27.10.

AnonimnaA

(odgovor članu Klaudia)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
22.2.2007 8:41:28   
inja2
Jaz bom tudi šla na NS.

Pandica a si se že naročila, ali pa mogoče veš koliko časa prej se je potrebno naročiti.

lp, inja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
22.2.2007 10:24:39   
Anonimen
Zdravo,

sem malo pokukala k vam, ker pri nas marčevkah že vse predčasno rojevajo...user posted image pa kje je šele luna!
Glede NS vam svetujem, da njaprej počakate na prvi pregled, ko vam G potrdi nosečnost v maternici, pa ko bosta videli če srček bije, pa koliko je plod star. Včasih se zgodi, da je katera zanosila kasneje ali pa prej kot bi bilo to v teoriji in potem se naročite na Ns tista, ki to misli it. Priporočam Pušenjaka, ki je v Dravljah ali pa Strahovo v Domžalah. Oba sta zelo v redu in jih punce hvalijo. Jaz sem šla k Pušenjaku in mi je že takrat napovedal spol - fanta in do sedaj drži, videli smo tudi jajčka, tko mora bit to to.user posted image In pa posnel mi je dva kratka filmčka na CD iz 3D UZ, le da mu moraš to pred pregledmo povedat kaj bi rad.

Če vas še kaj zanima vprašajte - lahko tudi na ZS.

Lepo nosečnost.

jjasna

(odgovor članu inja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
22.2.2007 10:53:36   
Neža81
Dan!

Naj vam povem, da swm noč preživela v bolnici. Včeraj popoldan okrog 3 sem začela močno krvavet, pa čeprav skoz počivam. user posted image user posted image  Ko sem prišla v bolnico so mi izmerili pulz in sem ga imela 126. Te veste, kak sem pla prestrašena. Jokala sem se v eno. Pogledali so mi jajčnike in naredli ultrazvok. V bolnici se je krvavitev ustavili in izvedela sem, da imam user posted image user posted image , velika 9x6 mm in 9x7 mm. user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat sta vredu, kaj več bom pa izvedela v torek 27.2. ko grem na ultrazvok. Baje bom že slišala bitje srčkov. Doktor mi je pa rekel, da ni nujno, da se oba razvijata. Daje treba počakat do torka. Pa na listu sem videla, da je bilo napisano, da je v enem nakazan RM. Ne vem kaj to pomeni. Mogoče kaj slabega in mi je zato rekel doktor, da ni nujno, da se oba lepo razvijata. user posted image
Sedaj sež že doma in počivam. Ne krvavim več, imam pa še rjav izcedek, ko grem na wc.

Upam, da je najhujše za mano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
22.2.2007 11:12:18   
ninka80
Neža 81, najprej čestitke zauser posted image user posted image . Upam, da bo z obea vse v redu, držim pesti. Ti pa lepo počivaj in naj bodo tvoje misli usmerjene na bebiki. Drži seuser posted image .

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 206
22.2.2007 11:21:24   
micla
Ejla punce,

jst sm pa tako srečna, ker se že drugi dan malo boljše počutim. user posted image Včeraj sem bruhala samo 1x, danes pa še nisem in upam, da bo šlo res mimo in bom lažje zadihala.
Tiste, ki vam je slabo me gotovo razumete, kaj pomeni tudi samo en dan boljšega počutja. Ne bom preveč naglas razglašala, ker sej veste, da se hitro vse obrne.
Neža81 - najprej čestitke za user posted image user posted image  - mislim, da RM pomeni rumenjakov mehurček, ki naj bi bil viden pri vsaki pikici na začetku. Ti lepo počivaj in misli pozitivno.

Grem malo uzivat te redke trenutke NE-slabosti.

En meglen pozdrav s primorske, 

micla

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 207
22.2.2007 12:07:25   
Pandica
Zdravo pupe!

inja2, nisem se še naročila na NS, ker mi je rekla sestra, da naj pokličem, ko bom v 10t, da me naročijo. Tako, da po tem sklepam, da se ne čaka full dolgo, če se NS dela med 11 in 14t. Jaz si samo želim, da bo zdravo in vse vredu z user posted image  . Pa, da mi bodo lahko spol že takrat povedali user posted image  . Moj dragi in najboljša prijateljica mi govorita, da bo fantek, jaz pa pravim, da bo punčka user posted image  Pa bomo videli kdo bo mel prav user posted image

Neža81, čestitke tudi od mene in držim pesti, da bo vse vredu v tvojima user posted image  user posted image  

micla, super, da se že boljše počutiš, upam, da je konec zate teh prekletih slabosti.

Nič babike, uživajte danes, ko je tak lep sonček zunaj

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 208
22.2.2007 14:19:06   
soncnica5
Ženske, povejte mi prosim: a je bilo vas tudi tako strah pred prvim pregledom... zadnja M 11.1. ... kar vidim, da bodo ugotovili izvenmaternično nosečnost, prvič grem k dr. Cerarju, za katerega pravijo, da ni najbolj prijazen, stara sem 38 let, pa prva nosečnost,...  a gre mož lahko zraven k zdravniku?

Hvala, da sem lahko nekomu povedala, sicer me bo razgnalo, tako sem živčna...

Saj je to normalno, kajne?! user posted image

Lepo nosečnost vsem - pa čimmanj živčne bod'te. user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 209
22.2.2007 15:08:59   
tinki_winki
Neža81 te popolnoma razumem, tudi jaz sem se pred dnevi hvalila ko sem malo zakrvavela in šla na pregled pa se je izkazalo da je vse ok. No komaj sem se utegnila pohvaliti tu na fomrumu pa se je ponovno začelo, mislila sem da je krgvavitev posledica pregleda, pa se kar ni nehalo tako da sem šla naslednji dan v bolnišnico kjer so me zadržali. Zdaj sem že doma. Ugotovljeno je da je z user posted image  vse ok, utrip je viden in da krvavitev ni povezana z nosečnostjo. Kakšno olajšanje, vsaj tokrat da bo šlo drugače. Držim pesti, da bo tudi s tvojima user posted image user posted image  vse ok. kar počivaj, počivanje naj bi krvavitve ustavi, če je z user posted image vse ok.

lepo se imejte in čim manj slabosti. 

< Sporočilo je popravil tinki_winki -- 22.2.2007 15:10:01 >

(odgovor članu soncnica5)
Neposredna povezava do sporočila: 210
22.2.2007 15:24:46   
ursikazala
Joj blagor vam, ko veste, da je vse ok z user posted image  mene bo še črvičlo do 7.3. user posted image  
No ja, pa gremo na dopust naslednji teden in bo malo hitreje minilo. Morala bom edino blefirat, zakaj ne pijem (ker drugače me pozna družba, da rada sisnem kakšno pivce ali dva user posted image ) in bo moj izgovor stari dobri antibiotik... Ena je sicer tudi na začetku noseča in me bo po moje skužila user posted image

Drugače pa se prav dobro počutim, razen da se hitro zadiham, popoldne sem kar zmatrana, pa lačna sem na dve uri user posted image user posted image  - kar je itak prav, da malo pozobam na toliko časa. Kakšen Wasa kruhek, pa suho sadje, pa jogurt... sem zdaj kar pridna glede tega.

Sončnica5, ti se nič ne sekiraj... jaz bom pa čez dva meseca 37, tudi prva nosečnost. Saj smo še mladenkeuser posted image  Če bi bila izvenmaternična, bi te po moje že fajn bolelo kaj, vsaj jaz tako mislim. Mene bolj skrbi to, da se pikica normalno razvija in da ji bo bil srček...

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 211
22.2.2007 16:20:25   
naja2
Hojla.

jaz pa sporočam ne tako zelo veselo novico. Potem ko sem imala skoraj ves čas nežno rjav izcedek in sem bila že dva krat na pregledu (1 x na gin. urgenci in 1 x -predvčerajšnjim pa pri svoji G, ki pa je bila na žalost bolana). Obakrat sta G gledale z UZ pa se ni še nič videlo, kri pa je pokazala nosečnost zato sta mi obe G govorili, da se verjetno še nič ne vidi ker je prezgodaj.

Včeraj pa me je v službi zvilo, se mi zvrtelo. Dobro da sem prišla do WC-ja ker bi drugače kr dol padla. Ko pa sem čez nekaj časa začela še krvaveti pa sem odpovedala vse sestanke in direkt iz službe odšla na ginek. urgenco - me je peljal moj v.d. mož, ker nisem bila sposobna vozit. Kjer sta dva G postavila diagnozo izvenmaternična nosečnost - EU. In takoj se šla pod nož na operacijo, operiral me je dr. Vogler ker je moja G še vedno na bolniški. Ob 16.00 sem bila že iz operacijske. Danes pa mi je povedal, da je bila nosečnost že zeloooo velika (3cm). Vse je lepo odstranil pa še drugi jajcevod neki ščistil, k sem imala vse neki - ne vem kaj. Sreča v nesreči, da sem sedaj prehodna in vse je ostalo na svoem mestu. Tako sem malo na dolgo napisala, da žal nisem več oktoberka.

Vsem vam pa želim lepoooo nosečnost in pridne user posted image  ali user posted image  user posted image . Kasneje se zapet pridružim na kakšnem drugem forumu. Za nekaj časa bom dala možgančke na off ker itak ne smemo delat na user posted image .

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 212
22.2.2007 17:27:21   
Anonimen
hudo mi je zate naja2. veliko srece v prihodnje.

AnonimnaA

(odgovor članu naja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
22.2.2007 19:54:36   
jasna
Prosim, če tudi mene daste s seznama, z našim otročkom spet ne bo ničuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
22.2.2007 20:34:22   
Anonimen
Pandica in Mehurčica, tukaj se vama javlja še ena iz MB user posted image . Mehurčica, da se midve slučajno ne poznava? Ne, saj mislim, da se ne (še) user posted image  

Jaz imam kontrolo 13. marca in bom takrat napisala PDP, ker verjetno po ZM ne bo ustrezal.

Sicer pa je tudi meni kar precej slabo, ampak zaenkrat brez posledic user posted image .

Neža, držim pesti, da bo vse OK user posted image

Tudi jaz nameravam it na NS, prvič sem imela res super rezultat in si želim, da se ponovi. Edino zdaj en bom šla k Pušenjaku, ker mi je predaleč, bom že našla v MB kakega fajn G, ki ima licenco.

Naja in jasna user posted image  naj se vama kmalu izpolni želja po user posted image

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 215
22.2.2007 21:27:52   
Jan@
Živjo,user posted image

po dolgem času se spet javljam. Naj vam povem, da vas sicer skoraj vsak dan berem, samo javljam se bolj malo, ker me moj 8,5-mesečnik user posted image  kar dodobra izžame čez dan in potem ni energije še za tipkanje. user posted image  

Moram vam povedat, da sem že bila na pregledu in sicer včeraj in sem že videla svojo pikico na UZ. user posted image  imam pa spremenjen PDP na 16.10. tako, da prosim, da me prestavite na ta datum, ker mi je tako G določila glede na UZ. Drugače sem pa ok. Včeraj in danes mi je blo ful slabo, sedaj je malo bolje. Sem pa ves čas zelo utrujena in zaspana. Kako ste pa kaj ve? Kakšno je kaj počutje?

Naja2 in Jasna naj vama povem, da mi je zelo hudo za vaju. Upam, da se vama čimprej spet pokažeta user posted image .

Florijan in Jernej - moja sončka poleg Očija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
22.2.2007 21:41:11   
soncnica5
Ženske, naj povem, da je prvi pregled za mano... in bistveno boljše se počutim kot dopoldan... user posted image  Nosečnost je potrjena, plod je v maternici, vendar sem po velikosti ploda noseča le 5 tednov in imam naslednji teden še enkrat ultrazvok, ko bo bolj jasna tudi situacija s srčkom, za kar je pri 5 tednov še prezgodaj. Naj pa povem, da je bil dr. Cerar prijazen in dobre volje...  Čakajo me pregledi v laboratoriju,...

Prvi strah je za mano... in z novo materinsko knjižico čakam na nove preglede... user posted image   in tiste, ki pripravljate sezname, moji podatki: ZM 11.1., PDP 18.10. - mislim pa, da bo sčasoma prestavljen za en teden...

Lep večer in vse dobro!

(odgovor članu Jan@)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.2.2007 7:39:08   
tinki_winki
Jasna in naja2 zelo mi je žal za vaju, potaolažia se s svojim najdražjim in čas bo hitreje minil in vam prinesel novega upanja. Res mi je žal in vas razumem user posted image .

Dreugače pa ideja za tiste, ki niste še povedale svojim najdražjim za nosečnost. Zdaj ko se bliža 8. marec presenetite svoje mame s šopkom v roza-modri kombinaciji. To je bila moja ideja, pa jo žal nisem izvedla, ker so zaradi slabega začetka izvdele že prej (kar na hitro tik preden sem šla na urgenco). Zdaj ko so me malo potolažili sem pa kar razočarana da tega nisem izpeljala.

lep dan

(odgovor članu soncnica5)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.2.2007 12:01:07   
Klaudia

user posted image     user posted image      OKTOBERKE     user posted image      user posted image

02.10. 
- Inja 2
- Pandica
05.10. 
- Ursikazala
- Kasija 78
- Miško
06.10. 
- Solero
10.10. 
- Klaudia
- Mišk
- Tinki_winki
11.10. 
- Micla
- Lillylilly
- anonimna S
15.10.
- motoristka
16.10.
- 2ursae
- Jan@
18.10.
- sončnica5
23.10. 
- Janice
- ninka 80
25.10. 
- metkica1
27.10.
- kaja80
- anonimnaA
28.10. 
- mehurčica
30.10.
- zivepo

user posted image
 - pingi
 - neža81 user posted image user posted image

Če še katera manjka naj se javi...  ko bomo pa spol zvedl, bomo pa še to zraven dopisal
[/quote]

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 219
23.2.2007 12:17:25   
mišk
Hahaha, pri men je tud malo problem sedaj med vikendi, k nič alkoholnega ne spijem. Sploh k grem na kako žurko v zidanci in ne vozim, pa je čudno, k nočem niti 1 deci spit. Prvič sem zabluzla, da sem na antibiotikih, zdej mam pa to foro, kao da sva se šla z mojim stavt, da tri mesece ne spijem niti kaplje alkohola!user posted image

Naja2 in Jasna, ko sem prebrala vajini žalostni novici sem postala ful žalostnauser posted image ! Tako se človek veseli in vse, potem pa to!! Iz srca vama želim, da je bil to edini žalosten dogodek v zvezi z vajinima nosečnostima!!!

Mimogrede, a zmerno hujšanje v nosečnosti škodi user posted image ?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.2.2007 14:07:20   
Anonimen
naja2 in jasna user posted image user posted image user posted image Ampak glavo pokonci - saj bouser posted image

Glede NS - jaz sem bila prvič v Postojni, sedaj pa še ne vem kam bom šla. Mogoče k Pušenjaku, sta bili dve kolegici, ena ga je full hvalila, druga pa je rekla, da je bil full uradenuser posted image ..

Drugače pa se počutim ok, nisem več tako zelo utrujena, malo mi je slabo zjutraj in zvečer (pa ne za bruhat) pa jest mi nič kaj ne paše - trenutno bi jedla samo kašice (čokolino, keksolino,..) jogutre in pudinge..Mislim, zdrava hrana na kvadratuser posted image
Pa takšne prebavne motnje - beri smrdljive plineuser posted image - sem imala par dni nazaj, za znoret..Sem mislila, da se bomo vsi zadušiliuser posted image

Sem pa pred tednom zvedela full veselo novico, da ima ena mojih boljših prijateljic rok približno teden dni za mano..Juhuhu, se bova lahko skupaj sprehajali z velikimi trebuhiuser posted image

AnonimnaS

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
24.2.2007 11:00:45   
soraja
jaz se vam pridružim,če bo tokrat vse vredu,sem tudi jaz oktoberka in sicer okoli 30.10

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
24.2.2007 18:04:02   
Anonimen
kak ste kaj, nosecke?

hudo mi je tudi za tebe jasna in naj se vajina zelja po otroku cimprej izpolni.

prvi pregled imam komaj aprila. moji znaki so bolece joske, ki se polnijo iz dneva v dan, zeja, kovinski okus, ki pride in gre, pa se zgaga me pece. drugace pa se pocutim dobro.
povejte mi kam se boste ve narocle na NS in kaj vse se dogaja na prvem pregledu pri ginekologu? v katerem tednu so pa vas narocli na prvi pregled? mene so skoraj v enajstem.

hvala ker si me dodala na seznam klaudia.

AnonimnaA

(odgovor članu soraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
26.2.2007 10:23:14   
jasna
I am backuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še karuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Torej, v petek tešča, z urejenim varstvom za škrata, čakam na pregled pred abrazijo. Laboratorij slabo kaže... Pa naredi seveda še UZ in v presenečenje obeh, čisto droben srček veselo utripauser posted image . Očitno velika laboratorijska napaka.
Tale našuser posted image  se ne da tako zlahkauser posted image . Jaz imam pa par kil manj od tega tednauser posted image .

Pa gremo proti oktobruuser posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
26.2.2007 11:54:32   
Pandica
user posted image  user posted image  user posted image  jasna bravo zate in za tvojega user posted image  . To pa je res vesela in lepa novica user posted image

Kako pa ste kaj drugače user posted image  ? Jaz vredu, mi2 z mojim dragim sma bila včeraj na Cac Celje sem razstavljala mojega psa. Ampak nisem bila edina user posted image  v ringu z psom, sem videla še eno, ki pa je imela že zelo, zelo velik trebušček. Bilo je super, naša mrcina presenetljivo pridna in dosegla spet lepo oceno user posted image  , edino, ko smo prišli domov smo vsi popadali v posteljo in spali do večera ko zaklani user posted image  
Kje pa ste vse, da je takšno zatišje?
Lp vsem

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?