|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
26.2.2007 13:12:17   
živa
Hojla, oktoberke, da se še jaz pofočkam, srečka nosečka, ki naj bi rodila zadnji dan oktobra, čeprav bom zagotovo kak teden prej user posted image . Grem stavit. Imam izkušnje s prvim user posted image .

Upam, da ste ok, se beremo.

Lp,

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
26.2.2007 13:38:41   
Motoristka
Jaz komaj čakam prvi pregled, še en teden...moj je že ves besen, ker vsak dan jem solato z veliko čebule in česnauser posted image in je vonj obupen, ampak jaz ne morem pomagati, če mi grozno paše...sem pa razmišljala, kakšna bom do 7.7., ko se poročivauser posted image , ker sem si rezervirala obleko že januarja...

Drugače pa se dobro počutim, brez slabosti(zaenkrat jih še ni-raje tako rečem, kot da bi me to doletelo)..jem pa Elevit tablete in so v redu(mogoče pa te preprečujejo slabostuser posted image ).

< Sporočilo je popravil Motoristka -- 26.2.2007 13:49:48 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 227
26.2.2007 13:59:23   
kovanec
Sem prav vesela, da se vam lahko še jaz pridružim v ''oktoberke'' .
Moja zadnja user posted image  je bila 26.12 tako da okoli 05.10. pa pričakujemo user posted image . Ne morem vam opisat moje stanja,... kot da lebdim neprestanouser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 228
26.2.2007 17:49:54   
Pandica
 user posted image  user posted image  Pozdravljene in dobrodošle vse nove nosečke srečke oktoberke user posted image  user posted image  
Vedno več nas je user posted image    A je katera iz Mb?
kovanec - ti pa si imela ZM enako kot jaz, 26.12. user posted image

(odgovor članu kovanec)
Neposredna povezava do sporočila: 229
26.2.2007 21:12:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Jasna, to pa je res lepa novička! Očitno bo pravi borec/borka. Zdaj pa res veselo proti oktobru user posted image

Pandica, jaz sem se ti že javila, da sem iz MB, pa si očitno spregledala. Pa Mehurčica je tudi Mariborčanka user posted image

Jaz sem drugače OK, slabosti so rahle, tako da ni sile. Sploh nimam nekih hudih znakov, tudi tiste utrujenosti še ni. Pa saj je še čas user posted image

(odgovor članu jasna)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
26.2.2007 21:40:52   
Neža81
Jaz sem pa blizu MB - Zg.Polskava. Jutri imam prvi pregled. Držite pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
26.2.2007 22:02:06   
mehurčica
Jasna, super!!!user posted image Kako to misliš, da je bil laboratorijski izvid slab?

Joj, meni se tak vlečejo dnevi. Pa kje je še 16.3.!user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 232
26.2.2007 22:47:57   
2ursae
pišuka, bi jaz zdajle kaj iz McDonaldsa - mmmm, pomfri, hamburger pa sladoled ... user posted image  od kje men to, saj praktično nikoli ne grem tja user posted image . Še dobr, da sem "z vasi" in je najbližji Mek kilometre daleč, pa še v pižami sem že user posted image . Mi kar kruli po želodčku, upam, da bom lahko zaspala user posted image user posted image

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 233
27.2.2007 8:08:58   
Anonimen
Jasnauser posted image user posted image user posted image ..

No, mene je pa malo pokopala neke vrste gripa. Danes je že boljše, 3 dni pa sem bila na meji med živimi in mrtvimiuser posted image Nič mi ni pasalo jesti, tako da sem tri dni pila samo čaj in pojedla malček juhce...user posted image Ma, že tako ali tako mi nič ne paše jest, pa še tale gripa..Karkoli se mi zlušta, dokler pridem do tega se mi že želodec obrača.

Lepo se imejte, se pišemo...
AnonimnaS

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
27.2.2007 9:50:46   
živa
Draga AnonimnaS,

upam, da se boš čim prej pozdravila. Vitamin C vedno pomaga, stiskaj si pomaranče ali mandarine.

Aja, pa kaka kila bo šla dol. Vsaj ena dobra stran bolezni ... če nisi seveda presuhcana.

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
27.2.2007 10:50:35   
jasna
Mmmm McDonalds, pa solata s česnom, pa pa pa.... že vidim, da bom spet 20kg težjauser posted image . Pas sem že začela popuščatiuser posted image .

Pozdravček vsem novopridruženim user posted image . Bomo dale skupaj eno lepo obdobjeuser posted image .

AnonimnaS čimprej se pozdravi!

Mehurčica, hcg po izvidu ni naraščal in naj bi šlo za missed ab. Pa ni šlouser posted image

O NS ste že razmišljale? Kdaj se boste naročile?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 236
27.2.2007 11:08:17   
Motoristka
Jaz sem bom potem naročila, ko dam čez prvi pregled, to pa je že čez en tedenuser posted image , da vidim sploh koliko sem točno noseča po tednih

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 237
27.2.2007 12:17:07   
Anonimen
kakšna lepa novicka jasna. cestitke. cestitke tudi vsem novim oktobrkam. klko nas je ze.
bom se enkrat vprasala za prvi preged, v katerem tednu ga imate in kaj so vam se preverli na njem? kake vitamine vse jemljete?

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
27.2.2007 12:23:57   
Pandica
Pozdravljene user posted image  

someone, ja res sem spregledala, da sta vi2 z Mehurčico Mariborčanki user posted image  .
Bosta pa obe imeli že drugega user posted image   ne?
A te lahko vprašam kam si šla prvo nosečnost na NS? Jaz bom šla verjetno na Fontano. A veš kako je tam? Bi rada, da bi dobila tudi Cd in ne samo slikic, sem bolj zahtevna user posted image

jasna - na NS se bom jaz naročila danes teden . Tako mi je rekla zadnič sestra pri G, da naj pokličem, ko bom v 10t. Tako, da imam še en teden časa, da se odločim kam bom šla.

Lep dan vsem pa veliko sončka, mi ga v Mb imamo user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
27.2.2007 12:47:31   
Anonimen
Prvič sem bila na NS pri dr. Pušenjaku, ker smo še živeli v LJ. Tudi rodila sem tam.
Zdaj pa zbiram mnenja, kam naj grem. Zaenkrat se glede na vse napisano najbolj nagibam k temu, da grem k dr. Kseniji Pelkič, menda lahko tudi DVD-R prineseš in ti posname user posted image . Predvsem pa si želim, da bi user posted image  spet imel tako dober rezultat kot prvič.

Bom pa še počakala do 1. pregleda, naročena sem pri 9t. Sem pa skoraj 100%, da je pikica stara 1 teden manj, zato se še ne bom naročala na NS.

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
27.2.2007 13:16:28   
Pandica
Ja, tudi meni je dala sestra pri G naslov in tel.št. od dr. Ksenije Pelkič za NS.  A res lahko k njej prineseš DVD - R in ti posname? A te lahko vprašam zakaj se nagibaš za NS pri njej? Jaz bom poklicala še na Fontano in se bom pozanimala kako pa je tam...
A spol ti je lahko povedal prvič na NS dr.Pušenjak? Glede na to, da se NS opravlja med 11 in 14t  v katerem tednu pa je najboljše jo opraviti? Jaz bi tako rada, da se bo videl spol takrat, ker sem že tako firbčna ali bomo imeli user posted image  ali user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
27.2.2007 13:26:41   
orka**
Živjo punce!

Da se vam pridružim še jaz. Pri nas pričakujemo user posted image  30. oktobra. ZM pa sem imela 23.01.2007.

Imamo pa že eno punčko staro 13 mesecev.

Lp

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 242
27.2.2007 13:56:15   
ninka80
Lep pozdrav, se mal javlam tut jest. Jasna zelo sem vesela zate, le drži se. Kako pa kaj Neža 81? Držim pest. V torek, 6. 2. imam prvi pregled, komi čakam!!! A ste vzele može s seboj, ali ste šle same. Lp, šibam nazaj v službo

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 243
27.2.2007 14:48:24   
Anonimen
Pelkičevo vsi hvalijo na forumu, na Fontani pa niti ne vem, kdo dela, pa mislim, da sem tudi kritike prebrala. Ah, ne vem, vsak človek lahko ima kdaj slab dan al pa gužvo in si ne vzame toliko časa, kot bi mamica hotela.
Glede DVD-ja pa punce pišejo, da se ga lahko s sabo prinese. Pa saj meni je moja G v prvi nosečnosti vsakič nekaj filmčkov na CD posnela, brez problema in brez doplačila.

Tudi moje nove G še nisem nikoli videla in ne vem, kakšna je, ker sem se samo naročila na redno kontrolo, potem pa prenaročila zaradi user posted image .

Pušenjak pa mi spola ni napovedal, je rekel, da ni dovolj siguren. Lahko pa bi se že videlo, ampak je velika verjetnost pomote. No, na morfologiji pri 19t pa sva potem izvedela.

Zdaj mi je še bolj vseeno kot prvič, ali bo user posted image  ali user posted image . Razmišljam, da tokrat sploh ne bi vprašala user posted image

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
27.2.2007 19:34:42   
micla
Pozdravljene,

joj punce, danes sem spala 3 ure popoldan. Mal pred 4 uro sem se ulegla - kao lih pol urce in zdej za dnevnik sem se zbudila. Ma sej to ni res. Slabosti so se malo umirile, zdej pa ta utrujenost.....

Sem vesela za vse nove user posted image  in posebne čestitke jasni za come back - mislim, kako se lahko vse na hitro zašuštra, zaradi zmanjšane pazljivosti user posted image . Želim ti vse OK v nadaljevanju.

Vidim, da že vse razmišljate o NS - jst bom najprej počakala na prvi pregled, da vidimo kako in kaj. Ojoj, saj je že jutri!!!!!! Kar malo strah me je, glede na prejšnje slabe izkušnje. Mogoče me je danes od psihe kar poleglo za tri ure.user posted image
Upam na najboljše.

Grem počasi v kopalnico, pol pa bo že spet počasi čas za spančkanje..... Me prav zanima če bom sploh upala spat ponoči. Že tko je kriza, ker se stalno zbujam na 2 ure za wc. Zgleda, da sem res utrujena in sem današnji dremuc zares potrebovala.

Mejte se,

micla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
28.2.2007 8:45:02   
lillylilly
Ojla
Najprej Jasna user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Micla, midve imava pa na isti dan rok user posted image , če ni skrivnost iz katerega konca Slo si ? Jaz imam pa 1.pregled jutri in moram povedati, da me je zaradi predhodne izkušnje takoooo strah, in verjetno bom samo čakala, da pove, če je user posted image živ.Trenutno sem na bolniški, ker sem staknila kar hudo virozo, sicer brez vročine, ampak me je totalno sesula. Šele po enem tednu mal prihajam k sebi!
Slabosti se  pa najdaljujejo, čeprav v manjšem obsegu, oh ja ta nosečnost je bistveno drugačna od prejšnje. Prej še vedela nisem kaj je slabost ali pa da kakšne hrane ne bi prenašala. Sedaj pa komaj kaj spravim vase,...in -- na tehtnici je že opazen user posted image .
Lepo se imejte, jutri pa se spet javim, da sporočim, kako je bilo na 1.pregledu!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 246
28.2.2007 11:47:37   
inja2
Ojla user posted image

Kako se kaj počutite?

Jasna full sem vesela zate user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že naročena na NS in sicer jo imam 17.3

lp, injauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillylilly)
Neposredna povezava do sporočila: 247
28.2.2007 12:07:06   
A-N-J-A
2ursae vidim da si spet nosečkauser posted image ,čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 248
28.2.2007 14:46:19   
Anonimen
kje se pa porocis motoristka? imata pa res krasen datum. potem bota letos mela kar dve novi stvarci.

cestitke tudi tebi orka.

a nam bos sporosla kak je blo danes na pregledu micla?

jaz sem se narocla na NS v sredini aprila. malo po prvem pregledi pri ginekologu.

a ve tudi kaj sportate in kak sport ste zbrale?

AnonimnaA

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
28.2.2007 15:13:55   
janja
No, tudi jaz se vam pridružujem (ZM 21.12.2006, PDP 9.10.2007). Vsem ostalim user posted image pa user posted image user posted image user posted image . Vidim, da je oktober že kar veliko, zato vas ne bom posebej naštevala.
Jaz kakšnih posebnih znakov nimam (samo prsa me bolijo!). Prvi pregled sem že imela in je zaenkrat vse v redu. Malo me je še strah (ampak smo rekle, da o tem ne bomo pisale), ker sem imela v 1. user posted image  SS. Tako, da bom z informiranjem družinskih članov in v službi počakala še kak mesec. Sicer pa bodo po moje itak sami že opazili. Trebuh imam že sedaj tak, da normalne hlače komaj zapnem, potem pa ne morem dihat. Sem že vlekla iz omare ene nosečniške (imajo bolj ozek kroj, pa se sploh ne opazi, da so nosečniške). Se bolje počutim v njih, sploh v službi, ko moram 8 ur sedeti.
Sicer pa so me user posted image  kar presenetile. S fantom se že več kot 3 leta trudiva, da bi našemu korenjaku podarila sestrico/bratca, pa nič. No, in ko me je počasi že minevala ta ideja, je ratalo.  Upam, samo, da letos ne bo kakšno dolgo vroče poletje (kot je bilo leta 2003). Bomo pa več v vodi. Punce ne veste, kako paše, ko si okrogel kot pujs, pa greš plavat. Naenkrat se počutiš lahek kot peresce.
Jaz sem se na NS že naročila. Bom šla kar k Pušenjaku (mi je najbližji). Zaenkrat sem naročena 30.3.

Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?