|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
21.8.2007 14:02:29   
oktoberka
Dan še od mene!
Js mojouser posted image čutm večino samo na desni strani, ki ji očitno mnogo bolj odgovarja in to spodaj, zgoraj, kjerkoli. je pa že od 6. mesca  z glavico dol obrnjena. So mi rekl da je zlo malo verjetnosti da se drugače obrne. Ampak čutm jo pa res tud velikrat spodi. Tko da si predstavljam da ful krili z rokami.user posted image
Učeri sm bla pr Cerarju v porodnišnici in je vse bp.

Jutri grem na CSD urejat papirje.

Lepo se mejte nosečke

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
21.8.2007 15:02:08   
mehurčica
Skuštrana, jogurt je dočakal jutro. Nisem bila nič lačna ponoči.  bistvu mi je bilo zvečer še slabo, tako da do kakih pol dveh nisem mogla zaspat. Sem si podložila glavo še z enim majhnim pouštrom in sem končno zaspala. Imam drugače čisto tankega in mi zgleda ne paše več. Ampak zdaj bom rabla nekaj drugega za med noge, ker me drugače kolki bolijo. Pod trebuhom pa ne morem meti opore, ker tamalecko vse nekaj moti in potem preveč brca, ravno ko je treba spat.user posted image

Včeraj sva šla popoldne z user posted image na kebab in se mi je lepo vsedel v rit očitno-sem imela zjutraj še pol kile več. Držite pesti, da se danes uprem vsem skušnjavam. Imam polno svežega sadja doma, tak da bom probala ubrat to varjanto.

Jutri pa grem verjetno plavat na Pristan. Se mi ful lušta. Pa zjutraj upam da ne bo ljudi, da mi ne bo nerodno zaradi pridelanih maščobnih celic.user posted image

Papirjev še tudi jaz nisem nič urejela. Imam v petek pregled in jih bom verjetno takrat dobila. Pol pa v akcijo.

Včeraj zvečer sem mojega že fajn prestrašila-sem imela 3 kar boleče lažne popadke v roku 15 minut. Me je samo prestrašeno gledal ob predihavanju.user posted image Sem potem še tretjo magnezijevo tabletko spila za vsak slučaj.

Lepo bodite in se tipkamo...user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
21.8.2007 15:37:25   
pikceva
Ojla,

Jaz se glede moje T ne smem pritoževati. Živimo vsak posebej, sedaj pa, ko imam predpisano ležanje pride zjutraj in skuha kosilo. Pol pa bo to sigurno počela po rojstvu, ker bosta 2. Mislim, da bom rabila pomočuser posted image .

Jutri grem še po eno injekcijo "za pljučka", pa Uz mam spet, mislim pa da tud kontrolo krvi...Pa da vidmo če sta se ustalili na mesto....

Lp

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2703
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 19:22:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikceva)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
21.8.2007 19:49:06   
suzanamai

joj mene pa danes tako jajčniki bolijo, pa mali tako razgraja kot da bi sambo plesal po trebuhu. Sploh ne vem kaj mu je. Drugače pa sem bila danes malo v City parku in sem videla, da jutri odprejo dve novi trgovinici z otroškimi cunjcami, full frajerske. Samo cen nisem videla, no pa saj je še čas za to. Sem pa mojemu devetletniku kupila super rekelček iz žameta za 25€ v H&M pa enega kapucarja za spodaj, za dojenčka pa eno rutko namesto slinčka od Snoopija za 2,5€. Ja ne morem da ne bi vsaj nekaj za bodočega člana. res že komaj čakam.
Jutri imam pa pregled, že komaj čakam, saj je bil nazadnje g. čist paničen zaradi majhnosti maternice, mi gre že kar mal na živce s tistim svojim krojaškim metrom. Enkrat je plod prevelik, enkrat pa premajhen. Pa še premalo se redim, ja kaj pa pričakuje, da se bom basala s hrano in jedla za dva????user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
21.8.2007 20:29:58   
Daschi
Oktobrke!

Trenutni delam eno revijo o otrocih. Če si katera želi, lahko objavim slikico njenega otroka. Če se kateri ljubi, pa bi potrebovala nekaj stavkov, potrebujem mnenja starševuser posted image .
Več pa na ZS!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
21.8.2007 21:32:38   
skuštrana
Se malo javim, da vam voščim lahko noč user posted image .
Sem pa bila danes v HM in me je zelo hitro poneslo na otroški oddelek, pravzaprav na oddelek za dojenčke user posted image ..Ampak, hvalabogu, da ne vem kaj bomo dobili in ne morem tam nič kaj kupit, imajo bore malo nevtralnih stvari. Sem pa zato Lizi kupila marelo in je mala vragica cel dan okoli hodila z marelo. Odprtouser posted image . Še, ko sva se peljali v avtu je bila zadaj z odprto marelo user posted image user posted image user posted image

Nič, grem pod tuš potem pa spat...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
22.8.2007 9:20:50   
oktoberka
Js že odštevam! Še 51 dni!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juhu!!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
22.8.2007 10:30:11   
prymorka
hahaha oktoberka,... jaz pa še 56dni ;))
je že majhna št., se da odštevat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2709
22.8.2007 10:31:18   
prymorka
pol se bomo pa bunle, da nič ne spimo,... da ni časa za internet, da ni časa za kavico, da ni časa za šoping....
hahahauser posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
22.8.2007 10:34:07   
oktoberka
Ja pol se bomo pa bunile to je. Sam js še vseen arj manj spim pa mam svojouser posted image ob sebi, kokr da sm k en štorast slonuser posted image Nism navajena na take mereuser posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
22.8.2007 10:40:03   
prymorka
ja to itak,.. moj doma stalno sprašuje kdaj bo,...nestrpen,... pa sprašuje kaka bo naša beba, pa to pa ono,...
vse ga zanima, ne more dočaklat... dobro no sej jaz nism nič boljša user posted image
ah mormo mu pustit še malo bušija, da ne bo prehitro prikorakal vn, čeprav me zadnja dva dni tko nabija, kot da hoče skozi popek vn... uffa prav boli me ...
jooj stalno gledam posteljco ko gram spat,... pa čakam, kdaj bo not ena štručka, ki nam bo nagajala ponoči ;)

Neposredna povezava do sporočila: 2712
22.8.2007 10:50:22   
oktoberka
Ah, sej pri nas je isto!user posted image user posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
22.8.2007 11:17:13   
Jenny Anny
Tud pri nas je čedalje močnejše brcanje, čeprav na čase čisto potihne, ampak ko se razživi, ga pa ni za ustavit.

Kolko vas še dela in do kdaj delate? Jaz imam samo še 6x za iti v službo (potem imam še dopust), ampak se mi že tako ne da, da to ni več res.
Saj jutr mam pregled, pa upam, da me da kar na bolniško, čeprav po drugi strani se mi zdi pa za en teden brez veze it na bolniško.

No kakorkoli že, upam da čim prej mine teh 6 delovnih dni.

Neposredna povezava do sporočila: 2714
22.8.2007 11:37:57   
valči
Ja moje dete se je tudi razživelo,zvečer,ko se vležem na sedežno,mi tako dela po trebuhu.Pa na desno stran se najraje spravi,pa okrog popka,prav fajn je gledat,kako premetava trebuhuser posted image Sem mojega včeraj spraševala,da če je možno,da mi mehur poči od takega napenjanja,se mi je dobesedno spravo čisto na tesno in nabijal,na levi pa prazna luknja.
Komaj čakam še 14 dni do pregleda in UZ.

Jaz imam pa še 59 dni do konca,se bližje sliši,kot dva mesecauser posted image

P.s.Še katera sanja porod?Mene je včeraj ponoči v sanjah metalo-spet.Prav fobije imam pred porodo.In sem sanjala,da sem šla rodit v soboto,ko si najmanj želim,ker je mož na terenu in se vrača ob 5 popoldne in to vsako soboto.Jaz pa dobim popadke in tam v porodnišnici se kregam,da ne grem v porodno pred 4. popoldne,da moža čakam,da brez njega ne grem rodituser posted image ,če hočejo me v porodno zvlečt,pol pa naj mi dajo epiduralnouser posted image

In že drugič sem sanjala,da se kregam,da bom kar na hodniku bila,da v porodno pa še ne bi šlauser posted image user posted image user posted image
Ko bi vedele,kako me je strah,še nikoi me do sedaj ni tako bilouser posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
22.8.2007 11:38:46   
prymorka
jaz delam samo še do petka (danes+2dni) user posted image user posted image user posted image
se pa vleče ta teden ko hudič...
ma bo že... še par stvari končam, pa bo tedna konc...pol pa dopust 20dni +porodniška... pol pa najtežji del.....POROD... grozzza...pol pa najlepše darilo ... naš mali hudiček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2716
22.8.2007 11:42:09   
prymorka
meni tudi vedno rine na desno stran ali na sredino v popek ;))
izgleda da je lepši desni del telesa na ženskah ;)) hahaha
kako so tej UZ razporejeni? kaj zdaj ti ga mora naredit (v 32T) ???
jaz sem sicer imela do sedaj na vsakem pregledu UZ... že 6x...zdaj imam spet pregled 24.08....
pa me zanima če ga bom spet imela...
a se po 32T začnejo bolj pogosto pregledi, na tri tedne???

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
22.8.2007 11:44:08   
janja
Zdravo, jaz se že bolj valim kot hodim. Zdaj mi je od pritiska otroka očitno nastal še hematom (darilo prvega poroda), tako da še sedeti ne morem več. Naš user posted image je zelo aktiven, samo pretežno ponoči - takrat se tako premika (krili z rokami in nogami), da me vse boli. Upam samo, da je še vedno v glavični vstavi.  Magnezij moram obvezno jemati, ker dobim drugače skoraj popadke. Se pa spomnim, da mi je v 1. nosečnosti CTG zadnji mesec stalno kazal lažje popadke - pa sem rodila še 9 dni čez rok. No, upam, da se to ne bo zgodilo tudi zdaj, ker sem že sedaj preobilna in vsak, ki me vidi misli, da bom ravnokar rodila.

No, da še jaz malo pošimfam čez taščo. Načeloma je v redu. Sicer se oba s tastom raje umakneta - včasih tudi takrat, ko bi sicer potrebovala kako pomoč. Po drugi strani pa sta vsiljiva - sploh tast je nadvse "pameten" pa včasih kako tako vrže ven, da ni za nikamor. Ni pa mi všeč, ker mi na vsak način hočeta Andraža za vikende in dopust, jaz pa tega nočem. Za otroka sem se odločila, ker sem si ga resnično želela (sem morala tudi malo dlje čakati na to!), pa tudi nisem tip, ki bi otroka pošiljal drugim, samo da bi bila jaz frei. Andraž ima sestrično staro 18 let, ki zdaj ne hodi več toliko k njima, prej pa je bila furt naprej pri njima (očitno je njenim staršem to pasalo!), zdaj pa mislita, da jo bosta nadomestila z Andražem. Jaz pa pravim, da so prazniki in vikendi še edini čas, ki ga res lahko aktivno preživiš z otrokom, zato ga ne dam - sploh pa ne v tem obdobju ko čakamo novega člana - potem ne bo več edini in tudi čas, ki ga bom preživela z njim bo moral deliti z novim članom.  Sicer pa se onadva sploh ne znata ukvarjati z otroci - nečakinja je ponavadi spala do 12 ure, potem pa kosilo in TV. Moj otrok pa potrebuje malo več pozornosti, in se zelo lepo igra - zanimajo pa ga različne stvari (risanje, barvanje, plastelin, lego kocke, avtomobili, gospodinjska opravila, risanke...) tega vsega pa mu onadva ne nudita, čeprav sama poskrbim za rekvizite. Oba sta v  penziji, potem se moram pa še jaz prilagajati njima. NE! 10 let sem vsak teden pazila 10 otrok (iste družine) pa mi ni bilo nikoli hudo, da pa ne bi mogla poskrbeti še za svoja 2. Nič, iz te moke ne bo kruha. Lahko ga občasno pripeljem v varstvo, to je pa tudi vse.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 2718
22.8.2007 12:00:35   
janja
Še nadaljujem...

Tast- ne bi zgubljala besed. Včasih mi je prav zoprn. Otroka hoče prisiliti v nekaj, pa mu ta lepo pove, da tega noče - potem je pa mevža. Ne razume, da so babice pa dedki občasni, da pa otrok potrebuje igro s svojimi vrstniki in prilagojeno njegovi starosti. No, pa pustmo to... z besedami itak ne pridemo nikamor.

V petek imam spet pregled. Bolniško imam še do 29.8. potem pa dopust in 11.9. porodniška. A smo že tako daleč? Jaz sem že skoraj vse oprala in zlikala. Imam kar boljši občutek, če se slučajno kaj zgodi prej. Andraž pa tudi že komaj čaka, kdaj bo prišel dojenček. No, moram ga tudi pohvaliti - v ponedeljek je dobil svoji prvi zvezdici - in ni niti enkrat zajokal niti zacvilil. Še zobozdravnica je bila ful presenečena, ker je bil tako priden. Včasih me ta moj sinko kar prijetno preseneča - zdi se mi tako razumen in pameten (pa ne da bi se hvalila!). Doma budno pazi name, da se mi ni treba sklanjati. Je pa vedno za mano - očitno čuti, da se nekaj dogaja. Rekel je celo, da bo šel z mano v porodnišnico. No, mamica ga bo takrat sigurno pogrešala.

Držte se in se beremo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
22.8.2007 12:14:43   
*Lana*
Jaz pa s 1.9. še v službo, do 27.9., potem pa nastopim porodniško.
Sedim že bolj težko, me križ začne matrat, pa bo že.

Včeraj so mi dostavili voziček, ful sem vesela. Previjalno mizo še čakam, naročit moram še kinderpet in jogi, sam čakam, da mam stanovanje pošlihtano, še kak tedenuser posted image .

Uživajte, se javim kaj.

Lp

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
22.8.2007 12:47:12   
skuštrana
Valči, valči..Ti imaš pa res probleme s temi tvojimi sanjami o porodu user posted image No, saj boš kmalu rodila pa bo sanj konec.

Jaz sem pa včeraj imela tako srečo, da je joj. Sva z možem nameravala do Ikee po sobico serie mammut za Lizo in jaz včeraj nekaj gledam na Bolhi in glej ga vraga za 200 evrov sem dobila posteljo ter dve omari ( modro in roza) iz te serije. In vse to rabljeno 2 meseca, ker je bil malo prehiter nakup. Pa še blizu nas. Ma, sem takoj letela in vzela vse skupaj. Kot novo user posted image Pa za tako ceno, sem res full prišparala.

Jaz sicer ne delam redno, ampak  sem sedaj skoraj 2 leti čuvala otroke od kolegic - ja, so me kar hitro ponucale, ker sem pač doma. Meni je pa tudi bilo ok, je imela naša Liza skoz družbo user posted image . No, v glavnem  čuvam jih še do konca tega tedna, potem sem pa fraj, ampak nas čakajo završna dela v stanovanju - beri beljenje, čiščenje, pohištvo, tako da ne bom nič kaj fraj user posted image user posted image Kopalnica je še v razsulu, rabi nove pliščice. Še čaka. Nimam pojma kako bom sfolgala vse s tem trebuhom, se full težko prepogibam. Me full boli, pa še išijas se je vrnil - odkar sem opustila orbitrek user posted image Sem razmišljala, da bom za končno čiščenje kar en čistilni servis angažiralauser posted image Ima katera kake izkušnje s tem?
Pa če nameravam rodit na Hrvaškem - Rijeka si moram začet dokumente rihtat, kar mi bo tudi pojedlo živcev, pa k frizerju moram, pa avto na tehnični..Ojej..

Sem pa danes začela prat cotike. Potem bom pa vsa skupaj dala v eno tako plastično škatlo pa bo počakalo. Joj, mi je bilo tako lepo, ko sem jih tako dišeče in mehkeuser posted image   vzela v roke...Sem pa našla od Lize kompletek za iz bolnice in sem se odločila, da bo novorojenček imel istega. Pa če bomo imeli še kako dete bo imelo tudi tega. Je pa bel, tako da je nevtralen in Liza ga je imela oblečenega samo za iz porodnišnice, tako da je kot nov. Sšpodnje perilo - bodi, žabice bom pa nove kupila po copatke bo pa mož šel, ko se bo dete rodilo in bomo videli kaj je user posted image Se mi zdi fajn ideja tole, da ima isti kompletek, tako simbolika..Kaj pa ve mislite o tem?

Prymorka, po 30t naj bi bili pregledi tudi na 2t, ampak full je odvisno od posameznika. Jaz jih imam še vedno na 4 tedne, čeprav naslednjič bo pa verjetno že na 2t..Naslednjič (12.9) imam tudi že CTG. Jaz imam tudi UZ na vsakem pregledu, veš to je full odvisno od G, kako se drži predpisov.

2ursae, koliko plenic pa imaš ti? In za koliko jih prodaš? A prekrivne hlačke tudi imaš? Lahko mi javiš na ZS, da ne dolgovezimo tule user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
22.8.2007 14:49:43   
mišk
Tak smo "pridne", da nas je vrglo že na drugo stran!user posted image
Ka vse počivate al kje ste? Jst sem si glih kar trebuh namazala z masažno Lushevo ploščico in imam zdej tak prijeten občutek. Boljš kot večina krem. Bolj je koža taka mastna in prožna. Fajn uglavnem.user posted image
Dans zvečer grem na nek rock koncert, ki se bo odvijal v bližini mojega fanta. Pol ko bom kje ob treh pršla domov bo pa spet kako prevračanje po trebuhu?!user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
22.8.2007 17:40:02   
Jenny Anny
Mišk ti sam žuraj, jaz grem tud, v soboto na en piknik, v nedeljo na drugega, je prav fajn sedaj po piknikih hodit, ko lahko (skoraj) neomejeno pojemuser posted image .

No saj tehtnica pa tud potem temu primerno pokažeuser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 19:32:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2724
22.8.2007 20:03:58   
tinki_winki
Bo mi pa odšetvamo še 48 dni. Kar pogumno.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.