valči
|
Tave,res lei in estetski buši,nič nimaš špehca :meni se pa precej na bokih nabira špehec,kile so še vedno plus 10,pa fejst mi na špic gre.Moj dragi je že čisto upanje zgubil,da bo sinček ,pravi da je sigurno punčka,ker je tako špičast buši Jaz pa pravim,da je sigurno fantek,tak občutek imam,drugač pa nam je popolnoma vseeno,samo naj bo zdravo dete Se mi pa tako fajn zdi,da nisem vprašala,je bolj zanimivo Dete se mi zdi,da je prečno,ker zgoraj na desni strani imam visiko bulo trdo,na levi čisto prazno,ne vem pa,kje je glavica,zgoraj ali spodaj.Še tri tedne,pa bom zvedla,ko je UZ. oktoberka z čistilno je mene metalo 14 dni nazaj,sedaj bolj mirujem.Dva struja cotik malih imam oprana,sedaj moram pliškote na robe obrnit in zlikat,malih je dovolj za štart imam enih 7 pajackov 56 št. in ene tri komplete in približno toliko 62,pa 4 benkice,mislim,da bom še kaki dve dokupila,pa 8 mini bodijev,pa 4 žabice,še 3 bom dokupila.Ker oktoberčke bo treba bolj oblečt,pod pliškote obvezno žabice in copatke gor,ker jih bolj zebe.Pa v porodnišnico si nesite zoknčke,ker Laro je zelo zeblo,je imela zokne,pa pajac,pa copatke smo ji dali gor v porodnišnici,res je mela modre nogice. Sedaj bo treba počasi seznam napisat,kaj še dokupit,avgusta bo takoj konec,konec septembra bi imela rada vse pripravljeno,tako,da oktobra samo čakam. Vidim,da delam napake,se še javim,pa pišite kaj. P.s.Pandica,ti imaš pa svetovne smajlije,kje jih pobiraš?