valči
|
Zdravo vsem! Danes mi je tako fajn,pravo vreme zame,tako imam rada,grmenje,dež,me pomirja,sem bila verjetno strela v prejšnjem življenju Da začnem odgovarjat,preden me skine dol. Mišk,jaz bom kupila 2-3 pakete pampers New born,so najboljše zaradi luknjic,ki vpijajo mehko blato,res so super,pa zraven bom še kupila kar en paket št. 2,ali Huggies,ki so super,ali Dm-ove.Tako da imam imet zalogo doma,da ne bom rabila moža pošiljat po te zadeve.In vložke bom imela 4 pakete vir 80 doma in blazinice za dojenje 4 pakete,tak da bo mir do prve posvetovalnice,ko grem ponavadi v večji šoping ob enem,ker sem pač na vasi doma. Tašče,nimam kaj rečt,bi bila grda.Sem se je že navadila,včasih kaj tak...pripomni,vendar ne misli slabo,je zelo dobra.Nismo v eni hiši,midva sva par metrov stran od stare hiše,pa prve tedne po porodih mi je rewdno nosila kosila,tako da sem se lahko spočila.Me ne sme videt veni na hladu,je takolj huda.Stare navade.In vedno pove da za mamico 6 tednov po porodu hodi hudič z nabrušenim srpom in me zelo čuva Drugače imamo pri njej skupna kosila,ampak po porodu obvezen servis pri meni,hvala Res je pozorna. Daschi,tega je mene strah,da se ni obrnil.Pred 6 tedni je bil medenično,pol ni preverjal,v začetku septembra pa imam UZ do takrat pa ne bom vedela,kako leži.Brce čutim pod rebri,v mehur,ob strani,tako da pojma nimam glede lege.Daj mi prosim napiši,kje ti čutiš največ brcike za primerjavo. *Lana*,vrtiljak sem kupila pri Lari in sicer od Fisher preisa,pa je fajn,še ga bo to dete imelo. Javite se še kaj,tudi jaz se še morda