|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A bi se dalo nekak pomagat
5.2.2007 10:36:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image v redu sta.enya je začela lepo jesti lepo napreduje sta pa naročena v razvojno ambulanto za pregled.ati je še pa malo izgubljen saj veste še mamice smo bile kaj nebi ati.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
7.2.2007 22:23:42   
Meggi
in jaz sem ravno uletela sem,....  za zjokat res.

Imam plišasto podloženo jaknico na netke vel 62, kam jo lahko pošljem, pa še termo hlačke bi se našle,...

Alika pupika ti bo hvaležna ko malo zraste, sploh če b oodraščala v tvojem okolju- hvala ti.

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   [Brisano sporočilo]
8.2.2007 23:52:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
9.2.2007 1:26:23   
Seven*
Glej Bagi, jaz sem njemu rekla, da se ne mudi ful strasno, ko je klical. Mogoce je pa to ful resno vzel in res nima prevoza. In rekel mi je, da nima prevoza po telefonu, ampak jaz se takrat nisem spomnila, da bi mu omenila, da mu lahko jaz peljem magari.

Treba je vedet, da tip verjetno zmeden in raztresen. Saj bi vsak bil..

Gospa sem.

Neposredna povezava do sporočila: 104
9.2.2007 6:56:57   
Anonimen
Bagi res je kot je ekla seven,da nima on sam avta in takoj,ko dobi orevoz nekdo gre po te stvari.Sem že včerajrekla seven,da jo bo poklical saj sem mu včeraj zvačer javila.Mi je pa zdaj žal,da sem sploh bila posednik in odprla temo ampak vem,kako je in da potrebuje vse kar dobi.Tisto najnujnejše pa itak že ima.Saj sem mu rekla,da seven nima placa čeprav ona pravi,da ga ima.Mislim pa da jo bo danes polklical.Jaz sem hotela le pomagat.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
9.2.2007 11:35:38   
Anonimen
Da vam povem kako je na stvari.Punce najlepša hvala vsem,ki ste poslale stvari v mojem in očkovem očetu od male Enye.Moram pa vam povedat,da sem danes izvedela in sem zelo razočarana kajti mamica je dosegla svoje in gresta nazaj k njej.Nevem,če bo to dobro ampak ne more kot sam pravi sam biti z punčko,ker baje ne more biti mama in očka hkrati.Tiste stvari,ki ima Seven pa naj da komu drugemu,ki potrebuje.Meni je zelo žal,da se je tako izteklo saj sem hotela le pomagat kajti sam je rekel,da bo zelo hvaležen.Hvala punce bom pa poročala dalje kako bo.
Hvala vam punce še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
   [Brisano sporočilo]
9.2.2007 12:53:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
10.2.2007 14:31:33   
Anonimen
Mene je pa pri tej zgodbi nekaj zmotilo.Obsojalo se je samo mamico in vprašanje je,če je res vse tako,kot je povedal oče otrok.
Doma sta ostala še dva otroka in kako to,da še njh ni vzel,če je mama tako slaba.Mislim,da dokler ne slišimo obeh strani,ne moremo obsojati.Ne vemo,kaj se je dogajalo za štirimi zidovi njihovega doma.
Če bi bilo vse to res,kar je možakar povedal,ne razumem zakaj se je vrnil nazaj.Rekel je,da zato,ker ne more sam skrbeti za otroka,čeprav mu je bila ponujena pomoč iz vseh strani.
V tej zgodbi nekaj ne štima.To je moje mnenje,ki sem ga že zadnjič hotela napisati,vendar nisem hotela dokler ne vidim,kako se bo naprej razvijalo.

Neposredna povezava do sporočila: 108
10.2.2007 16:43:13   
Anonimen
...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
10.2.2007 18:34:24   
Anonimen
Dalija tukaj nisem hotela vsem razlagat sem pa določenim osebam to povedala.Otroka nista pri njej temveč v reji.In niti nista njegova.Tega,da sta v reji nisem niti sama vedela od začetka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
   [Brisano sporočilo]
10.2.2007 22:36:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
12.2.2007 15:38:01   
Felicity
Upajmo samo, da ju ne bo s5 na cesto vrgla, ko bo prišlo do prve težave.

Meni se samo otrok smili in ni mi žal da smo po najboljših močeh pomagali, ko sta naju rabila.

Alika01 -user posted image , user posted image  (Zgleda da je dobrota res sirota)

Neposredna povezava do sporočila: 112
12.2.2007 22:32:48   
natalia
mhm...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 113
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?