Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 10:48:39
|
|
|
|
rija
|
Pa kaj si ti nora Kaj takega.....a otrok je tudi njen? Ja, definitivno ga prej vprašaj, če rabi kaj.
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 10:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti to resno Pa kaj pa dogaja tej ženski Najboljš da vprašaš ja in sporoč kaj se bosta zmenila.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 10:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja njen je ja.In je nagnala kar oba.Pa še od začetka niso vedeli,če bo sploh punčka preživela zdaj pa,ko je prišla iz bolnice ju je nagnala,češ naj jo kar ima.Ima pa še ona dva otroka pri sebi.Z drugim ne z njim.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 10:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom ga jaz vprašala čimprej,ko ga vidim pa bom videla kaj bo rekel.Vem pa,da nima nič.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 10:52:46
|
|
|
|
rija
|
Jaz bi jo prijavila na CSD, ker to je pa že zanemarjanje otroka! Hudič babji, ta si ne zasluži, da sonce nanjo sije Daj mi njen naslov na ZS, mam neke veze gor....
< Sporočilo je popravil rija -- 29.1.2007 10:53:21 >
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 10:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej to ni normalno. Nimam besed zanjo res ne. Take ženske nebi smele nikol v življenju slišat besede Mama. Sam neki mi je padl na mislel: kaj pa če je v kkšno depresijo padla? K jst res ne morem verjet da je nekdo tako brez srca.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 10:56:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj depresijo mogoče ampak že prej ko sta bila skup ga je večkrat nagnala pa je bil tak nor,da je šel nazaj,ko ga je klicala.No mogoče bo ga zdaj tudi klicala nazaj nevem no.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 10:57:33
|
|
|
|
Blacky30
|
Groza! Tudi jaz mislim, da ima ženska hudo poporodno depresijo in bi jo morali spraviti v bolnico na zdravljenje, ker se bo še fentala. Pa taka ženska ima še dva otroka pri sebi?!?!?!!?!!? Hitro javi na socialo.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 10:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom se pozanimala pa vam javim kako in kaj,če ste pripravljene pomagat.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 11:02:32
|
|
|
|
Marogica
|
Groza, kaj zopet tukaj berem. 1. Žensko oz. situacijo prijavit na CSD in to takoj, brez čakanja, da se ne zgodi še kaj hujšega. 2. Če je situacija grozljiva, jo bo mogoče kdo od CSD poslal h kakšnem psihologu, da vidijo v kakšnem stanju sploh je. (depresija ali kaj drugega). saj sama ne bo hotela iti. 3. Pa tudi za druga dva njena otroka je takšna situacija vse prej kot prijetna. Nič čakat in organizirat tukaj na RR-ju, najprej obvesti CSD, potem lahko kljub temu še tukaj pomagamo. Trenutno gre za problem 5 ljudi(2 odraslih in treh otrok). Ajde, ne razočaraj me, kljub zateklemu obrazu..
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 11:05:14
|
|
|
|
Anonimen
|
marogica bom videla še danes kaj in kako je na stvari in vam javim.glede csd-ja pa je tako ona je v mariboru doma.moram prej z njim govorit,da nebom česa kriva.naj potem raje ima punčko on kot pa da mu vzamejo na csd-ju.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 11:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem zdaj zvedela,da ima zaenkrat posteljico sposojeno za drugo pa še zvem,ker sem se pogovarjala z njegovo svakinjo.Ga bo ona vprašala kaj rebi,če bo sploh hitel kaj imet in vam povem v toku dneva.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 11:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
In kako bi to sploh izpeljali in organizirali.Nimam pojma o tem???Se javi katera,če bo trebalo da mbo to izpeljala in zbrala potrebno????
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 11:32:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko pa moški zapusti otroka pa ga nihče ne prijavi na CSD?
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 11:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevem zakaj bi prijavljali na csd,će se je odločil,da bo jo imel on????Meni se zdibrezveze nekaj takega.Da še potem ubogo deklico izgubi on???Mala se še zdaj baje nebi niti rodila saj je rojena v šestem mesecu.Ampak je lkepo napredovala in so ju izpustili iz bolnice.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 11:45:06
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alika01 Nevem zakaj bi prijavljali na csd,će se je odločil,da bo jo imel on Zaradi razmer, v katerih se je ta družina znašla. Torej oče sam z dojenčkom. Ima službo? če jo ima, si bi lahko zrihtal porodniško ali ga bodo vrgli iz službe, če je nima, pa da se na CSD pozanima, kakšne so njegove pravice.....pa kaj vem še... In če je ta ženska vrgla njega ven-prva reč. da pa je vrgla še dojenčka zraven, to pa ni več hec, pa tudi normalni ni.Kje pa bo stanoval, ima možnosti ali bo na cesti???? In kako dela s svojima otrokoma, če ji je že za dojenčka bolj mao mar??? To je v bistvu kompleksna zadeva, ne pa samo zbiranje stvari za dojenčka
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 11:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja za te zadeve glede porodniške bo moral sam uredit.Je pa doma pri mami svoji.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 12:13:21
|
|
|
|
Magi*
|
z njim govori in naj on gre na CSD, če ne zaradi drugega: kaj, če si ženska premisli in odpelje deklico nazaj. bo on lahko po trepalnicah skakal, pa bodo dete dolelili takšni materi. če prijavi na CSD, je ne bo mogla dobiti kar tako nazaj. in ja, meni se tudi zdi huje, če dojenčka zapusti mati, kot pa oče, ker je pač novorojenček veliko bolj odvisen od mamice kot pa od očeta, sploh če mati doji (ok, v tem primeru gotovo ne). seveda to ne pomeni, da novorojenčku pri očku ne bi moglo biti dobro. v tem primeru definitivno bolje, kot pri materi.
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 12:18:31
|
|
|
|
srki
|
Ženska definitvino rabi strokovno pomoč. če pa nima poporodne depresije, pa ni vredna besede mama.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 12:21:36
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Ojojoj, sploh ne morem verjet, da se kaj tacga res dogaja . OK, ampak roko na srce...za malo bo pa dolgoročno sigurno bolje pri očetu, kot pa pri taki mami. Se mi zdi, da ni hujšega kot to, da te zavrže lastna mati. Jaz vseeno mislim, da je nekaj z njo HUDO narobe, da normala mama česa tacga ne bi bila sposobna narest. Alika, veš da če pride do tega, da na nas lahko računaš! Uboga mala punčka!
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2007 12:33:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 12:44:10
|
|
|
|
hariba
|
Jaz se tudi pridružujem predhodnicam, ki mislijo, da boleha za poporodno depresijo. Potrebna je zdravljenja. Csd je vsekakor treba seznanit s to situacijo, če zaradi drugega ne že zaradi tega, da se uredi skrbništvo. Naj mu ga podpiše, če noče skrbe za njo. Sicer si jo bosta podajala kakor žogo in najbolj bo trpel otrok. Če se je tolikokrat že premislila,se bo še tokrat. Pa še lahko se zgodi, če ne bo vse črno na belem, da ona za malo uveljavi otroški dodatek.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 12:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj depresijo mogoče ampak že prej ko sta bila skup ga je večkrat nagnala pa je bil tak nor,da je šel nazaj,ko ga je klicala.No mogoče bo ga zdaj tudi klicala nazaj nevem no. Ta ženska se nikoli ne bo poboljšala, ker ga ima že ves čas podrejenega. Ne morem verjet, da obstajajo take ženske-MAMICE.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 14:30:38
|
|
|
|
iva01
|
Ta tip naj gr čim prej na csd, da si zrihta otroški dodatek in vse ostalo kar mu oziroma kar pripada otroku ki živi v enostarševski družini, pa tud zato da pove kaj se je zgodilo, ženska ni čist normalna, lahk si zmisli da je on otroka na silo od nje odpeljal potem pa bo res brez otroka ostal, sej ni panike če bo otroka vzgajal sam, hvala bogu da ma bogo dete vsaj enega kolkr tolk pametnega starša. KAr se tiče pomoči, iz moje strani ni panike,sam pove naj v kakšni obliki bi mu najbolj pasal, se bo že nekak zbralo to kar rabi.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?