Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 15:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako je punce zdaj na stvari.On je šel na csd povedal vse kako je in bodo tudi pomagali.Glede oblačil in ostalih stvari pa je tako.Bi bil zelo hvaležen za kakšen voziček z jajčko oblačila bolj majhna ker ima deklica zdaj št.46.Potreboval bi bilo kakšna oblačila bodije majčke zdaj kaj za zimo pa tudi kakšen dinar bi mu prav prišel vsaj za kakšno mleko,kreme in podobno.Zdaj če ste res zainteresirane punce rečite kako bi to organizirali?Najboljše,da bi se zbralo nekje v Mariboru pa bi potem prišel on po te stvari.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 15:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Še nekaj sem pozabila povedat.Prej nisem,ker nisem vedela,če se bo strinjal z tem.Odšla sta brez vsega,ker mati ni hotela dati nič ne oblačil ne vozička,ker je baje rekla,da bo še imela otroke in bo rabila.Žalostno.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 15:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa še kakšno posteljico in posteljino bi rabila,ker to ,ki jo imata zdaj morata v kratkem vrnit.In to bi res potreboval čimprej njegov brat je že tudi hodil nekaj stvari nabavil za prvo silo ampak veste kajvse se rabi za dojenčka.Pa kakšne pleničke,če ma katera viška tudi lahko.
< Sporočilo je popravil Alika01 -- 29.1.2007 15:50:38 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2007 15:59:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 16:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vam z opremo in oblekcami ne morem pomagat k še nimam otrok. Lahko pa kkšn dinarčk nakažem za pleničke in kozmetiko ter mleko. Sam bi rabla kakšen naslov al pa TRR.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 16:14:52
|
|
|
|
soncece24
|
Grozna situacija... tako žensko bi jaz sterilizirala, bi ji dala met še otrok, ja Če ima poporodno je seveda druga pesem, ampak potem si mora pa pomoč najti. Še sreča, da ma to bogo dete vsaj očeta, ki je pripravljen skrbet za njo Jaz tudi nimam čisto nič oblekic in opreme za prispevat, se bi pa kak evrek našel, če bi kak TRR dobila. Alika, lahko tvojega (za nakazilo preko klika rabim ime, priimek, naslov + kraj in TRR), pa boš ti potem nesla dinarčke.
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 16:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Bagi ok hvala ti,če boš zbirala ti v Mariboru.Za trr pa še moram vprašat.Ostale stvari pa res lahko pripeljete Bagi.Če bo treba bova midva z mojim prišla po stvari,če slučajno on nebo mogel.B om pa vprašala ta trr.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 16:25:08
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz bi tudi pomagala, ce lahko. Lahko tudi jaz zbiram, dokaj lahko me je najt. Pa kaksen kompletek bi mogoce kupla. Kaj pa kaksne tetra plenicke? Komot mu podarim 10 tetra plenic, pa kaksne povijalne tudi!! Ce ne drugega lahko zberemo tudi nekaj paketov plenick za enkratno uporabo.
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 16:28:35
|
|
|
|
soncece24
|
Evo, seven, super ideja. Namesto da nakažemo denar gremo babnice en dan dopoldan na kavico in kupimo par zadev - meni se vidi, da samo na šoping mislim, jao
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 16:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem nabavla TRR,če katera hoče naj mi pošlje ZS.Se pa vam že v naprej najlepše zahvaljuje.Ko bo lahko mi prinese slikco od punčke in jo objavim ,da boste videle za katero pupiko se je zbiralo.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 16:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja punce kakor hočete.Bi mu pa kakšen evro tudi prav prišel.Saj ni rekel da rabi ampak kot vem v kakšnih razmerah je bil z tisto žensko.Mu je pobrala vsa dinar.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 16:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
A pa je kj v službi? Dobiva reden denar?
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 16:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaenkrat ni v službi.Je pa bil pogodbeno pa mu je steklo.Tako,da si bo moral zdaj nekaj najti tukaj.Ker,če bi bil tam kot je bil bi mu bilo predeleč se voziti.Tako,da so mu na csd-ju obljubili tudi pomoč vendar bo to komaj čez en mesec,da kaj dobi.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 17:10:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekaj stvari sem že zrihtala za rvo silo jima jutri peljem.Vsaj za par dni bo za oblečt.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 17:25:35
|
|
|
|
iva01
|
Jst mam dekico viška, neki evrov pa verjetno bi se še kaj našlo, sam bi bilo fajn da dobim kakšen naslov da bi kr po pošti poslala, mal daleč mi je z našga konca to gor furat, no razen konec meseca bomo na štajerskem.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 17:45:46
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Jaz sem pa iz gorenjske, pa bi tud rada kaj prispevala..kakšno oblačilce, igračko. A se da to kam poslat, al kako bi se zmenile?
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 17:57:41
|
|
|
|
soncece24
|
Če ni zaposlen mu sigurno pripada vsaj starševski + otroški dodatek, povej mu to, ker sigurno ne ve, saj veš, moški se za take stvari ne zanimajo najbolj, dokler ni nujno
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 19:07:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Bagi javi mi,če boš imela kaj oziroma,če se ti je katera že javila glede stvari........Nekatere ste se javile,da kar po pošti pošljete.Sem dala naslov vsem ki ste želele in kar pošljite.Bilo pa bi lepo,da bi vsaj tukaj gor povedala kaj ste poslale oziroma boste,da nebo preveč enih ta istih stvari.No za voziček se ni javila še nobena kot tudi za posteljco ne.Ali pač???
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 19:10:49
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz lahko dam posteljnino, pa še kaj bi se našlo. Samo nimam pa tako majhnih velikosti.(46). Kaj še potrebujete poleg vozička in oblek?
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 19:14:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja,če so malo večje stvari tudi ni problema saj bo zrastla.Nič kaj takega očka ni rekel,da bi rabil le to,da nima nič za otroka.Potem pa veste kaj potrebujejo dojenčki.Kot je že ena omenila kakšne pleničke mogoče šampon,kremco .....nevem...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2007 19:30:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 19:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No punce potem se pa kar na Seven obrnite.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 19:45:54
|
|
|
|
Seven*
|
Tiste, ki bi rade dostavile, se obrnite na mene z zasebnim sporocilom. Svojega naslova nekak ne bi javno razglasala! Aja. Pa prosila bi, da je nekak pametno zapakirano (skatla recimo ali kaj podobnega, ali pa konkretna vrecka).
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 19:58:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi pa prosila,če bi se dalo do konca tedna kaj zbrat????????????
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 20:47:09
|
|
|
|
kofetek2010
|
lahko odstopim nekaj bodijev na preklop za starost 1 m in 3 m, previjalnih pleničk, ter nekaj majčk in hlačk za punčko št.56, 62 in 68 Seven ali Alika - pošljita mi njegov naslov na ZS, da mu pošljem
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?