|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A bi se dalo nekak pomagat
29.1.2007 21:51:14   
Blejka26
šele sedaj sem malo na računalniku in prebrala sem to žalostno novico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet,kako je lahko mati,svojo hči tako zavrgla.user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem sicer iz gorenjske in če katera zbira kaj tukaj naokrog z veseljem kaj prispevam. kar se pa denarja tiče pa bi ti lahko njega vprašala za številko računa in jo objavila tukaj na ringaraja in bi mi,ki smo iz drugega konca slovenije,pomagali tako,da bi kaj nakazali na njegov račun-malenkost je pa le malenkost.to se mi ne zdi tako slaba ideja!!!kaj mislite

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   [Brisano sporočilo]
29.1.2007 22:04:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
30.1.2007 6:09:36   
Anonimen
user posted image user posted image lepo bagi.daj to     Seven,če zbira.za posojanje je pa takouser posted image user posted image user posted image ne poznaš jih pa nebi bila zato,da se nekaj posoja.tako,da bi samo tisto vzel kar je poarjeno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   [Brisano sporočilo]
30.1.2007 7:56:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
30.1.2007 8:03:01   
Anonimen
No ja,če želiš.Bom ga vprašala,če bo hotel,da mu posodiš???Ti javim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
30.1.2007 8:29:07   
Seven*
Na zasebnih sporocilih delim navodila kako me najti in moj naslov. Prosim pisite mi tiste, ki bi rade kaj dostavile!!

Jaz bom dala tetra plenicke, nekaj bombaznih krpic za umivanje in nekaj igrack. Ce uspem kaj prit do trgovine (Jakob je spet bolan in se Emo imam doma), bom kupila se kaksne plenicke za enkratno uporabo.

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
30.1.2007 8:38:41   
Jančika_
Seven, jaz ti bom po pošti poslala nekaj malenkosti (par cotik, krpic za umivanje, kakšno igračo, moram zdajle malo premetati otroško sobo).

Takole se zamislim, koliko imamo preveč. V vsaki taki akciji podarim cote in igrače, pa se mi do naslednje spet kaj nabereuser posted image . In to ob tem, da pravzaprav šparam še za naslednjega otrokauser posted image .

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 57
30.1.2007 9:14:28   
Jančika_
Takole, spakirala sem 12 bodijev s kratkimi rokavi (68, 74, 80), enega z dolgimi (68), ene male žabice, nekaj krpic, nogavičk in slinčkov, par igračk. Predvidoma bo poslano danes.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 58
30.1.2007 9:16:50   
Seven*
Jancika super! user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 59
30.1.2007 9:28:50   
Anonimen
Hvala vam punce.Jaz bom danes probala nabavit kakšno slikco od punčke in govorit z očetom.Je pa zelo vesel,da ste se odzvale in mu boste pomagale.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
30.1.2007 10:49:29   
Anonimen
Prosim očkov naslov na ZS in št. TRR.

Nekaj pa se bo že našlo, ne?user posted image

Posteljnino imam in jo lahko odstopim 100%. Ostalo pa bom še poiskala. Pa kakšen pok plenic se tudi v kakšni omari skriva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
30.1.2007 14:42:22   
Tiamo
hy,

sem našla tole na MON-u, sem pisala mail in čakam odgovor. če je iz LJ ga jutri Seven dobi, skupaj z mojim paketom.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=55&i=53163&t=53163

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 62
30.1.2007 14:48:10   
Seven*
Tia74, super! user posted image user posted image user posted image

Aja punce, se nekaj. V cetrtek nas NI DOMA. Ema ima namrec MRi preiskavo (pod narkozo user posted image user posted image ) in bomo cel dan zdoma. Kar pa ne pomeni, da ne morete prinasati paketov. Samo pred vrati stanovanja jih boste pustile. Naceloma noben ne krade, ker tudi mi puscamo vozicke zunaj.

Gospa sem.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 63
30.1.2007 14:56:49   
Tiamo
seven, povej mi katero nadstropje si?

pa držim pesti za Emo in ji pošiljam enega velikega lupčka za pogum..

AJA, PA ŠE TO, ČE JE KATERA IZ LJUBLJANE IN SE JI DA DANES PRIPELJATI K MENI V VEVČE PAKETE ALI KARKOLI JE DOBRODOŠLA, JUTRI BO MOJ MOŽEK VSE ODPELJAL K SEVEN!!

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 30.1.2007 14:59:56 >

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 64
30.1.2007 14:59:54   
Seven*
Pritlicje. Blok ima samo pritlicje in prvo nadstropje. Na zvoncu je smrtna glava narisana in pise: "Dragi gosti, prosim ce ne zvonite! Imamo majhne otroke in HUDEGA psa!" user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 65
30.1.2007 15:00:35   
Tiamo
HEHEHE... in pes je kdo?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 66
30.1.2007 15:01:25   
Seven*
Pes je moja psica Onyx. Tako huda, da bi lopovu pomagala odnasati robo. user posted image user posted image Mesanka z labradorcem. 

Gospa sem.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 67
30.1.2007 17:42:17   
Anonimen
Punce jaz sem danes že nekaj poslala k njemu.Imam sliko vendar je problem  v tem,ker je ne vem prilepit???Dajte ena,ki ve naj mi pišpe za zs.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
30.1.2007 20:33:20   
Anonimen
Punce kaj pa ima katera posteljico mogoče viška????Dajte povejte kaj vse imate kaj ste poslale oziroma boste?????Ker,če se seven strinja bi v petek nekdo šel po te stvari k njej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
30.1.2007 20:41:24   
Anonimen
No pa ti je uspelo.Se opravičujem,ker se bolj slabo vidi ampak nimam skenerja pa sem sliko kar z kamero slikala.Tako,da boste videla za koga se zbira.Tukaj je bila še v inkubatorju na intenzivni.Moram vam še povedat,da lepo napreduje ima kar štiri kile in nekaj.Za njeno starost ima kar precej.
  Neposredna povezava do sporočila: 70
30.1.2007 20:46:34   
polona2
Katero velikost oblačil potem nosi mala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
30.1.2007 20:51:17   
Anonimen
user posted image user posted image po resnici povedano nevemuser posted image user posted image danes sem ji poslala od 54 dalje in malo večje bodije ,par majčk,kapico ,copatke.točne št.pa nebi vedela je že dolgo tega kar je bil moj dojenček.saj jutri grem tja,da jo vidim in vprašam očka.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   [Brisano sporočilo]
30.1.2007 20:51:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
30.1.2007 20:51:47   
polona2
Mogoče neumno vprašanje, ampak, saj ne more deklica nostiti št. 46, če ima štiri kilograme?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
30.1.2007 20:54:44   
Seven*
Polona ima prav. Puncka zdaj verjetno nosi stevilko 62. Toliko je nosila namrec moja Ema, ki je tehtala slabe 4 kg.

Gospa sem.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?