Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 19:16:04
|
|
|
|
metkica1
|
No punce pa se bom še jaz pofočkala! Drage moje tudi jaz je ne pričakujem v ponedeljek, sem zasledila, da vas je kar nekaj, ki jo ne pričakujete drugi teden. Marjetkica mislim, da je ti tudi v ponedeljek ne pričakuješ . Želim ti da jo nebo, narediva test na isti dan, samo ne bi čakale do petka? Kaj misliš? No upam, da naju kaj ne preseneti že med vikendom. Vsem, ki si želite bebice iz srca želim en velik + in da bomo srečne . Punce javite, če boste deležne kakega novega znaka .
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 19:30:08
|
|
|
|
*marjetica*
|
Metkica1, kako dolg pa je tvoj ciklus?
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 19:55:31
|
|
|
|
mišk
|
Jst še vedno nimam . Nazadnje sem jo mela 30.12., ampak, kot sem rekla je dokaj neredna. Toda ta mesec pa zamuja rekorden čas! Do konca tedna še počakam, pol pa v lekarno po test. Mogoče me bo pa že prej pramamlo.
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 19:57:50
|
|
|
|
puhica13
|
Mišk, upam na velik + . če si že nekje 7. dni čez datum, ko bi jo mogla imet, greš lahko mirno po test. Javi kaj se dogaja, upam da si .
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 20:02:22
|
|
|
|
mišk
|
Hvala, puhica13, jst tud upam, čeprav še nisem diplomirala in nimam redne službe sem pripravljena. Fant bo glih zdej diplomiral, službo ma zagotovljeno, pa tud na starše lahk računam, če bi res kej zaškripalo. Sej, kdaj pa je sploh idealen čas? Po mojem nikol, k ti zmeri kao še neki manjka!
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 20:03:47
|
|
|
|
mišk
|
Aja, ma sploh katera tle ciklus daljši od 30 dni, oziroma nerednega?
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 20:08:16
|
|
|
|
puhica13
|
Sej to je največji problem. Ko čakaš, da si boš kao življenje uredil, se ti pa zatakne tuki, da težko zanosiš, oz. traja lahko kar dolgo časa, pa sej veš statistiko, tistim ki jim rata v prvo je zelo malo. Jaz sem čakala kao najprej, da si bom uredila šolo, no pa sem ji z diplomo, pol sem čakala, da dobim službo, katero imam že kar nekaj časa in to za nedoločen čas, pol sva čakala, da moj dobi službo, jo ima, nazadnje dobila stanovanje, sedaj je pa problem, ko delava na , pa zaenkrat še ni ratalo, sicer še nisva preskočila tisto zoprno mejo 1. leta odkar se matrava, vendar vseeno se vedno nekje zatakne. če imaš možnost, da ti domači pomagajo, potem naj te ne skrbi. Ko boš se bodo zadeve rešile same od sebe, bo videla. želim ti vso srečo.
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 20:18:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Jaz svoje tako nezaželene ne pričakujem 18.02. , močno upam, da nama tokrat uspe, ker sicer ne vem kaj se dogaja z mano, ampak od ovulacije naprej me skoz špika v jajčnikih pa skoz sem na stranišču.... Upam da nimam kako vnetje jajčnikov ali mehurja..... Lp
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 20:36:06
|
|
|
|
mišk
|
Mene tud skoz neki špika, pa upam da ni to od prihajajoče . Vsake tolk cajt mam že kr "blodnje" - občutek, da se mi je ful ulil ( ), ampak ni nč, hvala bogu.
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 20:54:33
|
|
|
|
metkica1
|
Marjetica oprosti prej sem te malo preimenovala. Moj ciklus je zelo točen 28 dni, mogoče kdaj 30, ampak to je redkost. Upajva na kot sem ti prej napisala, oziroma vsem čakajočim na .
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 21:46:56
|
|
|
|
kaja80
|
Jaz mojo ne pričakujem tam okoli 20. Močno upam da je ta mesec ne bo. Mišk jaz imam ciklus na 32 dni, tudi je bilo na 35. Lp
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 22:06:46
|
|
|
|
Bimba80
|
Mišk, upam da bos zagledala + in da ni ker si seveda . Jaz sem drugace ena tistih, ki imajo neredno , zadnja se mi je pokazala kar po 52-ih dnevih. Tako da..........
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 22:15:43
|
|
|
|
stunfek
|
Dejmo punce! Madonca vas je na kupu . Blagor vam, ki že čakate na rezultate...mi še z akcijo nismo začeli v tem mesecu ampak se pa približuje . Pošiljam pozitivne vibracije za skrajno ploden februar!
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 22:23:44
|
|
|
|
Bimba80
|
Mi smo tudi sele startali, ker se je gospa sele par dni poslovila. Tako da na katerikoli rezultat bom se cakala in cakala, ce bo pa tako kot prejsnji mesec bo zamujala 2 tedna in ne bo nic.... Se pa tolazim s tem da smo komaj pri srugem mesecu poskusov in da ze bo.......
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 8:30:07
|
|
|
|
ur+sa
|
zdravo še 10 dni...
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 8:33:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Aja, ma sploh katera tle ciklus daljši od 30 dni, oziroma nerednega? nas je kar nekaj tukaj ki imamo neredne cikle. moji cikli so sploh neredni. na zadnje sem gospo dobila na 40. dan.
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 8:38:44
|
|
|
|
ur+sa
|
pina-1 a prov na 17., boš delala test -... bom držala pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jset pa če je drug teden ne dobim, bom delala test šele k pridem z dopusta, alpa preden grem na dopust ...bo to kr bolj...predn grem.. EJ A BI ZDEJ KEJ POKAZAL, ČE BI TEST NAREDILA
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 8:39:23
|
|
|
|
stunfek
|
Mi pa čez en teden pričakujemo O, tako, da smo že začeli s pripravami, da bodo plavalčki sveži in entuzijastični . Jutri mi sicer mož "uide" ampak bo že v petek nazaj. Mal pavze ne bo škodilo. Končno se bo spet začelo. Danes bom šla tudi po OPK v lekarno saj bom čisto iz gole radovednosti ta ciklus sremljala ovulacijo še tako. Itak mi je vse v iber zanimivo, sploh ker mi telo dela kot urca...čisto po teoriji :).
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 8:42:40
|
|
|
|
ur+sa
|
ja toj pa dobr stunfek...men še telo včasih zataji
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 8:48:02
|
|
|
|
stunfek
|
Če bi test delala zdele bi najbrž pokazal minus, ki pa je nezanesljiv, saj je lahko lažni. Pol si pa spet na začetku, ko ne veš pri čem si :) Se splača počakati!
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 8:51:55
|
|
|
|
ur+sa
|
a seveda, sej sam firbcam... mene skoz neki špika pri desnem jajčniku...da nis pet policističen
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 10:15:12
|
|
|
|
zorica
|
Punce moje še vedno ni.Kakor koli sem se trudila biti cool, si pa sedaj že začenjam zamišljati kaj pa če sem .Kako sovražim to. Aha pa vprašanje bi imela.V ponedeljek mi je BT padla iz 36,7 na 36,3.Sem mislila ok v toku dneva jo dobim, pa ni prišla.Potem sem mislila bo pa verjetno včeraj.Pa tudi ni prišla.Danes pa sem si zopet merila pa je spet 36,7, kar pomeni da očitno še danes ne bo prišla.Je pa 30 dan ciklusa, ponavadi pa dobim okrog 27,29 dne enkrat par mesecev nazaj sem jo na 31dan.
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 10:18:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdrav! Punce immao danes kako novo ?Moje pa niti znakov ne.Kot da bi neka slabost rahla matrala ojej ta psiha he.No punce skratka me se ne damo in pridno tečemo naprej,kajne?Jaz vam želim vsem,ki še čakamo da vse zagledamo .Če moje ne bo do sobote pa delamo test že čaka doma v predalu. LP Mojca
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 10:19:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Pozdrav! Punce imamo danes kako novo ?Moje pa niti znakov ne.Kot da bi neka slabost rahla matrala ojej ta psiha he.No punce skratka me se ne damo in pridno tečemo naprej,kajne?Jaz vam želim vsem,ki še čakamo da vse zagledamo .Če moje ne bo do sobote pa delamo test že čaka doma v predalu. LP Mojca P.S:Jaz mislim zate,da si ti kar za klub nosečk,če tvoje ni in ni.Boš della test?Kok pa ti zamuja? Mojca
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 10:24:29
|
|
|
|
zorica
|
Mojca a mene sprašuješ ?Ker če ja, nevem če mi že zamuja glede na to da sem enkrat samkrat imela na 31 dan.Če pa gledam povprečje ciklusov, pa mi zamuja dva dni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?