Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 10:32:46
|
|
|
|
ur+sa
|
uf , pomoj ste klele same nosečke jest, sem pa mislila, da sem mela prejšnje dni O, pa se mi zdi, da jo mam zdej, k me špika v jajčnikih... drgač znakov nič...samo na cajte mi je nenormalno slabo, pa full sem napihnjena ..komaj hlače zapnem... zdej mam gor kavbojke, pa mi kar inso udobne...me kr preveč tišijo.... upam na , da ni le kaka ZRDIITEV
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 10:56:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zorica! Točno tebe sem spraševala kok ti zamuja?Ja če ti zamuja kot rečeš dva bi ti pa že teste pokazal. LP Mojca
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 11:00:24
|
|
|
|
pina-1
|
he he ur+sa tudi meni so kavbojek tesne, pa vem dobro zakaj . sem se zopet na neko glupo dieto spravla,d a možgane malo odklopim ob BBT in čakanja na 17. SI me spraševala če bom takrat delala test. Sigurno ga bom tisti dan delala. Sej že komaj čakam. Sem full živčna in nervozna v tem obdobju. Po moje samo zaradi psihe. Pa dkozi na WC letam gledat če je še vse "brezbarvno" čeprav je temperatura še vedno ista. še -10 dni.....
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 11:37:46
|
|
|
|
zorica
|
Jaz sem se odločila da bom delala test.Mogoče pa bo takrat ko mi pokaže - se vlila.Verjetno je res spet samo psiha.In če bo to pomagalo bom pač reskirala,... Kupila sem si CB in bom test delala sedaj, čeprav ni jutranji urin.Ker če bi bila bi moral pokazati saj dva dni zamuja
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 11:39:16
|
|
|
|
andreja2000
|
Zorica,joj,kako napeto.Stiskam peti za
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 11:40:52
|
|
|
|
ur+sa
|
Pa dkozi na WC letam gledat če je še vse "brezbarvno" čeprav je temperatura še vedno ista. a pa je? pri meni je tut... tizadnje čase morm ponoč na WC hodt včer sem tko fajn spala, ne ampak sem mogla ustat pa na WC. še -10 dni..... sva že dve država pesti, da bova ta dan zorica...asi že nardila test...nisem sledila (sorry)
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 11:41:28
|
|
|
|
zorica
|
Se zavedam da je noro delati test opoldan, znakov itak nimam le da mam občutek da bo zdaj zdaj se vlila - glede na BT se ne bo. Edino počutje je na nuli, kar pa je verjetno posledica vremena. Vam javim !
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 11:46:15
|
|
|
|
andreja2000
|
Zorica,jaz sem že delala test popoldan in mi je pokazal rahlo drugo črtico.Bila sm .Test sem delala dva dni po izostali .
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 11:50:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zorica! Javi si že della test.Upma,da je pokazal +. LP Mojca
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 11:59:14
|
|
|
|
andreja2000
|
Zorica, kako je? Jaz sedaj moram v mesto,pa me tako zanima kako je s tabo.Drži se.
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 11:59:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zorica,tudi meni je test dopoldan pokazal ,ko sem bila noseča. LP Mojca
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 12:06:02
|
|
|
|
ur+sa
|
kera zdej dela test?
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 12:11:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ursa! Test bo delala Zorica.Dajmo navijati za njo. LP Mojca
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 12:17:39
|
|
|
|
ur+sa
|
GO Zorica, GO GO GO upam, da boste 17. tut navijale zame, da je ne bo... pa poj k bom test delala , da končno zagledam , niti nevem kako to zgleda... (da vsaj enkrat okusim)
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 12:39:27
|
|
|
|
zorica
|
Tako punce, bila sem na malici in sproti naredila test ki je na žalost negativen Sicer pa sem že vnaprej vedela da bo tak, ampak vseeno začnem upati, ko mi začne zamujati.Kaj čemo se še očitno ne da priti in se je odločila da malo zaj.... Upam pa da boste imele nekatere več sreče,....
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 12:42:08
|
|
|
|
ur+sa
|
upanj ostaja, počaja na izostanek
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 12:59:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zorica! Ne obupaj saj veš dokler ni upanje ostaja. LP Mojca
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 13:00:19
|
|
|
|
neja2007
|
Pozdravljene, tokrat se vam oglašam prvič. Par mesecev že spremljam forum in moram priznati, da je super. Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki M v tem mesecu ne pričakujem. Čeprav ob branju teh sporočil ugotavljam, da sem kar optimist, saj je za naju to še le 2 mesec poizkušanj. M naj bi dobila 13. Upam, da ne pride!!! Vsem skupaj želim, da še kmalu ne vidimo. Lep dan! Neja
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 13:05:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ur+sa Pa dkozi na WC letam gledat če je še vse "brezbarvno" čeprav je temperatura še vedno ista. a pa je? še -10 dni..... sva že dve država pesti, da bova ta dan zorica...asi že nardila test...nisem sledila (sorry) je ta prave barve. ve je tapravo samo da ni rdeče ja sva dve in obe nosečki
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 13:09:30
|
|
|
|
pina-1
|
neja2007 dobrodošla. tukaj ti bomo vse držale pesti da zagledaš magični +. zorica ne obupaj. meni sta dve testa v razmaku enega tedna pokazala negativno pa sem vseeno bila noseča.
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 13:12:34
|
|
|
|
andreja2000
|
zoricaupanje še vedno ostaja Neja2007 prav lepo pozdravljena me nami tudi zate stiskam pesti in za
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 13:56:23
|
|
|
|
*marjetica*
|
Neja2007, dobrodošla! Samo 1 dan za mano si, jaz je ne pričakujem 12.2.
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 14:49:42
|
|
|
|
zorica
|
Punce hvala vam da me bodrite naj ne obupam. Saj nisem obupala, pač nisem noseča.Še vedno trdno verjamem, da bom dočakala mesec ko bom res srečna .In prav čutim da ne bom več dolgo čakala. Tudi svojega moža sem dolgo čakala, zato pa imam sedaj najboljšega moškega na svetu.Enako verjamem tudi za .Za vse obstaja svoj čas, in očitno še ni čas, da bi postala .
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 14:54:24
|
|
|
|
*marjetica*
|
Zorica, za vsakim dežjem posije sonce Boš pa naslednji mesec zagledala +.
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 17:57:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Neja2007! Dobrodošla med nami klepetuljami.Tudi tebi želim,da čimprej zagledaš . LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?