Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 5.2.2007 13:11:33
|
|
|
|
Neža81
|
Ojla! Naj se še jaz tukaj pofočkam. Jaz pa je ne pričakujem 14.2., oz. že od 11.2. naprej. V četrtek sem bila na ICSI in vstavili so mi dva , tako da jih sedaj pridno grejem. Upam na najboljše , prav tako pa tudi vam želim, da se rešite te packe za nadaljnih 9 mesecev. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 5.2.2007 13:12:17
|
|
|
|
andreja2000
|
micla
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 5.2.2007 13:19:58
|
|
|
|
Neža81
|
Punce, jaz sem na tem forumu že fosilka in vem kako sem čakala, da ne bi dobila M iz mesca v mesec, dokler se to ni vleklo eno leto, pa drugo leto, pa sedaj tretje leto.... Ker po naravni poti nikakor ne gre, sem sedaj v prvem postopku zunajtelesne oploditve. Na to pa se je treba psihično zelo pripraviti. Vem, koliko živcev porabite, ko (ne)čakate na M. Ampak ne opubat. Moj trebuh je zaradi tega postopka od inekcij cel popikan, telo je povsem izčrpano od hormonov, povrhu vsega pa še imam nogo in roko v gipsu..... a kljub temu se ne dam in se borim iz dneva dan, ter premagujem žalost in bolečino. Nekega dne, ko bomo imele vsakA svojo štručko v rokah, bomo poplačane za ves trud in živciranje za nazaj. Od četrtka pridno grejem svoja dva in upam, da se od tega meseca naprej res znebim M. SKUPAJ NAM BO USPELO! ČE NE TA MESEC, PA NASLEDNJI .... ČE NE NASLEDNJI, PA ŠE NASLEDNJI
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 5.2.2007 17:04:32
|
|
|
|
andreja2000
|
neža81zelo si pogumna in hrabra.Tudi jaz delam na otročku 3leta in v tem času dve neuspešni ,sedaj pa že dvajset mesecev,redno prihaja .A zgodba kot je tvoja mi daje še več volje in moči. Želim,da tokrat tvoje tečke ne bo in držim pesti za tvoja Drži se,srečno
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 5.2.2007 19:51:59
|
|
|
|
*marjetica*
|
Napetost narašča Vedno več nas je, ki nikakor ne želimo videti kako leto dni
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 5.2.2007 19:55:24
|
|
|
|
nicolina
|
Res je napetost narašča, ampak moramo biti vesele in pogumne, da ta mesec ne pride tečka . za vse nas...
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 5.2.2007 20:01:00
|
|
|
|
*marjetica*
|
Nicolina, kdaj je ne pričakuješ?
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 8:18:35
|
|
|
|
ur+sa
|
dobro jutro, kaka nova nosečka??
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 10:09:10
|
|
|
|
mehurčica
|
Dobro jutro! Upam, da je že kakšna, ki bo kmalu zvedela, da je. Še en teden hopsanja, pol pa samo še en za nepričakovanje . Moje temperature so čudne, tako da moreva še ta teden vztrajat. Imela sem 36.4, 36.5, 36.4, 36.2, 36.4, 36.5, 36.4. Če še ta mesec ne bo(čeprav sem se odločila, da BO), si bom pa cel mesec merila BT, da malo vidim, kako to vse deluje. Na tem forumu smo same take, ki dosti sexamo! Vsaj nekaj.
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 12:19:32
|
|
|
|
upica
|
Mehurčica tvoja BT je čisto v redu. Prvi del ciklusa je pač tako, počakaj na razburljivejši drugi del. Upam, da boš kmalu naletela na njega. Pa pridno slončkajta. Držim pesti za ta mesec, da bi vama uspelo.
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 12:25:59
|
|
|
|
ur+sa
|
ej a nobena ne uporablja RR, za O? k je un koledarček?
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 12:39:33
|
|
|
|
pina-1
|
ur+sa. jaz sem ga pa mi je zračunal O čisto drugače kot je potem bila
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 12:59:18
|
|
|
|
ur+sa
|
aja,... jest to nič nevem kako to gre... jest poskušam čim več slončkat, neglede kateri dan je... pa še vedno upam.... še 11 dni....upam, daje nav
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 13:02:31
|
|
|
|
pina-1
|
ur+sa, na isti dan bova delali test , ker vem da je ne bova dobili
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 13:06:52
|
|
|
|
ur+sa
|
kolk dni boš ti počakla, če je ne bo čez 11 dni? ej, pina-1, srčno si želim da bi nama uspelo...MISLM ZA VSE SI TKO želim, da mau žvišamo populacijo v SLO.
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 13:45:29
|
|
|
|
mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ur+sa ej a nobena ne uporablja RR, za O? k je un koledarček? Misliš tisto, ko vpišeš datum zadnje M in ti napiše katere dni imaš najverjetneje O? Jaz namreč pogledam na koledarček, ki ga imam doma(tisti okrogli), kjer mi piše, da se prej začnejo ti dnevi in zato že dosti prej začneva delat, kot mi piše tukaj na RR. Za zadnji dan pa pogledam tukaj in ne tam, da je razpon še večji. Sicer pa tud kao po teh dnevih mojega razveseljujem, ker v bistvu itak nikol nisi čist ziher, kdaj je O. Lahko tudi malo preden naj bi prišla M.
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 13:51:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,napeto stanje moja naj bi jutri prišla. LP Mojca
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 14:09:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ur+sa kolk dni boš ti počakla, če je ne bo čez 11 dni? ej, pina-1, srčno si želim da bi nama uspelo...MISLM ZA VSE SI TKO želim, da mau žvišamo populacijo v SLO. jaz 17. delam test. takrat naj bi bil moj dan za test. mislim da ne bom kaj dosti čakala, ki že zdej sem vsa gotova. bi ga že kar prej delala...... ja ja. gremo zvišat št. slovencev. pa še tako dobro čvekamo, da bi blo lepo čvekat še na drugem forumu ne.....
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 14:10:08
|
|
|
|
pina-1
|
mojca9000 močno držim pesti da je ne bo in da nam boš jutri sporočila lepo novičko.
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 14:11:10
|
|
|
|
*marjetica*
|
Moja naj NE bi prišla v ponedeljek. Če je ne bo, bom počakala do konca tedna, pa v petek naredila test.
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 15:22:13
|
|
|
|
zorica
|
Pri meni se še vedno ni oglasila. Upati ne upam, tako da čakam kdaj se vlije.Znakov posebnih nimam vse je tako kot če bo prišla, le rjavi flekeci ki so mi zadnje mesece vedno napovedali prihajajočo M ni.
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 17:02:58
|
|
|
|
andreja2000
|
Vsem,ki jo te dni ne čakate vam želim debeli,debeli + ali
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 17:14:43
|
|
|
|
hokejistka
|
Sporočam vam, da me bo ta mesec obiskala zelo v kratkem. To je bil moj prvi ciklus s Klomifenom. Zadnji teden sem imela povišano TT, tja do 37,2 in sem se počutila odlično in sem že mislila, da ta mesec pa nekaj bo. Danes pa je T padla in dobila sem malo izcedka. Tako da željno pričakujem ., da pričnem z novim ciklusom K. Držim pesti za vse, ki čakate na . Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 17:34:19
|
|
|
|
andreja2000
|
hokejistka ,kar glavo gor in vklopi pozitivne misli.Tudi jaz sem pred dnevi že dvajsetič dobila ,pa bova skupaj tekli naslednji krog.Jaz marca nočem videti. Imam še zadno škatlico klomifena in šibamo v akcijo drug teden,pol pa.............
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 6.2.2007 17:43:54
|
|
|
|
hokejistka
|
Hvala Andreja za lepe misli. Trenutno mi je res težko. Tudi jaz bom jedla zadnjo škatlico Klomifena ta mesec, potem moram pa h G na dodatne preglede. KONČNO. Močno stistkam pesti za vse nas in še enkrat hvala za spodbudne besede . Vsem pošiljam en topel objemček.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?