|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne prikačujemo v februarju...
5.2.2007 13:11:33   
Neža81
Ojla!

Naj se še jaz tukaj pofočkam. Jaz pa je ne pričakujem 14.2., oz. že od 11.2. naprej. V četrtek sem bila na ICSI in vstavili so mi dva user posted image user posted image  , tako da jih sedaj pridno grejem. Upam na najboljše , prav tako pa tudi vam želim, da se rešite te packe user posted image  za nadaljnih 9 mesecev.

Lep pozdrav

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 176
5.2.2007 13:12:17   
andreja2000
miclauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 177
5.2.2007 13:19:58   
Neža81
Punce, jaz sem na tem forumu že fosilka in vem kako sem čakala, da ne bi dobila M iz mesca v mesec, dokler se to ni vleklo eno leto, pa drugo leto, pa sedaj tretje leto....  Ker po naravni poti nikakor ne gre, sem sedaj v prvem postopku zunajtelesne oploditve. Na to pa se je treba psihično zelo pripraviti. Vem, koliko živcev porabite, ko (ne)čakate na M.  Ampak ne opubat. Moj trebuh je zaradi tega postopka od inekcij cel popikan, telo je povsem izčrpano od hormonov, povrhu vsega pa še imam nogo in roko v gipsu..... a kljub temu se ne dam in se borim iz dneva dan, ter premagujem žalost in bolečino. Nekega dne, ko bomo imele vsakA svojo štručko v rokah, bomo poplačane za ves trud in živciranje za nazaj.

Od četrtka pridno grejem svoja dva user posted image user posted image  in upam, da se od tega meseca naprej res znebim M.

SKUPAJ NAM BO USPELO! ČE NE TA MESEC, PA NASLEDNJI .... ČE NE NASLEDNJI, PA ŠE NASLEDNJI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 178
5.2.2007 17:04:32   
andreja2000
neža81zelo si pogumna in hrabra.Tudi jaz delam na otročku 3leta in v tem času dve neuspešni user posted image ,sedaj pa že dvajset mesecev,redno prihaja user posted image .A zgodba kot je tvoja mi daje še več volje in moči.
Želim,da tokrat tvoje tečke ne bo in držim pesti za tvoja user posted image user posted image
Drži se,srečnouser posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 179
5.2.2007 19:51:59   
*marjetica*
Napetost narašča user posted image

Vedno več nas je, ki user posted image  nikakor ne želimo videti kako leto dni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 180
5.2.2007 19:55:24   
nicolina
Res je napetost narašča, ampak moramo biti vesele in pogumne, da ta mesec ne pride tečkauser posted image .
user posted image user posted image user posted image  za vse nas...

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 181
5.2.2007 20:01:00   
*marjetica*
Nicolina, kdaj je ne pričakuješ?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 182
6.2.2007 8:18:35   
ur+sa
dobro jutro, kaka nova nosečka??user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

Neposredna povezava do sporočila: 183
6.2.2007 10:09:10   
mehurčica
Dobro jutro! Upam, da je že kakšna, ki bo kmalu zvedela, da je. Še en teden hopsanja, pol pa samo še en za nepričakovanje user posted image . Moje temperature so čudne, tako da moreva še ta teden vztrajat. Imela sem 36.4, 36.5, 36.4, 36.2, 36.4, 36.5, 36.4. Če še ta mesec ne bo(čeprav sem se odločila, da BO), si bom pa cel mesec merila BT, da malo vidim, kako to vse deluje.

Na tem forumu smo same take, ki dosti sexamo!user posted image Vsaj nekaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 184
6.2.2007 12:19:32   
upica
Mehurčica
tvoja BT je čisto v redu. Prvi del ciklusa je pač tako, počakaj na razburljivejši drugi del. Upam, da boš kmalu naletela na njega. Pa pridno slončkajta. Držim pesti za ta mesec, da bi vama uspelo.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 185
6.2.2007 12:25:59   
ur+sa
ej a nobena ne uporablja RR, za O? k je un koledarček?

Jutri je nov dan...

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 186
6.2.2007 12:39:33   
pina-1
ur+sa. jaz sem ga pa mi je zračunal O čisto drugače kot je potem bila

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 187
6.2.2007 12:59:18   
ur+sa
aja,...user posted image
jest to nič nevem kako to gre... jest poskušam čim več slončkat, neglede kateri dan je...user posted image user posted image user posted image  pa še vedno upam....

še 11 dni....upam, daje navuser posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 188
6.2.2007 13:02:31   
pina-1
ur+sa, na isti dan bova delali test , ker vem da je ne bova dobiliuser posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 189
6.2.2007 13:06:52   
ur+sa
kolk dni boš ti počakla, če je ne bo čez 11 dni?

ej, pina-1, srčno si želim da bi nama uspelo...MISLM ZA VSE SI TKO želim, da mau žvišamo populacijo v SLO.user posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 190
6.2.2007 13:45:29   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: ur+sa

ej a nobena ne uporablja RR, za O? k je un koledarček?

Misliš tisto, ko vpišeš datum zadnje M in ti napiše katere dni imaš najverjetneje O? Jaz namreč pogledam na koledarček, ki ga imam doma(tisti okrogli), kjer mi piše, da se prej začnejo ti dnevi in zato že dosti prej začneva delat, kot mi piše tukaj na RR. Za zadnji dan pa pogledam tukaj in ne tam, da je razpon še večji. Sicer pa tud kao po teh dnevih mojega razveseljujem, ker v bistvu itak nikol nisi čist ziher, kdaj je O. Lahko tudi malo preden naj bi prišla M.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 191
6.2.2007 13:51:06   
Sulfinija
Punce,napeto stanje moja user posted image  naj bi jutri prišla.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 192
6.2.2007 14:09:14   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ur+sa

kolk dni boš ti počakla, če je ne bo čez 11 dni?

ej, pina-1, srčno si želim da bi nama uspelo...MISLM ZA VSE SI TKO želim, da mau žvišamo populacijo v SLO.user posted image user posted image

jaz 17. delam test. takrat naj bi bil moj dan za test. mislim da ne bom kaj dosti čakala, ki že zdej sem vsa gotova. bi ga že kar prej delala......

ja ja. gremo zvišat št. slovencev. pa še tako dobro čvekamo, da bi blo lepo čvekat še na drugem forumu ne.....user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 193
6.2.2007 14:10:08   
pina-1
mojca9000 močno držim pesti da je ne bo in da nam boš jutri sporočila lepo novičko.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
6.2.2007 14:11:10   
*marjetica*
Moja user posted image  naj NE bi prišla v ponedeljek.
Če je ne bo, bom počakala do konca tedna, pa v petek naredila test.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 195
6.2.2007 15:22:13   
zorica

Pri meni se user posted image  še vedno ni oglasila.

Upati ne upam, tako da čakam kdaj se vlije.Znakov  posebnih nimam vse je tako kot če bo prišla, le rjavi flekeci ki so mi zadnje mesece vedno napovedali prihajajočo M ni.

Neposredna povezava do sporočila: 196
6.2.2007 17:02:58   
andreja2000
Vsem,ki jo te dni ne čakate vam želim debeli,debeli + ali user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 197
6.2.2007 17:14:43   
hokejistka
Sporočam vam, da me bo user posted image ta mesec obiskala zelo v kratkem. To je bil moj prvi ciklus s Klomifenom. Zadnji teden sem imela povišano TT, tja do 37,2 in sem se počutila odlično in sem že mislila, da ta mesec pa nekaj bo. Danes pa je T padla in dobila sem malo izcedka. Tako da željno pričakujem user posted image ., da pričnem z novim ciklusom K.

Držim pesti za vse, ki čakate na user posted image user posted image .

Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 198
6.2.2007 17:34:19   
andreja2000
hokejistkauser posted image ,kar glavo gor in vklopi pozitivne misli.Tudi jaz sem pred dnevi že dvajsetič dobila user posted image ,pa bova skupaj tekli naslednji krog.Jaz user posted image  marca nočem videti.
Imam še zadno škatlico klomifena in šibamo v akcijo drug teden,pol pa.............

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
6.2.2007 17:43:54   
hokejistka
Hvala Andreja za lepe misli. Trenutno mi je res težko. Tudi jaz bom jedla zadnjo škatlico Klomifena ta mesec, potem moram pa h G na dodatne preglede. KONČNO. Močno stistkam pesti za vse nas in še enkrat hvala za spodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image .

Vsem pošiljam en topel objemček.

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?