|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne prikačujemo v februarju...
2.2.2007 19:11:25   
*marjetica*
Mišk, mogoče si pa že user posted image .

Kdaj pa boš delala test?

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 151
2.2.2007 19:18:52   
mišk
Počakala bom recimo do 10.2., tko da bo res zihr. Vas definitivno obvestim!

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 152
2.2.2007 19:24:43   
Solero
Krasno, mišk. Poročaj!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 153
3.2.2007 11:41:16   
Anonimen
Jaz jo še kar čakam in čakam in upam, da je to čakanje zaradi user posted image . Me je pa strah delat test, ker se bojim, da mi samo zamuja user posted image . Če je do jutri še ne bo, bo mogoče najbolje, da z mojim dragim narediva test. Sem ga kupila včeraj, kot sem rekla. Držite pesti. Jaz jih držim zase in za vse vas, da čim prej zagledate  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Solero)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
3.2.2007 12:06:03   
alekasandra
Žal me je tudi ta mesec presenetila teta iz amerike. Kdor ima še upanje, lahko tudi sanja. Saj vem, tudi jaz se bom priključila tistim na drugi strani, ampak potrpljenje je moja slaba lastnost. Imam veliko upanja, kajti tudi na ljubezen sem čakala 28 let in ne bi si želela, da bi bilo drugače. Moje sanje se počasi izpolnjujejo, ampak se. To je bistvo. user posted image

otroci so naše največje bogatstvo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
3.2.2007 12:11:43   
micla
Anonimna, tudi meni zamuja in mogoče bom jutri naredila test, če se prej ne prikaže. Tudi jst ga imam že doma in me že pošteno srbijo prsti, ampak se bojim, da bom razočarana.
Upajva skupaj do jutri in da bi zagledale en velik plus.

Držim pesti za vse nas, ki čakamo in upamo..... 

micla

(odgovor članu alekasandra)
Neposredna povezava do sporočila: 156
3.2.2007 17:45:40   
Anonimen
Micla držim pesti zate in zase, saj je tudi mene strah. Res držim pesti, da obe zagledava user posted image  user posted image in da že nosiva user posted image po srčkom. Pa srečno.

(odgovor članu micla)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
4.2.2007 8:38:45   
*marjetica*
Micla in anonimna, kaj novega?

Sta delali test?

Sem radovedna, veselim se novih user posted image !

POROČAJTA!

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
4.2.2007 9:55:17   
Anonimen
Delala test, pa je na žalost negativen. user posted image user posted image user posted image . Zato zdaj čakam na M in v nove boje.

(odgovor članu *marjetica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
4.2.2007 12:35:06   
puhica13
Tudi jaz se pridružujem anonimki, ker sem delala test , pokazala en velik - ,  user posted image  še vedno ni, ampak imam občutek, da se bo v kratkem pokazala. Najhuje je to, da sem v glavi vedela, da je skoraj nemogoče da bi bila  user posted image , a sem vseeno potihem upala, da bom. Najhuje je , da sem vsakič tako razočarana , da potrebujem spet nekaj dni , da se spravim k sebi in  malo  user posted image user posted image , potem je pa bolje. Boli pa še bolje, ko vidiš okoli sebe same srečne  user posted image , katerim privoščim iz dna srca, prijateljice rojevajo kot po tekočem traku, imajo tako fletne user posted image  , jaz pa sebe sprašujem, a je vse Ok z menoj, zakaj ne morem user posted image , pa sej sem še tako mlada, a je morda z mojim kaj narobe. To premišljujem dan in noč, tako da sem že obsedena s tem. Govorim se, da se ne smem obremenjevati s tem, da ko mi bo namenjeno bo že , a srce mi ne pusti mirovati.  Danes je tako lep dan, a nimam energije, da bi sploh pogledala čez okno, kaj šele stopila ven.  Upam, da vam ne utrujam, vendar sem se morala malo razpisati, mogoče bo bolje. user posted image  Ostajam optimist, da bom v februarju zanosila, vendar mislim, da bo najbolje, da se za nekaj časa dam na OFF.  Vsem želim čim prejšnjo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
4.2.2007 13:01:38   
zorica
Živijo punce !

Tudi jaz user posted image ne pričakujem februarja, pravzaprav pride med 24 in 30 dnem ciklusa, danes sem 27 dan.In če že "mora" priti, si želim da pride danes ali jutri, ker se moram naročiti v MB za UZ.To pa je povezano spet s tem, da si moram v službi vzeti dopust, kar seveda ni problem, ampak moram toliko prej povedati, da se naredi zamenjava.

In ker sem si bila 100% da jo ta vikend dobim sem rekla, da v ponedeljek povem, kdaj rabim fraj, ker se dela seznam fraj dni za celi februar.In sedaj je še ni user posted image ravno toliko, da mi spobrka vse plane.To me jezi.Si merim zadnji teden BT ker potem vem, da tisto jutro, ko mi BT pade user posted image v toku dneva dobim.In je še danes bila povišana, tako da je še danes ne bo.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 161
4.2.2007 17:13:23   
andreja2000
zorica,morda pa to kaj pomeni,držim pesti za user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 162
4.2.2007 20:07:23   
taja27
oj punce,

bo bo user posted image . če smo mi dočakal, boste tud ve. pr nas smo tri leta jokal vsak mesec. potem pa, ko bi najmanj pričakoval, na drugem koncu sveta +, da kar dojela nisva.

kar se pa testov tiče; Krka tok dobr stoji sm zarad mene. sm delala vsak mesec test, pa ne samo enga user posted image .

držim pestke, da boste imele čim prej pod srčkom malo pikico. moja bo stara že eno leto in že počasi razmišljam o novem sončku. sm mal k seb moram še prit prej.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 163
4.2.2007 20:36:53   
micla
Pozdravljene,  user posted image

da vam še tukaj sporočim, danes sem zagledala debel in močan user posted image user posted image .
Nisem še prav dojela. Moje veselje bo še nekaj časa bolj zadržano, saj se je že 2x slabo končalo. Tko da upamo naprej na najbolje. Za vse, ki še čakate v februarski čakalnici držim pesti in mislim na vas.

micla

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   [Brisano sporočilo]
4.2.2007 21:40:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu micla)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
4.2.2007 21:53:35   
nusigogo
Živjo Zivepo!Torej sva že dve ko sva na novo tukaj na forumu!user posted image  No midva s partnerjem pa poskušava  drugi mesec in upam da bo kaj kmalu user posted image  izostala in da bom zagledala user posted image ! držim pa pesti tudi zate da se bo prikazalo user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 166
5.2.2007 7:45:18   
pina-1
bravo miclauser posted image user posted image user posted image .
sedaj boš videla da bo vse dobro. ne misli na slabo.

uživaj v nosečnosti in če bo sreča imela mlade se beremoi na oktobrkahuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 167
5.2.2007 7:57:01   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Micla.Želim ti lepo,mirno in pa zdravo nosečnost,pa sprejmi iskrene čestitke.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 168
5.2.2007 8:32:07   
Anonimen
živijo...mene pa neki zanima.... namreč moja user posted image  naj NEBI prišla čez okol 14 dni, pa sem zdaj že tako napeta,( trebuh), slabo mi je... (zdej na šihtuuser posted image ), pa še joške mam na dotik zelo občutljiveuser posted image ...bo loh to že bla user posted image

hvala vam...no srčno upam, da NAM tokrat uspeuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
5.2.2007 8:40:35   
Anonimen
Micla iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image   Želim ti lepo user posted image in da tudi jaz tako kot ti kmalu zagledam user posted image user posted image , ki ga včeraj nisem. Pa lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
5.2.2007 9:41:14   
mehurčica
Micla, bravo!!!!user posted image user posted image user posted image Želim ti lepo, zdravo, veselo, okroglotrebušasto nosečnost.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
5.2.2007 9:45:32   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

živijo...mene pa neki zanima.... namreč moja user posted image  naj NEBI prišla čez okol 14 dni, pa sem zdaj že tako napeta,( trebuh), slabo mi je... (zdej na šihtuuser posted image ), pa še joške mam na dotik zelo občutljiveuser posted image ...bo loh to že bla user posted image

hvala vam...no srčno upam, da NAM tokrat uspeuser posted image

A imaš tako dolge cikluse, da je O že mimo? Kr jaz user posted image ne pričakujem čez 12-13 dni, ampak še vedno pridno slončkamo, ker bi naj bila O enkrat te dni. Možno da je že mimo, možno pa da bo komaj čez par dni. Vse je možno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
5.2.2007 10:17:31   
Anonimen
mehurčica... ja O sem mela zdej ta teden.. dannes je zadnji dan O, vsaj na RR mi je tako pokazalo, na unmu koledarčku.

ja vem, daje vse možno...samo....upam, na user posted image

smo pa pridno slončkal... tko da upanje je...bomo pa vidl kaj bo...

če bi recimo zdej delala test, bi mi že lho kej pokazal.. al ne?

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 173
5.2.2007 10:58:36   
mlavla
pozdravljene nečakajoče...moj dan se že vztrajno približuje..a meni se še vedno zdi tako daleč (10.2.)
upam, da mi v vaši družbi čimhitreje minejo ti dnevi
aja zaenkrat  še nimam nobenih znakov ipd.
lep dan vam želim

mlavla

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
5.2.2007 11:38:45   
Maša
Pa še jaz.....po obupni menstrauciji v januarju......res upam da nam bo tokrat ratalo....za vse nas bodoče user posted image

lp 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?