puhica13
|
Tudi jaz se pridružujem anonimki, ker sem delala test , pokazala en velik - , še vedno ni, ampak imam občutek, da se bo v kratkem pokazala. Najhuje je to, da sem v glavi vedela, da je skoraj nemogoče da bi bila , a sem vseeno potihem upala, da bom. Najhuje je , da sem vsakič tako razočarana , da potrebujem spet nekaj dni , da se spravim k sebi in malo , potem je pa bolje. Boli pa še bolje, ko vidiš okoli sebe same srečne , katerim privoščim iz dna srca, prijateljice rojevajo kot po tekočem traku, imajo tako fletne , jaz pa sebe sprašujem, a je vse Ok z menoj, zakaj ne morem , pa sej sem še tako mlada, a je morda z mojim kaj narobe. To premišljujem dan in noč, tako da sem že obsedena s tem. Govorim se, da se ne smem obremenjevati s tem, da ko mi bo namenjeno bo že , a srce mi ne pusti mirovati. Danes je tako lep dan, a nimam energije, da bi sploh pogledala čez okno, kaj šele stopila ven. Upam, da vam ne utrujam, vendar sem se morala malo razpisati, mogoče bo bolje. Ostajam optimist, da bom v februarju zanosila, vendar mislim, da bo najbolje, da se za nekaj časa dam na OFF. Vsem želim čim prejšnjo .
|