atena777
|
Oooo punce, vidim, da ste me pogrešale . Se pardoniram, nisva prišla ker nama je bila ura prezgodnja. Na teh srečanjih se nama dogaja, da jo večina popiha v eni do dveh urah, medtem ko midva rada potegneva 2-4 ure, da se splača priti. Ker bi zamudila debelo uro, sem se premislila zaradi DAVIDA, ker ga vožnja utrudi (pa ven, pa not...). Te stvari je treba počasi. Mi je pa ful žal zate ajja, ker si se res daleč pripeljala, vidiš če bi imela tvojo cifro bi se lahko zmenile, pa bi se tudi jaz prikotalila, pa tudi če ob 13h. Sigurno si ful zanimivih stvari od plavanja povedala. No upam, da ti je bilo vseeno fino in, da je bilo vredno dolge vožnje. Imaš pa enega jolly-a pri nama, na naslednje srečanje ko prideš, midva sigurno ne izostaneva!! za mercatorjeve nalepkice, pa-pa lepa brisača. Barbid vidim, da si je Lana novega Romea našla, no saj je prav, dobre bejbe morjo imet backup, da ne bi zvisele, ker David ima tudi že eno zaročenko in eno prijateljico za skupna srečanja iz mamičine telovadbe . Mislim, da ga bomo kmalu prekrstili v Casanovo . Midva greva drugi teden na morje, tako, da spet ne vem,če bo kaj s srečanjem, verjetno čez 14 dni. Potem bodo pa vaši že ful zrasli. Zima boga si, da takole ponoči stražiš in gotovo zelo trpiš, si kar predstavljam, da mora biti grozno hudo. Moj sodelavec ima hčerkico staro 5 let, ki je alergična na pšenico. Če boš kdaj potrebovala nasvet ti bo rade volje povedal svoje izkušnje. Morda pa bo do 1.leta minilo. Ampak tole s plombami je pa tu mač. Zdaj se da delati neke releje, ki ni treba da so amalgamske plombe (mislim, da keramične). Če potrebuješ št.od zobozdravnice povej, moja to dela, tudi sama razmišljam, da bi si dala, sam zdele smo na short s kešom zaradi kreditov. Bom pa enkrat zagotov. Je pa zelo dobra zdr., dela v Štepanjcu. aja32 kako kaj stanje pri vas? angleša princesa dobro okreva in Lukec? Urša08 plis, plis, plis za nalepke, ti bom poslala na zs svoj naslov! Manca12 glede dojenja, kar praviš, da dojke niso polne to nima veze, ker se njihova velikost (polnost) sčasoma ustali. Preberi si tukaj: http://med.over.net/forum5/read.php?94,1981548,1981578#msg-1981578. Glede tvoje nesigurnosti ti priporočam tehnito za izposojo. Delfinčica preberi tole (primerjava s kravami, jaz sem skoraj umrla od smeha: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1567586). Pa da nau kšne zamere, Delfinčica tudi ti imaš Jolly-ja pri meni Babe mene bo pobral od teh srečanj, imam dve januarski skupini, telovadke iz svoje nosečnosti, pa še februarke uletijo v kratkem v Lj. Ja se bom kr preselila pod Rožnik, a morda kje kako sobo oddajajo ? Bodite v cvetju, rada vas ma mama mamka.
|