Manca12
|
No, a bo kdo sploh potem v Čolnarni danes ali odpade? Jaz čakam, da se malček zbudi, zaenkrat še spi. Karolina mi ponoči načeloma ne previjamo, razen če sva budna, ko se pokaka. V tem primeru raje previjemo, da nebi kaj ven pokukalo. Atena777 ... pivo je zakon, praviš?! Luna06 mi smo Tjaši začeli tudi dajati Junior skutke ali jogurte ali nekaj takega od Ljubljanskih mlekarn. Je bila ful zadovoljna, ne vem pa če je zelo dobro zaradi kravjega mleka. Ampak jih je tako mlatila, rajš kot kakšno drugo GH. Natali07 kako pa veš, da je malček alergik?? Pri nas se je pri Tjaši pojavila alergija sedaj pri malo manj kot 2 leti starosti in se kar malo bojim, če smo s hrano kaj "zasrali", da nebi tudi pri Žaku naredili isto. Sploh ne vem od kod pridejo te alergije, kje vzrok?! Zima glede alergologa bi ti samo omenila, da smo s Tjašo naročeni na Debelem rtiču in je dobila v cca 2 tednih. V LJ na Vrazovem trgu bi čakala do septembra ali oktobra. Menda je še ena privat v LJ in nam je pediatrinja rekla, da gremo raje na "izlet" na morje ker menda premalo testov naredi. No, če se boš naročila (moraš imeti napotnico), mi povej, ti dam številko. Delfinčica mi imamo tudi stolček Bumbo in sem mi zdi najmanj zgrešen nakup zraven še nekaj drugih stvari za otroke. Že pri Tjaši je odslužu svojmu namenu, Žak ga pa tudi že uporablja tu in tam za kratek čas. Potem pa itak začne protestirati. Včasih je med kosilom lepo na mizi z nami, da se počuti bolj odrasel. Sočustvovanje za tvojo prijateljico, ki ne more zanositi. To mora biti ful grozno. Tudi moja soseda nikakor ne more, v bistvu sploh ne more priti do tega, da bi se karkoli zadržalo noter, nikakor ne rata. Pri takih stvareh sem ful previdna z raznimi izjavami, da nam je obakrat takoj ratal, skor prej ko smo sploh pomislili na to. Atena777 jaz tudi zmeraj še polno dojim, čeprav včasih kar mislim, da nimam dovolj ker sklepam po joških, ko nimam nič napeti in "trdih". Isto je bilo včeraj, sem mislila, da je premalo. Je kar nekaj jokal in sem mislila, da je lačen, sem ga čez 2 uri spet dojila iz tadruge strani (drugače dojiva na 3 ure). Ampak je bil še kar nek nemiren. Potem ga je dobil ati v naročje in čez par minut ga je veselo obdaril.... pobruhal Torej je očitno preveč pojedel. Ampak ni mi pa jasno zakaj je kar jedel in jedel. MOgoče mu ni bilo kaj všeč in se je s tem tolažil. Sicer pa verjetno bodo tudi zmeraj manj spali. Do sedaj velikokrat potem na koncu dojenja kar zaspi, zadnje čase pa gleda kot sokol ko se sam odstavi. Barbid mene so pa na pošti vprašali, ko sem prišla po Žakovo osebno izkaznico, kaj sem Žaku , ker je bilo priporočeno. Se vidimo potem ali je prestavljeno danes???
|