karolina*
|
En križ je s temi računalniki in tehnologijo Kar en lep čas nisem imela dostopa do neta, zato se tudi nisem nič oglašala. Zdaj sem pa rabla skor en teden, da sem vas vse prebrala. Vidim, da ste se že nekajkrat dobile... No, meni je malček predaleč se vozit v Ljubljano, sploh v tej vročini, ki je bila prejšnji teden. Zdaj je že bolje ko je malo ohladilo. Kar ne morem verjet, da sem vesela ohladitve glede na to, da sem bolj zmrzlinko po naravi . Pri nas nič posebnega... Jutri imamo prvič cepljenje, saj so nam ga pri 3.mesecih prestavili, ker smo bili v stiku z nečakinjo, ki je imela vodene koze, tako da nismo še tega dali skozi. Se prav bojim, kakšna bo reakcija. Kako je bilo kaj pri vas? Ponoči imamo zadnjih 14 dni bolj pestro, saj se Špela zbuja že ob 2h (prej je pa spala do 5.30h). Sem jo dala spat na trebušček in je bilo nekaj dni v redu, zdaj se pa spet ful prej zbuja. Potem se podojiva, nato pa spi do 7h. Goste hrane ji še nisem dala, pa vidim po vaših postih, da po GH spijo celo noč, tako da bom počasi poskusila ji kaj dat. Zanima me še, ali vaše ponoči previjete takrat ko se zbudijo. Jaz jo previjem, saj ko poje na eni strani zaspi, ker pa vem, da ne poje dovolj, jo potem s previjanjem malček prebudim, da poje potem še na drugi strani in spi nato več časa. Drugače pa se že približno en mesec obrača s hrbta na trebuh, ampak samo v desno stran, v levo ji še ne gre . No, saj ne vem kaj naj še napišem.... Mi je malček težko se vklopit, ker se toliko časa nisem nič oglasila . Nč, naj bo zadosti za zdaj...Če pa bo katera kaj po Krasu hodila, pa naj sporoči, se bomo pa tle dol dobile na enmu čveku. Pozdrav
|