|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
29.5.2007 22:43:42   
atena777
oooo delfinčica, ravno prav si vletela, prideš jutri?

daj no 1user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 951
30.5.2007 7:44:42   
LUNA06
Evo punce, naredmo neki za otročke...
www.nivea.si/roke

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 952
30.5.2007 8:11:09   
Natali07
kdaj je potem srečanje? Ene pridete ob 11:00??
Midva imava do 12:30 fizoterapijo in ker sva iz Kranja bomva rabla kako urco, da sva v ljubljani.  A boste takrat še v čolnarni? Kje točno pa je čolnarna??? A je to tista gostilnica, kjer je poleg pokrit cvetlični vrt???
user posted image user posted image user posted image  Verjetno boste že vse pobegile.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 953
30.5.2007 8:43:14   
Aja32
Hoj, midve ne bove mogle priti...

Namreč ob 10.45 sem z obema naročena pri pediatrinji... Luku čez noč nikakor ni padla temperaturauser posted image - revež je prav pošteno kuhal, Naja je pa tudi začela kašljati user posted image (glede na to, da je bila hospitalizirana zaradi bronhiolitisa, mora tudi ona na pregled)...
Tako, da se vidimo kakšen drug dan...  Mi je pa ful žal, ker bi mi ena velika user posted image danes prišla pošteno prav- smo zelo slabo spali....

Vas obvestim kaj smo opravili pri pediatrinji...

pa, pa A

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 954
30.5.2007 8:46:29   
LUNA06
To je tam ja Natali07.Kaj pa če prideš ob enajstih, za eno urco?

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 955
30.5.2007 8:55:53   
ajja
Ej, punce, a bo polna luna? Žiga je prava mala tečka. Pa še to rižolino včeraj zvečer ni pomagal k boljšemu spancu.user posted image  V glavnem midva prideva ob 11-ih. Se vidimo. Kje pa običajno parkirate, da je kaj prostora?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 956
30.5.2007 9:11:41   
delfinčica29
Rade volje bi danes prišla,vendar imava danes ob 11.h posvetovalnico in 2.ceplenje.Tako,da verjetno bolj težko.
Bi pa z veseljem prišla.Sem že hotla obljubit,pa sem se spomnila za pregled.Joj kako čas beži.En dva tri bomo mogle že it delat.naš škratek je že 4mesece in pol.user posted image

Atena-vse čestitke za upešno nadaljevanje dojenja.res se trudiš.Pohvale vredno.user posted image user posted image user posted image

Midva tud vstrajava pri dojenju.Zdej mam spet naval.Dobr,da sem vstrajala.Mu je moj vsakič ko je zajokal hotu dat aptamil,pa tašča mi je pametvala,da imam premal .......Dobr ,da jih nisem poslušala.Potem,bi pa sigurno bilo premal.

So pa meni lasje tako začel izpadat.Celo stanovanje jih je.user posted image user posted image .Potem mi jih pa par še Anže pocuka in evo.Bom kmalu plešasta.user posted image A vam tudi kej izpadajo?

Zdej moram še na nogici postričt nohte(kake so to muke,ko tako brca in jih skriva not).Kako vam to uspe?

Aja32-upam,da bo vse uredu in boste čimprej zdravi

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 957
30.5.2007 9:11:57   
zima07
Kje pa običajno parkirate, da je kaj prostora?

Lahko parkiras na parkiriscu ob Tivolskem bazenu-cena je 0,50c za 2uri in je vedno prostor-to je se najbolj sigurno, lahko pa parkiras na drugi strani-Rozna dolina-kar ob cesti-ampak zadnjic je bilo full zasedeno in sem 20 min iskala prostor, nazadnje sem parkirala pod Roznikomuser posted image

Lepo se imejte, zal mi je, da se ne bomo videleuser posted image ...

Aja32, drzim pesti, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 958
30.5.2007 9:35:13   
atena777
Pupe kaj je zdaj to? Skoraj vse špricate. To izgleda približno tako kot v 8.razredu pri telovadbi, vse rečejo, da imajo teto s Krvavca.user posted image
Glede na to, da bova vsaj eno urico zamudila se tudi midva nagibava k naslednji sredi, namreč za pol ure Davida res ne bi matrala, sploh v tem stanju, ko se dojiva na vsaki dve uri.
Moja ženska intuicija je še v garanciji izgleda, ker sem ravno hotela napisati ajji in natalio7kje je čolnarna in za parking, potem pa vidim celo debato o tem.
Punce za drug teden pa res, splanirajte si toliko v naprej, da ne bo potem...
aja32 mislila bom na vas, pozdravite se. Vem, da ti mora biti težko, meni je že samo,če ima malo nosek zamašen.
Se vidimo!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 959
30.5.2007 9:45:29   
eva1
No lepo se imejte danesuser posted image !
Luna sem pogledala sej se Mark sploh ni zredila tako malo, če sem prav vidla 600g-to pa je ful ok, ker po 3 mesecu se začnejo opazno manj rediti-no sej hvala bogu, ker drugače bi imeli pri letu dni okol 15kg, tako pa je neka normala od 8-12 kg, v povprečju 10kg! Naj bi po tretjem mesecu pridobilali 80g/teden, po 6 pa še manj-se mi zdi da 40-50G/teden! Nič ne skrbi, brez veze se obremenjevati-če imate mleko, potem bo tudi dojenček vlekel ko bo lačen! jaz sem nikol ne sekiram če ne želi jest, ko bo dovolj lačna bo že zagrabla...sej niso stroji in me morjo na 3 uere pojest 160 ml(sej sploh ne vem kok naj bi, to sem kr tako napisala)..mi tut ne jemo 5x na dan na polno! Ne vem no, ne se tok obremenjevati in bo!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 960
30.5.2007 9:52:06   
LUNA06
Ajej, a bova z Barbid spet same.No pol se nama pa več ne bo dal hodt tja.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 961
30.5.2007 10:40:39   
Barbid
Hallo

Kaj se z vami dogaja, skoz špricate.....

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 962
30.5.2007 10:49:41   
Manca12
No, a bo kdo sploh potem v Čolnarni danes ali odpade? Jaz čakam, da se malček zbudi, zaenkrat še spi.

Karolina mi ponoči načeloma ne previjamo, razen če sva budna, ko se pokaka. V tem primeru raje previjemo, da nebi kaj ven pokukalo.

Atena777 ... pivo je zakon, praviš?! user posted image

Luna06 mi smo Tjaši začeli tudi dajati Junior skutke ali jogurte ali nekaj takega od Ljubljanskih mlekarn. Je bila ful zadovoljna, ne vem pa če je zelo dobro zaradi kravjega mleka. Ampak jih je tako mlatila, rajš kot kakšno drugo GH.

Natali07 kako pa veš, da je malček alergik?? Pri nas se je pri Tjaši pojavila alergija sedaj pri malo manj kot 2 leti starosti in se kar malo bojim, če smo s hrano kaj "zasrali", da nebi tudi pri Žaku naredili isto. Sploh ne vem od kod pridejo te alergije, kje vzrok?!

Zima glede alergologa bi ti samo omenila, da smo s Tjašo naročeni na Debelem rtiču in je dobila v cca 2 tednih. V LJ na Vrazovem trgu bi čakala do septembra ali oktobra. Menda je še ena privat v LJ in nam je pediatrinja rekla, da gremo raje na "izlet" na morje ker menda premalo testov naredi.
No, če se boš naročila (moraš imeti napotnico), mi povej, ti dam številko.

Delfinčica mi imamo tudi stolček Bumbo in sem mi zdi najmanj zgrešen nakup zraven še nekaj drugih stvari za otroke. Že pri Tjaši je odslužu svojmu namenu, Žak ga pa tudi že uporablja tu in tam za kratek čas. Potem pa itak začne protestirati. Včasih je med kosilom lepo na mizi z nami, da se počuti bolj odrasel. user posted image

Sočustvovanje za tvojo prijateljico, ki ne more zanositi. To mora biti ful grozno. Tudi moja soseda nikakor ne more, v bistvu sploh ne more priti do tega, da bi se karkoli zadržalo noter, nikakor ne rata. Pri takih stvareh sem ful previdna z raznimi izjavami, da nam je obakrat takoj ratal, skor prej ko smo sploh pomislili na to.

Atena777 jaz tudi zmeraj še polno dojim, čeprav včasih kar mislim, da nimam dovolj ker sklepam po joških, ko nimam nič napeti in "trdih". Isto je bilo včeraj, sem mislila, da je premalo. Je kar nekaj jokal in sem mislila, da je lačen, sem ga čez 2 uri spet dojila iz tadruge strani (drugače dojiva na 3 ure). Ampak je bil še kar nek nemiren. Potem ga je dobil ati v naročje in čez par minut ga je veselo obdaril.... pobruhal user posted image
Torej je očitno preveč pojedel. Ampak ni mi pa jasno zakaj je kar jedel in jedel. MOgoče mu ni bilo kaj všeč in se je s tem tolažil. Sicer pa verjetno bodo tudi zmeraj manj spali. Do sedaj velikokrat potem na koncu dojenja kar zaspi, zadnje čase pa gleda kot sokol ko se sam odstavi.

Barbid mene so pa na pošti vprašali, ko sem prišla po Žakovo osebno izkaznico, kaj sem Žaku user posted image , ker je bilo priporočeno.

Se vidimo potem ali je prestavljeno danes???

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 963
30.5.2007 10:51:27   
LUNA06
Evo midva zdej greva.Barbid in ajja pa tud prideta.Tako da Manca12 kar pogumno!

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 964
30.5.2007 10:57:17   
Manca12
Se vidimo takoj, ko se Žak zbudi!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 965
30.5.2007 11:58:47   
karolina*
atena, hvala za nasvet. bom pa vsekakor danes vprašala pediatra, preden karkoli vzamem. pa tudi glede prehranjevanja...sem prav pomirjena. bom poskusila tudi jaz ji dat po flaški.

Delfinčica, tudi meni so obupno izpadali lasje...En čas sem to prenašala, ptem pa sem šla in se ostrigla na kratko user posted image  zdaj je mir s tem, hiša pa je spet čistauser posted image ...no, vsaj lasje niso vsepovsod razen na moji glavi...

se pa res bliža luna zgleda. Špela se je danes že ob 1h ponoči zbudila  in ni hotela več spat. no, potem je vseeno nekaj pojedla in zaspala do 7h. danes pa ni neke prave volje...nič se ne smeji, samo čudno gleda v svet...morda pa ve, da bo danes cepljena user posted image  

jaz sem pa končno dobila zobozdravnika...jutri zjutraj me bo obdelal user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 966
30.5.2007 14:39:25   
Urša08
Ojla!

se še jaz malce javim. Sem bla tako okupirana s  faksom da nisem uspela se nič javit.Ste ble kr pridne pr pisanju.

Včeraj smo imeli cepljenje in je dobro prenesel.  Pri 4,5 mesecih ima 6610 g in 65cm.

Lasje tud men nenormalno izpadajo. Sem se postrigla pa ni nič boljše. Mogoče bi se mogla bolj na kratko postrišt. Še vedno se samo dojiva. Goste hrane še ne uvajava. Počasi bom začela. A je katera dajala milupino riževo kašico?
Je pa Nejc dons tako priden da ne morem verjeti. Tako glede spanja kot glede igranja. Veliko spi pa tud ko ga dam na igralno blazino se zamoti. Mi je pa pediatrinja rekla da bo kmalu zobka dobil.

Aja32 upam da se čim prej pozdravite.Kakšno razliko pa maš med otrokoma?
Eva1 kako ti pridno spančka ponoči. Midva se še vedno 2 X hraniva ponoči. Kakšno kašico ji pa daš?
Karolina jaz ga ponoči ne previjam. Se mi je pa enkrat prejšnji teden zgodilo da se je pokakal - prav slišala sem ga in sem ga šla previt, je bil revež do vratu pokakan. Ponavadi enkrat na dan kaka dopoldan, takrat pa že dva dni ni in je bla bomba. Tako, da v primeru, če je pokakan ga grem previt.
Atena777 lepo da si vztrajala in se sedaj lepo dojita. Kar tako naprej.user posted image user posted image Jaz mam merkatorjeve nalepkice in jih ne rabim. Lahko ti jih pošljem.

Zaenkrat toliko se pa še oglasim. Upam da nama bo enkrat uspelo priti v Tivoli, drug teden žal ne ker mava ob 11.50 ultrazvok kolkov.

Papa

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 967
30.5.2007 18:22:37   
atena777
KAKO JE BILO NA MEETINGU? Čakam poročilo!

Midva sva se imela prav super na telovadbi, jutri greva spet, žal pa je to zadnjič do septembra. Sem se ful dobro počutila, David je pa tudi zelo užival. Sedaj že celo popoldne spi, ga je čist utrudilo.
Se vidimo, čao.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 968
30.5.2007 19:46:30   
Barbid
Živjo

Atena; čakaš poročilo ...... user posted image  

Lana tudi spi, je čist fuč, ker je danes imela ob sebi 3 luštne fante  user posted image user posted image user posted image

Lp
Barbi

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 969
30.5.2007 19:54:49   
Manca12
Atena... poročilo: pobrala sem vse Mercatorjeve nalepke, ker te ni bilo user posted image   user posted image   user posted image
Hmmmm, fajn kot zmeraj.

Mi imamo jutri cepljenje in da vidimo, koliko smo zrastli in zredili, saj se mi zdi, da je precej okrogloličen naš fante že.

Se vidimo naslednjič z rolerji... pravi izziv... user posted image

Čaw

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 970
30.5.2007 21:29:48   
Natali07
Se mal oglašam, ker na srečanje nisem uspela priti.  Tudi Urbana je telovadba čisto izmučila, da mi je že v naročju zaspal, ko sem ga nesla do avta.user posted image Če bo naslednjo sredo ponovno srečanje, pa pridem, ker imamo sedaj telovadbo v petek in močno upam, da ne bo ponovno kake spremembe.

karolina - jaz Urbana ponoči nikdar ne previjam, pa je bil prva dva meseca ali celo tri nonstop pokakan. Saj bi ga potem lahko previjala vsako uro ali pa še pogosteje - verjetno je bila kriva alergija. Sem pa zato skoraj doktorirala iz nakupa planic - sedaj imamo take, da se niti malo ne obremenjujem če kaka ponoči.

Naš je imel danes tudi hudo, se je ponoči dojil na 3 ure. Upam, da je bilo to prvič in zadnjič, ker sem čisto neprespana in bo postelja kmalu moja najboljša prijateljicauser posted image .

LUNA06 - kako ste se imeli na potepanju z vlakcem?

Zima07 - kako je bilo na bioresinaci - poročaj me zelo firbec matra.

delfinčica29 - tudi meni so tam po 4 mesecu začeli izpadati lasje in jih je polno stanovanje. Sedaj jih vsak dan pospravljam, ker je pravi obup. Samo upam, da se to kmalu nika, vendar pravijo da traja tam do 7 meseca in da izpadejo vsi lasje ki med nosečnostjo nisouser posted image
Nohtki so pri nas prava dogodivščina, ker vedno tolk brca, ampak sedaj se je že navadil, ker mu jih strižem skoraj na 3 do 4 dni že od dneva ko smo prišli iz porodnišnice, saj je imel tako dolge kot bi imel umetne. Rastejo mu pa hitreje kot jih jaz uspem striči user posted image . Jih je pa treba, ker se drugače čisto popraska - ga srbi.

aja32 - upam, da je vse Ok

Manca12- Urban je bil že od rojstva pikast. Najprej po obrazu nato se mu je razširilo na trup in rokice, ter nogice - pa so govoril, da se čisti koža. Bil je tudi nonsto pokakan. Pri 1,5 mesecu pa je pediatrinja rekla da je lahko alergija na mleko in sem jaz iz svojega jedilnika umaknila mleko in jajce, ... in ugotovila neverjetno izboljšanjke ampak šele po kakih 14 dneh. Tako smo šli pri 3 mesecih na testiranje in alergija na mleko in jajce je potrjena. Sedaj bomo šli pa pri 7 mesecih ponovno, da ugotovijo če je še alergija na mleko in jajce oz. na kaj še je alergičen. Saj drugače sem pa že kar dosti sama ugotovila.
Od česa pa pride alergija mi pa ni jasno. Mogoče je podedvano, ni pa nujno. Jaz sem bila kot otrok tudi alergična na jajce, penicilin, perje in sedaj imam alergijo na cvetni, hišni prah, psa.... Tako, da sem bila še toliko bolj pozorna in lahko je moj malček podedoval po meni.
Glede hrane mi pa svetujejo, da čim dalj časa dojim (to se svetuje vsem ki imajo kakršno koli alergijo v družini oz. če je otrok alergik) in GH naj uvajam zelo postopno( eno hrano več dni zaporedoma).

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 971
30.5.2007 21:48:31   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: atena777
ajja korajža velja, kaj pa ima vreme veze, v vročini boš še manj lahko prišla.

Evo, tole me je dokončno prepričalo, da sem prišla na meeting. Kaj pa ti? Partibrejkerca!user posted image  Jaz pa vlačim tisti kup Mercator nalepk naokoli, me je čist zmatral.user posted image

Punce, fajn je bilo. Bova še prišla, sam vsak teden pa nama je malo daleč. Moram malo zdrmat Štajerke (so nekam čisto poniknile), da kak meeting organiziramo tudi v CE ali MB pa ve z LJ bi tudi lahko prišle kdaj na periferijo.user posted image

Žiga že lep čas spi in se sladko smeje. Barbid, po moje sanja tvojo Lano.
Aja, Žiga je tudi celo pot domov prespal, sva se pa kar dolgo vozila, ker sva imela vmes še enih pet shoping postankov. Jutri pa greva spet plavat.user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 972
30.5.2007 21:48:36   
Natali07
slike pod nik ne znam prilepit. Sem pa dala sliko Urbana v album. geslo je njegov rojstni datum brez pik in z nulamiuser posted image 03012007

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 973
30.5.2007 21:51:53   
ajja
Natali07, Urban je pravi cartek pa kake plavo plave očke ima.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 974
30.5.2007 22:42:38   
zima07
Ojla, punce!

Lepo, da ste uzivale danes-kdaj smo naslednjic zmenjene?

Tako, midve sva danes opravili testiranje na bioresonanci. Rezultat: alergija na PSENICOuser posted image , moje gljivice (no, gljivicne toksine) in moje amalgamske plombe... Terapija: dieta brez psenice in postopno uvajanje antigljivicne diete (brez o.hidratov in sladkorja..)...Pa se na bioresonancno  terapijo bomo sli (baje bodo potrebne ene 4..); Alergje na mleko in jajca pa niuser posted image ..No, ja, se dobro... Sicer je Ga. Rizner full fajn, zdi se, da obvlada, nam je vse lepo razlozila, tako da smo zelo zadovoljni...NBo, nekaj se vsaj premika...sedaj me caka le se ucenje "brezpsenicnega" nakupovanja in kuhanjauser posted image ...

Zaenkrat toliko, grem pocasi spat, vceraj ponoci smo se po dolgem casu zbujali na 3 ure (ves cas se je praskala, zgleda jo full srbi) in sem cist adijouser posted image .

Pozdravcek!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?