|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
29.5.2007 9:52:50   
eva1
Alji sem dala včeraj kašico malo pred 20h,potem še podoj(za uspavanje) pa je mala spala danes do 7.30-zmagali smo-samo naj se nadaljuje v tem stiluuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 926
29.5.2007 11:12:43   
Aja32
user posted image user posted image user posted image Alja...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 927
29.5.2007 11:15:14   
Aja32
Kje se jutri dobimo - predlagam, da nekje, kjer imajo plinske grelnike zunaj...
glede na to, da je tako hladno... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 928
29.5.2007 11:28:26   
eva1
Škoda da ni katera iz mojega konca, ker itak da nimam spet avta! No 1x upam, da mi bo uspelo pridt!
Ja sam je res mrzlo zunaj...čudno tole vremeuser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 929
29.5.2007 12:22:35   
Aja32
Kateri konec SLO si?

A

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 930
29.5.2007 12:26:49   
Barbid
Živjo

Kaj je zdaj za jutri, damo ven zimske pajace in bude pa se dobimo, al kaj bomo ???

Meni je ob 10 prekmalu , ker imam ob 8 okulista, pa verjetno se na očesni kliniki glih ne držijo ure,
tko da bi mi odgovarjalo ob 12 - seveda, če ne bo deževalo .
Kje, pa mi je vseeno  - kakor boste odločile.

Bom spremljala RR,  (do 8 ure jutri zjutraj),  če pa bo kakšna sprememba, (tako kot je bilo prejšnjo sredo),
pa me obvestite na gam: 051/216-787.

Lep "sončen" user posted image  pozdravček

Barbi

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 931
29.5.2007 13:38:16   
karolina*
En križ je s temi računalniki in tehnologijo user posted image  Kar en lep čas nisem imela dostopa do neta, zato se tudi nisem nič oglašala. Zdaj sem pa rabla skor en teden, da sem vas vse prebrala. Vidim, da ste se že nekajkrat dobile... No, meni je malček predaleč se vozit v Ljubljano, sploh v tej vročini, ki je bila prejšnji teden. Zdaj je že bolje ko je malo ohladilo. Kar ne morem verjet, da sem vesela ohladitve glede na to, da sem bolj zmrzlinko po naravi user posted image .

Pri nas nič posebnega... Jutri imamo prvič cepljenje, saj so nam ga pri 3.mesecih prestavili, ker smo bili v stiku z nečakinjo, ki je imela vodene koze, tako da nismo še tega dali skozi. Se prav bojim, kakšna bo reakcija. Kako je bilo kaj pri vas?

Ponoči imamo zadnjih 14 dni bolj pestro, saj se Špela zbuja že ob 2h (prej je pa spala do 5.30h). Sem jo dala spat na trebušček in je bilo nekaj dni v redu, zdaj se pa spet ful prej zbuja. Potem se podojiva, nato pa spi do 7h. Goste hrane ji še nisem dala, pa vidim po vaših postih, da po GH spijo celo noč, tako da bom počasi poskusila ji kaj dat.

Zanima me še, ali vaše user posted image  ponoči previjete takrat ko se zbudijo. Jaz jo previjem, saj ko poje na eni strani zaspi, ker pa vem, da ne poje dovolj, jo potem s previjanjem malček prebudim, da poje potem še na drugi strani in spi nato več časa.

Drugače pa se že približno en mesec obrača s hrbta na trebuh, ampak samo v desno stran, v levo ji še ne gre user posted image .

No, saj ne vem kaj naj še napišem.... Mi je malček težko se vklopit, ker se toliko časa nisem nič oglasilauser posted image . Nč, naj bo zadosti za zdaj...Če pa bo katera kaj po Krasu hodila, pa naj sporoči, se bomo pa tle dol dobile na enmu čveku.

Pozdrav

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 932
29.5.2007 14:01:42   
bucka01
Ojla karolina pa si le prišla nazaj!
No mi imamo pa danes že 2 cepljenje in upam da bo tudi tokrat  vse vredu.
Veš jaz mojo ne previjam ponoči že kake 2 meseca, previjala sem jo samo takrat ko se mi je med dojenjem pokakala drugače pa ne.
Glede GH je pri nas tako da je danes en teden ko je prvič poizkusila  frutkovo kašico iz jabolčka pa drugi dan nič pa potem spet korenček+jabolko tako da vsak drugi dan dobi nekaj novega da dobi malo okusa. Ji pa ne dam še toliko da bi nadomestila en obrok dojenja in tudi še ne nameravam.
Samo toliko da se navadi na žličko.
No sedaj se pa moramo pripraviti za k zdravnici. Bom poročala kako bo.
Čaw

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 933
29.5.2007 18:46:16   
LUNA06
Ojla!

Mi smo pa danes stari 5 mesecev.Naše mere, izmerjene doma: 69cm in cca. 7800g.
Zadnji mesec je zelo malo pridobiu, sej ni čudno, ko zadnji teden sploh noče jest, očitno se bomo čist nehal dojit.Sem misnla da je sam vročina kriva, pa ni to.Mi je kar hudo, da se ne bo več pri meni crkljau.
Sem mu včeri dala cvetačo, en dan prej pa pire, se je kr davu, ni šans da bi dol pogoltnu.Bo zbirčen po fotru in stričku.

Midva bi jutri prišla.Lahko bi se useeno kar v čolnarni dobil, ker ne bo vroče, pa se potem zmenimo kej v Mostecu naslednjič.Kaj pravte?

Jutri gremo z vlakcem na grad.Je mami v vrtcu organizirala izlet ob zakjlučku leta in gremo zravn.No in ravno danes zjutraj smo dobili pošto iz tega istega vrtca - nismo sprejeti.

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 29.5.2007 18:49:29 >

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 934
29.5.2007 19:41:38   
atena777
Pupe, midva imava jutri telovadbo 10.30, tako da se strinjam z vami, se dobimo okrog 12h, midva bova v Čolnarni (dokler ni vroče se dobivamo v  Čolnarni?)približno ob 12h.

Torej: JUTRI; ČOLNARNA, 12.30

Pofočkajte se katera pride!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 935
29.5.2007 19:53:31   
atena777
aja32 brez zamere, ker te še ne pridemo obiskat. Zaenkrat vidim, da nam je to vsem lažje. But your time is near!user posted image
Luna06 user posted image  za 5 mesecev. Kaj gre to hitro! In kar se tiče dojenja lahk verjameš, da te trenutno verjetno najbolje razumem, ker še vedno delam doktorat. Malemu moram skoraj v uha notri zlivati. Sposodila sem si tehtnico (BTW če katera rabi v Lj. obstaja servis APOLONIJA, kjer si sposodite profesionalno tehtnico za 1 EUR na dan) in sedaj tehtava obroke na dojki, ker od črpanja mi bo roka odpadla. Pa moram rečt, da je moj David velik crkljavček, ker več po dojki popije. Iz flaške mu ne gre preveč v slast. Sem pa tudi jaz že razmišljala kaj mu je, ker ni bil ješč, da je morda zrel za GH. In da mu cuzanje ne diši več, on bi ugriznil, ker ful rokice grize...Ka pa vem...Midva se tudi manj rediva kot sva se, v 3 tednih 415 g. Je pa res, da odkar doktorat delam (11 dni), se je 265. Se pozna, če se človek matra.Zato vam rečem, da se splača malo potruditi.
karolina* jaz nič ne previjam, skoraj nikoli nisem ponoči, ker potem je zbujen kot sova...Ha.ha en teden si nas brala!
barbid ka je zdaj to, a si iz cukra, da te ne bo če bo dež? A nisi une ensi šmensi dežne prevleke nabavila za Lanin Mercedes, za katero te ožamejo za 50 EUR.

Se vidimo, pa-pa

< Sporočilo je popravil atena777 -- 29.5.2007 19:59:11 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 936
29.5.2007 20:16:14   
Aja32
Hoj,

jaz bom izgleda imela Lukca doma... Namreč danes popoldne je fasal vročino - 38,7 - tako da bo jutri doma...
Bomo pa babico poprosili, če bi ga malo pazila...
Torej midva po vsej verjetnosti prideve...

Atena777 - blazno resno hudo brez opravičila zamerim, ker ne pridete na moj konec... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 937
29.5.2007 20:20:14   
LUNA06
Joj tole za jutri je pa nam zdej malo pozno, ker smo že drugače zmenjeni.Pa če se dobimo ob 11h, pa vidva atena777  prideta ko bosta pač lahko?Drgač bova mogla spet takoj it tko ko zadnjič.

Atena777 kje pa je ta servis Apolonija?Veš da bi si res sposodla za par dni.Od črpanja tud mene ful roka boli, pa se mi ne zdi, da prteče kot če on sam cuza. Ma sej ne vem, če bi mu začela kašice delat večkrat na dan, ne bi blo problema. Sam res mi je kr hudo ob misli, da bi nehala dojit.No sej 5 mescov dojenja tud ni malo.Mogoče katera rabi mleko Aptamil?Mam enga odprtega (manjka par žličk), pa mi je škoda vržt stran.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 938
29.5.2007 20:34:46   
atena777
aja32 a si se ti zadnjič hotela neih nalepk znebiti? Ali prosim prinese jutri s seboj bomo menjavo udarli. Ali ima še katera mercatorjeve pa jih ne rabi, moj zbira za brisače.

pa-pa

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 939
29.5.2007 20:38:21   
svetlo
po dolgem času vsem lep pozdrav....
karolina* kako te razumem glede branja, tudi jaz sem bila v zaostanku in sem komaj skoz prišla. Iz katerega konca Krasa pa si?
Sicer pa nam zadnje čase spanje nekako ne gre od rok. jaz sem user posted image
gh še ne uvajamo. Smo sicer poskusili z jabolčkom (malo sokca-svežega), ga je zelo z veseljem popapcala, pa je čez pol ure vse ven prišlo.
nas tudi ne bo na srečanje, ker imamo pregled, ampak enkrat se vam bova pridružili...
lep večer vsem...user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 940
29.5.2007 20:40:18   
atena777
LUNA06 je na Fužinah, naslednja stavba od Jurmana, tel st. je 015483510. Morem ti povedat, da je res zato vredna zlata, ker podoje tehtaš, ne zaradi samoga tehtanja, to bi se lahk tut v ZD zapeljala. Dejansko sem hotela še empirično dokazati, da lahko iz dojke več potegneš kot črpalka, čeprav to ni ravno res, je pa dejansko lažje in hitreje zanj iz dojke in tudi zame. Ker tukaj je še psihološki dejavnik, se mi zdi kot da se dojke bolj sprostijo, če je on na njih, kot če z neko plastiko tam utrujam. Sej kukr se smešn sliš, sploh ni zabavno user posted image .

< Sporočilo je popravil atena777 -- 29.5.2007 20:49:39 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 941
29.5.2007 21:03:13   
LUNA06
Ja sej sama res občudujem Barbid kok časa se je ona matrala in črpala mleko vn.Men se zmeša.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 942
29.5.2007 21:09:57   
eva1
Mark-čestitke za 5.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz nisem nikoli previjla ponoči!
pa kaj si vse stiskate mleko,zakaj pa? luna kaj ti mleka zmankuje da boš prenehala dojit?
aja32-jaz sem iz zagorja,če katera kaj okoli hodi naj pove,se dobimo na kavici!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 943
29.5.2007 21:13:44   
LUNA06
Mark se zahvaljuje za čestitike.(Čeprav že pridno pančka.user posted image )

Mi smo se samo dvakrat previli ponoči, ko je biu pokakan.Zdaj pa se itak ne zbuja.

Ne ni mi zmanjkalo mleka, sam verjetno mi ga bo.Enostavno se sploh noče več dojit, samo zjutraj in zvečer mu še nekak uspe.S temle črpanjem pa ne pridm prou deleč.Joj pa tok se trudm za ta mlek.Po moje ga je zmedla ta GH.

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 29.5.2007 21:14:54 >

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 944
29.5.2007 21:33:24   
Barbid
Živjo

Pridem v Čolnarno, če bo možno že ob 11.00, k ma Luna nekaj za Lano,
pa počakam Ateno, da vidim če bo  Romeo,  vzel Lano  pod dežno prevleko, če se bo vlilo.
Ne boš verjela,  nimamo dežne prevleke z 50 evr,  mamo pa prenosno postlco. user posted image

Lp Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 945
29.5.2007 21:44:18   
ajja
Sem napisala pol romana, pa me je vrglo ven.user posted image  Prav mi je, ko pa se nisem držala nasveta Atene777.

Atena777, jaz imam Mercatorjevih nalepk kolkor hočeš (enih 20 pa res), tako da ni problema, jih dobiš.

Mark, vse najboljše za user posted image mesecev!

Luna06, kaj ima Mark že cel obrok GH? Koliko pa kaj poje?

Tudi pri nas se ponoči ne previjamo, smo se od začetka pol pa še enih 2x, ko se je pokakal.
Počasi pa začenjam z GH. Včeraj pa danes je Žiga dobil jabolčno-mlečno kašico pa mu je kar teknila. Mislim pa, da bom zdaj presedlala na zelenjavo. Sem mu pa danes zvečer dala rižolino, ker ga je začel ponoči sračkati in sem si zato stisnila mleko. Pa mi ne gre ravno. Če bo boljše spal, se bom pa že potrudila.

Smo pa bili danes na plavanju. Kak je to fajn!

Kdaj ste zdaj zmenjene za jutri? Ne morem se odločit, kaj naj nardim. Če bo grdo vreme, se mi glih ne da hodit v LJ.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 946
29.5.2007 21:52:42   
LUNA06
Midve z Barbid prideva ob enajstih.Vidva kar pridta, da vidm kolk je Žigec že kej zrastu.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 947
29.5.2007 21:54:00   
zima07
Ojla!
Naju na zalost ne bouser posted image -kot sem ze rekla, imava bioresonanco-testiranjeuser posted image , pravijo. da traja 2 uri, tako da bova sele okoli 14ih konecuser posted image .... Bom porocala o rezultatih, ve pa spijte se eno kavico namesto meneuser posted image in se popoldan oz. zvecer beremo-kratko porocijlo, prosimuser posted image ...

Pozdravcek vsem!

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 948
29.5.2007 22:00:07   
karolina*
Luna, tudi mi imamo probleme s prehranjevanjem. Ne vem več, kaj naj nardim. Špela se doji cca 3 minute, potem pa konec in začne jokat, če je ne dam v pokončen položaj. Potem podre kupčka in če jo dam nazaj v ležeč položaj, da bi še malo pojedla je tak jok, da gre skozi ušesa. Sploh ne vem kaj naj. In to traja že skoraj en teden. Samo zvečer se podoji normalno, vse ostalo pa ni podobno nobeni stvari...

Svelto, sem iz okolice Sežane. Si tudi ti s teh krajev?

Mene pa tako zob boli user posted image  Klicala sem že k petim zobozdravnikom, pa me nobeden noče vzet. Lekadol proti bolečinam mi ne pomaga, kaj močnejšega si pa ne upam vzet, ker dojim... Imate kakšen recept, ki bi mi pomagal...

Nč, Špela spi, js pa grem kr za njo...Če me ne bo zob preveč matral.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 949
29.5.2007 22:39:57   
atena777
user posted image karolina* vzami saridon, to so dali tudi v porodnišnici. Tvoja Špela sedaj mende že ima encime za presnovo analgetikov, da ne bi bilo kaj narobe. Drugače pa se za vsako stvar (kar se tiče medikamentov) prej posvetuj s pediatrom, ne glede na to kaj tu gor prebereš.
By the way tole kar opisuješ 3 min in  jok...to je sindrom pri 3. in 6.mes , lahko pa tudi kaj vmes..user posted image . Jaz to rešujem s črpanjem mleka in hranjenjem, včasih moram z njim na žogo in ga ujsat, da pozabi na ne vem kaj in vleče...Včasih mu dam obrok v polsnu, tudi vleče kot nor. Ponoči z dojko ni težav, očitno v REM fazi sindrom crkne user posted image .
Skratka mislim, da smo na istem partizanke moje, samo dojamemo ne, da so naši malčki taki brihtneži, da jim gre že vse živo po glavi. Navadite se na trike, ker jih boste še presneto potrebovale .. Drugorodnice a ima atena prav? user posted image

Se vidimo jutri, midva prej kot ob 12 ne prideva, ZIMA ti pa pokliči za vsak slučaj,morda bomo še tam, vsaj nekaj nas.
ajja korajža velja, kaj pa ima vreme veze, v vročini boš še manj lahko prišla. Pridi, da vidiš sploh s kom imaš debate tu, je čisto drugače, ko se enkrat v živo srečaš, tako kot je enkrat barbid rekla. Saj res, skor bi pozabila, mercatorjeve nalepke! Super. Ne bom rekla, da moraš zarad tega pridit, ker bi se še Jankoviču preveč dobr zdel user posted image .
Aja saj res barbid, mi pa nimamo prenosne posteljice, ampak saj je ne boš sabo prinesla? Mal počak še z ženitnimi projekti user posted image . Dežna prevleka...he,he, jutri povem zgodbico na to temo.
aja32 pardon me, you have one free drink (for you and your princess) on my charge.

lahko noč.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?