|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
31.8.2007 10:44:05   
bucka01
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

IZVIRNO SPOROČILO: karolina*

Kot vidite smo bolj pri ta drobnih, ma je vse ok. Sem se pogovarjala z zdravnico in je rekla, da ni samo tabel ki prikazujejo rast za gledat. Je potrebno gledat tudi kakšno konstrukcijo imata starša in logično je, da otrok suhih staršev ne more biti kakšen debelušček. In glede na to, da sva z mojim bolj drobna, seveda Špela ne more biti težja kot je. Pa še stalno miga, tako da ... Jej pa čisto normalno- 5 podojev+2x gosta hrana. Nič se ne sekirat punce, če nima vaš toliko kot sosedov. Dokler je user posted image  zdrav in zadovoljen, kilogrami niso pomembni.

Bucka kakšen fajn sedež ima Julija.  Do koliko kg pa je? Kr mi razmišljamo, da bi kupli tistega od 9-36 kg.

Ma ne vem no, če to čisto drži.Poznam tudi primere ornk dečkotov od drobčkenih staršev, tako da...
Našmu res ne vem kaj se dogaja, večri je pojedu 150mleka, 150g sadne skutke in 120ml juhice, to je use.Dans se je pa namuču, da je pojedu 70-80ml mleka.Ne vem no....

Glede sedeža pa, baje ni dobro kupovat 9-36kg, ker bolj univerzalni kot so, slabša je varnost.Drugače pa so usi sedežki standardnih veliksoti, 9-18, 18-36 in 9-36kg.To je to.No mi imamo 9-18kg, potem pa bomo kupli še 18-36kg.Itak bomo pa umes meli še kakega otročka.user posted image

Se strinjam z Luno06!
Mislim da so to malo preveliki razponi 9-36 ker 9 kilski otrok al pa 36 je razlika zelo očitna.
mi mamo tega od 9-18 in mislim da ga bo imela kar en lep čas ko bo pa ta premajhen bomo pa verjetno že kar na jahaču pristali.

Karolina* saj kar ne morem verjet da se še tolk dojite mi smo se nazadnje kake 14 dni nazaj da bi se pa 5x se pa ne spomnim več kdaj je bilo nazadnje.

Je pa res to da ni treba da gre otrok po krivulji tako kot v knjigi piše.
Z kolegico sva 7 let nazaj obe rodili fantke 12 dni narazen z tem da je moj 12 dni starejši in če jih sedaj pogledaš je naš 10kg lažji od njenega ki ima 30kg in če pogledamo po starših sva midve čisto istih postav očki so pa različni naš je velik 175cm in tehta 75-80 kg  od tega fantiča ati pa 190cm pa 100kg.
Tako da nič se sekirat važno je da so zdravi.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
31.8.2007 10:51:06   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

LUNA-pa saj se že doji vmes ane? Ker če se pol je to čist dost pomoje!

Nič dojenja.Noče več vlečt že kak mesec.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
31.8.2007 10:57:06   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

PUNCE, PROSIM VAS ZA POMOČ:

Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti ,  stari 1,5 meseca in njenim staršem.

Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju.

Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav.

Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več...

Resnično bodo veseli vsake pomoči.

Kaj pravte punce, a zberemo en paketek skupaj in jim pošlemo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
31.8.2007 11:19:12   
eva1
user posted image

To je ta sedež-in to je Luka pri 6 mesecih-šel je v ta sedež pri 8.5 mesecih, in je bil že kar dosti večji kot na tej sliki!
Potem ko sedež prerastejo, se lahko zadnji del sedeža odstrani in se spremeni v jahača, lahko pa pri Concoru dokupiš samo naslonjalo za hrbet in glavo, da mu ne omahne, ko zaspi! Zato se reče da je sedež od 9-36kg! Ko ga kupiš je ravno dovolj velik za 9 kg, potem pa ga prilagajaš otrokovim potrebam! je pa dobro ocenjen-skoraj vedno na vrhu v svoji kategoriji-na enih kreš testih je bil bolje ocenjen od maxi-cosija(tobi XS-al neki tašnega-tistega tadragega)!

ja jaz sem za-da zberemo kaj za družinico-samo katerega pa naj kontaktiramo, oz.naslov....

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
31.8.2007 11:49:23   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

ja jaz sem za-da zberemo kaj za družinico-samo katerega pa naj kontaktiramo, oz.naslov....

Lahko jaz poberem use stvari in ji skupaj pošlemo.Naslov bo pa biba12 povedala, a ne.
A si za?S kerga konca pa si ti?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
31.8.2007 12:46:46   
ajja

Ja, jaz sem za. Bom pregledala pa nabrala nekaj stvari.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
31.8.2007 12:47:59   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Ja, jaz sem za. Bom pregledala pa nabrala nekaj stvari.

No super, sem že na vezi z bibo12.
A prideta vidva kej u LJ ta tedn, sta se že pozdravla?Kdaj pa greste na morje?Takoj za nami a ne, 15.?

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
31.8.2007 12:48:04   
Anonimen
PUNCE, ZLATE STE!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
31.8.2007 12:51:46   
ajja
Ja, smo končno zdravi, samo danes smo precej tečni.user posted image  Bi prišla, ja, kdaj se kaj dobite, da splanirava.
Biba12, kaj pa bi jim prišlo najbolj prav?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
31.8.2007 12:56:03   
bucka01
No vidim da je akcija zlavfala sam smo pa me res use ful zlate takoj smo se zavzele da jim pomagamo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
31.8.2007 13:50:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajja
Biba12, kaj pa bi jim prišlo najbolj prav?

TEžko rečem, ker še nimam otrok..user posted image Voziček, lupinco in posteljico imata.. Pa nekaj oblekc, igrač.. Ostalo pa ne. Dejansko je vseeno - vse jim bo prišlo prav.. Tud malo večja oblačila - jih bo pač nosila drugo leto..

HVALA!!!

(odgovor članu ajja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
31.8.2007 14:31:27   
Aja32
hojla

na se tukaj ne morem brez RR... evo mene na frankfurtskem letaliscu, cakam za let naprej... mam pa se ful cajta, tko da sem sla mal precekirat kaj pisete... se opravicujem, ker ni sumnikov - pac nemska tipkovnica...

Drugace se bom tudi jaz pridruzila pri zbiranju stvari za malo pupo, rade volje...

No, zdej grem pa se mal po Dutyu pogledat, pa upam, da ne bom nic zapravila - ja, ce temu verjames...
user posted image user posted image user posted image

OK - lep vikend, pa se v ponedeljek kaj mailamo... aja, edin v hotelu imajo internet, pa se mogoce kaj javim... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
31.8.2007 15:59:02   
LUNA06
Zdej sm se pa neki spomnla.A bo hodila kera na plavanje tle u LJ?Mislm na tečaj plavanja za dojenčke?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
31.8.2007 17:52:12   
zima07
Zdej sm se pa neki spomnla.A bo hodila kera na plavanje tle u LJ?Mislm na tečaj plavanja za dojenčke?

Ja, jaz bi-kam  pa kdaj si imela v mislih?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
1.9.2007 9:11:47   
bucka01
DOBRO JUTRO!user posted image

Najprej čestitke za dvojčka
user posted image

No obeta se nam en lep dan zato smo se odločili da ga preživimo v naravi,imeli bomo piknik z kolegi.
Upam da ga preživimo/te čimlepše.
Luna06 midve se pa slišiva za jutri!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
1.9.2007 19:23:12   
bucka01
No kaj je pa zdaj to kaj ste vse na lepše šle?
No piknik je uspel na polno jutri pa skočimo v Tržič da mal po štantih pofirbcamo no zdej grem pa user posted image pauser posted image pa še mal user posted image pol pa počasuser posted image .

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
1.9.2007 20:46:47   
onina
Zima07, super slikice v Albumu in seveda komentarji delajo svoje, a ne? user posted image

Danes smo šli malce po stari Lj., pa se kar nekaj dogaja (ulična košarka, stari avtomobili...) - v glavnem zelo lušten dan.

Se moram pa pohvalit, da sedaj boljše spimo ponoči in sicer s pomočjo knjige Spi, dete, spi. Včeraj zvečer se je Gašper prvič zbudil šele ob 3.40 in je po 5 min nazaj sam zaspal, potem ob 5.40, ko se je pa zbudil, sem ga pa podojila in nato je spal do 7.40, ko smo vstali. user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
1.9.2007 23:24:08   
zima07
Danes smo šli malce po stari Lj., pa se kar nekaj dogaja (ulična košarka, stari avtomobili...) - v glavnem zelo lušten dan

Mi tudi!! Skoda, da se nismo srecaliuser posted image ...

Grem pod tus pa spat, sicer mi bo zjutraj (kot ponavadi) zal za vsako neprespano minutouser posted image ...

Lahko noc!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
2.9.2007 13:41:23   
tatam
Onina mi zaupaš kaj piše takega v tej knjigi,saj sta tudi naša škrata še med tistimi,ki nimajo namena prespat cele noči???!Zbudita se parkrat,ko hitro zaspita nazaj in enkrat ko jemo,pa traja dobro uro,da zaspita!!Zjutraj pa takoj po šesti že šrotata po pojstliuser posted image ,jaz pa koma...
Mene že kar zvija ker se jutri začne šola!!!Konec poležavanja zjutraj,otroci so se potem še cartali,da sem jaz kavo spila v miru..Sedaj pa ???Pa še ne vem kak bom izvajala vse skup,kam z malidvema ta čas,da spravim velika v šolo??Kaj ju naj v avtu pustim al kaj??Naši šoli končno popravljajo streho,tak da zaenkrat ne morem z vozičkom not,oba nest ne morem,moji starši grejo ravno na dopust....Nimam pojma!!!Kaj pravite kaj naj???

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
2.9.2007 13:57:09   
tatam
Če katero zanima kako sta naša junaka zrasla si lahko pogleda v novem albumu!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
2.9.2007 15:11:00   
lora16
Danes smo šli malce po stari Lj., pa se kar nekaj dogaja (ulična košarka, stari avtomobili...) - v glavnem zelo lušten dan
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

tud mi smo bili včeraj v stari ljubljani. no, mogoče smo se srečali sam se še ne poznamo, zima07 vas pa zagotovo nismo srečaliuser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
2.9.2007 19:11:32   
zima07
tud mi smo bili včeraj v stari ljubljani. no, mogoče smo se srečali sam se še ne poznamo, zima07 vas pa zagotovo nismo srečali

Ja, to pa resuser posted image ...Skoda user posted image ...Grem..kopat malo divjakinjo (ne vem, kaj je danes v zrakuuser posted image )...

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
2.9.2007 20:55:08   
ajja
Danes pa mi internet tako počasi dela, da sem že skoraj vgasnila comp. Moj mali spi že dobro uro, mene pa čaka gora perila za zložit.user posted image
Mi smo se danes tudi cel dan potepali, ampak ne po stari LJ, temveč smo malo hribolazili.user posted image
Tatam, to bo pa potrebna cela logistika pa saj bo šlo, supermami.user posted image

Onina, bravo za spanje!user posted image  Poznam knjigo, ampak prakse pa ne. Kako pa je šlo navajanje? Je zelo jokal? Pa ti? Jaz po moje ne bi zdržala.user posted image  Kako pa je bilo, če se je zbudil ponoči?

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
3.9.2007 7:51:54   
bucka01
user posted image
No šolarja smo odpravili zdej skočim pa še malo v posteljo dokler se Julči ne prebudi.
Tatam kolk lepa fantka pa ful dobrovoljčka za videt.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
3.9.2007 11:45:57   
LUNA06
Ojla!

Evo mene, ne boste verjele, mam končno drug kompjutr.Un je šou u pokoj!Zdej bom pa spet prkloplena nonstop.

Za nami je kar naporen vikend, v petek dekliščina+fantovščina, v soboto mala trgatev in včeraj "potovanje" do tasta in tašče v Tolmin.Sva z Markom spala ko top celo noč, tata je pa bošček mogu zutri vstat in it v službo.

In kako ste?Vidm da je bolj zatišje tlele, a maste tok dela z otročki?JA sej vidm pr našmu, povsdo ga je dost, k tok leze sm pa ke, pa pada nonstop.Lih dans zutri sva eno lušno buško spet prdelala.Ah do poroke že zgine.user posted image

No, a se kej dobimo ta teden?Lahko bi se jutri, kaj pravte?Ker mi gremo pol na morčka.user posted image  Upam, da ga vreme ne pokvari preveč.
Pa tiste, ki bi še kej prispevale za uno malo punčico, lahk prnesete, pa pol skup zapakiramo.

Smo si včeraj sposodli sedežek za na kolo za Marka.Zdej rabm pa sam še čelado, pa nikejr nimajo tok mejhne.Bom mogla kar kapo mu spodi dajat al pa brez.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!