Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 10:44:05
|
|
|
|
bucka01
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 IZVIRNO SPOROČILO: karolina* Kot vidite smo bolj pri ta drobnih, ma je vse ok. Sem se pogovarjala z zdravnico in je rekla, da ni samo tabel ki prikazujejo rast za gledat. Je potrebno gledat tudi kakšno konstrukcijo imata starša in logično je, da otrok suhih staršev ne more biti kakšen debelušček. In glede na to, da sva z mojim bolj drobna, seveda Špela ne more biti težja kot je. Pa še stalno miga, tako da ... Jej pa čisto normalno- 5 podojev+2x gosta hrana. Nič se ne sekirat punce, če nima vaš toliko kot sosedov. Dokler je zdrav in zadovoljen, kilogrami niso pomembni. Bucka kakšen fajn sedež ima Julija. Do koliko kg pa je? Kr mi razmišljamo, da bi kupli tistega od 9-36 kg. Ma ne vem no, če to čisto drži.Poznam tudi primere ornk dečkotov od drobčkenih staršev, tako da... Našmu res ne vem kaj se dogaja, večri je pojedu 150mleka, 150g sadne skutke in 120ml juhice, to je use.Dans se je pa namuču, da je pojedu 70-80ml mleka.Ne vem no.... Glede sedeža pa, baje ni dobro kupovat 9-36kg, ker bolj univerzalni kot so, slabša je varnost.Drugače pa so usi sedežki standardnih veliksoti, 9-18, 18-36 in 9-36kg.To je to.No mi imamo 9-18kg, potem pa bomo kupli še 18-36kg.Itak bomo pa umes meli še kakega otročka. Se strinjam z Luno06! Mislim da so to malo preveliki razponi 9-36 ker 9 kilski otrok al pa 36 je razlika zelo očitna. mi mamo tega od 9-18 in mislim da ga bo imela kar en lep čas ko bo pa ta premajhen bomo pa verjetno že kar na jahaču pristali. Karolina* saj kar ne morem verjet da se še tolk dojite mi smo se nazadnje kake 14 dni nazaj da bi se pa 5x se pa ne spomnim več kdaj je bilo nazadnje. Je pa res to da ni treba da gre otrok po krivulji tako kot v knjigi piše. Z kolegico sva 7 let nazaj obe rodili fantke 12 dni narazen z tem da je moj 12 dni starejši in če jih sedaj pogledaš je naš 10kg lažji od njenega ki ima 30kg in če pogledamo po starših sva midve čisto istih postav očki so pa različni naš je velik 175cm in tehta 75-80 kg od tega fantiča ati pa 190cm pa 100kg. Tako da nič se sekirat važno je da so zdravi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 10:51:06
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 LUNA-pa saj se že doji vmes ane? Ker če se pol je to čist dost pomoje! Nič dojenja.Noče več vlečt že kak mesec.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 10:57:06
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 PUNCE, PROSIM VAS ZA POMOČ: Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti , stari 1,5 meseca in njenim staršem. Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju. Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav. Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več... Resnično bodo veseli vsake pomoči. Kaj pravte punce, a zberemo en paketek skupaj in jim pošlemo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 11:19:12
|
|
|
|
eva1
|
To je ta sedež-in to je Luka pri 6 mesecih-šel je v ta sedež pri 8.5 mesecih, in je bil že kar dosti večji kot na tej sliki! Potem ko sedež prerastejo, se lahko zadnji del sedeža odstrani in se spremeni v jahača, lahko pa pri Concoru dokupiš samo naslonjalo za hrbet in glavo, da mu ne omahne, ko zaspi! Zato se reče da je sedež od 9-36kg! Ko ga kupiš je ravno dovolj velik za 9 kg, potem pa ga prilagajaš otrokovim potrebam! je pa dobro ocenjen-skoraj vedno na vrhu v svoji kategoriji-na enih kreš testih je bil bolje ocenjen od maxi-cosija(tobi XS-al neki tašnega-tistega tadragega)! ja jaz sem za-da zberemo kaj za družinico-samo katerega pa naj kontaktiramo, oz.naslov....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 11:49:23
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 ja jaz sem za-da zberemo kaj za družinico-samo katerega pa naj kontaktiramo, oz.naslov.... Lahko jaz poberem use stvari in ji skupaj pošlemo.Naslov bo pa biba12 povedala, a ne. A si za?S kerga konca pa si ti?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 12:46:46
|
|
|
|
ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Kaj pravte punce, a zberemo en paketek skupaj in jim pošlemo? Ja, jaz sem za. Bom pregledala pa nabrala nekaj stvari.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 12:47:59
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Kaj pravte punce, a zberemo en paketek skupaj in jim pošlemo? Ja, jaz sem za. Bom pregledala pa nabrala nekaj stvari. No super, sem že na vezi z bibo12. A prideta vidva kej u LJ ta tedn, sta se že pozdravla?Kdaj pa greste na morje?Takoj za nami a ne, 15.?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 12:48:04
|
|
|
|
Anonimen
|
PUNCE, ZLATE STE!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 12:51:46
|
|
|
|
ajja
|
Ja, smo končno zdravi, samo danes smo precej tečni. Bi prišla, ja, kdaj se kaj dobite, da splanirava. Biba12, kaj pa bi jim prišlo najbolj prav?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 12:56:03
|
|
|
|
bucka01
|
No vidim da je akcija zlavfala sam smo pa me res use ful zlate takoj smo se zavzele da jim pomagamo!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 13:50:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja Biba12, kaj pa bi jim prišlo najbolj prav? TEžko rečem, ker še nimam otrok.. Voziček, lupinco in posteljico imata.. Pa nekaj oblekc, igrač.. Ostalo pa ne. Dejansko je vseeno - vse jim bo prišlo prav.. Tud malo večja oblačila - jih bo pač nosila drugo leto.. HVALA!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 14:31:27
|
|
|
|
Aja32
|
hojla na se tukaj ne morem brez RR... evo mene na frankfurtskem letaliscu, cakam za let naprej... mam pa se ful cajta, tko da sem sla mal precekirat kaj pisete... se opravicujem, ker ni sumnikov - pac nemska tipkovnica... Drugace se bom tudi jaz pridruzila pri zbiranju stvari za malo pupo, rade volje... No, zdej grem pa se mal po Dutyu pogledat, pa upam, da ne bom nic zapravila - ja, ce temu verjames... OK - lep vikend, pa se v ponedeljek kaj mailamo... aja, edin v hotelu imajo internet, pa se mogoce kaj javim...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 15:59:02
|
|
|
|
LUNA06
|
Zdej sm se pa neki spomnla.A bo hodila kera na plavanje tle u LJ?Mislm na tečaj plavanja za dojenčke?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 31.8.2007 17:52:12
|
|
|
|
zima07
|
Zdej sm se pa neki spomnla.A bo hodila kera na plavanje tle u LJ?Mislm na tečaj plavanja za dojenčke? Ja, jaz bi-kam pa kdaj si imela v mislih?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 1.9.2007 9:11:47
|
|
|
|
bucka01
|
DOBRO JUTRO! Najprej čestitke za dvojčka No obeta se nam en lep dan zato smo se odločili da ga preživimo v naravi,imeli bomo piknik z kolegi. Upam da ga preživimo/te čimlepše. Luna06 midve se pa slišiva za jutri!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 1.9.2007 19:23:12
|
|
|
|
bucka01
|
No kaj je pa zdaj to kaj ste vse na lepše šle? No piknik je uspel na polno jutri pa skočimo v Tržič da mal po štantih pofirbcamo no zdej grem pa pa pa še mal pol pa počas .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 1.9.2007 20:46:47
|
|
|
|
onina
|
Zima07, super slikice v Albumu in seveda komentarji delajo svoje, a ne? Danes smo šli malce po stari Lj., pa se kar nekaj dogaja (ulična košarka, stari avtomobili...) - v glavnem zelo lušten dan. Se moram pa pohvalit, da sedaj boljše spimo ponoči in sicer s pomočjo knjige Spi, dete, spi. Včeraj zvečer se je Gašper prvič zbudil šele ob 3.40 in je po 5 min nazaj sam zaspal, potem ob 5.40, ko se je pa zbudil, sem ga pa podojila in nato je spal do 7.40, ko smo vstali.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 1.9.2007 23:24:08
|
|
|
|
zima07
|
Danes smo šli malce po stari Lj., pa se kar nekaj dogaja (ulična košarka, stari avtomobili...) - v glavnem zelo lušten dan Mi tudi!! Skoda, da se nismo srecali ... Grem pod tus pa spat, sicer mi bo zjutraj (kot ponavadi) zal za vsako neprespano minuto ... Lahko noc!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 2.9.2007 13:41:23
|
|
|
|
tatam
|
Onina mi zaupaš kaj piše takega v tej knjigi,saj sta tudi naša škrata še med tistimi,ki nimajo namena prespat cele noči???!Zbudita se parkrat,ko hitro zaspita nazaj in enkrat ko jemo,pa traja dobro uro,da zaspita!!Zjutraj pa takoj po šesti že šrotata po pojstli ,jaz pa koma... Mene že kar zvija ker se jutri začne šola!!!Konec poležavanja zjutraj,otroci so se potem še cartali,da sem jaz kavo spila v miru..Sedaj pa ???Pa še ne vem kak bom izvajala vse skup,kam z malidvema ta čas,da spravim velika v šolo??Kaj ju naj v avtu pustim al kaj??Naši šoli končno popravljajo streho,tak da zaenkrat ne morem z vozičkom not,oba nest ne morem,moji starši grejo ravno na dopust....Nimam pojma!!!Kaj pravite kaj naj???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 2.9.2007 13:57:09
|
|
|
|
tatam
|
Če katero zanima kako sta naša junaka zrasla si lahko pogleda v novem albumu!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 2.9.2007 15:11:00
|
|
|
|
lora16
|
Danes smo šli malce po stari Lj., pa se kar nekaj dogaja (ulična košarka, stari avtomobili...) - v glavnem zelo lušten danIZVIRNO SPOROČILO: zima07 tud mi smo bili včeraj v stari ljubljani. no, mogoče smo se srečali sam se še ne poznamo, zima07 vas pa zagotovo nismo srečali
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 2.9.2007 19:11:32
|
|
|
|
zima07
|
tud mi smo bili včeraj v stari ljubljani. no, mogoče smo se srečali sam se še ne poznamo, zima07 vas pa zagotovo nismo srečali Ja, to pa res ...Skoda ...Grem..kopat malo divjakinjo (ne vem, kaj je danes v zraku )...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 2.9.2007 20:55:08
|
|
|
|
ajja
|
Danes pa mi internet tako počasi dela, da sem že skoraj vgasnila comp. Moj mali spi že dobro uro, mene pa čaka gora perila za zložit. Mi smo se danes tudi cel dan potepali, ampak ne po stari LJ, temveč smo malo hribolazili. Tatam, to bo pa potrebna cela logistika pa saj bo šlo, supermami. Onina, bravo za spanje! Poznam knjigo, ampak prakse pa ne. Kako pa je šlo navajanje? Je zelo jokal? Pa ti? Jaz po moje ne bi zdržala. Kako pa je bilo, če se je zbudil ponoči?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 3.9.2007 7:51:54
|
|
|
|
bucka01
|
No šolarja smo odpravili zdej skočim pa še malo v posteljo dokler se Julči ne prebudi. Tatam kolk lepa fantka pa ful dobrovoljčka za videt.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 3.9.2007 11:45:57
|
|
|
|
LUNA06
|
Ojla! Evo mene, ne boste verjele, mam končno drug kompjutr.Un je šou u pokoj!Zdej bom pa spet prkloplena nonstop. Za nami je kar naporen vikend, v petek dekliščina+fantovščina, v soboto mala trgatev in včeraj "potovanje" do tasta in tašče v Tolmin.Sva z Markom spala ko top celo noč, tata je pa bošček mogu zutri vstat in it v službo. In kako ste?Vidm da je bolj zatišje tlele, a maste tok dela z otročki?JA sej vidm pr našmu, povsdo ga je dost, k tok leze sm pa ke, pa pada nonstop.Lih dans zutri sva eno lušno buško spet prdelala.Ah do poroke že zgine. No, a se kej dobimo ta teden?Lahko bi se jutri, kaj pravte?Ker mi gremo pol na morčka. Upam, da ga vreme ne pokvari preveč. Pa tiste, ki bi še kej prispevale za uno malo punčico, lahk prnesete, pa pol skup zapakiramo. Smo si včeraj sposodli sedežek za na kolo za Marka.Zdej rabm pa sam še čelado, pa nikejr nimajo tok mejhne.Bom mogla kar kapo mu spodi dajat al pa brez.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
šampon in ostalopiuleali kupujete lsno kozmetiko pri frizerju?da (
8%)
ne (
83%)
šampone (
4%)
lake,utrjevalce (
2%)
balzame (
1%)
maske (
2%)
Število vseh glasov: 439Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!