|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
2.11.2008 21:57:34   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08Jutri je napovedano lepo vreme potem pa poslabšanje. Izkoristite ponedeljkov dan za sprehodke po sončku.

Vaju potem ne bo nič vn?

Pozdravljene!

Mi smo dobro, zdravi...včerej smo mal po britofih hodil, popoldan smo bli pa pr moji teti in se je Aljaž prav lepo igral z mojimi bratranci. Danes smo dopoldan šli špancerat, popoldan pa smo šli v gmajno po mah, zvečer pa sm imela čistilno.

O taščah... ma kaj posebej se ne bom prtožvala, je dokaj v redu, se kar razumemo, včasih je pa treba kej preslišat, pa ne eno oko zamižat. Okol svakinje jest nebi preveč komentirala...

ANUBIS - jest to čist resno. Se te kr mal bojim!
user posted image

NAJBOLJŠA - jest bi tud tako službo mela!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
4.11.2008 11:49:18   
barba
Ojla!

Odštevam dneve, da začnem z dopustom.user posted image Sem spet zasuta z delom in komaj čakam petek, ko gremo za vikend v toplice.user posted image

Sandra - bi mi ti lahko za kakšno uro posodila tisto zimsko vrečo za v lupinico, da si narišem kroj? Jo bom sama  naredila, ker nove nikjer ne najdem. Lahko pridem tudi do tebe.user posted image

Kako ste drugače?

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
4.11.2008 13:38:54   
Peli
Ojla!

Punce kaj počnete, ko je tako čudno vreme?

Jest mal lenarim, sestro sm imela na obisku pa sva mal kofetkale, Aljaž je kar zadovoljen da smo notr itak, je zdej karnaprej v sobi, mal je sestavljal, potem barval, vmes je mal Tom&Jerrya gledal, nazadnje sva še eno knjigico prebrala, zdej pa spi...jest pa še vedno razmišljam kaj kuhat - sm brez ideje, sita sm zelenjavnih juh pa rižote. Zdej kuham bolj tako, da lahko tud Urban je, čeprav se men kšnga golaža lušta...

Lepo se imejte!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
4.11.2008 14:30:45   
pikapolona2
Peli jst imam polnjene testenine z špinačo in sirom....v smetanovi omaki + salato

barba ...danes sem pa sanjala da ste vi k moji tašči prišli na obisk...kao da smo neka daljna žlahta...hehe...a smo res??user posted image user posted image user posted image
sej na obisk lahko tudi kar tako pridete....ni treba da smo v žlahti

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
4.11.2008 14:38:07   
Urša08
Ojla!

a kaj počnemo v tem vremenu - noge depiliramo user posted image user posted image user posted image no pa še res je. Sem včerej ugotovila, da mam v četrtek pregled in sem hitr klicala prjatelco, če ma kej viška časa in je koj dons dopoldan pršla. Prvo smo pofruštkali, potem pokofetkali, zrihtali noge,.. Prejle sem še en obisk dobla in ura je bila že pol dveh. Tak da je dopoldan šel kot da ga ne bi bilo.

Peli ti si kr golaž prvošči, pa za Urbana kakšen zelenjavni pire nared. Men pa zadnje čase diši pečen krompir, ma vsak dan ga bi lahko jedla. Za kosilo bo pa fižolova juha, bosta moja fanta zadovolnauser posted image .

Ta teden je kar pester. Vsak dan je nekej. V soboto pa moj user posted image šiba na pot in bova z Nejcem cel teden samauser posted image . No sej v bistvu ne bova sama ker bova šla kar k mojim. Upam, da mi čimprej mine in bomo spet vsi skupej. Sem začela pa že o Miklavžu, pa Božičku razmišljat. En, dva , tri bo tukaj veseli december. Imate že kej idej za darila? Jaz sem bolj kot ne še brez idej. Počasi bom začela listek pisat, potem pa kar nakupovat, jaz se ne mislim zadnji teden pred Božičem drenjat.

No napisala cel roman, sedaj grem pa do konca kuhno pospravit.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
4.11.2008 14:41:05   
Urša08
Pikapolona bravo za dudouser posted image user posted image user posted image Kako je šlo? Je blo hudo al je dobr prenesla? Men se zdi, da ma Nejc skoz rajši dudouser posted image Pa študiram, če bi blo pameten ga odvadt preden ta drug pride, mah nimam idej. Kaj pa pleničke? Ste tud že brez? i pa še nekej....maš kakšno idejo za božično slikico - saj veš na tak način kot lani.user posted image

papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
4.11.2008 18:48:13   
NAJBOLJŠA
Hojla..
Jaz sem prvič naredila musako, k smo z otroci gledali pr Desetki...user posted image
Čakamo, da se speče...user posted image .Me prov firbec matra, kaka bo..???user posted image

Peli, ne vem, kako si to mislila, da bi tud imela tako službo?user posted image
Kaj počnete?user posted image
A ima ktera kako Mercatorjevo nalepko viška-zbiram..user posted image Zbirajte zame..
user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
4.11.2008 22:37:06   
Peli
Najboljša - zato sm rekla da bi mela tud tako službo kot ti, da ti uspe še na RR vmes pridt. Jest če me slučajno dajo na mesto, kjer mam delo z rač. - interneta sploh nimam gor ... pa kje je še služba...

Ste ble pa dons kar pridne - no midva pa sva se dons z mojmu potepala, maladva sta bla pri moji mami, nč, šibam naprej Housa gledat... LAHKO NOČ!

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
5.11.2008 11:52:17   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pikapolona bravo za dudouser posted image user posted image user posted image Kako je šlo? Je blo hudo al je dobr prenesla? Men se zdi, da ma Nejc skoz rajši dudouser posted image Pa študiram, če bi blo pameten ga odvadt preden ta drug pride, mah nimam idej. Kaj pa pleničke? Ste tud že brez? i pa še nekej....maš kakšno idejo za božično slikico - saj veš na tak način kot lani.user posted image

papauser posted image

zelo enostavno je bilo...en večer me je tako zaj****** in metala dudo iz postelje, potem me pa klicala naj jo poberem....in ko je to naredila že petič sem dudo brcnila pod posteljo in ji povedala da zdej jo je pa tolikokrat vrgla iz postelje, je pa miška prišla in jo odnesla....sem ji pa že prej govorila da bo takrat ko bo stara 2 leti prišla miška in bo odnesla dudo majhnim miškam in to zgodbo sva miljonkrat ponovili....in ko je dejansko prišla miška je to sprejela. Je pa vmes že našla dudo....pa se je sam smejat začela in rekla ni miška dudo odnesla....ampak je ni dala v usta sva jo skupaj na polje odnesli k majhnim miškam.

Plenico še imamo...to je naslednji projekt...ampak je smotano k je zdej jesen in mraz....poleti bi bilo lažje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
5.11.2008 11:52:46   
pikapolona2
user posted image aja za božične kartice še nisem nič razmišljala...nimam časa

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
5.11.2008 13:34:09   
NAJBOLJŠA
Hoj.
Pikapolona2, saj imata še čas, če prav vidim , da je mala stara 2 leti...
Moja tamala bo januarja stara 3 leta, pa smo letos poleti komaj navadili, da gre lulat in kakat na stranišče-smo kahlico kar preskočili ( user posted image ?)..Se je morala navadit, k je šla letos prvič v vrtec, pa je v skupini 3 - 6 let, pa smo ji rekli, da bo pač morala...Je šlo kr zlo na eazy...user posted image
Za spanje pa imamo še vedno pleničko...user posted image

Pri nas je sončekuser posted image ...prima.user posted image grem mal zadremat, se mi sedaj po kosilu kr oči zapirajo..user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
5.11.2008 22:17:56   
Peli
Ojla!

Pikapolona
- ta pa je dobra, da sta nesle dudo na polje user posted image . Jest mu zaenkrat samo obljubljam da bo en dan letela čez okno, pa jo bo avto povozu, ker karnaprej tišči dudo v usta, pa sva zmenjena da jo ma samo za spat, drugače pa jo Urbanu vzame in mal proba.

Urša - srečno jutr na pregledu, pa upam da te ne zmerja user posted image .

Midva z Urbanom pa sva bila danes 1. na fizeoterapiji in je bil ful pridn, niti slučajno se ni tolk drl, kot se je ponavad Aljaž, Aljaž pa je ta čas doma pridno spal.
Dopoldan pa sva z Uršo kofetkale, sicer nisva imele kej dost miru, sta se makladva v sobici igrala z vodo, vmes je bil še Aljaž za pod tuš... v glavnem pestro user posted image .

Najboljša - tvoja ta mala pa je kr pridna, Aljaž bo februarja 3. pa niti slučajno še ni za brez plenice!

Kje pa ste ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 2387
6.11.2008 11:05:22   
barba
Evo mene! Še zadnjič iz službe user posted image

Sem ugotovila, da imam še za naslednji teden svojega dopusta in ga bom z veseljem izkoristila.user posted image Tako, da je danes moj zadnji delovni dan, od jutri naprej bom pa kar dobro leto samo mama in žena z možgani na off. user posted image user posted image user posted image
Tudi trebuh mi ful otrdeva in se nima smisla več matrat tle v službi. Da o tem, da mi delo ne gre več tako kot bi rada sploh ne mislim govorit.

Skratka punce komaj čakam, da bom končno doma. Imam polno načrtov kaj bom počela. Za začetek gremo jutri za vikend v terme Olimia.user posted image Potem bom pa šivala, knjige brala, kofetkala, počivala, ....

Se beremo ....

LP, barba

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
6.11.2008 11:37:28   
lutiropan
O Barba super....

Potem pa lepo vabljena kakšno dopoldne k meni na kavo, če boš kakšen sprehod usekala mimo moje hiše.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
6.11.2008 18:15:51   
NAJBOLJŠA
Peli, saj tamala je še najslabša...Najstarejša je bla fenomen..Pri šestih mesecih sva jo dala na kahlico-od takrat naprj ni več kakala v plenico...Kmalu zatem smo imeli plenico če smo kam šli in za spanje...Sine pa je bil...kot pravi dec , ja.user posted image user posted image
Ja, služba je pa glede rač. vsaj ponoči prima, ja...Pa če ni gužve, oziroma lune...
Kaj počnete,jaz sem pospravila flet, pa večerjo delam...Potem grem pa v Ljubljano...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
6.11.2008 22:42:55   
Peli
Ojla!

Urša poročej!

Jest sm danes celo popoldne letala po KR, sm ful dobre čevlje kupila 2 deni nazaj, danes pa sm jih obula in takoj strgala - sm jih nazaj nesla, pa seveda nč druzga najdla...bom zgleda še nekej časa naokol letala s poletnimi user posted image . Mož pa je bil doma za malimadvema, pa je bil vs živčen ko sm pršla domov, da nebi o tem, da Urbana še nafutral ni user posted image , je rekel da je ful sitnaril...-pa mu ni vklopil da je mogoče lačen?grrrr...
NAJBOLJŠA - smem vprašat kaj delaš?

Mene pa prav zanima kaj bo zdej z Mercatorjem, ma pravzaprav kaj bo z nami, k pašemo pod Mercator... no mogoče pa bom prisiljena drugo službo poiskat...bi bil že zadnji čas...user posted image

Barba - potem pa ti sam povej kdaj gremo spet kofetkat!user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2391
6.11.2008 23:09:58   
nizy
Peli - mene tudi zanima  , kaj bo z nami v M  user posted image , sem pa še v porodniški do februarja user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 6.11.2008 23:10:23 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
7.11.2008 0:27:31   
lutiropan
O še ena z M...? Jaz tudi...še samo malo ....

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
7.11.2008 8:57:54   
Urša08
Dobro jutro

Kako ste? Jaz sem ravno popila user posted image . Včeraj sem imela pregled, vse naj bi bilo okuser posted image kregana glede kil tud nisem bila - jupiuser posted image Moram pa priznat, da se mi je malce povečal apetit - beri hudo povečaluser posted image . Moram pa paziti na sol, ker že malce zatekam.

Za kavico sem seveda tud jaz, tokrat upam, da tud manjkajoče pridete - Lutriopan tebe smo pogrešale zadnjič. Danes me čaka pranje ter likanje in zvečer pakiranje. Moj user posted image gre za en teden v Barcelono, midva z Nejcem pa k mojim - nočem bit sama v bajti. Pa še mojedva tako uživata z Nejcem, da bom mela vse popoldneve čisti mir, bom lahko končno knjigo do konca prebralauser posted image .

Uživajte na ta malce turoben dan

papauser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
7.11.2008 15:25:55   
NAJBOLJŠA
Hojla, punce...
Sem pri kavi, ravno vstala..Je pa res turoben dan, ja..
Peli, je pa res zoprno, če se ti novi strgajo, a ne?A so ti jih vsaj zamenjal?
Jaz imam vse čevlje že tolk stare, da me kr glava zaboli-sploh ne pridem na vrsto za nove...user posted image
Peli, delam v zdravstvu, in se vozim vsak dan, že 12 let v Ljubljano-no, z presledki nosečnosti...
A drugače pa vse delate v Mercatorju? Zakaj pa vas skrbi? A je govora mar o  odpuščanju?Saj ni rečeno, da če bo nov lastnik, da bo odpuščal-al?
Imate pa full pestro situacijo, ja...Sicer je pa tko v vseh panogah ...
Urša, kolk imaš pa še do konca?Kaj pa dela tvoj, da te bo tko daleč zapustil?
Kaj bereš?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
7.11.2008 16:17:11   
Peli
Ne jest nism v Mercatorju - jest sm v ETI, pa pašemo pod Mercator, že zlo dolg nazaj je blo govora, da se  nas hočjo znebit...

Čevlje pa bi lahko zamenjala, samo tam nism dobila nč pametnga, pa so mi kr denar vrnil, sm pa jih danes v Tržiču najdla. Danes sm dala otroke merkat atu, s sestro pa sva šle po čevlje in na kavico.  Sm nardila veselje atu, morm pa rečt da tud men paše, da ne vlačim karnaprej malihdveh s seboj.

Urša - super, samo da je vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 2396
8.11.2008 7:03:55   
Urša08
Dobro jutro!

Eto jaz že pijem jutranjo kavico, Nejc še spi, user posted image je pa že na avionu.

Najboljša rok imam 1.2, tako, da mam kr neki še. No po trebuhu sodeč bi mi manj dala - mi je ginekologinja rekla, da mam trebuh za en mesec večji.user posted image Moj možek je računalničar - programer, sej ponavadi se izogiba potovanjem , tokrat pač ni šlo. No sej če bo to en teden v letu bom že prežvelauser posted image . Trenutno berem Angeli in demoni, na zalogi mam pa še Ledeno prevaro. Imam zelo rada knjige, samo zadnja leta so bila v ospredju bolj knjige za faks, pa Nejček. Sedaj pa si čas vzamem in berem.

Sedaj grem pa mal še stanovanje pospravit, pa do konca spakirat. Ko se Nejc zbudi, pojeva in šibava k mojim.

Vsem vam želim prijeten vikend v zavetju svojih user posted image , user posted image , user posted image in user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
10.11.2008 11:33:54   
NAJBOLJŠA
Hojla, punce.
Nov teden je pred nami.user posted image
Jaz sem dva dni prosta, pa sem se odločila, da se bom vrgla v kuhouser posted image .Uživam v kuhanju, samo da mi ni treba hitet.To pa sovražim..user posted image
Sem že iz shopinga, od mesarja...pa se lotimo.user posted image user posted image
Sem vas sam prečekirat pršla....user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
10.11.2008 11:46:31   
barba
Evo me, ...

Mi smo včeraj popoldne prišli domov. Imeli smo se zelo lepo, predvsem pa je uživala Meta. Jaz sem pa spet glivice pridelala. Ampak ni panike, blo je super. Še martinovanje smo imeli.user posted image
Nas je pa skor kap ko smo prišli domov saj je tašča čez vikend zlomila ključnico. Ni vrag, da prej ko je bla OK ni ene stvari premaknila, naredila, pospravila, ... samo pred TV je ležala. user posted image  Še z Meto se ji ni dalo ravno ukvarjat. Zdej je pa blitvo na vrtu porezala, blazno se ji mudi cunje prat in obešat, ... user posted image user posted image user posted image  Kdo bi jo razumel? Itak je pa spet na cel svet huda, pa še mi kao skoz okol hodmo in nas ni nč doma.user posted image user posted image user posted image

Sem mogla mal pojamrat ....

Za kavo pa sam rečte. Itak mam zdej ob dopoldnevih cajta koker čem k sem sama (zaenkrat še). user posted image  

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 2399
10.11.2008 15:40:32   
NAJBOLJŠA
Barba, nimaš samo ti take probleme...user posted image
Edina razlika je ta, da imam jaz v hiši svojo mat...user posted image
Nč sami ne vidmo, kaj je treba okrog hiše naredit,user posted image pol pa lune pride,user posted image pa ona šiba in vse samauser posted image -k mi nimamo časa...user posted image .Ti tlak vrže na 300...user posted image user posted image
Jaz se z mojo vsaj lohk skregam, pa imava tri dni tiho mašo, nato pa gremo dalje..
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.