|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
25.10.2008 21:03:13   
Peli
Punce super, da nas bo kr nekej - drgač pa mislm - ker nas bo najbrž ene par z vozičkom, bo več prostora v Mercatorju.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
26.10.2008 17:47:29   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image Brina vse najboljše za drugi rojstni dan. Fino se posladkaj s tortico, pridno odpiraj darila in naj te mami in ati še naprej ubogata.user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo praznujte - pa za kako slikico slavljenke se priporočamo.user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
26.10.2008 17:49:38   
Urša08
Barba v petek popoldan smo bli pa res v  Merkurju oz. v lesnini - smo šli sobico plačatuser posted image . Jaz te nisem vidla, me morš v drugo kar pocukat. Ja trebuh je pa že orenkuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
27.10.2008 8:41:29   
pikapolona2
hej Urša hvala...smo imeli cel vikend zabavo.....takole je to če imaš RD jeseni ali pa pozimi in ne moreš naredit enga velikega piknika zunajuser posted image

pa še nekja slikc

takole smo pihali svečko v soboto
user posted image

tole je torta v nedeljo (pobarvan marcipan smo lepo pustili da se nismo zastrupiliuser posted image )
user posted image
user posted image

takole pa izgleda potem zabava...ko ati prinese harmoniko in potegnemo na plan vse inštrumente ki jih je Brina dobila....ej je norela in uživala miljon na uro!

user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
27.10.2008 9:44:39   
barba
Brina čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Peli - kej veš, če je v ta novem Tuš centru tud kakšna igralnica za mulce?

Prav, se dobimo v Mercatorju v čet. ob pol 10h. Midve ziher prideva.user posted image

Urša - mi smo se šli pa zment za sobico. Je kar trajal, da so nam jo zrisal. Dons še ene info izvemo pol jo grem pa tud kar plačat.user posted image  

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
27.10.2008 12:59:56   
pikapolona2
a je že ktera bla v tušu? Je sploh kje novega al so spet iste štarcune kot drgod?

Pa še novica mi smo že 5 dni brez dude...miška odnesla....so pred spanjem mal težave ker se nikakor ne more umirit...ampak mislim da smo ta hudo krizo že prebrodili user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
27.10.2008 15:57:58   
korpi84
Barba ja v tušu je igralnica - ogromna in meni se je zdela full dobra. Je noter tudi en kar velik tobogan pa ene 2 ženski tam delata, da malo otroke lovita. Je pa taka zaprta (ne tako kot v merkatorju, ko lahko skoz gledaš otroka). Se mi zdi, da je bolj tako mišljeno, da otroka tam pustiš in greš po trgovinah.
Drugače pa nič kaj novega, kaj pa vem. Edin Pikapolonca je tudi noter pa še ena nova otroška trgovina. Pa mass, two way (miniaturen), svilanit, druzga se pa ne spomnim več. Aja pa ogromen bowling in 5 kino dvoran.

Neposredna povezava do sporočila: 2332
27.10.2008 17:12:15   
barba
Aja, tko je v Tušu. Mene nč ne vleče v šoping, v noben. Mam čist dost 1x na teden za hladilnik nafilat, pa še to moža pošljem. Po cune al pa druge stvari se morem pa kar prpravt in cajt vzet, da grem.
Opremo, ki jo rabim za naslednjega user posted image  sem pa po netu naročila, samo še par cunj mi manjka in jih bo verjetno kar Miklavž prnesu.user posted image

Grem migat na aerobiko in se vam jutri spet kej oglasim.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
28.10.2008 10:09:39   
NAJBOLJŠA
Jutro, gorenjke.
Jaz sem do sedaj spala.Moram si označit na koledar...user posted image user posted image user posted image .hi hi.
Imam vse tri fracke na počitnicah pri babici na Jesenicahuser posted image Je kar preveč miruser posted image .Ampak paše.Malo bom brala, nekaj imam za zlikat, drugače pa bom uživala-sem se odločila.user posted image
Kaj počenjate, pr nas dežuje...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
28.10.2008 10:27:28   
sase
ojla.tud pr nam dežuje.Prejšnji teden je bil najprej starejši sin bolan,zdaj pa še tamal.Dons je bla patronažna pri meni in mi je rekla da naj kar začnem z uvajanjem goste hrane.Starejši sin je že full starejši,pa sem malo že pozabila kako to gre.A ima katera kakšen dober recept za uvajanje?
lep dan

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
28.10.2008 10:42:24   
Peli
Ojla!

Brina vse najboljše user posted image !

V Tušu jest še nism, bla, tko da ne vem kaj je not.

Jest močno upam da v četrtek pridem, sm imela eno virozo in sm še dons precej slaba - sm pa že na nogah in mi že uspe pridt dlje od WC školjke user posted image . Danes sm kr moža poslala v posvetovalnico z Urbanom - jest taka res nism za nikamor. Ni bil glih navdušen, ampak mu druzga ni ustal...

Nč, upam da se v čet. vidmo, LP

(odgovor članu sase)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
28.10.2008 10:53:54   
NAJBOLJŠA
Peli, saj je "ta prav" čas za tele viroze...Grozno.Upam, da ti bo kmal bolje.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
28.10.2008 11:15:55   
lutiropan
Dan, pri nas je tudi danes dež, vmes malo sonček posije potem spet dež.

Včeraj smo pa na hitro napokali in šli k mojim v Krško. Ati je delal, sem pa s sabo vzela taščo. En fajn izlet smo imeli, pa še vreme je bilo ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2338
28.10.2008 13:40:09   
korpi84
IZVIRNO SPOROČILO: sase

Dons je bla patronažna pri meni in mi je rekla da naj kar začnem z uvajanjem goste hrane.Starejši sin je že full starejši,pa sem malo že pozabila kako to gre.A ima katera kakšen dober recept za uvajanje?
lep dan

Oj, kolk je pa star tvoj otroček? No naš je 5m im mu ravno zdaj uvajam GH. Najprej je 3 dni jedel kuhan korenček, potem sem mu dala kuhano jabolko, danes jabolko in korenček skupaj (je pojedel cel korenček in pol debelega jabolka), no jutri mu bom pa po moje dala brokoli. Lahko pa daš še kakšne bučke, špinačo, blitvo, pa pol krompir... Pol pa sadje (razen jabolko sem jaz prej). Ko bo pa še ene par sadja dal skoz, bo dobil pa že mal meska - recimo čez ene 2 meseca. Tak je moj recept, se pa tudi priporočam še za kakšno mnenje.

(odgovor članu sase)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
28.10.2008 20:28:20   
sase
živjo.Moj je bil star 5 mesecev,ker pa je nedonošenček,je zdaj star 4 mesece.Hvala ti za recept.Jaz sem mu danes skuhala kompot iz jabolk in mu ga spasirala.Bom probala to ene 4 dni,poj mu bom pa korenček dala.A ti tud korenček spasiraš?Ko sem mu danes dala prvo žličko,je valjda vse pluniv ven,na koncu je pa še tako odpiral usta,da mi je bilo kar malo žal,da mu ne morem dati več.A pa mu ti na začetku samo 1x na dan daš?
lp

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
28.10.2008 21:40:09   
pikapolona2
no ko sm pa jst začela z uvajanjem goste hrane sem začela s korenjem in rezultat je bil da je bila tamala zaprta cel teden....potem me je pa prjatlca razsvetlila da korenje zapira....sem ga na začetku potem kar bolj previdno dajalauser posted image

dober tek tamalčkiuser posted image

(odgovor članu sase)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
29.10.2008 9:50:50   
NAJBOLJŠA
Hojla.
Kolkr se spomnim, se začne z sadjem.Jaz sem vedno ( 3x) začela z jabolčkom.user posted image Poiskuša naj kak teden-možne alergije...user posted image .nato dodaš kako drugo sadje, seveda zmiksano.user posted image Jaz sem nato dodajala banano, k jabolko malo zgosti.
Vsekakor pa vsako stvar, k jo na novo dodaš, poiskušaj vsaj teden, da vidiš, če otroku kaj ne paše..
Potem krompir-večjinoma najprej pire, pa še ta v začetku osnoven, nato z dodatki..

Ker gre to počasi, so potem že dovolj stari, še za meso-ne svinjsko- ter ostalo...user posted image
Kaj počnete?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2342
29.10.2008 12:38:17   
Peli
Ojla!
Mi jutr pridemo! (če le ne pride kej vmes)

Jest sm uvajala tako  da sm dajala najprej sokce, da se je malo okusov privadil, potem pa adje in zelenjavo, ma kej posebej pa nism komplicirala, ma je že skor use, razen mesa - le perutnino.

So se pa Urbanu zdej pojavili pod levim kolennom eni izpuščaji - pa ne vem al je tud to lahko od hrane?

Neposredna povezava do sporočila: 2343
29.10.2008 15:28:58   
tejkaz
Midva jutri prideva če ne bo dežja, v kar dvomim. Sva peški in kar daleč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
29.10.2008 18:32:45   
korpi84
Ja, korenček tudi spasiram (ga skuham in z vilicami pretlačim). Aja pa ponavadi kuham na pari, če pa ne, pa mu tisto vodo, ko se je kuhalo, dam za popit in jo ima full rad. No naš po korenčku HB ni nič posebno zaprt, kaka približno 1x na dan.
Dajam mu pa 1x na dan za jest, po navadi dopoldan.
Najboljša, zdaj nekako bolj priporčajo začet z zelenjavo, ker je sadje kao bolj sladko in boljšega okusa in potem v primeru, da začneš s sadjem, težje sprejmejo zelenjavo. Ah kaj pa vem, kakor kdo verjetno...

No midva tudi prideva jutri! Tejkaz, upam da ne bo dežja in vam uspe prit! Peli, me veseli da si bolje in da se vidimo!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
30.10.2008 8:25:20   
Urša08
Jutro!

A za dons velja? Kavica v merkator centru ob pol desetih?

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
30.10.2008 8:57:49   
korpi84
Ja ja, velja, jaz pa Lan prideva user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
30.10.2008 9:03:59   
Urša08
Super. Midva z Nejcem tud. Se vidimo.user posted image

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
30.10.2008 14:28:34   
Peli
No čveke smo se načvekale, še sreča da mamo večinoma fante, da nismo ble same babe na kup, ker potem bi še cel tedn dž padal user posted image .

lutiropan - si bila pogrešana!!!

Bom prpopala par slikc - upam da ne bo katera huda.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
30.10.2008 15:07:53   
Peli
Sandra*, v naročju Anže, Mark na desni, na levi je moj Aljaž
user posted image
peli z Aljažem
user posted image
Še ena majčica se nam je pridružila - ATILA z Aleksandrom
user posted image
korpi84 in zaspanček Lan
user posted image
Urša08 in Nejc
user posted image
barba in Meta
user posted image
Urbana pa sm kr pozabila slikat user posted image , sm ga pa potem doma
user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.