|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
30.10.2008 15:14:06   
tejkaz
iii, kok ste bili luštkani.

Midva nisva mogla priti peš tja. Je preveč deževalo. Pa drugič

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
30.10.2008 15:27:13   
korpi84
O Peli pridna, ti si pa pohitela. Sam res, Urbana smo pa kar pozabile slikat - je bil preveč priden.
Ja drgač je blo pa res fajn, upam, da čim prej ponovimo in da bo tejkaz takrat tudi lahko prišla.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
30.10.2008 15:31:29   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro ..
Luštne ste, punce...Ampak mal Urban pa zgleda faca.Je dobrovoljček, a ne?user posted image Verjetno po mamici...user posted image
Jaz sem pa že mal nestrpna, k čakam moje fracke...user posted image
Kaj počnete?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
30.10.2008 15:46:30   
nosečka maja
čao
Ker vas tudi sama občasno prebiram se vam bom tudi javila. Sem novopečena mamica Lare stare 3, 5 meseca .

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
30.10.2008 17:02:15   
ANUBIS
peli pridna, da si že naložla slikce. Naj moraš pridet še en krat slikat , ker sva meglenauser posted image . m al te moram zeznit:)). ma ko smo lepe.
upam da se kmal spet mal dobimo da začvekamo, ker ste face vse.

lp

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
30.10.2008 18:23:36   
korpi84
Anubis ti bi si pa lahko dala za nick name Salama, pa bi še zmeraj vedla, kjera si user posted image . Tvojga stila pisanja (znano od majčic) se ne da falituser posted image

(odgovor članu ANUBIS)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
30.10.2008 18:26:00   
korpi84
Nosečka maja dobrodošla med nami! Saj zdaj nisi več nosečka, a ne? Ja, ja, saj vem, ime je ostalo od prej.
Od kje pa si?

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
30.10.2008 21:18:14   
Peli
O, poglej ga, medvedka Lanauser posted image .

Joj ATILA ti boš zame kr še en cajta ATILA, k ne vem od kje teb take ideje za imena - a to nej si zapomnem? Res pa se te ne da sfalit!

nosečka maja pozdravljena! Spet ena gorenjka s punčko!user posted image

Mi pa smo bli dons pr mojih, ma v prve 10min sva se s staro mamo skregale - je dobila tablete za migreno pr dohtarci, pa je na škatli pisal 3 na dan - in ona jih zdej kar redno jemlje - pa nima migrene user posted image , ona misl da je to tko kot z unimi za pritisk... Jooo mame....
Zdele pa sm kr v Aljaževi sobici na rač., (moj v dnevni pred svojim rač.) zdej že 2. poslušava isto pravljico...user posted image

NAJBOLJŠA - ma ja, je Urban kr dobre volje - A po men? - Ne vem, nej druge povejo!

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
30.10.2008 22:42:22   
ANUBIS
Peli: ANUBIS je egipčanski bog, ATILA je hunski poglavar:))).. tak da boš vedla in da se zapolniš:)))user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
30.10.2008 23:14:06   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: ANUBIS

Peli: ANUBIS je egipčanski bog, ATILA je hunski poglavar:))).. tak da boš vedla in da se zapolniš:)))user posted image
o potem pa si pomembna!user posted image

(odgovor članu ANUBIS)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
31.10.2008 8:55:45   
barba
OOoo, ste face!
Se bomo še dobile, ja. Jst bom kmal imela več cajta.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
31.10.2008 20:44:09   
sase
Čer.Vam moram povedati,da sva včeraj prvič po porodu sama z možem odšla ven na drink,kjer sva se dobila z ostalo klapo.Moram rečt,da sva se imela full dobr.Tamaledva sva dala v varstvo,k mojim staršem.Čeprav živiva pri njegovih starših,še vedno bolj zaupam mojim.Kako se pa vi kaj razumete s taščo?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
31.10.2008 22:42:38   
NAJBOLJŠA
Čer...user posted image
Jaz sem v službi, pa sem vas prišla mal prečekirat..user posted image
Tašče...težka temauser posted image .Jaz sem se z svojo full dober štekala vedno...Pa sem ugotovila, da ni tko fina , kot se dela.user posted image .Z hčerjo sta obe enaki, zelo zahrbtni-sem na žalost probala na svoji koži...Tko, da od letos imam z taščo samo še nujne stike, z svakinjo pa še manj...Ne maram zahrbtnih ljudi-sovražim jih, in ne prenesem.
Sem pač taka, da vedno vse v faco povem ljudem, ker imam rada čiste račune...v vseh pogledih.user posted image
Nočna služba me daje...že filozofiram.user posted image
Dobro spite.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sase)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
31.10.2008 22:57:08   
ANUBIS
Peli ti me mal norca delaš, alauser posted image
Te bom že ujela, pazi se:))

Ti si ziher od peleja (fuzbalerja starga) fenica , ane:)))user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2364
31.10.2008 22:58:52   
nosečka maja
ojla
Hvala za dobrodošlico. Ja  moje uporabniško ime ostaja še iz časov ko sem bila user posted image noseča pa se mi ga sploh ne da spreminjat....saj me spominja na tiste lepe nosečniške trenutke z trebuščkom.

Jaz sem iz Šenčurja.

Pa da še pokomentiram tašče.......tudi sama nimam prav veliko dobrih besed okrog te teme. TUdi sama bolj zaupam svoji mami, kot pa tašči. Moja tašča je včasih kot enuser posted image , včasih pa full prijazna kao.

Ko se boste naslednjič dobile se vam bova pa s hčerkico Laro z veseljem pridružile.

Neposredna povezava do sporočila: 2365
31.10.2008 23:00:26   
nosečka maja
lahko noč

Pa vsem želim da se imate lepo na te turobne, žalostne praznike.

Neposredna povezava do sporočila: 2366
31.10.2008 23:22:07   
nosečka maja
vidim da sem sama  na forumu..........aaaa se vse čarovnice  pripravljate na polet z metlo .aha  noč čarovnic
želim vam nadvse noro noč

Neposredna povezava do sporočila: 2367
1.11.2008 8:08:46   
pikapolona2
čarovnice ja....jst sem ob desetih v postelji...haha....

moja tašča je OK.....že 3 leta skupaj živimo pa sem bila na začetku zeloo skeptična...ampak zdej ko sem spoznala njen značaj mi je čist OK. Najprej sem bila malo šokirana ker je bolj tako nedostopna in bolj hladna....ampak ko jo enkrat dobr spoznaš vidiš da pod uno skorjo bije čisto super srce.....res. user posted image  Mi je pa všeč ker ni vsiljiva in sploh ne hodi k nam v zgornji štuk razen če jo ne povabimo....se nikoli ne vtikuje v vzgojo. Tast je pa zlo podoben....on se pa itak večino časa v svoji delavnici zadržuje in dela kljub temu da jih ima že čez 70. Zdej sta B za RD naredila tako lepo posteljico za punčke......z vso posteljnino in jogijem in dekco ki ima resice res fuuuul lepouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2368
1.11.2008 9:09:14   
lutiropan
Jaz sem iz Šenčurja.

O še ena Šenčurjanka.... Pozdravljena!

Kolk je pa stara tvoja hčerkica?

Neposredna povezava do sporočila: 2369
1.11.2008 10:55:15   
nosečka maja
moja Lara je stara 3.5 mesece. A ti si tudi šenčurjanka..........

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
1.11.2008 13:59:57   
barba
Ooo nosečka maja, še ena Šenčurjanka.user posted image  Jst tud. user posted image

pikapolona - super, da se razumete s taščo.
Moja je zelo odvisna od vremena, podpihovanja svakinje in hčerke, ki živi v Ameriki. Tko, da smo bolj na distanci. Dopovedat se itak nič ne da, user posted image upošteva naju zelo malo, user posted image pametuje pa zelo rada.user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 2371
2.11.2008 9:28:06   
NAJBOLJŠA
Barbi, domnevam, da je drugi del o tašči..user posted image user posted image user posted image
Kako ste?Pri nas sije sonček in res lepo.
user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
2.11.2008 9:53:11   
barba
Ja, najboljša o tašči.user posted image user posted image user posted image

Kako ste drugače?
Pri nas ni nič posebnega. Gremo ven na sonce.user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 2373
2.11.2008 13:42:17   
NAJBOLJŠA
Evo , mi smo z sprehoda, pa smo sedaj juho pojedli, in skoraj vsi dremljemo...user posted image
Malo kasneje bom naredila še kosilo, ko mala vstane...user posted image
Grem mal v miže razmišljat..user posted image Se beremo kasneje.Uživajte dalje.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
2.11.2008 19:51:04   
Urša08
Ojla!

Kako ste po iztekajočih se praznikih? Pri nam je bilo kar pestro. V petek smo se potepali, v soboto sem zjutraj malce poležala. Mi je user posted image skuhal kavico, za zajtrk pa palačinke naredu. Popoldan je Nejc zakuhal, ampak zvečer je bil kar ok. Danes je bil čist brez vročine tako da ne vem zakaj jo je mel v soboto popoldan. Upam, da bo ok in da ne udari kej vn. Poleg vsega mi je še sušilc crknuuser posted image in sem mogla cune obesit, ampak mam samo dva stojala tako, da perem po dve žehti na dan. Jutri pokličem mojstra da ga pogleda, je pa točno 14 dni izven garancijeuser posted image .

Jutri je napovedano lepo vreme potem pa poslabšanje. Izkoristite ponedeljkov dan za sprehodke po sončku.

lahko nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.