|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
10.11.2008 16:07:12   
ANUBIS
eh, merkatorke:)) bomo sle pa v obija:)) če vam je to bolš, al pa v eno no name gostilno bogu za hrbtom:))

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
10.11.2008 17:39:44   
RAKICA1
ojla punce no kdaj greste na kavico jaz se vam pridružim če greste v sredo ker sem frej in grem lahko zraven sam povej kje in kdaj

(odgovor članu ANUBIS)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.11.2008 8:37:05   
barba
Jst tud lahko v sredo (jutri) pridem na kavo. user posted image user posted image user posted image  Sam bom sama, ker je Meta dopoldne v vrtcu in tam taaakkooo uživa. user posted image  Predlagam ob 10h. Kraj pa ve izberite.

Mi smo končno dočakali malarja. Sta bila res točna. No, še par dni pa bo Meta spet lahko v svoji sobi spala.user posted image

Uživajte ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.11.2008 12:03:32   
Urša08
Ojla!

Kako ste?

Barba super za mini oddih. Kako je pa sedaj ko si doma? Je luštn?

Jaz sem kar pri mojih. Mi je tok fleten user posted image . Dnevi mi tud kr hiter bežijo. Dons popoldan sem z eno kolegico in njeno punčko zmenjena in že komi čakam. V petek dopoldan pa spokam nazaj domov. Popoldan sem spet že zmenjena, zvečer pa že moj pride nazaj, no ja bolj ponoči - okol polnoči.

Jutri mene žal ne bo na kavici, pridem pa naslednjič.user posted image

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.11.2008 12:07:16   
barba
Urša - doma je ful fajn. Tak mir ... res lahko počivam. Sem pa že šivalni stroj razvlekla in začnem s šivanjem.user posted image

Sandra kje si? Pa ostale?

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.11.2008 14:14:55   
NAJBOLJŠA
Hojla, punce.
Barbi, a je to pol počivanje, al kaj?user posted image user posted image ...Šivanje-a obvladaš?user posted image Men gre pa to tko na živce.user posted image ..gumb se mi še da zašit, ostalo pa...user posted image
Kaj počenjate, je bolj turobno vreme.Jaz sem danes spala skor do 10 ure.Kaj je pasalo...user posted image user posted image Sedaj se pa poglabljam v nov recept (desetka.tv), da bom naredila nekaj novega.user posted image
Pa HB ni tko komplicirano, ker sem popoldan taksist za otroke, pa manikerka za mati....pa kuharica..user posted image .no ja, bo že , a ne?
user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.11.2008 16:08:06   
RAKICA1
barba lahko ob 10h sam ostale če so za to pa kje se bomo duble jaz pridem

Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.11.2008 18:12:19   
Sandra*
Oj!

No lih mal vas pregledujem kaj se kaj dogaja. jaz lahko pridem jutri, greva z Anžetom k Kranj, ker ma posvetovalnco ob 9., Marka pa peljem k mam, tako da bom frej.

Se vidmo?

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.11.2008 18:34:21   
RAKICA1
no vredu se dobimo ob 10h v obiju dol v tistmu lokalu ali v mercator men je vsen povejte kje pa pridemo

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.11.2008 20:12:36   
Sandra*
Ma men je sicer usen, ampak k smo ble zanč u mercatorju, bi šle loh zj u obija?

Ob 10 obi?

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.11.2008 21:35:33   
Peli
Ojla!
Sm šla šele zdej gledat, pa sm ravno eni forumovki obljubla da pridemo jutr ob 10h v Planet.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
11.11.2008 21:48:21   
Sandra*
No kam gremo sedaj?

Barba in rakica1?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
12.11.2008 8:50:32   
barba
Lohk u Obija. Jst pridem mal čez 10 k morem ene papirje v službi zrihtat.user posted image  

Najboljša - šivanje je zame en sam užitek. user posted image  Sej mam verjetno še kakšne slike v albumu.

Šibam do službe, pa se pol vidmo, ...

LP, barba

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
12.11.2008 11:14:03   
barba
Sorry, če me je kera za kavo čakala. Sem šele zdele domov pršla.user posted image  Ti obrazci in občinarji so tud neki boljšega.user posted image

LP, barba

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
12.11.2008 11:26:50   
RAKICA1
ojla ja jazt sem bila pa nisem nobene vidla

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.11.2008 16:11:36   
korpi84
No jaz sem pa šele zdaj videla, da ste se danes za kavico menile. Škoda, drugače bi verjetno prišla, sem imela čas.
Ja pol se pa zmenimo za en drugi dan. Npr. v sredo drug teden?

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.11.2008 16:34:41   
NAJBOLJŠA
Hojla, al je že ...dober večer.user posted image
Kako ste?user posted image
jaz sem trenutno  v relaksacijiuser posted image ..mala dva sta na krožku, večja se uči...Je miruser posted image .Rabim še kak dober film, ter nekoga, da mi kaj skuha, pa sem zmagala.user posted image .utopija.user posted image

Ali ste kdaj razmišljale o spremembi svojega dela-službe.Jaz recimo, sem vedno vedela , da imam zase pravi poklic, bila zadovoljna, da pomagam ljudem..Zadnje čase pa me marsikaj muči..Bi kar zamenjala...Vem, kaj bi rada delala(poleg tega, kar delam sedaj), pa mogoče se mi po naklučju kaže zaposlitev...
Kaj bi ve storile?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
13.11.2008 21:23:07   
lutiropan
Jaz sem odlašala, pa cincala odkar sem šolo ob delu še naredila...Zdej med porodniško sem se pa odločila in menjam. Se mi zdi, no vsaj jaz sem bila taka, da skoz neki jamramo, pa šimfamo, naredimo pa nič. Si ne upaš...Kar misliš, kaj pa če ne bo....če ne probaš...Kar pogumno, če misliš, da bo vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 2418
14.11.2008 10:28:56   
NAJBOLJŠA
Lutiropan, jutro.
Ja, včasih sem bla jest tudi tega mišljenja..No, sem še, samo ko pomislim, da imam tri otroke, ki so odvisni od mene, pol me pa ta moj intuziazem mal mine.user posted image user posted image
V današnjih časih je sploh fajn, če imaš službo, ne pa ...
Ne vem , ne vem.....user posted image
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
14.11.2008 15:35:28   
lutiropan
Lutiropan, jutro.
Ja, včasih sem bla jest tudi tega mišljenja..No, sem še, samo ko pomislim, da imam tri otroke, ki so odvisni od mene, pol me pa ta moj intuziazem mal mine.

Jaz mam štriri otroke....user posted image

Tko, da kar pogumno če misliš, da bo tisto pravo...

Neposredna povezava do sporočila: 2420
14.11.2008 15:53:29   
NAJBOLJŠA
user posted image user posted image user posted image si me pa nasmejala...
Imaš prav.

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2421
14.11.2008 21:45:55   
Peli
Ojla!

Jest bi bla tud za kavico drug teden, sploh če bo tako vreme - mi ne zdržimo doma.

Ja slubo menat...jest bi jo že, samo ne vem kje bi lahko kaj bolšga dobila user posted image

Našadva otroka pa oba kašlata ko nora, ne vem kaj je zdej to...Urban je sinoči še mjčkn vročine imel, dons pa nič. Se je pa tud odloču da je bolš na žlico jest kot po flaši.

Upam da nas za vikend razveseli kakšen sončni žarek, LP.

Neposredna povezava do sporočila: 2422
15.11.2008 11:58:11   
barba
Ojla,
jaz seveda sem za kavo ampak v torek ali četrtek.

Sandra - veš, da sem slučajno na bolhi dobila vrečo za v lupinico za polovično ceno nove. user posted image  Tko, da je ne bom šivala.

Glede menjave službe je pa tako, da je treba se opogumit in zamenjat. Če je zdaj slabo je težje še slabše najt. Punce držim pesti, da kmalu najdete boljšo službo.

LP, barba

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
15.11.2008 12:19:42   
lutiropan
Jaz bi bila potem bolj za četrtek, saj imam v torek v NM zdravniškega za službo, tko, da bom cel dan odsotna....( za kavo mislim)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
15.11.2008 14:21:55   
Peli
Tud men bi bl odgovarjal četrtek, trenutno se nekaj po Urbanu pase, je glih na meji z vročino in kašla - da je groza... do četrtka pa upam da bo dober.
Pravzaprav pa mal razmišljam da bi Urbana peljala na eno porcijo noric - samo ne vem a so še nalezlive, ko se  vn spustijo user posted image

Še nekej me zanima - a se pr otroku lahko alergija pokaže na vratu, a je večja verjetnost da se pikice tam pojavijo od mokrote (slinjenje) in vročine?

Aljažu pa je danes uspelo mal porisat steno v dnevni sobi - smo imel obiske, pa se ni noben preveč zanj zmenil user posted image .

Mojadva mulčka kr spita, očitno bosta spala do teme user posted image , jest pa komej čakam da se zbudita, k sm že lačna...user posted image

Nč, punce lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.