|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
16.5.2008 13:02:19   
anny1
Pozdravček, sončki moji zlati vidim da bo nov član prišel, čestitke ti pošiljam za tvoj zaklad vesel.user posted image
Vidim da ste spet aktvne, kar lepo je slišat to. Vsi veseli vsi debeli v novo leto plujemo.user posted image  

Če bo v januarju bo pa isti mesec kot mojauser posted image Lpuser posted image  inuser posted image  

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
16.5.2008 14:49:31   
Sandra*
Ojla!

No, mi pa smo danes notr. Smo dopoldne sejali travo, tako da bomo popoldne notr da ne bo mark vse natacal. Anže pa trenutno spi. Lahko bi se zmenile za kakšno pijačko na gibigibu v Kranju, da bi mal poklepetale, tamavčki pa bi loh mal plezal po igralih.

No, moram pa sporočit še eno veselo novičko, da je včeraj v lj rodila moja dobra prijateljica iz srednje šole fantka Jakoba velikega 43cm in težkega 1700g. Sem prav vesela zanjo, malčku pa želim, da čimprej zrase in se malo poredi!user posted image

Lp

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
16.5.2008 22:07:48   
Peli
Ojla!

Bravo barbauser posted image user posted image user posted image . Želim ti čimmanj slabosti, pa srečno nosečnost!

Vidim da smo gorenjke kar nagnjene k dvigovanju natalitete. Torej tiste k mamo zdej 2 otroka kdaj se bomo odločile za 3.? user posted image

Jest sm danes prav tako kot v sredo cel dan doma čakala patronažno, pa je spet ni blo user posted image . No sej ni blo tolk hudo smo bli zunaj na vrtu, pa še prav svinjsko je pihal, ampak mi gre na živce da nekoga čakaš, k reče da pride potem pa ga ni...

No jest bi kar bla za to da se dobimo na gibigibu, čeprav mislm da to pride bolj v poštev med tednom dopoldne, k ni take gužve. Drugače pa glede na to da ste ene Tržičanke, se lahko dobimo tud v Bistrici pred bloki na igralih. Al pa kar v Eanglishu user posted image .

Sandra kolk pa je tvoja kolegica prezgodaj rodila, de je bl drobižek? No želim samo veliko zdravja malčku!
Pikapolona - ti pa tvojmu povej nej malo drugič rajš kopa v banjici user posted image . Upam da se ni preveč prestrašila, da ne boste zdej imel kakšnih težav s kopanjem.

ajdaN - joj pr nas je bil na FT tud zmerej jok - vsaj zadnji 10 min, pa mislm da je kr pr večini tako.Hotla sm te samo to vprašat - si se pozanimala za dodatek za nego in varstvo?
Ah, kaj boš prošnje pisala, na porodniško pejd.

Nč, grem zdej Urbana zrihtat, potem pa počas spat, upam da bo dons bolj mirna noč, kot je bla tale...smo se od 3h - 5h futra luser posted image .

Lepo se mejte!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.5.2008 13:51:38   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Peli
ajdaN 
Ah, kaj boš prošnje pisala, na porodniško pejd.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A smajliji dost povejo?! user posted image  NI ŠANS! Mi smo fertik! Mrbit bom čez ene 5 let spet pomislila na to možnost, ampak takrat bosta pa mulčka že tako samostojna, da se mi ne bo dal še 1x skoz to.

ZA dodatek sem pa oddala vlogo ja. Sploh nisem vedela da lahko, pa mi je una povedala, ko sem oddajala za podaljšanje porodniške. Pa so mi odobrili za 14m.

Za Gibigib sem jaz tudi za, če se bomo zmenile. Sej greva z Anči dostikrat tja, da se mala malo mivke najeuser posted image .

Mi smo dans cel dan sami. Dopoldne smo se že na "Gibiju" valjal, pa do naših na kosilo, potem sta mi pa oba že v avtu zaspala - sem jih samo preložila, pa upam, da bo še kakšno urco vsaj mir. Vreme je pa takoooo moreče, da ne vem kam se bomo dal popoldneuser posted image .

Pikapolona a ste se mele fajn? Mi smo se imele prav luštno. Edino zadnjo uro sem že zehala na vsa ustauser posted image .

No tako lep vikend še naprej.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.5.2008 16:44:58   
lutiropan
Jaz sem tudi za gibigip v Kranju, tudi najraje vidim dopoldne ,kakšen dan med tednom.
No pri nas mamo jutri obhajilo, tko da mamo kar pestro. Ko bo za nami, bom kakšno slikico nalimala drugi teden. Upamo, da nam bo vreme služil, da vsaj ne bo deževalo.
Lep vikend, šibam...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
18.5.2008 12:48:21   
anny1
Hallo, je pa res lepo vremeuser posted image , no se mal oglasim, verjeten me mate že .... vseuser posted image , glede kavice, pa bi bila za če ne bi bilo v Kr, ker sem do 3h brez avtauser posted image .
Lpuser posted image kuhatuser posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
18.5.2008 13:31:04   
PAJO

no se jaz se mal oglasim danes ko je tako smotano vreme
smo doma,moj pa blazek spita jz pa mal za racunalnikom.

cakam da vstaneta da gremo pol na kosilo nekam.ne da se mi
dons kuhat res.no kdaj se mi pa da user posted image user posted image user posted image

kaj pocnete kej??

lep pozdrav,ana

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
18.5.2008 20:35:17   
Urša08
Dober večer

Ste ble pa pridne s pisanjem user posted image user posted image user posted image No mi smo prišli iz Bohinja. Kaj nej povem. Vreme bol za en user posted image ampak se nismo dal. V petek je bilo lepo, v soboto dopoldan smo šli pa z dežniki okol Bohinjskega jezera user posted image to je pa blo doživetjeuser posted image . Popoldan je bilo pa solidno tko da smo se mal sprehajali, pa na tortico šli. Skratka sploh ni blo slabo.

Lahko se dobimo na gibigip, ko tale dežek izgine, pa tud V bistrici se lahko dobimo. Komentirala ne bom nč, k je mal preveč, pa ne bi rade kere izpustila.user posted image

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
19.5.2008 8:22:57   
lutiropan
Dobro jutro.

Kako ste? Mi smo dali obhajilo skoz, vreme smo imeli žal obupnouser posted image , pa kaj moreš, saj je drugo bolj pomembno.user posted image user posted image
Še na hitro eno slikico al dve...user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
19.5.2008 12:08:10   
anny1
Hallo, pa mamo spet isto vreme, lutriopan na slikah se ne vidi dežjauser posted image , upam da bo pri drugih bolše vreme.
Kako ste drugače?
Naša je šla spančkat pol pa user posted image  mamo še veliko za postorit, k je moj končno mal frej.
lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1860
19.5.2008 12:51:01   
barba
lutiropan - tvoji fantje so res že oreng veliki.user posted image  Ste prav lepa družina. Pa Kaja se že tko fajn pokonc drži. Naša Meta pri 4ih mesecih ni hotla več ležat v košari v vozu, tko da sem jo mogla prestavit v športni del, da je lok okol sebe gledala. Sem spet začela obujat kako je blo, ko je bla Meta še čisto majhnauser posted image user posted image user posted image

Vreme je blo včeraj res zanič. Meni je uspelo vse cunje zlikat pa še zašila sem neki stvari, samo zase nič.user posted image  Morem spet mal album z izdelki posodobit.

Uživajte na soncu dokler ga je še kaj ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
19.5.2008 15:41:02   
dory
barba bravo, čestitkeuser posted image

sploh ne morm verjet,kolk jih dejansko poznam od tle :)user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
19.5.2008 18:01:15   
Peli
lutiropan - pr vas je najbrž tud skos veselo user posted image . Mala pa se mi zdi res velika.

barba - boš vidla kako ti bo hitro minil, mimogrede boste 4je. Dobr da se še spomniš kako je blo vse pr Meti, jest sm pol pozabla user posted image . Sta doma že sporočila novico?

Sandra - kje pa ste vi v takem vremenu?

Torej zdej počakmo sonček, potem pa se dobimo na gibigibu.
Jest sm bla pa danes bolj lenoba pa smo šli samo do trgovine in nazaj, trenutno se mali "hladi" v spalnici, Urban pa dons kr pridno spi. Včerej je blo bl pestro, je vedu da je vikend pa okol poln ljudi k bi ga crkljal. Aljaž je pa grozn, se tolažm da je jutr polna luna...user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
19.5.2008 23:36:32   
anny1
tok tok vreme je user posted image  me pa res zanima kak še bouser posted image . Lp vsem prisotnim.user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.5.2008 7:57:06   
lutiropan
Dobro jutro. user posted image
Spet dežuje, a ni april že mimo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.5.2008 8:18:33   
barba
Peli - doma še nisva povedala in verjetno ne bova do konca 3tjega meseca.

Me pa tele popoldanske slabosti prav ubijajo. Včeraj sem se komaj domov pripeljala iz službe. Bom začela sabo v avtu vložene kumarce vozit.user posted image  Ta nosečnost je 300% drugačna od prve.

Naredite si lep deževen dan ...

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.5.2008 11:16:43   
Peli
U barba sta pa skrivnostna, jest nebi zdržala.

Ja vreme je res čist mem, samo men kr paše, da mal lenarim. Prej sm taščo prosila da mi je maladva mal pogledala jest sm šla pa do trgovine, zdej pa že kuham riž - pom dons nardila rižev narastek z jabolki za kosilo, upam da bo jedu še kdo razen meneuser posted image .
Aljaž pa ma danes čez celo dnevno sobo razmetane igrače, pa se mi jih ne da pospravljat, je stresu kocke iz škafa, pa sam zlezu notr in se pokril...sam da se zabava...
Popoldan pa bomo - če bo mož pr volji- šibal v KR, morm kakšno kulturno trenerko za Aljaža dobit, mu je na lepem vse prekratko.

LP

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.5.2008 11:44:18   
Urša08
Ojla!

Lutriopan ful ste lušna družinicauser posted image

Barba te slabosti so pa men tok poznane, želim ti da čim prej minejo. Jaz sem jih do polovice 4 meseca mela potem je blo pa ok.

Peli če noben ne bo jedu riževga narastka, ga pa kr k men pošlji user posted image . a si patronažno zdej dočakala?

Pikapolona jaz sem se pa na tvojo svakinjo spomnila. A je že rodila?

Dons je en tak moreč dan, da je bil Nejc čisti sitko. Sm ga kr mal čez 11 spat dala. Jaz sem mal stanovanje pospravila, za kosilo bo fižolova juhica k jo ma Nejc tok rad da mi kar dve zajemalki pojeuser posted image . Popoldan moram pa jaz tud v trgovino saj mamo čist izropan hladilnikuser posted image

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.5.2008 11:53:36   
Urša08
Morm še tukaj mal pojamrat user posted image user posted image user posted image mam prov smolo s to diplomsko. Ko končno po dobrih treh tednih dobim zlektorirano in pošljem v tehnični pregled, pa k mentorci mi oni pošljejo z novim priimkom na tastar naslov. Ker poštar ni bil siguren, da gre zame se je pošta vrnila nazaj na faks. Ko sem mentorci povedala je rekla, da bodo takoj poslali na nov naslov in sedaj čakam, pa čakam, dons se pa le naveličam in še enkrat mentorco vprašam če kaj ve kaj se dogaja z mojo diplomsko in so jo začeli iskat, no v glavnem jo je tajnica dala med osebno pošto.user posted image user posted image user posted image Gre pa dons naprej. Vse skup mam že poln kufer. Sem se že ustrašla da mi ne bo ratalo do 5.6 oddati ter imeti zagovor v juniju, ampak me je mentorca potolažila.user posted image No pa sem se mal olajšala.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.5.2008 14:55:10   
anny1
Hallo,
Barba a te lahko vprašam zakaj ne? No čisto iz radovednosti, jaz za prvo nisem povedala nikomur razen možuuser posted image , do konca, ja za drugo so pa vsi vedeluser posted image , se čisto strinjam s tabo ne za 300%za 1000% je bilo pri meni, upam da te kmalu mine.
Urša08 upam da se ti uredi in držim pesti da bo dobra ocena za vse-diplomsko in zagovor.

Vstale lep pozdravček in upam da niste preveč user posted image , k je vreme tud mal user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Dobro jutro. user posted image
Spet dežuje, a ni april že mimo?user posted image user posted image user posted image

ja se mi zdi da je ampak vremeuser posted image , tui jaz sem že mal user posted image .LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.5.2008 7:53:50   
barba
dory - od kje naj bi se pa midve poznali?

anny - veš moji so bolj starokopitni glede user posted image  in kao naj nebi govoril okrog preden ne minejo prvi 3je meseci. Pa še moj oče ima vedno kakšen neumesen komentar, da še nisem prpravlena to poslušat. Sej Meto ima ful rad, pa je tud takrat ko sem povedala za nosečnost ful komentiral. user posted image  Njegovi komentarji me vedno prizadanejo. Tak pač je in bo izvedel malo kasneje.

Grem delat predstavitev za javno obravnavo. To mam najrajšuser posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.5.2008 9:08:41   
lutiropan
Dobro jutro.
Kako ste, jaz sem slikice urejala in na cd dajala, evo vam eno prilimam gor.Sem Kaji ene tri klobučke kupila, pa jo je ati

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.5.2008 9:10:32   
lutiropan
slikal, ko sva pomerjali...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.5.2008 9:25:45   
barba
Oooo, kakšna lepa punčka! user posted image  Ma take ličke kot jih je imela naša Meta.

lutiropan - a maš ti Quinny voziček, un 3XL Comfort? Si zadovoljna z njim? Jst sem Speedija prodala, zdej pa gruntam, da bi tega kupila. 

< Sporočilo je popravil barba -- 21.5.2008 9:29:34 >

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.5.2008 9:43:58   
anny1
Hallo punce,
Barba hvala- me pa čudi, k so normalno vsi fuluser posted image  ko izvejo tako novico, no v končni fazi pa bole da jim ne poveš kot pa ta pametne poslušatuser posted image ,
lutiropan vedno je princeska, kolk je šikana ne bi rekla da je 6,5 user posted image , prej kaj večuser posted image .
Drugim pa lep pozdravćek, sedajpa na user posted image  pol pa mojedvauser posted image  aliuser posted image  uredituser posted image .Lp

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.