|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
23.5.2008 12:28:07   
anny1
Lutropan, pol je tud en velik jedecuser posted image , a že kaj gh poskušata?
Urša08, kako kaj dlede diplomske si že dobila?
Sandra, a te lahko najamem? Mislem men se včasih ne da bo pa veliko dela, k se bomo selil in tamalimdvema novo naredil.lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
23.5.2008 13:01:02   
Peli
Ja vreme je res čudno, ampak mi smo šli vseen mal vn, ker bomo drgač notr zgnil. Smo pa bli glih 10 min notr, ko se je ful dež vlil.
Jest sm pa dons po doooolgem času spala do 9h!!! Urban se je ob polnoči nahranu, pa šu spat, jest pol ure za njim, 1. se je zbudu ob pol 6h, nato pa spal do 15 do 10h. Še Aljaž se je pridno zamotil z eno Urbanovo knjigico in je bilo 1 uro mir pred njim.

Trenutno sm kr mal zakurla, k mi je mraz user posted image - pa glihkar bo poletje...
Spet razmišljam kaj skuhat, mal mam še golaža od včerej, sm včerej navsezadnje skuhala kr golaž pa polento, dons pa ne vem kaj bi???
Tople kupare pa tud jest - ne hvala!

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
23.5.2008 21:25:34   
lutiropan
No, da nas vrnem na prvo stran.
anny ja mal smo že začel z uvajanjem, sploh ker je čist začela odklanjat moje mlekouser posted image
danes sva bili cepljeni, prenesla junaško, nič ni jokala

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
24.5.2008 8:22:15   
lutiropan
Dobro jutro. Pri nas imamo pa sonček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
24.5.2008 9:01:23   
anny1
Dobro jutro,sonce je tudi pri nas, in mi je prav žal da je sobota, k mam tok a po uradih preletat, pa k je bil dež nič nisem uspelauser posted image . Drugače pa mi ena user posted image  manjka pa spanca tuduser posted image . Naša user posted image  je ponoči ful nemirna in se kar velikokrat zbudi pol jo pa mal prestavem pa naprej spiuser posted image , a ma kera kako idejo kaj v zvezi z vetrovi nardituser posted image , jo mi ful napenja, kaplice pa ne pomagajouser posted image ,
lutropan-sta pa pridne, moja je tud začela kar malo odklanjat moje mlekouser posted image , se jaz tudi sprašujem zakaj. no pa lep pozdrav 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.5.2008 7:07:51   
lutiropan
Dobro jutro. Danes ste vabljene v Šenčur..... na pražen krompir na 101 način bom kar priletla program z inernetne strani občine Šenčur...user posted image user posted image

user posted image user posted image NEDELJA, 25. maj 2008
  • od 10.00 ure dalje pričetek prihajanja obiskovalcev in pričetek praženja krompirja na različne načine - ponudba različnih izdelkov ljudske obrti – na razpolago bo tudi ostala gostinska ponudba
  • ob 11.00 uri pričetek povorke s prikazom orodja in mehanizacije za pridelavo krompirja, od motike do kombajna
  • od 11.45 do 12.00 ure nastop Folklorne skupine DU Naklo;
  • ob 12,00 uri "Ad hoc glasbeni sestav mojstra Mojmirja Sepeta" zaigra himno krompirju, slovesnost odkritja spomenika krompirju;
  • od 12.30 do 14.00 ure nastop folklorne skupine Folklornega društva Kranj, nastop Ad hoc glasbenega sestava mojstra Mojmirja Sepeta in Pihalnega orkestra Občine Šenčur
  • od 12.30 dalje – brezplačna ponudba na različne načine (preko 30) pripravljenega praženega krompirja;
  • od 14.00 ure dalje zabavni program z ansamblom "Tulipan".

Nič pametnega nimam za povedat, pa da nas spravim na prvo stran,user posted image   

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
26.5.2008 7:49:51   
pikapolona2
dobro jutro..
danes bo vroooče ne pozabite na sončno kremo!

Naša vas je bogatejša za enega člana več.....moj je postal stric...so povili fantka pri bratuuser posted image

Jst sm čist v diplomi...ampak zdej pa res....na začetku me je bilo strah da bom imela premalo napisanega...zdej pa že krčim in ven mečem....ker mi še cel eksperiment manjak pa sm že na 50 straneh brez fotk.....Urša kam si ti dala vezat diplomo???

Včeraj sem mojadva poslala na štajersko...jst sm pa maraton po tipkovnici delalauser posted image user posted image ......zvečer sta pa prišla nazaj....moj se je naokoli sprehajal brez majice in je po hrbtu kot kuhan rak.......močno je tole sonce.

Nč grem nazaj za knjige....imejte se lepo ta teden.

Neposredna povezava do sporočila: 1907
26.5.2008 12:20:12   
anny1
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Nič pametnega nimam za povedat, pa da nas spravim na prvo stran,user posted image   

Ja enako....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1908
26.5.2008 12:32:30   
Urša08
Ojla!

Vikend je za nama in spet smo bili polno zasedeni user posted image user posted image user posted image . V soboto smo šli v Čateške in je blo super. Vmes smo se še na Otočcu ustavili in malce uživali v prelepi naravi, se nagledali labodov in račk, srečali kačo,...skratka superrruser posted image Zvečer smo se kar pr mojih ustavili in bili tam do nedelje zvečer, mal smo šli v Tivoli, pa na tortico,...

Pikapolona čestitam za nečakauser posted image A maš doiplomo že narejeno? Jaz sem jo dala dons sprintat, tko da še ne vem točno kje jo bom dala vezat. Možno da kar v Foro tam nasprot faksa k že vse vejo kako narest. Bom pa še mal po Kranju pobrskala - Barba pomagej, kje si jo ti dala vezat? Pikapolona a jo bove junija skup zapili najini diplomi  user posted image .

grem kuhat

papauser posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
26.5.2008 12:34:45   
anny1
Aja mamice imam pa eno "čudno" vprašanje, kje na naši lepi gorenski je miren plac za sprehode v naravi, mislim brez veliko folk(Bled, Šobec...user posted image )?
Hvala

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
26.5.2008 12:53:17   
pikapolona2
Urša...
zdej imam pa res že velliiiiik narejeno in mentorica me je vprašala če bi jo rada zagovarjala še zdej pred počitnicami....sem samo debelo pogledala pa je rekla da bi se dalo tam nekje do 15 julija zagovarjatuser posted image user posted image .
Zdej sem pa kar en zagon dobila in tipkam in gruntam in berem user posted image . Kam jo boš pa dala sprintat.....za vezat mi je zdej ena priporočila enga tipa iz Nakla...imam telefonsko če želiš ti jo posredujem.....njej je baje poceni in OK zvezal.

Pijemo pa potem ko naredimo itak ja!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
26.5.2008 12:54:51   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: anny1

Aja mamice imam pa eno "čudno" vprašanje, kje na naši lepi gorenski je miren plac za sprehode v naravi, mislim brez veliko folk(Bled, Šobec...user posted image )?
Hvala

čez našo.....pa Pelino ....pa Uršino vas....tak krožen obhod...pa lahko zaviješ k Smuku........al pa narediš maraton k Trnovcu (a ne babe kam smo me otroke lani vlekle....ej kolk je blo fajnuser posted image )user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
26.5.2008 14:35:12   
anny1
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Hvala

čez našo.....pa Pelino ....pa Uršino vas....tak krožen obhod...pa lahko zaviješ k Smuku........al pa narediš maraton k Trnovcu (a ne babe kam smo me otroke lani vlekle....ej kolk je blo fajnuser posted image )user posted image

Katere vasi pa so to?user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
26.5.2008 14:39:40   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Hvala

Katere vasi pa so to?user posted image

start križe, retne (tu zaviješ k Smuku na pijačo, imajo tudi peskovnik in gujso in srnice, jelene), breg ob bistrici, zadraga lahko še v duplje zaviješ(od tukaj greš nato k trnovcu na kavo pa igrišče imajo za otroke), pa nazaj čez žiganjo vas, sebene in zopet križe (kjer je pred šolo v senčki zopet eno lepo igrišče).

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
26.5.2008 14:50:27   
barba
Jst sem dala vezat nekam v KR na Planini, morem pogledat kem že in vam sporočim user posted image

Šibam domov ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 1915
26.5.2008 15:26:05   
anny1
pikapolona2  hvala, nisem vedla, da vas je veliko iz tr-okolica konca.
No uopam da ni veliko po cesti, a se da po travnikuuser posted image user posted image .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
26.5.2008 20:30:35   
lutiropan
  pikapolona2,peli, urša08 a sem jaz prav enkrat zasledila, da ste tudi "okoli "Naklega hodile... Jaz sem v Naklem delala, pa mi s tistega konca mal bolj znan, pa če bo katera kje tam blizu, se lahko srečamo, pa skupaj eno turo z vozični udarimo...

Neposredna povezava do sporočila: 1917
28.5.2008 10:37:32   
anny1
Dobro jutro, a ste že vse user posted image , no mi še user posted image  nismo popil, no sdej pa gremo user posted image  tud mi.... 

Neposredna povezava do sporočila: 1918
29.5.2008 8:16:28   
barba
Ojla, kako ste kaj?

Pri nas se kar naprej neki dogaja. Meta je spet na kratko postrižena, men ni nč več slabo že par dni. Tud kislo mi nč posebi ne paše, sam tolk sem zmatrana in zaspana. Ponavadi sem poleti ful sladoleda pojedla, zdej mi pa ne gre.user posted image

V pon. grem na UZ, da vidim če je vse OK, pa dopust sem si zrihtala za jutri in pon.. Se bom malo z mojo šivalno mašino družilauser posted image user posted image user posted image  Drgač imamo pa dons v vrtcu zaključek leta in gremo nekam na Kokrico do nekih mlinčkov. Verjetno bo dobr.user posted image

Naredite si lep dan in uživajte ....

LP, barba

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
30.5.2008 8:10:23   
lutiropan
No, barba kako ste se imeli pri mlinčkih? Č e je kaj vode, je zelo zanimivo za otroke.. Je pa to že tradicionalni izlet za tamale v vrtcu...
Pa drugače, kako počutje? A si se sama učila šivat a si bla na kakšnemu tečaju, sem mal v album spet pogledala, pa ful obvladaš...
Men je tašča kupla prejšni mesec eno mašino ( mož pravi ,da je hobi program, sistem Hofer, pa Spin..),pa se zdej mal dajem z njo, sedaj sploh mal probavam še, šive, pa robljenje, pa take stvari, pa ne vem, kako bo to meni ratval ...user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
30.5.2008 11:08:20   
barba
lutiropan - pri mlinčkih je blo prou fajn. Meta je itak skoz okol dirkala in kar naprej neki jedla.user posted image  

Drgač pe jst šivam že od 7 razreda OŠ. Takrat sem začela na sistem staro podreti in iz novega blaga zašiti. Mal mi je mami pomagala, sam tud sama ne zna lih velik. Pol sem se pa sama učila. Od začetka kar neki stavri z*****, pol pa gre. Men je šivanje ena sama relaksacija.user posted image  Prou uživam!

Počutje je OK, slabosti skor ni več, kar neprej sem žejna, .... Pa komi čakam pon., da grem na UZ.

Dons sem bla kar pridne k sem že cel stanovanje pomila, zdej bom šla pa mal na kavč počivat in knjigo brat.

Uživajte ....

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 1921
30.5.2008 13:38:33   
Urša08
Barba lepo, da so slabosti izginile. V ponedeljek pa poročaj.

Lutriopan ja prov si zastopila glede pohajkovanja. Res smo tud do Nakla prišleuser posted image , smo ble kr dobre.user posted image

Jaz sem se ravno stuširala, pa na hitr mal spakirala. Nejc še spančka, ko vstane pojeva kosilo in šibava v Ljubljano. Grem mojo diplomo iskat, zvečer pa na deklišno. Ta vikend bo spet tko kot da ga ne bi bilo. Včeraj sva pa z user posted image vzela tri dilce v ograjci vn in sedaj lahko Nejc sam gre not in vn. Je kar navdušen in je cel večer hodu v postelco svojo zvezdico pržigat user posted image user posted image user posted image .

Sem pa tok lena, da si grem eno user posted image skuhat, da se mal zbudim.

lep vikend vam želim user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
30.5.2008 19:19:50   
PAJO
no se jz se mal oglasim da povem da je vse ok...

kako ste kej ostale?kaj pocnete?a uzivate zdej ob lepem vremenu??

lep pozdrav,ana

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
2.6.2008 10:21:26   
barba
A vam neki povem?

No, dons sem bla na prvem UZ in malemu user posted image  veselo bije srček. Tko, da nosečnost je potrjena in datum je 15.1.2009. Fajn, ane! Me je blo kar mal strah, da se srčka ne bo vidlo, ker je na začetku zgledala kar prazna vrečka. Ampak potem se je pa mali user posted image  pokazal.user posted image

Zdej grem pa še k moji zdravnici zarad enih izpuščajev.user posted image

lutiropan - kako gre šivanje? Jst nisem zdej čist nč zašila.user posted image

Uživajte v lepem dnevu ....

< Sporočilo je popravil barba -- 2.6.2008 10:22:17 >

LP, barba

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
2.6.2008 13:48:58   
Peli
O Barba super za user posted image  user posted image .

Mi smo se danes mal sprehajal, mal igral v peskovniku, zjutraj sta me že mal živčno naredila, ja in to dva mejhna čmrla... . Najprej sm se dajala z Aljažem ki ni hotu jest, vmes se je že Urban uglašal, ko je bil lačen, potem pa hitim,,, Aljaža dam na kahlo, Urbana na previjalno...Aljaž mi uide z usrano rito pod kavč, Urban tolk časa razgraja na previjalni da mi je brcnil na tla celo skledo vode... - sej nism vedla kaj počet, Urban se je na koncu že histerično drl in hotu jest...user posted image
Za vikend pa je blo prav fino - mi smo šli včeraj peš k našim na piknik- pa je bil dan 1,2,3 naokrog.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.