Peli
|
Ojla! Da še jest mal pokomentiram: pediater - jest sm sama hodila v Tržič k pediatrinji do mojga18. leta, pa sm bla kr zadovoljna z njo, pravzaprav manj sm jo vidla, raj sm jo mela . Zdej pa mamo ( no ne jest) v KR dr. Paternostra, pa mi je ful v redu. porod/zobar - ja jest sm že 2x dobr skos pršla k sm mela CR, tud pr zobarju zadnje čase hodim samo na vsakoletni pregled, brezkakršnihkoli popravil, tko da tud ni hudo. No drugače pa puljenje zoba al pa CR??? Definitivno sm za CR že zarad rezultata. vozek - mamo zdej PegPerego GT3, modre barve, ni Quinny, dobiš pa več za nižjo ceno, pa men je čist v redu. Barba rojstni dan tvoje Mete mi je bil na misel ko sm bla v porod. pa sm potem pozabla čestitat, torej zdej z enomesečno zamudo - Meta vse najboljše! ajdaN - Zakaj pa hodta z Ano na FT? Katero fizeoterapevtko pa mata? Ana vse najboljše za 1. svečko! Pikapolona - sm včerej vidla tvojga pa Brino, k sta šibala z rolerji. Tud jest se sprašujem če kej pričakujete? Urša - dej, dej, kod da nebi rodila ja??? Pa 70 kg mam . Sm se dons spravla v ene stare kavbojke - ma glih da se niso razpočle po šivih... Nejček je pa priden, sej se bo navadil tud v usta nosit, drgač pa se kr navad, da bo mal po kuhinji popackal. Upam da bo drug teden tud še tako lepo vreme, pa da bo men uspel tamaladva zrihtat za vn, preden bo Aljaž spet zaspan... da šibamo na kakšen sprehod! Se slišmo! Včeraj smo šli prvič peš do naših, pa je blo kar fino, le na poti nazaj je Aljaž možu za vratom zaspal, je možu skor vrat stran padu - sicer si je pa sam kriv - kaj pa ga tako crklja... Zdej smo večinoma kar zunaj, k je tako lepo, no pa tud po trgovinah se že potepamo, danes smo šli Aljažu kupit nove superge, ker je v starih tako čudno začel hodit, ne vem a so ga tiščale . Pravzaprav se mi sploh ne da več tolk za računalnikom sedet, sm se ga mal naveličala. Nč, morm še dokonca skuhat, popoldan pa šibamo nabirat vršičke za sirup. LP
|