|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
8.5.2008 14:24:41   
lutiropan
Še mal komentarja glede pediatrov v Kranju. Ko se se jaz januarja vpisovala za prvo posv. me je tudi hotla, kar nekam dat, pa se nisem pustila. Sem hotla Zadravčevo , pa je pol popustila, najprej pa, da ne sprejema , pa pri kateri sem mela prejšne otroke ( so sedaj že vsi na šolski)
Kolegica je pa tudi klicala takrat, in jo je vpisala  k eni drugi, je pa  imela do sedaj tri posvetovalnice in cepljenja, pa čist vsakič drugega dr.
Še večji  user posted image  je bil z zobozdravniki, vsaj v Šenčuru v  šolski ambulanti. Smo mel eno fajn zobozdravnico, pa je šla pol na porod. Potem pa cel let poden... Samo tri dni na teden je ambulanta delala, pa še to tri različne zobozdravnice, no sedaj je končno spet zalaufal vse dni in prijazna zobozdravnica.user posted image Se mi zdi ,da je zobozdravnik še bolj pomemben  Saj se mi zdi, da je zelo pomembno kako štartaš z zobozdravnikom v otroštvu. Jaz grem k zobozdravniku res s takim strahim in odporom, res, grem raje rodit, user posted image user posted image  ( no, saj sem šla res 4krat)user posted image kot k zobarju, pa to samo zaradi zaradi ene zobarce 25 let nazaj, ki se mi je tolk zasrala.
Jaz se moram doma prav psihično pripravit, takrat ko mam zobarja....
No mal sem se spljuvalauser posted image .
Drugač pa lep dan še naprej in lepo se mejte.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
9.5.2008 10:01:26   
anny1
Dobro jutro,
zgleda da le nisem edinauser posted image , vseeno, kako smo?
Kaj ste že vse ušle venuser posted image ?
No mi smo šele po user posted image , sedaj pa še mojga počakam, ma zdravniškega pa je malo frej, da gremo na potepuser posted image , LP

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
9.5.2008 10:14:28   
anny1
Aja lutriopan se pa čisto strinjam s tabo glede zobarjevuser posted image , če imaš 1*slabe izkušnje je konec, samo vseeno se ne strinjam s trditvijo:"Jaz grem k zobozdravniku res s takim strahim in odporom, res, grem raje rodit," ne hvala user posted image ,2* je blo dovoluser posted image , mislem res si super 4*- jaz bi v nezavest padla- sedaj v 2-go me je blo tko strah da sem se s dr.Pušenjakom skor skregaluser posted image , k ni hotu cr delat( pa že otroka so gledal-jat pa cr zahtevalauser posted image ), no mal se mi je bledel od strahu, bolečin, narkotikov,itd. Res sem imela srečo da me niso jemal resno k sem se kregala imela sem pa isti tim prvič in drugič (Pušenjaka in babco Katarino- v Lj ), a je še katera naletela da je šla večkrat rodit in isti tim dobila?
No s tem sem hotla povedat da včasih če katera misel da jo napadam, ni tako, samo svoje mnenje malo preveč poudarimuser posted image , ne si jemat k srcu- nočem nobene zbijat ali kaj podobnegauser posted image , brez zamere, če sem katero užalila.
Lp 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
9.5.2008 11:43:59   
lutiropan
A veš, tisto z zobozdravniki pa porodi je tko tko ...user posted image user posted image  Da me ne boš preveč resno vzela.
Res pa je ,da mam tri fante in sedaj po 6,5 letih punčko. Ko sva z mojim planirala otročke so bili fantini, pol sva pa obupala, pol se nama je pa po tolkih letih zalomlo, pa še sama sem mela določee probleme, pa zaščita ne taprava... pa smo dobil Kajo. Sva doživela kar šok, sploh mož, ampak sedaj je pa ljubljenka od bratcev, moža ,pa v bistvu od vseh.user posted image user posted image
Medve sva sedaj že s potepanja, je jedla in šla spat, kmal bodo že fantini iz šole, jaz sem pa ta čas mal tu, pa spotoma kuham kosilo.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
9.5.2008 11:45:12   
Urša08
Ojla!

Še en lep sončen dan user posted image seveda sva ga z Nejcem izkoristila.

Prvo, da ne pozabim sicer z zamudo ampak vseeno Pikapoloni in Meti od Barbe želim vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj popoldan sem pa srečala Peli in vidla malo štručko Urbana user posted image kok je to miceno, pa tok lep je, jaz sem se kar topila user posted image user posted image user posted image Peli sm ti včer pozabla povedat, da zgledaš kot da ne bi rodila, kile so šle dol, sam še miceno trebuščka maš user posted image user posted image

Pikapolona a kej prčakujete k bo vozek mogu še enga user posted image zdržat user posted image

AjdaN kam pa greste na dopust?

Glede poroda pa zobarja bom pa tko rekla. Včasih sm se ful bala zobarjev, da ne povem kok sem se šele bala rodit. Zdej mam pa eno ful dobro zobarco h kateri grem brez problemov, porod sem imela pa kr dost lahek, tko da je bila to tud zame ena lepa izkušnja. Sem mela kr srečo.user posted image Lutriopan kapo dol da si šla 4 x rodit.user posted image

Anny1 si imela ti zelo težek porod?

Zdej pa še par novosti o mojmu sončku povem. V glavnem v nedeljo mi je prvič reku mami, jaz sem se kar topit začela user posted image Drugač bi pa on sedaj rad sam jedu, sam potem veste kako to zgleda user posted image nekako kombinirava, da mu dam krožnik pred sabo pa vsakmu eno žličko, in potem mu na vsake kvatre rata kake pol žličke dat v usta, še rajši bi pa mene hranu user posted image user posted image user posted image

no tako napisala cel roman, sedaj grem pa eno user posted image skuhat

papauser posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
9.5.2008 14:51:33   
Peli
Ojla!
Da še jest mal pokomentiram:

pediater - jest sm sama hodila v Tržič k pediatrinji do mojga18. leta, pa sm bla kr zadovoljna z njo, pravzaprav manj sm jo vidla, raj sm jo melauser posted image . Zdej pa mamo ( no ne jest) v KR dr. Paternostra, pa mi je ful v redu.

porod/zobar - ja jest sm že 2x dobr skos pršla k sm mela CR, tud pr zobarju zadnje čase hodim samo na vsakoletni pregled, brezkakršnihkoli popravil, tko da tud ni hudo. No drugače pa puljenje zoba al pa CR??? Definitivno sm za CR že zarad rezultata.user posted image

vozek - mamo zdej PegPerego GT3, modre barve, ni Quinny, dobiš pa več za nižjo ceno, pa men je čist v redu.

Barba
rojstni dan tvoje Mete mi je bil na misel ko sm bla v porod. pa sm potem pozabla čestitat, torej zdej z enomesečno zamudo - Meta vse najboljše!user posted image

ajdaN -
Zakaj pa hodta z Ano na FT? Katero fizeoterapevtko pa mata? Ana vse najboljše za 1. svečko!user posted image user posted image

Pikapolona - sm včerej vidla tvojga pa Brino, k sta šibala z rolerji. Tud jest se sprašujem če kej pričakujete?user posted image

Urša - dej, dej, kod da nebi rodila ja???user posted image Pa 70 kg mam user posted image . Sm se dons spravla v ene stare kavbojke - ma glih da se niso razpočle po šivih...
Nejček je pa priden, sej se bo navadil tud v usta nosit, drgač pa se kr navad, da bo mal po kuhinji popackal. Upam da bo drug teden tud še tako lepo vreme, pa da bo men uspel tamaladva zrihtat za vn, preden bo Aljaž spet zaspan... da šibamo na kakšen sprehod! Se slišmo!

Včeraj smo šli prvič peš do naših, pa je blo kar fino, le na poti nazaj je Aljaž možu za vratom zaspal, je možu skor vrat stran padu - sicer si je pa sam kriv - kaj pa ga tako crklja...
Zdej smo večinoma kar zunaj, k je tako lepo, no pa tud po trgovinah se že potepamo, danes smo šli Aljažu kupit nove superge, ker je v starih tako čudno začel hodit, ne vem a so ga tiščale user posted image .
Pravzaprav se mi sploh ne da več tolk za računalnikom sedet, sm se ga mal naveličala.
Nč, morm še dokonca skuhat, popoldan pa šibamo nabirat vršičke za sirup.

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
10.5.2008 11:03:58   
anny1
Dobro jutro,
lutriopan, ti čisto verjamemuser posted image - glede poroda in zobarja, sej nisem tko mislilauser posted image , vseeno- se ti je splačalo, imam prijateljico-isto 3*fant in 1*punca- sta tudi čisto slučajno naredilauser posted image ,
Urša08,porod ni bil težek, samo moje zd.stanje me je skrbelo, za to sem bila vsa prestrašena in v bolečinah-bolečine niso bile od poroda, še od prej so bileuser posted image , porod je bil hiter 4h pa je bilo konec. Sam vseeno še enkrat ne hvalauser posted image , ne bi zdržala.
Sedaj pauser posted image  in za delom.Lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
10.5.2008 14:16:15   
ajdaN

Hvala za čestitke!

IZVIRNO SPOROČILO: Peli
ajdaN - Zakaj pa hodta z Ano na FT? Katero fizeoterapevtko pa mata?

Anči je hipotončekuser posted image . Je šele ravno začela puzat, na nogice se še ne postavlja, hodila še en čas ne bo. Ampak počasi napredujeuser posted image . Pa še 3x tedensko hodiva, tako da hitro napreduje. Imava pa Špelo. Ena nova baje. V četrtek jo pa pride še Marija prekontrolirat.

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
AjdaN kam pa greste na dopust?

Gremo v Zadar - Zaton. Smo bili že lani in dobili en luštkan apartma, pa poceni, tako da smo že lani ob odhodu rezervirali za letos in gremo 15. junija. Upam, da bo lepše vreme, kot lani, ko smo skakali v velurjih okroguser posted image .

Grem še mal uživat dokler mularija še spi. Prav dolgo ne bosta, ker jima soseda kosi pod oknomuser posted image . Ampak to s tako predpotopno kosilnico, da je isto kot bi avion mimo letaluser posted image .

Lep vikend vsem skupaj.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
10.5.2008 15:31:29   
barba
Punce, META SE ZAHVALJUJE ZA ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image  Trenutno pa spi sredi najine postelje.
Zvečer gre brez problema v svojo posteljo spat, tkole popoldne dela pa v svoji sobi celo štalo. Zadnje čase za vikende popoldne kar v najini spi, pa eden od naju zraven, drgač ni nič od spanja.user posted image user posted image user posted image

anny - mi imamo v krenju Ješetovo pa je ful prijazne in ti vse pove in razloži. Meta jo ima ful rada. Sicer sva zdaj ze 2x naleteli ravno na njen dopust, pa je bil en pediater, starejši gospod tud OK. Je pa tko, da se jaz zdravnikov prav nič ne bojim, prav tako ne Meta.
Zadnjič, ko je bila cepljena tud trznila ni. Pol je še vprašala, če sploh ne bo dobila pikice?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In so ji sestre prav hitro dale 2 štempilki.user posted image

Pikapolona - men je bil pa Quinny prav super vozek. Edin motil me je, da se ni dal čist poležat in čist posedet. Sem ga prodala in za naslednjega bom spet Quinnya kupila sam drug model na 3 kolesa. Pa Zapp se nam je tud ful dobr obnesu.

Uživajte ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
12.5.2008 13:50:36   
Peli
Ojla!

Mi smo se danes že malo sprehodili z Uršo in Nejcem, Aljaža lahko kr pohvalim daje pridno hodil, zdej bo pač mogu spet mal bl ubogat, ker ne bo zraven atija, ki bi mu dajal potuho. Zdej mi oba pridno spita, jest pa se bašem, pa mal brskam po rač..

AjdaN - midva pa sva hodila k Vesni. Pa mi ni žal, čeprav mi je šlo na začetku vseskupej mal na živce...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
13.5.2008 10:44:29   
anny1
Dobro jutro,
kako smo,verjetno ste že vse vzunaj, no pri nas smo malo zaspali jaz pa imam čas za user posted image , no smo bili prehlajeni te dni, jaz sem v nedeljo celo vročino 38,6 imala, pa nihče drug. No lepo se imejte
Lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
13.5.2008 13:01:10   
pikapolona2
dan.....

eni kofetkajouser posted image ...eni se šetkajouser posted image ....eni pa delamouser posted image

ne hecam se ampak včeraj sm bila pa kar malo fouš peli in urši ki sta lepo vozičke mimo mojega okna peljali....jst pa sem za compom sedela.

Barba...sej nam je speedi še kar služil....sam še enkrat ga nebi kupila.....zapp nam pa super prav pride...ker je tko mini da je skoz v mojem avtu.

danes sem zapravila enga denarja.....sem bila najprej na registracijah, sem avto zavarovala.....potem pa še v HM in sem malo zame malo pa za Brino nakupila...kolk je smotano k v Kranju nimajo moškega oddelka.

Pediatrinja v Tržiču je meni čist OK.....sicer jo res zelooo malo vidm je pa res da je bolj možača in da ni zelo gostobesedna....sam če sprašuješ ti vse odgovori in ko sem jaz imela dilemo okoli cepljenja me sploh ni silila v cepljenje in še ene 3x mi je odgovarjala na moja vprašanja....Brina jo pa ljubi ravno ne...samo pri tej starosti itak nobenega tujca ne sprejme in se ponavadi skriva, ko jo ogovarjajo.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
13.5.2008 13:02:41   
pikapolona2
aja še to peli in urša...ne nič še ne pričakujemouser posted image ....bomo pa kmalu kej naročili.....redne službe očitno nebom dobila....bom pač otroke rojevalauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
14.5.2008 20:27:07   
PAJO
no dober vecer

lih tolk da se mal oglasim in da nas dam na prvo stran user posted image user posted image

kje ste kej?a uzivate zdej na soncku??

lep pozdrav,anauser posted image user posted image user posted image blaz

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
14.5.2008 22:09:19   
ajdaN
Čeeeer!

Spet nobene nikjer! JAz sem si dans privoščila frej dan - Lovro v vrtec, Anči k našim, mami pa v Avstrijo v šopinguser posted image . Je bilo prav luštno, ker ni bilo nikogar zraven, da bi se drl mi na ušesa (otroc) ali pa se ves nesrečen vlekel za mano(user posted image ), ko zavijem ŽE v tretjo štacunouser posted image user posted image .

Drugač pa vse po starem. Mal se moram spravit prošnje pisat, pa mi sploh ne greuser posted image .

Barba kdaj pa boš še tukej napisala novičko?! Sem te "zasledila" na hujšanju (ker se tud sama matram s tem). V glavnem čestitkeuser posted image .

Peli men pa "telovadba" sploh ne gre na živce - mi je prav fajn. Anči sicer vsaj polovico časa ornk protestira, ampak je ful viden napredek. Pa še Špela je ena tok prjazna punca, da greva prav z veseljem tja. No Ana mal manjuser posted image .

Lep večer vsem skupaj.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
14.5.2008 22:11:57   
anny1
Hallo, še jaz se mal oglasim,user posted image
drugače se na sonču kej preveč ne grejemo smo vsi zboleli, no pa upam da bo kmalu tud user posted image  dobra.
Aja glede P v Tržiču- sej je ok če imaš splošna vprašanja če pa hočeš kaj več pauser posted image , sej ne pravim da je zanič, sam vsen k se bomo selili jo bom zamenjala k jo tud stari ne marauser posted image user posted image .
Lp user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
15.5.2008 8:39:14   
barba
AjdaN - si me izdala user posted image  Sem hotla povedat po prvem pogledu, tako da takrat dobite vse info. Drgač pa je sem user posted image  z vsemi možnimi znaki.user posted image

LP, barba

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
15.5.2008 9:09:11   
Urša08
user posted image user posted image user posted image iiiii Barba kako lepa novicauser posted image user posted image user posted image Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image sm kr solzice doblauser posted image A bo januarček oz. januarka?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
15.5.2008 12:56:36   
Urša08
Ojla!

Jaz mam pa dons lenoritis user posted image user posted image user posted image user posted image se mi nč ne da, še na sprehod sva šla sam mal okol za slabo urco user posted image Tudi kosilo bo temu primerno - zelenjavna juhica. Drugač pa komi čakam jutri, da gremo za 3 dni v Bohinj. Upam, da bo lepo vreme da na kakšno planinco skočmo. Letos smo že kar začeli po hribčkih hodit.

Pikapolona sedaj pa samo še medve pri enem otročku vztrajaveuser posted image

Peli a je patronažna prišla?

Anny čim prej se pozdravite.

ajdaN kakšen tak frej dan za šoping bi se pa men tud prilegeluser posted image

nč grem jaz mal stvari poštimat za jutri

papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
15.5.2008 13:52:49   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: barba
AjdaN - si me izdala user posted image  Sem hotla povedat po prvem pogledu, tako da takrat dobite vse info. Drgač pa je sem user posted image  z vsemi možnimi znaki.user posted image

Ja user posted image  pol pa ne smeš pisat tega po forumu! Veš da te bo eden že "zvohal"user posted image . Uživaj!

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
ajdaN kakšen tak frej dan za šoping bi se pa men tud prilegeluser posted image

Si ga morš vzet, če ne ne bo nič! Saj sem šla tudi jaz prvič takole. Je Ana prvič odslužila cel šihtuser posted image . PA je bila kar pohvaljena, tako da bo verjetno še lahko šlauser posted image .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
15.5.2008 14:10:39   
Sandra*
barba:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke! Čimlepšo nosečnost!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
15.5.2008 17:30:35   
PAJO

barba
cestitke za user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

jz tud cakam ce se me bo kej prjel user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da kmalu vam sporocim ko bo kej  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
15.5.2008 20:56:27   
lutiropan
Oj, barba superuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
16.5.2008 7:50:50   
barba
AjdaN - sej vem, da se hitro razve ... sem kar mal čakala kera bo opazila user posted image  drgač bi pa sama povedala, sej kar ne morem bit tihouser posted image

Urša - po izračunih bo nekje okrog 15.1.2009 user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 16.5.2008 7:51:26 >

LP, barba

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
16.5.2008 10:37:53   
pikapolona2
Barbauser posted image user posted image user posted image user posted image ...super da je tko hitr ratalo.

Urša...ja zdej sva samo še midve z enim....pa sej bomo tudi me kmalu kej naštimaleuser posted image

ajdaN je pa prava detektivkauser posted image ...vse najde.

Jaz sem se tudi včeraj potepala....sem šla s prijateljico v Zagreb......sva cel dan hodili po mestu pa na 3 razstave va zavili....si privoščili kosilo ....na koncu sva pa eno tako super knjigarno našli in sva še tam notri sedele in listale po knjigah. Kolk imajo hrvati več strokovnih knjig prevedenih.....se vidi da jih je več kot slovncev in je večji krog bralce....se bolj splača prevajat....... Je bilo fino malo zamenjat okolje....pa nafilat baterije

Brina je bila v varstvu....popoldne jo je pa ati čuval in v sekundi ko ni bil pozoren....je padla v ribnik (itak skoz tišči k vodi) ....... upam da je izučilo njo in njega....sta se oba fuul prestrašila.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.