|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
30.4.2008 11:33:44   
anny1
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo, danes pa je malo lepše vreme a ne?
V 6 mesecu, se pravi še dober  mesecuser posted image ,končno komaj čakam. Tu je dolgcajt. Ni prostora za sprehod- same hiše,avti,cesta,... 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
30.4.2008 12:02:23   
Urša08
Anny1 sem se nasmejala tvoji pesnitvi, prov posrečeno si napisalauser posted image .

Lutriopan luštni so tvoji sončki. Kok dela pa maš s štirimi otroci?

Peli kaj kej počnem; mah skoz se neki potepava, pa če je lepo vreme zunej se sprehajava, pa pogrešava naše sprehodeuser posted image Ti se pa čuvej, pusti se razvajat, tvoja naloga je da oba sončka crklaš, ostalo pa drugim prepustiuser posted image . Kdaj mate rezerviran morje? Mi imamo al na sred julija, al pa en termin med 15 in 30.8.

Pikapolona že pakiraš?

Sandra po praznikih se pa dobive za sprehodek al pa za igranje v peskovniku.

sedaj si grem pa eno user posted image narest, potem pa do konca stanovanje pospravt.

papauser posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
30.4.2008 13:44:21   
pikapolona2
še sploh nič ne pakiram...to jst tik pred zdajci na posteljo skupaj vržem...itak je tak kratek dopust pa bomo samo cunje in športne rekvizite s sabo vzeli. Nekaj malega za zajtrke.....pa na kako pico bomo šli...komaj čakam.

Zdej še sam upam da bo vreme OK...oz da vsaj nebo deževalo.

Lepo se imejte....uživajte tudi doma.....pa se tipkamo po praznikih.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
30.4.2008 14:43:58   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Kdaj mate rezerviran morje? Mi imamo al na sred julija, al pa en termin med 15 in 30.8.

Od 23.8. - 3.9.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
1.5.2008 9:58:43   
barba
Mi smo tud ta teden rezerviral dopust od 15.7. do 22.7.. Sej jst mam pa takrat dopust kar 3 tedne v kosu.user posted image

Mi smo drgač vredu. Nič novega vam nimam povedat.

Lutiropan - Meta širi repertuar pesmi iz dneva v dan. Kmal bosta s Timom lahko imela samostojni koncert.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 1.5.2008 9:59:01 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
4.5.2008 9:56:22   
barba
Halo!!!!!

Že 4 dni se ni nobena oglasila.user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
4.5.2008 20:35:25   
PAJO
dober vecer

no da se mal oglasim po dolgem casu.mi smo bli na morju
v porecu in je blo fulll lepo in dobr,vroce...user posted image

blazek je prov uzival res,komej cakam da gremo spet junija.

kako ste ostale kej prezivele praznike?? 

lep vecer

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
4.5.2008 21:10:00   
Urša08
Ojla!

Se še jaz mal oglasim. Tud mi smo uživali na vikendu, malo smo se sončali, malo pa po planincah hodili. Bilo je super. So me tud mal razvajali in sem lahko zjutraj malce pospala, potem me je pa še kavica čakala in sem jo lahko čist počasi v miru popila user posted image . Tako , da sem spočita, polna moči, jupi user posted image . Sem pa tud dočakala lektorco, mi je končno poslala zlektorirano diplomsko, tako da jutri vse še enkrat pregledam, potem pa pošljem v referat v tehnični pregled.

Šibam mal cunce poštimat, se je kar precej nabral.

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
5.5.2008 12:01:35   
anny1
Hallo, no pa so prazniki na okoli, mi pa smo bili delavni, a je lušto blo vseeno.
PAJO, kje točno iz tržiča si?

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
5.5.2008 22:02:26   
PAJO
jz sm iz bistrice,zelenica kaj pa ti ??
koliko si stara?

kako ste kej ostale?kaj pocnete,a ze spite??

lp,anauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
5.5.2008 22:13:08   
Peli
Ojla!

Da se še jest mal javim. Mi smo kr dobr, če odštejem moje pekoče grlo in kašel...ma, v bistvu smo kr vsi pomalem prehlajeni.
Izkoriščamo vsak dan ko ne dežuje in smo večino časa kar zunaj.
Aljaž uživa na sprehodih, al pa doma na vrtu in vsak dan ko ga vlečemo notr se joka ko user posted image . Trenutno je scrklan do konca, mož ga prav vse uboga, da nebi o tem da je včasih še slabši kot Aljaž user posted image .
Urban v glavnem še vedno je in spi, ponoči je kar priden, zadnje hranjenje imava okrog polnoči, potem pa se zbudi med 3. in 5., potem pa spet spi dam nekje do 8h.
Zaenkrat se še vedno dojiva in dodajava, kaže da bova tud kar pri tem ustala, saj se količina mleka pri meni nič kaj ne povečuje...ma, bo že!
Ta teden smo še vsi doma, drug teden pa mož zaključi z dopustom, zna bit pestro, jest samo upam da bomo vsi zdravi pa da bo lepo vreme, da bomo zunej.

Urša, no potem si zdej že čist na koncu z diplomo, kako pa kej kaže pikapoloni?
Ja se mormo enkrat dobit na čveku.

LP

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
6.5.2008 0:08:18   
lutiropan
Da se še jaz  javim. Med prazniki smo bili tri dni pri meni doma in pri bratu v Krškem. Super smo se imeli. user posted image
Uf danes sem pa tko dolgo budna, saj nestrpno čakam, kdaj me bo brat poklical, saj je v porodni,..ja drugič bom tetauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
6.5.2008 12:35:52   
anny1
Hallo, lutiropan čestitamuser posted image ,
PAJO sem iz Tržiča-center, drugače pa se mi zdi, da sem med najmlajšimi mamicami na forumu-25 let. user posted image  Pa ti? No če se kaj veliko sprehajaš in te noge odnesejo proti Tržiču bi se lahko dobili na user posted image , s našimi user posted image .
Kako pa kaj ostale? Kakšen je kaj vreme v Kr?

Lp grmo malo user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1813
6.5.2008 12:36:02   
lutiropan
Ob 10 minut do enih zjutraj me je brat poklical in sporočil ,da sem postala teta  čudovitemu fantku Niku.user posted image user posted image  Bravo cela družinica.

Neposredna povezava do sporočila: 1814
6.5.2008 12:37:57   
lutiropan
V Šenčurju je vreme mal sončno, mal oblačno, tako ,da prav daleč ne upam z vozičkom ,no sedaj pa spimo, jaz na RR visim in kuham.

Neposredna povezava do sporočila: 1815
6.5.2008 16:47:05   
anny1
Pozdravček,
potem imate isto kot pri nas, malo sonce malo oblaki pa kakšna kaplja dežja tudi pride. user posted image
A vseno je topljeje kot včeraj.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.5.2008 20:50:49   
PAJO
ja jz mislim da sm jz najmlajsa med nami 22 user posted image
no ja pa to sploh ni vazn.

kako drugac?a gres kej v bistrco na sprehod??
lahko bi se kej na kavi dobile....

kako ti je ime drugac??

no kaj pa ostale kej??
lutiropan cestitam ker si zopet postala tetica user posted image user posted image user posted image

lep vecer,ana

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
7.5.2008 12:30:01   
Urša08
Ojla!

Eto pa mamo en lep sončen dan. Midva sva šla že ob 9 vn in sva bla dve uri na sprehoduuser posted image . Prav uživala sem. Je pa Nejc neki prehlajen, mu iz noska teče tako da je mal pred domom začel nekaj sitkati. Ko sva prišla domov je šel pa kar k postelci. Ja, po novem tako pove, da je zaspan in bi šel spat user posted image user posted image user posted image . Sedaj pančka, jaz mal kuham, pa na netu visim.

Lutriopan čestitke za nečaka.user posted image

Pikapolona se nč ne javi, tko da ne vem al so še na morju, al pa preveč delauser posted image .

Sandra se tud nč ne oglaša.

Šibam eno user posted image skuhat

papauser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
7.5.2008 13:41:48   
anny1
Hallo, pozdrav vsem skupaj, smo bili dones pri zdravniku, pa me je zopet hotela kregati ker naj bi preveč jedlauser posted image , ne vem naj jo pustim stradatuser posted image meni se ne zdi pretinaro; rojena: 3680g 53cm, 1m:5100g 58cm, 3m:6740g 62cm, kaj pa vam? Meni se zdi- glede na višino čisto primerna, če pa primerjem s stari hči;rojena:3640g 51cm, 1m: 4595g 54,5cm, 3m: 6590 59,5cm, pa sploh ne, pa sem ji dajala samo flaše, mlajšo pa dojim-dodam za ponoči do 3 enote flaše- da mi lepo spi od 22h-6h.
Ime mi je Anita, grem večkrat do kopališča k babici, kaj pa ti greš kaj do Tržiča?
Pri nas smo vsi je 4 *A.J.
Mož je Aleš, jaz Anita, starejša hči Anny-kot ste lahko ugotovli iz uporabniškega imena, najmlajša pa je Alexa,- saj pravim 4*A.J.user posted image

Ali ima katera v biližini Kranja dobrega pediatra? Kmalu se selimo pa bom zamenjala pediatre-nobena od hčera ne mara te, ki jo imatauser posted image , obedve se user posted image , ko jo viditauser posted image , No se še kaj slišimo grem pogledat moje user posted image , kaj se dogaja.
LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
7.5.2008 14:34:12   
lutiropan
Jaz imam dr.Zadravčevo, pa mi je super.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
7.5.2008 14:46:24   
Peli
Ojla!

Mi smo se včeraj potepal po trgovinah, sej sm se jest odločila da hočem nov voz user posted image , no pa je šel cel dan... Aljaž se je tačas merkal v Sebenjah in je bil čist navdušen - z mamo sta se sprehajala in ji je pokazal kje je doma Nejc user posted image .
Sinoči mi ga je Urban mal sračkal in je zaspal okol 2h, sicer se ne bom kej dost pritoževala, saj je potem spal do 7:20. Dopoldan smo bli mal na sončku, za popoldan pa bolj slabo kaže.

Glede starosti - pa mislm da smo kr vse tle bolj "mlade" mamice - no, odvisno kaj je za koga mlado.

Sandra pa je še pr živlen.user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1821
7.5.2008 15:07:02   
ajdaN
Dan!

Se še jaz mal oglasim, potem pa šibam v vrtec po mulčka na z Ano na fizioterapijo.

Peli vidm, da se fajn rihtate. Lepo!

Anny1 glede pediatra pa kaj dost ne boš mogla zbirat. Ti bojo kar povedal katera trenutno sprejema. Res pa mi tako mal vidimo dohtarje, da mi je čisto vseeno katera je. Mi imamo drugač Žefranovo, ampak je bila samo par mesecev, zdaj je na porodniški, pa jo ena nadomešča. Ampak itak vsakič drugo vidimo. Bom videla katera bo v ponedeljek, ko ima Ana posvetovalnico.

Mi smo včeraj praznoval Anino prvo svečko - bolj "skromno", ker bomo fešto združil z najinima 30letnicama. PA bo piknik. Tortico je pa imela, to pa mora bit. Čeprav je še bolj Lovro svečko pihaluser posted image . Pa igrače ji je tudi takoj vse pobraluser posted image .

Lutiropan čestitke za nečaka!

No midve sva bile dans celo dopoldne zunaj - velik na sončku, mal po štacunah, pa so šle 3h okol.

Med prazniki smo bili pa kar doma, čez dober mesec nas pa itak čaka že morjeeeee. Jupi!

Pozdravček vsem skupaj!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
7.5.2008 20:24:59   
pikapolona2
ojoj kako čas leti.....ANA vse najboljše in velikoooooo lepega vremena da bosta z mami veliko zunaj.user posted image user posted image user posted image

mi smo sicer nazaj z morja...je bilo fino ...če odmislim dolgo in mukotrpno vožnjouser posted image .

Popoldne smo kolesarili......končno lepo vreme da lahko novo kolo malo sprobam.....sem ga dobila za RD....pa jst nism tkooooo mlada.....no po srcu sem pa ziher najmlajšauser posted image user posted image .....me je faks pomladil. Pr 23 sem nosila kostime pa v službo hodila...zdej pa nimam tud enga kostima več (so že malo zastareli)...sam kavbojke pa kakšne trenerke...heheh.......če delaš doma ni treba takšnega sortimana cunj imet

Peli kakšen voz si si potem zbrala......pa barvo povej. Našmu vozu je pa na morju crknil tista zajla in gumb s katerim voz zložiš....no sej se še vedno da  zložit...sam malo drgačno taktiko je potrebno ubrat...ni glih neka kvaliteta tale quinny.....ampak enga mulca bo še mogu zdržat.

nočko....grem brat knjigo...berem en roman o napoleonu in njegovi ljubici

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
7.5.2008 22:16:02   
anny1
Hallo, čestitke za 1 rojstni dan,
drugače se pa ne mislim zmišelvat, sam bi pa rada vidla da je ena k ti zan saj malo svetovat in ne da je tupa pa še govor toče če nisi z njo v "žlahti"- sem zelo veliko bla okrog zdravnikov, medicincev- vsega kar je v belem,modrem itd, da se zelo spoznam na te stvari, sem pa bla tud v tej smeri, da študiram medicino, pa me razjezi če niso dovol prijazni do mojih otrok ali mene, nevem pač tako je moje mnenje- jaz nisem bla št. v KC pa imajo fuuuullll pacijentov doc.dr. pol pa prideš v en ZD si pa kr št. mislem hallouser posted image , pa je eden mal bl pameten itd, no ja zato pa me zanima kake so izkušnje v končni fazi jih bom v najslabšem primeru dala  k moji dr. pa bo k sem ful tečna če niso prijazni do otrok, itak so pediatri nekaj posebnega- brez zamere moje slabe izkušnje verjetno mate ve bolše.
Lahko nočuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
8.5.2008 8:02:25   
anny1
Dobro jutro
upam da niste bile hude na včerajšnji pripis, samo me je ful zjezala pediatrinja, pa tamale jo sploh ne marata, verjeten je kriv njen obraz, prijazna pa vsekakor niuser posted image , poleg tega pa imamo samo še en mesec do selitve in se ne mislim vozit k neprijaznimi dr. zato sem spraševala glede izkušen s dr.ped. no vseno hvala za vaše mnenje.

Sedaj pa user posted image  in user posted image  vam pa zelo velikouser posted image  in pa pauser posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.