anny1
|
Hallo, pozdrav vsem skupaj, smo bili dones pri zdravniku, pa me je zopet hotela kregati ker naj bi preveč jedla , ne vem naj jo pustim stradat meni se ne zdi pretinaro; rojena: 3680g 53cm, 1m:5100g 58cm, 3m:6740g 62cm, kaj pa vam? Meni se zdi- glede na višino čisto primerna, če pa primerjem s stari hči;rojena:3640g 51cm, 1m: 4595g 54,5cm, 3m: 6590 59,5cm, pa sploh ne, pa sem ji dajala samo flaše, mlajšo pa dojim-dodam za ponoči do 3 enote flaše- da mi lepo spi od 22h-6h. Ime mi je Anita, grem večkrat do kopališča k babici, kaj pa ti greš kaj do Tržiča? Pri nas smo vsi je 4 *A.J. Mož je Aleš, jaz Anita, starejša hči Anny-kot ste lahko ugotovli iz uporabniškega imena, najmlajša pa je Alexa,- saj pravim 4*A.J. Ali ima katera v biližini Kranja dobrega pediatra? Kmalu se selimo pa bom zamenjala pediatre-nobena od hčera ne mara te, ki jo imata , obedve se , ko jo vidita , No se še kaj slišimo grem pogledat moje , kaj se dogaja. LP