|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
27.3.2008 15:15:07   
lutiropan
No, barba naš Tim čaka, da bo Kaja zrasla, da bo njegova pevka. Igra namreč harmoniko. Če bo potrebno,  bo pa tvojo Meto najel.user posted image user posted image

Bravo za Metouser posted image user posted image .

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
27.3.2008 16:15:42   
lutiropan
Soseda, je dež a ne ,pa vsi na RR visimo a ne?

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
27.3.2008 22:44:26   
Peli
Nekatere čas zabijate na RRji, nekateri pa ga pametno izkoristimo in tačas spimo user posted image .
Danes se mi je res zgodl da sm opoldan tako zaspala da me niti tašča, ko me je klicala na kavo ni zbudila, me je zbudil šele mož, ko je prišel mal čez 15h iz službe, sm bla potem vsa zblojena, nč skuhano, ogenj je dol pršu, stroj še poln posode...user posted image No, pa smo prežvel user posted image .

Barba Meta je pa superca user posted image ! Kdo pa jo uči te pesmice? Drgač pa tud že dobr govori.

Naš mulo itak samo traparije pobere, sva se zadnjič nekej afnala, pa ga z roko po vratu in delam žiga, žaga glavo preč..., no kakšen teden po tem, se mali igra z orodjem in prvleče žago in si žaga vrat, pa zraven pravi " ziga zaga  glavo pec, nau vec kjuha jedla vec" user posted image .
da ne govorim o kakšnih njegovih pogruntavščinah... sm mu zadnjič oblačla naramnica, pa prav da ma to za "joske"...

Jest sm pa kr v redu, počutm se dobr, no razen tega da sm "mal" štorasta, ampak ko bodo začel it kilce dol, bo vse bolš user posted image .

Pikapolona - kaj pa ti si diplomo že sfiniširala?

Urša  - še tebe zaslišmo, kako je z diplomo user posted image ...
.
Sandra - pa men javlja da sm na RRji pogrešana, ona se pa nč ne javi user posted image

Pajo
- mislm da je edina gorenjka k se nam še mal večkrat javi, pa tud ni kej preveč zgovorna - al pa ni nikol nobene gor za čvekat.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
28.3.2008 8:19:44   
pikapolona2
user posted image peli...diploma ni tako hitro...sploh če si taka budala pa si izbereš temo ki je eno samo filozofiranje in primerjanje...sam literaturo komaj vlačim domov v cekruuser posted image

super da si OK....ampak baje si preveč pridna in imaš napade čiščenja....takoj prenehaj in lepo počivaj ženska. 

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
28.3.2008 12:20:19   
Urša08
ojla

Jaz sem pa dons nekam polna energijeuser posted image sva šla z Nejcem v trgovino in je bil čisto priden, no mal sem ga z žemljico podkupla user posted image pa sem v miru opravila tedenski nakup. Potem sva šla pa še do prjatelce na kofetka in je šel dopoldan okrog. Sedajle spančka, jaz pa kosilo kuham, pa mal na netu visim.

Hm moja diploma user posted image ma ne sej ni panike, od mentorce sem dobla nazaj in sedaj mal dopolnjujem in se mi včasih zdi, da ni ne konca ne kraja. Računam da do konca druzga tedna zaključim in oddam lektorci, potem pa v tehnični pregled v referat, pa spet do mentorce,... ja je kr dolga procedura. Ko pa zaključim in opravim zagovor vas pa na pijačo, pa user posted image peljem al pa če boste k men pršle.

Dons bova z Nejcem kr sama, saj gre moj popoldan neki k mam pomagat, zvečer ma pa košarko. Vreme je za en user posted image tako, da mal študiram kam se bova dala, ker glih doma cel popoldan ne bi bla.

papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
28.3.2008 12:23:38   
Urša08
Sandra mal se nam javi, pa mal poročej kako je pri vas, ste zdravi, sta pridna,...

Peli ti se boš pa tud počas mogla bolj pogost javljat, da ne bomo mislil, da si nam ušla rodit.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
28.3.2008 19:52:09   
PAJO
drage moje gorenjke tud jz se mal oglasim kot vedno.

ja ponavad ko sm jz gor ni nobene,tko da ni nobenga s katerim bi klepetalauser posted image

kako ste?mi smo dobr,upam da bo za vikend lep vreme da gremo mal vn,ker
zdej sm pa ze sita bit skoz noter,ker pol sam jemo......

smo mislil jt v zivalski vrt v nedeljo?kaj pravte??

sandra kje si ti?nc se ne oglasis,imas gotovo velik dela zdej ko imate dojenckauser posted image ?

no lep vecer pa se slismo,papa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.3.2008 23:39:37   
Peli
Ojla!

Danes sm bla jest bl lenoba, tako da sva šla z malim do vrtca, da se je mal igral, popoldan sva bla mal pred hišo, proti večeru pa smo šli mal v nabavo.
Aljaž je dobu nove copate, ker je stre čist preljuknal, jest sm pršla do novga ruzaka - zdej bom loh prštimala vse za v porodnišnico user posted image , (čeprav se mi še ne mudi) to je pa to. Malčka sm dons šele okol 21h dala spat in upam da bo zjutrej mal potegnu, dons se je spet zbudil 10 do 7h user posted image .

Pajo - ja v nedeljo napovedujejo lepo vreme bo za izkoristit.

Mi bomo šli najbrž v Komendo na sejem, bo naš mali "kmet" užival ko bo traktorje gledov.

Urša - potem pa ni tako hudo kot si zadnjič govorila user posted image . Jutr popoldan pa le mal našga nadzoruj, da bo dobr delovuser posted image .

Midva bova spet sama jutr popoldan, pa bova tud še vidla kako bo, mam mal za pospravit, če se mi pa ne bo dal bova šla pa mal do mojih, tam zadnje čase zasedam na kavču, tamal pa ma vso pozornost - pa mam miruser posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
29.3.2008 5:53:39   
Urša08
Jutro!

Eto moj mulček je vsak dan bolj zgoden user posted image jaz pa neprespanauser posted image . Upam, da bo jutri bolš, ko bo ura prestavljena.

Peli  tud moj gre popoldan delat, no ob 18 in bova z Nejcem sama. Bomo pa vsaj ostali del dneva lepo izkoristili. Po dolgem času gremo mal na vikend pokukat, kako rožico posadit,...

Si grem eno ta veliko user posted image skuhat, da bom lažje začela funkcionirat.

lep dan user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
29.3.2008 8:43:20   
pikapolona2
dobro jutrooooo

pride kak tak dan Urša...sej bo boljš......naša je danes spala do 8...potem sva pa krispije jedle...skoz je še še govorilauser posted image ...končno sm našal takšne ki niso sladkani....in so ji bili zelo všeč.

Peli jst grem tud rada na štajersko.....ima tudi Brina veeeliko animatorjevuser posted image ...čeprav zjutraj p anobeden noče z njo vstat.....potem pa hodiva iz ene v drugo spalnico in jih pipkama po nosu in zbujavauser posted image

Danes gremo v piran...ati ima ene obveznosti pri pevskem zboru.......midve in ena prjatlca z dvema pupama se pa v avto nabašemo in gremo mal toplo vreme pozdravit

Ana...tudi mi bomo mogoče jutri v živalskem vrtu...če bo tako lepo kot napovedujejouser posted image

zdej pa grem spakirat

papa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
29.3.2008 10:58:45   
barba
Tako lepo vreme, jst pa doma z hudim vnetjem oči. user posted image  Sem zgleda od Mete prenesla in mam ful hujšo obliko, kot jo je tamala imela. Nje sploh nisem k P peljala, ker je blo čisto malo. Jst sem pa vsa zatekla, s kaplicami in mazilom, ki za kratek čas zamegli vid.user posted image  Cela štala! Sem do torka na bolniški. Upam, da se čim prej porihtajo tele moje oči.

Lutiropan - sej Meta obožuje harmoniko, tko da se bosta s tvojim Timom lohk hitar zmenila za kakšen špil user posted image user posted image user posted image  Bo pa Kaja plesalka zraven.

Peli - naša Meta je za pesmice ful dojemljiva. 2x ponoviš pa jo skor celo zna, pa še v vrtcu ful pojejo in plešejo. Sem se še jst neki pesmic od nje naučila.user posted image  

Lepo se imejte za vikend .... jst ne smem bit več kot 15 min na dan za tole škatlo

< Sporočilo je popravil barba -- 29.3.2008 11:00:27 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 1711
30.3.2008 21:20:28   
PAJO
no gorenjke kje ste?danes se se nobena ni oglasila?

kaj ste pocele na tako lep dan?mi smo sli mal na bled
na sprehod,res je blo dobr.

lep vecer,ana

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
31.3.2008 11:38:20   
Sandra*
Ojla!

Pri nas je kar veselo, trenutno pa sreči enkrat po dolgem času oba spita, jaz pa mal brskam po rr če je j novga, pol pa kuhat. Danes bomo jedl zelenavno juho in skutin narastek z jagodami (ponavad dam breskve s konzerve, dons mam pa jagode, čeprov se Marku ful gravžajo).

Včeraj smo šli iz Dupelj peš do Kranja, smo hodil u eno stran cca 2 uri, Mark se je tut peljal z vozičkom, smo šli u merkator po mlek.

Danes pa smo bli samo doma v peskovniku, brez sprehoda.

lp

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
31.3.2008 20:16:13   
PAJO
o sandra fulll lepo da si se tud ti mal oglasila.
vidm da imate pestro.res lepo user posted image user posted image

drugac je bil pa danes res lep dan,full toplo.
jz sm bla dopoldne v avstriji pol smo bli pa
cel dan zunej res dobr.

kako ste kej ostale?

lep vecer,ana

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
31.3.2008 22:16:19   
Urša08
Ojla!

Dons je bil pa en tako lep sončen dan user posted image . Midva z Nejcem sva bila skor cel dan zunej. Dopoldan smo šli s Peli in Aljažem do skakalnice in sta se pikca pojala, medve pa sedeli na klopci in se sončali. Res smo uživaluser posted image

Sedaj grem pa spančkat.

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
1.4.2008 12:32:58   
pikapolona2
dannn

mene je pa danes poštar razveselil...prinesel dohodnino in dobim nazaj ojre....super a ne!user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo videli sandro in njeno družinico so prikolesarili in prirolali mimo naše hiše....Sandra je čist divja....vsak dan športa k zmešanauser posted image user posted image

Pa včeraj smo kupil stolček za na koli in Brina je že prvi krog z atijem naredila...zdej moram še samo jaz kolo dobit da se bomo lahko skupaj vozili.

V petek imam pa brino doma varuška nima časa...Urša, peli in sandra...če boste imele čas bi se lahko kej videleuser posted image

Peli...tik tak...zdej pa gre zares....kdaj imaš pregled?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
1.4.2008 13:14:45   
Peli
Mi pa še nismo dobil dohodnine user posted image , no nej pride do avgusta, da bo za morje user posted image .

Jest mam pregled v četrtek, tako da če bo vse OK, se lahko dobimo, samo Pikapolona, nej kr takoj povem, da jest glih za kakšen hud giro glih nism več user posted image .

Nam pa so dons napovedal, da bomo brez el. pa glih niso uresničl, no bom vsaj lahko kosilo spackala, sicer mam pa še čas do takrat, sej bo Aljaž vsaj do 15h spal, jest pa tud zdele brž šibam mal zadremat.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1717
1.4.2008 14:26:02   
dodi

Živjo!

Imam eno prošnjo user posted image user posted image

Odpira se niv forum super mami in prve uporabnike čaka enoletna naročnina na revijo Super mami,in ker je ustvarjalec tega foruma mož meni tako drage osebe,bi vas prosila,da se dobimo še tam kdaj....
Tisto,ki bo še tam dejavna pa prosim da mi pošlje svoj naslov,da jih bom posredovala in da dobite obljubljeno naročnino.

Upam,da nisem preveč zatežila
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
2.4.2008 10:25:40   
PAJO
dober dan gorenjke

zelim vam lep dan in izkoristite ga kar se da dobro.

aja pa se ena  user posted image   za vas da se lazje zbudite

lep dan,ana

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
3.4.2008 8:19:43   
Urša08
jutro

samo na hitrico PIkapolona seveda sem za sprehod jutri, samo še vreme se more držat pa bouser posted image

sedaj pa šibam k frizerju

papauser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
3.4.2008 9:14:00   
pikapolona2
punce...a boste jezne...ampak zdej sm se pa zmenila z prijateljico ki jo nism že 3 mesece videla....greva pogledat njeno bebico ki je že skor enoletnica.....greva v LJ ker ob popoldnevih zmanjka časa.....jutri bo pa fajn priložnost.

Urša a se boš fejst postrigla...kdo bo pa nejca čuval?

Peli dobr oprav danes na pregledu

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
3.4.2008 21:27:02   
Peli
Pozdravljene!

Jest sm dons dobr opravla, tako da zdej samo upam da se dojenčku ne bo mudil in se bo naprej lepo redil.
Mi smo pa danes popoldan postavl igrala zunej, mojga možka nekej matra da bi Aljažu kupu plastično hiško za vn, sicer se men zdi trapast, če jo že hoče naj mu jo kr skup zbije - če lahko vsem drugim vse nardi...
Ma sm pa prav jezna, se pr teti merka vnuk k je bolan (gripa) in je krnaprej skupej z Aljažem, jest ga tud ne morem nagnat user posted image , jest močno upam da jo še Aljaž ne pobere, je popoldan že začel kihat in smrkat...user posted image

No, punce se jutr slišmo, za kakšen sprehod - če bomo zdravi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1722
3.4.2008 22:00:02   
Urša08
ojla

Jaz sem pa čist sesutauser posted image sem delala diplomsko in sem si zapičla v glavo, da jo bom ta teden spedenala in v nedeljo zvečer lektorci poslala, seveda pa sedaj ko nora delam, ostalo pa trpiuser posted image Sem mogla mal pojamrat.

Pikapolona kaj pa vem kok sm se postrigla, tok da repa ne morem narest,  kr neki las je šlo preč ampak sem rabla spremembouser posted image .

Peli user posted image user posted image user posted image za pregled

lahko nočko user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.4.2008 13:34:49   
PAJO

no gorenjke kje ste?a spet nobene ni gor za debatirat?
a ste vse zunej in uzivate na soncku pa zoprnem vetru??

dons je pa ze petek,super pa je spet vikend.

uzivejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.4.2008 13:55:20   
pikapolona2
Urša pol si se pa kar konankretno postriglauser posted image user posted image ...me že firbec matra kakšna si...se kje drug teden dobimo? Midve bova sami...gre ati v Nemčijo.

Peli....super....zdej pa res sam še en mesec...jst pa spoh še tvojga bušija nism vidla...ej kot da stanujemo 50km stran. user posted image

Midva se va nazaj iz LJ....Brina je bila zelooo pridna v avtu....sem celo pot nekaj pela in takoj ko sem nehala je ona rekla še še-.....takle je očitno recept...pet pet pet potem pa ni joka....sam na koncu se že nobene pesmice več nisem spomnila sem si že kar zmišljevala in pela....user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.