|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
5.4.2008 15:25:04   
Peli
Pikapolona - sej se lahko zmenmo tud za kakšno popoldne, sej je zdej dolg dan, moj je pa itak vedno kej zaposlen popoldan, za en dan naju tud nau pogrešu. Sva pa glih dons šla koje gledat z Aljažem dop., tko da tam čez polje dostkrat pršpancerava.

Je pa res da je vreme za drug teden user posted image .
Sicer pa se men še niti slučajno ne mudi rodit.  Vedno bolj razmišljam da bi blo super če se pokaže kakšna možnost da rodim po naravni poti - bi bla prej doma, pa zarad Aljaža (dvigovanje in to) bi blo tud lažje...pa po pravici povedano se mal bojim narkoze (oz. prebujanje po...).
Trenutno bi nevem kaj vse še mogla narest, čeprav se mi sploh ne da, mi kar paše bit zunej na sončku...se ukvarjat z Aljažem - zdej se morva precrkljat, no sej potem bo imel itak atija več doma - pa jest sploh ne bom tolk zanimiva... Sicer pa ne vem kako bo z dojenčkom, saj pravi da bo dojenček od njega...user posted image

Aljaž mi že od 12h spi, upam da se kmalu zbudi da greva še ven preden začne kakšen dež, sej je zunej vedno bolj temno...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
5.4.2008 20:13:51   
PAJO
no dober vecer

tudi midva sva bla dons kr velik zunej,skor cel dan.
popoldne sva sla pa mal v kranj,po nakupih user posted image user posted image

ta vikend sva sama,ker je moj dragi dezurn in sele
v ponedeljek pride.no ja sej vcasih pa pase bit mal sam user posted image user posted image

kako ste kej ostali?a se katera kej po bistrci sprehaja?
se dobimo en dan na kavici ce ima katera cas,

no lep vecer pa se slismo,papa

ana&blazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
5.4.2008 22:31:16   
pikapolona2
evo ...zdej k bova cel teden sami je pa Brina zbolela...user posted image user posted image user posted image ...že včeraj je bila malo čudna pa iz nosa ji je teklo...danes pa cel dan stokanje...kašlja k zmešana in iz nosa ji lije.....vročine sicer nima....upam da bo sam še boljše.

zdej sva prišla pa iz gledališča...sva šla v Mengeš v špas teater....je babi dala Brino spat...in celo posračkala se je pred spanjemuser posted image user posted image

lahko noč
P

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
6.4.2008 21:16:50   
Urša08
ojla

Brina prejmi en koš user posted image user posted image user posted image za hitrejše okrevanje.
No Pikapolona  a sta se Brina pa Nejc zmenila, da skup zbolitauser posted image Ja Nejc je včer zvečer začel bruhat, dons pa še mal drisakat. Sicer je sedaj stanje že boljše in popoldan ni več bruhal tako da upam, da smo iz tahudga vn.

V soboto dopoldan smo šli z mojimi v Volčji potok in je blo naravnost fantastično, sonček, rožice,... Uživali smo sto na uro, šli popoldan še na kosilo, vse ok. Potem sem šla pa jaz ob 18 vn, ker smo se doble sošolke iz srednje šole. Nejc pa user posted image sta pr mojih ostala, me smo šle pa peš na grad in v mehiško. Bilo je super. No in zvečer ko pridem domov sta bla mami pa user posted image sva poklapana  na kavču tko da sem takoj vedla da neki ni v redu.  Nejc je bruhov kr v loku, tko da so mel kr pestro. Men je blo pa takoj tko težko v srčku. user posted image Jaz se zabavam, medtem ko je bil on bogecuser posted image . No ponoč je pa še user posted image neki začel zvijat tko da sta oba fuč.  Sem pa zdele čist zmatrana in bom šla kar kmal spat. Če bo jutri kaj viška časa pa kako slikico iz volčjega potoka prlepim.

lahko nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
7.4.2008 8:11:38   
pikapolona2
Nejc.......hitro se pozdraviuser posted image ...upam da ni Rota....ker driskate in bruhate....pri nas so sosedovi vsi rota virus dobili....se jih izogibamo....še mimo njihove hiše ne gremouser posted image user posted image user posted image

Brina je boljše....sicer še kašlja ampak zdej je tak moker kašelj in se že izkašljuje.....iz nosa ji še malo teče...vročine itak ni imela.....in včeraj smo se na hitro spakirali in šli v živalski vrt....je bil zadnji dan sonček....zdej bo itak skoz nekaj dež...bljek. ZOO je bil pa poooooln takileh micenih in staršev....je blo kar zabavno.....tudi jaz že nisem bila ene 4 leta in vmes so ga spet malo obnovili.

papa
P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
8.4.2008 12:00:03   
Peli
Urša - vse najboljše!!!user posted image user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1731
8.4.2008 20:30:47   
pikapolona2
Ja Urša...a zato se skrivaš da nebo treba častit.....muaaa user posted image ...vse naj naj.

Peli masta jutri z Aljažem popoldne kej časa....Urša če utegneš tudi ti....pridite na kak kofe pa čvek...itak je dež....ven ne moremo. Midve sva sami ...ati je v Nemčiji na sejmu.

lahko noč

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
8.4.2008 21:03:04   
Peli
Na žalost jutr popoldan ne morm, k se mi je sestrična najavla da pride po dolgem času na obisk, takop zgleda če vam "desci" uidejo user posted image .

Sej se kej več oglasim, samo zdele mi ne znese bom šla Housa gledat.

Sandra kako ste?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1733
8.4.2008 21:22:44   
PAJO
no se jz se mal oglasim.

kako ste?kaj pocnete ob tem vremenu?

res je smotan ker ne mormo vn,pol smo pa cel dan not.
nam je ze dolgcas.

sandra
kako ste kej?kdaj prids kej v bistrco??

lep vecer vsem,ana

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
9.4.2008 9:27:42   
Peli
Dobro jutro!

Dones vsaj pada ne, midva bova najbrž kr mal vn šibala, sicer bova gotov kr pred hišo ker sm bl lenoba, bi še spala...No, se bo treba počas navadt.
Zdej mam končno vse pospravljen, prpravljen, no še torbo prpravm, potem pa lahko šibamo...
Ta teden se mi že prav vleče, mali je bl sitnoba k je slabo vreme pa sva notr, opoldne mi spi samo po uro in pol...zadn čas da se mal sonček pokaže.
Upam da bo šlo mal hitrej, dons popoldan mam obiske napovedane, jutr dopoldan šibava na eno kavico, popoldan pa najbrž še z možem v nabavo - potem pa bo končno petek. Upam da kej pametnga zvem.

Urša ste potem kej praznoval? Vi pa letos nimate sreče z rojstnimi dnevi.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
9.4.2008 11:41:53   
Urša08
ojla

Pa sem prišla do malce frej časa, da lahko kej napišem. Včeraj je bilo kar pestro. Me je moj user posted image že dopoldne s tortico presenetu user posted image potem sta me še mojedva presenetla k sta se že dopoldan na kofetku oglasila, pa smo še tortico zraven jedli, pa še tašča se nam je pridružla, tko da je bil že dopoldan vesel. Popoldan je pa moja prjatlca z možem prišla, pa kasneje še tast in tašča tko da je bla do osmih kr polna hiša.user posted image user posted image user posted image

Zvečer sem pa par malenkosti pr diplomi delala, nakar ugotovim, da sem vse tabele zmučkalauser posted image potem sem se pa že ustrašla, da je šlo še kej druga k user posted image   in sem vse sprintala in s tastaro verzijo primerjala in to cel večer. Na srečo je blo ostalo ok, tko da mam sedaj še 4 tabele za popravit potem pa lektorci pošljem, pa upam, da ne nardim še kakšne kozlarije prej.

Grem naprej delat, da čimprej pošljem.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
9.4.2008 12:28:37   
Peli
Urša super, si pa pridna.

Midva pa sva bla zunej, sva šla mal na sprehod, sicer nisva vseskup nč prehodila, ampak sva vseen rabla več kot 1 uro, sej je blo treba pregledat pa prešlatat vse od deževnikov do polžov...se je pa na srečo mal zmatrov, tako da sm ga samo v postlo nesla, upam da bo dons mal dlje spal, da grem še jest mal na kavč zdeleuser posted image .

Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
9.4.2008 20:30:55   
PAJO

a spet ni nobene kle gor??
da se mal pogovarjamo....ja no pa drugic user posted image user posted image user posted image

lep vecer,papa

anauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
9.4.2008 21:04:35   
Peli
Jest vsake tolko pridem mal pokukat, sm pa zdele gledala BBja. Zdej pa nč pametnga na TVju. Tiste oddaje k so v sredah na A kanalu mi pa niso glih zagledat, me je že mož prej zmerjov nej prestavm, da je preveč hudo, da bi to gledov...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
9.4.2008 21:16:58   
PAJO

ja sej res niso nc dobre tiste odaje,sploh kdaj ko so res
fulll bogci otrocki.jz tud tega ne morem gledat.

in drugac??a se ze bliza tvoj dan kaj??sej bo.
a ze komej cakas??

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
9.4.2008 21:36:40   
Peli
Pravzaprav se mi zdej sploh ne mudi tolk zlo. Zdej če je z otročkom vse OK, in raste, jest se tud dobr počutm, nč me še ne zvija, ma mi prav nč ne manjka, rada bi kr nekak "not prnesla" čas z Aljažem, sej mi bo kr hudo bit brez njega, pa še potem sene bova mogla tolk crkljat, že zarad dvigovanja in tega... po eni strani bi bla kr vesela če bi se pokazala kakšna možnost za naravni porod.
Mam pa vse prpravljen, samo pospravljanju pa ni vidt konca...

Danes sm bla pa popoldan jezna ko user posted image . Seveda sm čakala sestrično k je obljubila da pride, nato pa prdivjata še moževa nečaka gor - seveda sama, sta prava divjaka, seveda v čevljih not, tamal je nekej zavijala z očmi k sm rekla da ne more bit tle v čevljih, sploh ne na Aljaževi blazini, da nebi o tem, da je bilo potem polno igrač čez celo stanovanje...so mi šle kar kocine pokonc, potem še vidim kako hodita po knjigicah, sm potem zatežila nej vsaj tiste pospravta, potem še nečak k hod v 1. razred začne nekaj klet pa sm spet rekla nej neha, k tko pr nas ne govorimo, me je samo čudno gledal (k je to pr njih nekaj čist normalnega)... v glaVNEM MI JE KR "POKROVKO PRZDIGVAL" (ups) - moj mož pa je lepo čist hladen ležal na kavču pred TVjem kot da ni nič... Potem je še tašča gor pršla - jih je hotla nekej mirit, pa ji ni glih uspeval - jest sm samo spokala v spalnico, drgač bi še znorela...user posted image

Ja sm se zdej čist razpisala, ampak sm mogla user posted image to nek tako vn dat, da se glih ne razpočim...user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
9.4.2008 22:11:12   
pikapolona2
user posted image Peli...kaj pa mož pravi...si mu povedala da te to moti....jst če mi kej ne paše...vedno njemu poturim da on uredi...no pr njegovi žlahti...pr naši pa jst urejamuser posted image .. .mulce bi pa jst kar hitr spokala...še sploh če bi divjali preklinjali in mi poleg vsega še svinjali.

Danes sta pa Urša in Nejc doživela kako izgleda kadar ima Brina napad trme...Urša povej...to je noro...nekaj hoče pa ji ne dam...pa še kar vztraja...pa jo hočeš zamotit z nečim drugim (včasih je to palilo)......nakar se gospodična začne butat v steno ob tla ...danes pa v omaro......ej mene boli...in kar na čelu se ji vidi...ampak kaj naj naredimuser posted image ...jst upaaaaaam da je to samo neko obdobje ko poskuša kolk lahko doseže......nbom jutri prav v varstvu vprašala če ima tam tudi take napade trme.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
9.4.2008 22:29:53   
Peli
Pikapolona ja mi je znana trma, samo pr nas ni več tako hudo, je pa blo obdobje, se mi je po tleh vrgu pa s čelom v asfalt bunkal, da je potem imel črnico na čelu...
Ne mojmu nism nč rekla, ker je vidu da sm vsa sitna, je potem prav pridno pospravljaluser posted image .

No še ena razveseljiva novica, sm že popoldan stroj zalaufala, pa šele ob osmih opazla da sm ga sam nastavla, ne pa zalaufala...rezultat pa...user posted image CEL STROJ RUMENIH CUNJ user posted image .. sm med svetle cunje dala eno rumeno rjuho prat na 60... user posted image - tole pa ni lih moj dan.

Punce jest upam da se nam uspe še dobit, preden jest šibam.  Jutr zjutrej pa z nosečkam šibava na kavo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1743
10.4.2008 13:22:44   
Urša08
Ahoj!

Se pokorno javljam user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj zvečer mi je ratalo poslat lektorci in sem se končno brez slabe vesti ulegla na sedežno in zabušavala user posted image tok je pasal delat ničuser posted image .

Peli  kdo pa te otroke vzgajauser posted image Mislim halo, to je pa kr mal too much user posted image Drugač se pa čim manj razburjaj, bod vesela, ker otroček to čut. Ta mesec bomo pa s tabo odštevale dneve do poroda user posted image Ti maš pa nalogo, da se pokorno javljaš, da ne bomo mislile da si že rodilauser posted image

Pikapolona ne sekirej se glede trme user posted image , majo kr vsi otroci obdobje k hočjo svoje uveljavljat. Tud naš zna trmo zganjat, je Peli že vidla kako to zgleda. A v varstvu tud trmari, kaj so ti rekl?

Midva z Nejcem sva pa dons pospravljala, pa mal sva se igrala, za kosilo se mi je pa zaluštala fižolova juhca pa šmoren.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
10.4.2008 13:29:21   
PAJO

no pa se se jaz malo oglasim.blaz spi,jz sm pa
tud ze vse pospravla....pol bova sla pa semal vn
ceprav fulll veter nekej piha,sej ta vreme je res aprilsko
kaj pravite??

kako ste drugac?pri nam je blaz zdej 3 dni doma ne gre v vrtec
ker nekej kaslja full pa je rekla zdravnica da boljs da je doma.da ne bo
kaksen prehlad...sej v vrtcu je vse mogoce.tko da sm na bolniski user posted image

no ja bo ze.dobil je sirup tko da upajmo da bo.

ok dost nakladanja lep dan vsem papa

se slismo   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
10.4.2008 15:01:59   
pikapolona2
V varstvu ne trmari...in se ne meče po tleh in ne buta z glavo....to sem danes izvedela...tako da očitno mene preizkušauser posted image

Urša pridnauser posted image

Pajo...pocartaj Blaža in naj čimprej ozdravi. Midve sva popoldne smao okoli hiče, zato da sva takoj pod streho če je kakšen dež...pa še piha ne tako zelo okoli hiše.

papa

grem po Brino

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
10.4.2008 15:47:56   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

V varstvu ne trmari...in se ne meče po tleh in ne buta z glavo....to sem danes izvedela...tako da očitno mene preizkušauser posted image

Al pa tam že brez trme vse doseže user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1747
10.4.2008 20:44:26   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Al pa tam že brez trme vse doseže user posted image .

mam občutek da je Ana kar ojštra in taka striktna varuška in se ne pusti otrokom komandiratuser posted image

je pa danes popoldne spet imela napad......ampak je bil krajši in ni tolk butala..je hitreje obupala....in zraven je bil ati in tudi on ji ni dovolil....ga je s takimi solznimi očkami gledala...pa je po5 minutah rekel pa naj vzame ven noooo...pa sm jst vseeno nism dovolila...sm tečna mama kajuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
10.4.2008 20:47:48   
PAJO

sej je cist prov da ji ne pustis tist kar hoce.
en red pa mora bit tko je.jz ga pustim da se kr joka in joka...
se pol ze neha ko vid da nc ne bo  user posted image

tko je to.

kako drugac?a ze spijo vasi otrocki?
nas blaz je sel lih zdej, user posted image

lep vecer

Neposredna povezava do sporočila: 1749
11.4.2008 18:14:12   
Peli
Sam tolk se vam javim, da povem da še nič ne bo user posted image .
Z malčkomje vse OK, sploh ni tako mejhn in je bla panika čist brezveze, no glih velikan tud ne bo.

Danes je pa vreme čist adijo, jest sm se zdele že fino naspala, mali se pridno igra, mož se valja po kavču... smo ene lenobe.
Aljaž se je danes merkal pri tašči in tastu in je bil čist priden, najbolj ponosna je bla tašča ko ga je za 2 min dala tastu za merkat pa bi mu kmalu bos ušel v lužo - ker ga tast vedno hvali - kako je priden in komentira če ga jest kej zmerjamuser posted image .

Nč zdaj pa me mož priganja, da gremo še mal k našim pogledat.

Lepo se imejte!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.