|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
6.3.2008 8:01:30   
Urša08
Jutro

No jaz sem pa dons mal zaspana user posted image user posted image user posted image . Je bla bolj slaba noč, ma ta veter je tok pihal, midva mava pa ravno na severu spalnico in ko ful piha mam občutek da bo okn vn vrglo. No sej enkrat ponoč mi je clo uspelo zaspat, sem bla očitno že čist zmatrana.

Sem si zdele skuhala eno veliko user posted image , pa Nejc je tok priden in se lepo igra, da jaz mal k seb pridem.

se še kasneje oglasim

papauser posted image

Peli dobr opravi na pregledu pa poročaj user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
6.3.2008 8:15:11   
pikapolona2
Urša hvala enako.....jst sm sam čakala kdaj se bo neki zrušl.....skoz sm se zbujala......zjutraj je bilo v kuhinji-dnevni samo 15 stopinj....čez noč je centralna izklopljena in potem ječez napo notr vleklo...brrrr...zdej počasi odtajam našo ledenicouser posted image

Dobroooooo jutro!

P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
6.3.2008 8:24:48   
Urša08
Pikapolona 15 stopinj brrr jaz bi zmrznila. Pr nam se spusti tam na 21 v dnevni pa kuhni. Mi je blo pa zjutrej tok čudn toplo v spalnici in mi ni bilo nič jasno, grem pogledat radiator mrzu, potem grem pa čist za foro še do električnega radiatorja (ki ga mava za rezervo, k sm jest bolj zmrznjena) in je bil topu. Ga je pa Nejc včer zvečer prklopu, je poskrbu da mi bo toplo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
6.3.2008 8:42:27   
barba
Ojla,
kako kaj? Katera je pisala, da so se sankal na Pokljuki? Mi nameravamo v nedeljo gor it pogledat.

Pikapolona - dudo smo pozabili in ni nobenih težav. Tud v vrtcu zaspi brez problema, samo da zdaj poje preden zaspi. Menda sta varuški umirali od smeha in nista mogle verjet kolk pesmic zna zapet.

Urša - pri nas se je Meta tud malo po 1. rojstenm dnevu odločila, da ne bo več po flaši pila. Najprej je nehala zvečer pit čokolino, potem smo pa še magični lonček upokojili.
Zdej, sploh od kar hodi v vrtec, dela vse sama, je, pije iz kozarca, copate obuje, pri cunjah ima še težave pa sama se ne sme umivat. Ker pol je kopalnica poplavljena in ona čist mokra.

Uživajte, jst grem pa nazaj delat ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
6.3.2008 9:12:09   
lutiropan
Mož je bil s fantini  pri Jelki na Pokljuki v nedeljo in  še en dan med tednom ,takrat ko so bile počitnice . Naši so ful užival smučali in sankali,  samo takrat je bilo bolj toplo vreme in se je po dvanajsti že ful poznal.(vse odtajan).Ampak, saj imajo otroc od 9-13 čist dovolj . Naši so res intezivno smučal in se sankal, so prišli ob 15 domov tko zmatrani..user posted image user posted image   So bli kot Kaja. So vsi dol popadal in tudi mal odremal pred tv.user posted image  Je bil takšen mir, jaz pa kar pogrešam , če nobeden ne "ropota".

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
6.3.2008 18:32:32   
Sandra*
Oj gorenjkice!

No, da vas mal pozdravim vse skupaj. Pri nas ni nič novega, otroc rasejo in jejo in edn je na cajte ena velika trma. Še eno slikco prpopam pol pa Marka zrihtam, da ga dam spat, dokler Anže spi.

user posted image

Pa lep pozdravček!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
7.3.2008 19:54:33   
pikapolona2
čakam...pa čakam...pa čakam....na poročilo od Peli in Urše kaj sta nabavile pa ničuser posted image

Sandra dobr tole mark čuvauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
7.3.2008 21:52:09   
Peli
Ojla!

A jest mal poročam? A kaj sva kuple user posted image sej nisva šle zapravljat user posted image , midva sva šle bl gledat...ja cunce, cunce, cunce - okol sva obrnile vse trgovine z otroškimi cunjami, seveda tud nekej kupile. V glavnem je Urša kupovala večje cunje kot jest, pa je 1 leto razlike v starosti user posted image - ne sm res kupla ene hlače št.68 za Aljaža - za poleti bodo 3/4, končno ene k mu ne bodo pol preširoke user posted image ...

Men je včerej rekla gin. da morm čimveč mirovat user posted image , no sm zdej mal po svoje tole prlagodila - vseeno mam čiščenje na sporedu, ampak malo bolj po delih in počasi, je pa včerej tašča kr u luft skočila ko je pršla gor in videla mene na stolu ko pomivam kuhinjske omarice user posted image ...ampak kaj nej - če je treba, je treba!

Sm pa si dons popoldan kljubtemu da mi Aljaž ni nč spal (razen v avtu), prvošla 1 uro spanja, je kr user posted image mogu mal merkat, ma mi kr manjka če opoldne ne grem spat... zvečer pa je čist druga pesem.

Sandra upam da se nam uspe kej dobit preden grem jest rodit, samo nam še vedno mal nosi puščajo, prejšno noč je Aljaž imu vročino...ne vem kako bo - ma ni user posted image da nebi vsaj en krog po Dupljah še skupej naredl...

Neposredna povezava do sporočila: 1658
8.3.2008 10:03:03   
PAJO
vsem mamicam cestitke ob dnevu zena!!!

in pustite se razvajat donsuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
9.3.2008 19:58:00   
Urša08
Dober večer

Kako ste? So vas vaši najdražji kaj pocrklali na dan žena? No moj user posted image me je presenetil z rožicouser posted image .

Ja v petek sva se s Peli kr dobr mele, sva vse trgovine okol obrnile, nekaj seveda tud kupili, pa še kavico v miru spile, sta bla pikeca tok pridnauser posted image .
Včeraj smo šli k mojim in je dan minil tik tak, prespali nismo ker smo imeli dons namen it v Bohinj se kopat - ampak kot vedno ko jaz planiram že neki vmes pride tako da smo bili dopoldan kar doma, popoldan sva pa midva z user posted image nekam letela, Nejca sta pa tašča pa tast na sprehod do krive jelke peljala. V glavnem,šli so z ruzakom in ko so nazaj prišli nisem vedla al nej se jokam al smejemuser posted image je bil Nejc totalno usran, baje se je usedu v lužouser posted image user posted image user posted image tašča je bla pa čist v zadregi, je imela namen ga hiter preoblečt pa oprat cune, pa sva bla midva prehitro domauser posted image

sedaj pa šibam Nejca spat spravit

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
9.3.2008 20:09:42   
pikapolona2
Urša...ja škoda....k niste šli v Bohinj.....bi se lahko videli.....ker mi smo pa šli in smo se imeli SUPER.....bli smo prvič in meni je tale bazen res lep...vse je tako lično...sploh pa je za otroke res lep kotiček.

Brina že spi....jst se ji bom pa kmalu pridružila me je voda čist zmatrala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
9.3.2008 22:03:36   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Urša...ja škoda....k niste šli v Bohinj.....bi se lahko videli.....ker mi smo pa šli in smo se imeli SUPER.....bli smo prvič in meni je tale bazen res lep...vse je tako lično...sploh pa je za otroke res lep kotiček.

Kdaj ste bili tam? Mi smo bili tudiuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

Neposredna povezava do sporočila: 1662
9.3.2008 22:25:26   
Peli
Kaj poj ste se dons vsi namakal? - no mi smo se tud --> doma v banji user posted image .

Urša pa ne da se tud atom pa mamam kej takga loh nardi user posted image .

Mi smo včerej popoldan hodil po Kranju in moj je že gledov rožce, pa sm ga prepričala, nej mi rajš prst kup, da bom rožce presadila, sej rož mam že dost user posted image .
Danes pa smo že dopoldan šli do naših, kjer smo ostal na kosilu, potem pa sva šla midva z Aljažem domov spat, mož pa je šel s taščo obiskat staro mamo, popoldan smo šli mal vn, pa ni blo nč kej prijazno, oblačno, vetr...user posted image , upam da bo kmal kej sončka, pa toplej...
Prej sm se še nalikala, moja dedca pa sta gledala Kekca - sm mela prav mir, zvečer pa itak kopanje... včasih smo se kopal na dva dni, zdej pa se že težko kakšen dan ne, sej se Aljaž sleče in sam zašiba - nag - v kopalnico, ma če ga potem nebi vsaj stuširala, je cel user posted image ...

LP

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
9.3.2008 22:39:01   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Kdaj ste bili tam? Mi smo bili tudiuser posted image

med 11 in 14 uro...sam vas bi pa lahko opazila.....pa vas nismuser posted image

Sm pa dva dni nazaj čisto na koncu opazila da si bila pri dnevniku?...sej si bila a ne?......kaj si lepega povedala?

lahko noč
P

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
10.3.2008 9:11:10   
dodi
Mi smo prišli kasneje,tam malo po 15 uri....škoda,saj drugače nas ne bi mogla spregledat,ker tako velikih družin pa ni ravno na pretekuser posted image user posted image user posted image
Pri dnevniku......ah nič posebnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

Neposredna povezava do sporočila: 1665
10.3.2008 21:02:42   
Urša08
ojla

Kako ste? Dons je blo pr nam bolj tako vreme, tako da sva bila dopoldan notr, popoldan sva pa par sončnih žarkov ujela in šla mal na sprehod.
Dopoldan sem eno urco čuvala še enga 6 mesecev starega fantka in lahko samo to rečem, da je bla tista ura kar pestra. Nejc je bil čist priden, ko pa sem ga hotla dat spat, ker je bla že njegova ura je začel pa jokat, ker sem mela v rokah dojenčka, njega sem pa spat dala. Sem bla kot v začaranem krogu. Če sem Nejca v postelco dala je joku, ko sem ta drucga odložila pa spet jok user posted image na koncu sem Nejca vn vzela da je bil pr men, ta druzga pa v naročju imela in smo bli vsi srečni. Mamice dobre ste tiste k jih mate več čez, ni mačji kašeljuser posted image

Sedaj pa šibam sedma nebesa gledatuser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.3.2008 13:07:14   
PAJO
no dober dan vsem in eno   dobro  user posted image user posted image user posted image user posted image

kavico za vas,ker je danes bolj smotan dan.

kako ste drugac???

lep pozdrav,ana  user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
11.3.2008 13:16:50   
Urša08
ojla!

Ja danes pa je en čemeren deževen dan. Ampak kljub temu je dopoldan hitro okrog. Midva sva šla dopoldan k Peli in Aljažu. Je Peli tako dobro sadno kupo nardilauser posted image . Prav pasala je, še Nejc jo jedel user posted image . Ko sva prišla domov sem ga sam spat dala in šla mal kuhno pospravit, pa kuhat. Sem mislila narest špagete s tuno, k jih jaz obožujem, ampak jih moj nima kej preveč rad in glede na to, da je že včer jajca dobu za kosilo mu bom dons piščančje zreščke nardila, pečen krompirček pa zelenjavco. Tud to bo pasal.

Nč grem likat dokler mam še voljo.

papauser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
11.3.2008 14:05:04   
Peli
Ja Urša vidim - likaš spet pred računalnikom user posted image .

men je šu Aljaž tud opoldan takoj spat, jest pa visim pred računalnikom. Jest pa dons za kosilo kuham mlečno kašo - njami. No men se na srečo ni treba obremenjevat še s posebnim kuhanjem za moža, ker ne je kosila. Sm ga pa že tud sita k vsak večer dela tople sendviče - jest pa ga ne morm samo gledat posledica je rit večja od trebuha user posted image .

Vreme je dons čist adijo, midva bova šla najbrž kr mal do mojih pogledat - če bojo doma- možek spet popoldan dela. Mogoče pa clo mal neha dež, pa bo šel Aljaž lahko vn čmokat po lužahuser posted image .

Jest pa zdele šibam mal zadremat, dokler še Aljaž spi, sicer vem da me bo spet tašča zbudila - ko me bo klicala za kavo user posted image .

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
11.3.2008 19:56:22   
Sandra*
Pozdravljene gorenjke!

Da se še jaz malo javim. Mark že spi, Anže pa tut, no on je še na kavču in ga čaka še večerno kopanje. Imamo pa zelo pestro, Marka zadnje čase ful trma trka, sva šla danes na sprehod zdaj ko smo kupil bugy bord in mulc nisva pršla dalj k do britofa. Tm so ble luže ob cest pa še storži po tleh, najprj je nabral storže, no in pol sem ga prepričala da greva, in je začel trmart in so mu storži padl v lužo in v tistem k jih je hitel pobirat se mi zvrne direkt v lužo in ker ni blo dost se pobere in cepeta po luži. Potem ga zagrabm in nesem dam, v eni roki nega z drugo pelem voz in mu spet rata da se mi izmuzne, hop pa spet v lužo in je bil v takem zagonu da se je zvrnu, pol je pa še z glavo v tla zariu je biu še po obrazu od peska, da pop... No, končal se je tko d sva šla kuj dam in zdj perm negovo usrano bundo. Mulc, jezna sm bla ko..user posted image . Ne da ga je pol sral še predn sva do gor pršla.  Mi prav manjka en dolg sprehod.

Sem si pa včeraj kupila dve majici za dojit, sta prav lepi.

Tolk na kratk, lepo se mjte.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
11.3.2008 20:33:36   
Urša08
O Sandra kaj sm se pa jaz zdele nasmejalauser posted image user posted image user posted image sem se čist na nedeljo spomnila, ko je Nejc tašči v lužo se vsedu, sam takrat mi ni blo tok smešen. Markova trma bo pa prej ko slej minila boš vidla, če ne trma bo pa kmal sonček tu in ne bo več lužuser posted image

Peli ja sem likala za računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image ma ni zneslo, sem mela tok dela za računalnikomuser posted image Sej cune počakajo. Lahko bi pa kakšen palček prišel in vse polikal, se ne bi nč branlauser posted image user posted image user posted image

šibam k možku na kavčka

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
12.3.2008 8:45:34   
Sandra*
a ni nikjer nobene, da smo že na drugi strani?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
12.3.2008 11:38:09   
Sandra*
No, pa sem ujela kje je peli, sprehaja se mim moje hiše in nič ne sporoči, dobr da sm se lih rihtala da smo šli ven, in smo lepo mel družbo, še Mark je danes lepo hodil cel krog do doma, sam pol je podil mačka od sosedov, ampak to je najmanj. Zdaj pa oba spita, jaz pa malo pregledujem rr, čeprav ne verjamem da bo spanje pri Anžetu še trajalo.

Lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
13.3.2008 13:20:48   
Urša08
Ojla!

Jaz trenutno uživam v brezdelju in pijem user posted image .
Dopoldan smo šle Sandra, Peli in jaz na sprehodka in je blo prav luštno. Anže ja tak cukrček, pa tok priden user posted image , je lepo gledal, pa spančkal user posted image .
Prejle sem Nejca previjala in se mi je na vsa usta smejov, jaz pa zagledam zgorne trojkice k vn rinejo. Jaz pa štirke čakamuser posted image user posted image no sej zgori ma eno štirkico, zraven pa rineta vn trojki, pa še štirica zraven, spodej ma pa sam enkice pa dvojkice. Men pa tok čudn k se tok slin, pa spodej ni blo nč vidt, gor mi pa ni pustu pogledat.user posted image

Zunej je pa tak sonček, da bova šla midva še na popoldanski sprehod.

papauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
15.3.2008 20:46:21   
PAJO
dober vecer

kje ste gorenjke??
a se bo katera oglasila??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste?mi smo dobr,zdej smo zdravi,danes smo mal zapravljali po kranju.user posted image user posted image

lep vecer,ana  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.