|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
15.3.2008 22:21:07   
Sandra*
ojla!

ja ne vem zakaj se nobena nič ne javi.

Pajo: v petk sm bla pr stari mami v bistrci. S kje z bistrce pa si?

Drgač pa pri nas ni nič novega. Ati je cel dan delal, tako da sem bila sama z mulčkoma. Sedaj spi na kavču jaz pa se tudi odpravljam spat ker sem ful crknjena, upam da nas čaka mirna noč da se mal naspim.

Lp,

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
16.3.2008 8:44:33   
lutiropan
Jutro!
Da se malo javim. Pri nas nič novega.
No, dala sem par slikic v album .
sandra mal sem pogledala v tvoj album. A sama delaš copatke? Ful so lepi.user posted image
Čim bolj izkoristite današnjo nedeljo, čeprav pri nas kaže, da bo bolj turoben dan.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
16.3.2008 8:45:31   
lutiropan
OJ soseda, "kva" dogaja?

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
16.3.2008 23:16:32   
Peli
No se vam mal oglasim preden spokam spat...
jest sm včerej lepo ponucala sestro za varuško, sama pa sm imela generalno v kopalnici in WCju, da nebi govorila da sm cel dan pucala... No popoldne smo šibal še na en rojstni dan, pa je bil dan naokol.
Danes pa smo nesl baganco k žegnu, smo bli lih samo na žegnu, potem pa smo šli domov pa ta malga sitneža direkt v postlo - je že ob pol 11h spaluser posted image , drugač pa ne vem je dons ene 3x tako sumljivo kakal - ne vem kaj bo iz tega, sicer mam na sumu spodnje 5.user posted image - no upam da je to-to. popoldan smo šli do mojih, kjer je bla tud teta z njenimi 4 otroci, pa se je Aljaž kar skrival, potem pa se je šel igrat z mojim bratrancem - ki je star 5 let, pa je kar na lepem pršibal k mojmu v naročju in se začel cmerat user posted image - bratranc pa potem vs prestrašen... . Sploh ne vem kaj je blo Aljažu - ampak tagga pa res ne poznam user posted image .

Jutri - če bo z Aljažem vse v redu šibava v Kamnik - moram mal it v službo pogledat - pravzaprav nesem izpolnit papirje - tolk zlo pa tud ne pogrešam službe...user posted image

Nč, lepo bodte!

Neposredna povezava do sporočila: 1679
17.3.2008 12:08:56   
Sandra*
Pozdravljene na tak lep sončen dan!

Mi trije smo šli danes sami mal po vasi na sprehod in Mark je celo nekaj časa stal na bagibordu in se pelov. Potem ga je začel pa svirat in je hotu "čiča", ajde nj pa čiča, se vsede, ga mal pelm in porajtam da hlače po tleh vleče pa čevle čez in lj ga zlomka strgov je tanajbl fletne hlače, jezna sm bla ko user posted image sama nase, da nism prej porajtala, ampak jih bo treba nekak pošit ker so ful lepe pa še ornk nu prov niso. Sam mi sploh ni jasn ko naj jih zašijm d se nav tok vidl, al pa č kr pustim in bo okol hodu k kšn razcapanc, k mu hlače cveteijo. Tok sm jezna.

Zdle pa oba fanta spita. Tako da morem počas začet razmišlat kaj nj skuham, čeprov nimam nobene vole za kuhanje danes (no sj jo mam bl malkrat), apak morm usen kj skuhat.

lutiropan: copatke pa sama štrikam ja.

Lp

< Sporočilo je popravil Sandra* -- 17.3.2008 12:09:19 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
17.3.2008 12:45:56   
Urša08
ojla!

Se še jaz mal javimuser posted image . Mi smo se spet cel vikend potepal in tokrat naj je uspelo pridt do Vodnega parka v Bohinju.  Je blo pa tako lušn, za otroke majo res super kotiček, tako da je Nejc užival 100/uro. user posted image

Dons sva šla pa na mal daljši sprehod - 2 uri, sem ugotovila, da mi gredo spet mal kile gor in sem se odločla da več migam, pa manj jem user posted image user posted image user posted image Na sprehodu je blo tko fleten, ker je tak topu sonček. Sedaj sem pa en micen pospravla in vzela eno pavzo.

Sandra a tašča pa ne zna šivat, da bi zašila? Za kosilo se je pa men dons pizza zaluštala, tako da bom Nejcu špinačo pa pire nardila, nama z user posted image pa pizzo mal kasnej. Tok o pazenju na kilograme user posted image

šibam še en mail spisat, potem pa perilo pobrat

papauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
18.3.2008 20:31:38   
Urša08
ojla

ja kje pa ste vseuser posted image   tako grdo vreme pa nobene nikjeruser posted image

Midva sva se dons potepala po Kranju. Pa sva se tako dolgo potepala, da sva še user posted image spotoma pobrala in smo šli še po tobogan. No ker je zunaj zima sva ga postavla kar v Nejčkovo sobico  user posted image pa prav luštno izgleda.

oglaste se kej

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
19.3.2008 12:55:00   
Sandra*
ojla

A ni nikjer nobene? Ste vse na sončku. Mi 3je smo šli danes peš do Strahinja, atija pogledat, č kj dela al zabušava. Mark je en čas lepo hodu, pol je fejst trmov, vmes pa se je mal pelov na bagi bordu. Drgač se mi je pa sred ceste u tla vrgu, ker mu nisem več pustila kamnov v vodo metat, tko da je spet vs umazan ko p.. Bundo sm mu mogla kr s papirnatim robčki obrisat, sicer bi kdo mislu d se je po gnoju valov..

Zdele pa Mak spi js pa guncam Anžeta, v upanju da mal zaspi, da bi šla pol u miru skuhat, čeprov slab kaže.

Popoldne pa dobimo obiske, pridejo sodelavke Anžeta pogledat.

Lp, pa mal se javte kako ste?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
19.3.2008 14:46:35   
Peli
A kje smo - vse polno zaposlene user posted image !

Midva sva bila v ponedeljek pri meni v službi, potem sm šla še do ene sodelavke, pa papirje na socialno zrihtat; včerej sm imela dan za pospravljanje, pranje in likanje, popoldan pa smo šli k atiju na rojstni dan; danes sm imela pregled, potem pa sva bla še mal zunej, k je tak lep sonček. V glavnem je kar pestro.

Sandra
- a teb ga pa Mark kr takole biksa? Drgač pa si dobra da si upaš sama z Markom do Strahinja peš.
Sej men Aljaž tud kr pridno hod, sam kakšnih hudih tur - ko sm sama z njim ne upam delat. da ga slučajno nebi mogla nosit. Smo pa že dobili Zappa iz servisa, sm bla kr presenečena, k je bilo tako hitro - zdej ga bo treba samo še sprobat - sicer ne vem kdaj user posted image ...

Jest upam da se takole vreme kar obdrži do konca tedna, ma človek vsaj malo volje. Se slišimo za kakšen sprehod.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.3.2008 8:50:13   
pikapolona2
hej hoj
še malo od mene.
Jst sem se odločila da bom omejila internet dokler vsaj na grobo ne sestavim tele svoje diplome, zato bom bolj malo sodelovala na forumu. Da nebo katera mislila da sm kr poniknila....jst sm tu....ampak manjuser posted image

Danes je Brina zopet v varstvu....je bila 3 dni malo bolna....najprej vročina potem še malo driske ampak včeraj je samo še 2x malo bolj redko kakala je že normalno jedla in bila nagajiva zato sem jo kar odpeljala. Jst pa zdejle hitro delat da nadoknadim tele 3 dni.

Papa
P

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
22.3.2008 22:49:28   
Peli
Ojla!

Ste vse na počitnicah?

Mi smo imle včerej mal športni dan, k je bil mož frej, smo se šli tud kopat v Bohinj in morm rečt, da mi je velik bolj všeč kot na Bledu, vsaj za otroke je tam boljš. Na poti domov smo se ustavl da smo šli še mal pojest in jest trapa, seveda nism jedla mesa, ker je bil post - sm naročila lignje in preostanek dneva preživela v WCjuuser posted image .

Danes je zgleda Aljažu pomagala včerajšna utrujenost, da sva spala do 9:10, potem pa sva delala pirhe, mož je bil zravn vs "pikast", sej ga je skrbel kako bo Aljaž umazan user posted image . Mali je seveda ful užival, je pa bil problem, k on nebi nobenmu dal pirha. Je pa tud nesu svojo košarco k žegnu.

Jest sm pa včerej že dobila odločbo iz socialne, je bla prav brzina, no 3.4. začnem porodniško. Z možem sva pršla do zaključka da morva do naslednga pregleda vse naštimat za user posted image , saj glede na to da je v zadnjih 14. dneh celo nekaj izgubil na teži...in če še naprej ne bo nič pridobil, se zna zgodit, da me gin. že kam pošlje. Ja, bo kr pestro...

Nč, punce imejte se lepo in vesele velikonočne praznike!
user posted image

No pa še enega "velikonočnega zajčka" vam pošiljam user posted image   

user posted image

user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Peli -- 22.3.2008 22:53:06 >

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.3.2008 6:02:19   
lutiropan
user posted image vesele velikonočne praznike

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.3.2008 12:16:00   
PAJO

ZELIM VAM VESELE VELIKONOCNE PRAZNIKE

LEP DAN  ANA

Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.3.2008 10:54:30   
barba
Tudi jaz vam želim lep preostanek zasneženih velikonočnih praznikov.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.3.2008 12:30:31   
PAJO
kje ste gorenjke?nobena se nc ne oglasi??

kako ste prezivele praznike?

lep snezeni pozdrav,ana

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
25.3.2008 8:02:50   
Urša08
Dobro jutro!

Kako ste? Mi smo med prazniki uživali. Smo šli že v petek k mojim in se razvajali do nedeljeuser posted image , v nedeljo smo po obiskih letal, no včeraj smo pa zabušavali. Sneg je naletaval mi pa notri na toplem. Pa po dolgem času sva pogledala en film, ko je Nejc popoldan spančkal. Skratka tudi dan zabušavanja paše kdaj pa kdaj.user posted image

papauser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
25.3.2008 18:30:08   
pikapolona2
Peli a potemtakem imaš 3 maja rok?...držim pesti da bo z micenim vse OK in da bo še malo zrastel. Predvsem se tale mesec malu umiri in ne tolk čistit in pospravljatuser posted image

Urša...tudi mi smo bili na štajerskem......smo se spet najedli....pa spet imam polno skrinjo potice (dobila sem jo od tašče od mami in od moje babice) nimam pojma kdo bo to pojedel...ker jst imam en kos dovolj nism ravno fen potice.

Jutri grem za ceeeel dan v LJ....najprej na faks pa v knjižnjico...pa nekja za službo....potem grem s sestro v mehiško in naprej v galerijo...je ena zanimiva razstava oblačil-skulptur. Pa še v šolski muzej bom skočila imajo neko literaturo ki jo potrebujem. Moj pa je obljubil da pride prej iz službe in bo on varval Brino popoldne.

Hvala bogu smo se zdej pozdravili in se samo nazaj na strai ritem navajamo....čeprav danes ponoči je bilo pa nekaj v zraku ker tolk nemirno pa že dolgo ni spala.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
25.3.2008 19:24:41   
Urša08
Pikapolona ja te dobrote, sva na treh koncih dobila cel kup šunke, pa jajc, pa potice,....tok da sploh ne vem kaj naj z vsem temuser posted image očitno smo bli sestradani vidt user posted image user posted image user posted image
Jutri dobro opravi v Ljubljaniuser posted image , pa lepo, da ste zopet pri zdravju user posted image Glede diplome pa samo to rečem, pridna , pridna, pridna.

Moj pikec ima pa dan cviljenja. Kr neki leta po stanovanju in cvili, da ne govorim, da je duda najboljša prijateljica. Samo da mu jo vzamem je že jok, sploh zvečer. Pa tud jutranje vstajanje imamo sedaj ob 6, zvečer pa že mal čez 19 postane tako zaspan, da ga sam v postelco nesem. Imam pa vsaj miren večer in namesto, da bi kaj pametnega počela, sam traparije delam, od računalnika, tv-ja,... še eno igrco sem začela igrat in to jaz k nisem nikol bla za igrice...sam ta je pa tok nora k si svojo naselje gradiš,...

Šibam Nejca v postelco premaknit, že skor spi pr user posted image na kavču.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1693
26.3.2008 20:39:00   
PAJO
kje ste gorenjke??
a ze vse spite??

dobro jutro  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
27.3.2008 13:05:14   
barba
Nimam vam kej povedat, si pa lohk ogledate mojo deklico:

http://www.mojvideo.com/video-meta-poje/e99d2fbe8c9cdf4db163

http://www.mojvideo.com/video-meta-poje-2/8b337c7e14217be04b61

user posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
27.3.2008 13:13:22   
Urša08
Bravo Metauser posted image user posted image user posted image user posted image joj Barba noro, še dve leti nima pa tako pojeuser posted image  

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
27.3.2008 13:34:01   
barba
Mam včasih filing, da mi folk ne verjame kolk poje in govori. user posted image  No, tole je dokaz, da imamo skoz živžav. Še v spanju ful govori. user posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
27.3.2008 14:22:08   
pikapolona2
do solz sem se nasmejala barba....HVALA!
Meta bo taužntprocent pevka ni kejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
27.3.2008 14:22:32   
pikapolona2
Kje je Peli...je vse OK?

Neposredna povezava do sporočila: 1699
27.3.2008 14:29:30   
PAJO
barba  res sm se nasmejala  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamala je res faca,fulll cotkana.

kako drugac ostale??peli kje si ti nc se ne oglasis??

lep dezeven dan......

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.