|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
1.2.2008 22:25:30   
dodi
Dober večer!

Tudi jaz sem z Gorenjske.Ali se vam lahko pridružim?
Gotovo malo izstopam od vas,ker imam malo več otrok,kot je povprečjeuser posted image  pa ne me zdaj takoj napadetuser posted image

Vsem želim lep konec tedna!
lp,dodi

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
1.2.2008 22:48:05   
Sandra*
Pozdravljena dodi!

Iz katerega konca gorenjske pa si?

Aja pa koliko otročkov imaš?

Mi smo trenutno v pričakovanju drugega, jutri teden imam rok, upam, da nas kaj prehiti, ker že komaj čakam, pa kar naveličana sem tega velikega trbuha.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
1.2.2008 23:17:24   
dodi
OJLA!

No jaz prihajam iz vasi Davča to je 20 km od Železnikov.
Imamo 10 otrok,8 deklic in dva fanta.Stari so od 10let in pol  do zadnjih dveh,ki imata 8 mesecev.Imamo trikrat dvojčice.

Sandra-želim ti,da čimprej dobiš v roke svoj mali zaklad,da bi bila zdrava in da bi rodila s šim manj bolečin.
Iz katerih koncev gorenjske pa ste ve?

No zdaj pa moram it v mižule,če ne bo takoj jutro.......

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.2.2008 8:00:12   
Urša08
Dodi pozdravljena!

10 otrok - bravo user posted image user posted image user posted image   Lepo, da obstajajo še take družiniceuser posted image

Jaz prihajam iz vasi blizu Tržiča.

Sandra držim pesti, da greš čimprej rodit in imaš čim lažji porod. Sicer pa pravijo, da gre v drugo lažje user posted image Pa le sporoči nam, ko dobiš svojo malo štručko.

papauser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.2.2008 9:07:39   
pikapolona2
Dody...mislim da vem katera si....enkrat ste že bli v časopisu a ne?
pa helou tud od mene! 10 otrok si ne predstavljam imaš skoz direndaj domauser posted image user posted image user posted image

Jst sm drgač skor soseda od Urše in od Peli......tud bliz Tržiča doma

Gremo mal stanovanje pospravit. Včeraj sem bila zunaj in ko sem prišla domov sm bila še tako naspidirana da nisem do pol treh zaspala....Brina je pa danes seveda normalono ob 7 auf vstalauser posted image .

Sandra še malo pa bo tukaj nova beba...če se več ne pišemo....čimhitreje zrihtaj pa hitro se nam potem javi!

Evo ati že sesa....letiiiiiim

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.2.2008 10:30:28   
Sandra*
Naša maškara je že pojedla prvi krof, ampak je bil sam tok časa maškara da je dobil krof ga pojedel in pol ni hotu bit več, tako da ga še nisem uspela slikat, do večera ga bom že, upam.

Dodi: 10 otrok, to je pa res veselo. Takih družinic je zdaj res malo.

Jaz sem pa malo bolj daljna soseda od Peli.

Lep dan!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.2.2008 11:03:35   
barba
Ojla!
Moja malenkost se počasi k sebi spravlja. Sem dons že kar vredu.
Smo mel namen it v KR maškare gledat pa nam je dež vzel vse veselje.

Dodi - pozdravljenauser posted image  Čestitke za veliko družino. Mi imamo sorodnike v Davči, pri Jemcih (tam ko imajo gostilno in trgovino).

Sandra - čakamo novice iz porodnišniceuser posted image

Urša - Vodni park Bohinj je super. Nobene gužve, zelo čisto, pa še dost ugodno, sploh za študente.user posted image

Ah, še čez vikend bom za službo delala, spet mam tako gužvouser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.2.2008 12:15:02   
dodi
Jemci so pa naši sosedi!user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.2.2008 12:51:27   
dodi
Barba-samo ni treba povedat,da pišem na RR pri sorodnikih...to je vas in če napišem kaj  osebnega,pol je  kuj olala in ne bi rada še tu pazila na vsako besedouser posted image user posted image

Ja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
2.2.2008 12:53:20   
dodi
Ja imamo pa kar direndaj a je tud lepo in ne bi zamenjala za nič na svetu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa je začelo snežitiuser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
2.2.2008 13:08:49   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Ja imamo pa kar direndaj a je tud lepo in ne bi zamenjala za nič na svetu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa je začelo snežitiuser posted image

a pri vas pa sneži? upam, da pri nas ne bo, sicer je pa vaš vas viši kot naša. na Ratitovcu bo pa sneg. kaj pa zdravje? je kaj bolje?

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.2.2008 13:34:23   
dodi
Ja sneži in dežuje-živ podenuser posted image user posted image
Ratitovec bo pa bel to vem,ga gledam skoz oknouser posted image user posted image

A veš Lonib,da je moj tast doma na Torki,to je ta zadnja hiša pred ratritovcem in tam, je bilo 14 otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.2.2008 14:00:16   
PAJO
zivjo

jz sm tud nova kle gor.prihajam iz bistrice pri trzicu.

kako ste drugac?kaj pocnete ob takem vremenu??

lep dan,anauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
2.2.2008 14:46:27   
lutiropan
Še ena gorenjska mamica se javlja iz danes puščobnega Šenčurja. Imam 4 sončke doma. Tri fantine in  pupiko Kajo , ki je stara 3 tedne.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
2.2.2008 15:24:29   
barba
lutiropan - pozdravljena sokrajankauser posted image  Res je turobno. Kolk so pa stari tvoji fantini?

dodi - se ni za bat, da bom kaj rekla pri žlahti. To je moja "priženjena" žlahta in sem bla do zdaj samo enkrat v vaših koncih. To je tko, da je od moža sestra poročena z jemčevim in živijo v Ameriki. Zdej vse veš, ane.user posted image  

Pajo pozdravljenauser posted image

lonib - a ti si tud iz Selške doline? Jst sem se iz Poljanske poročila v Šenčur.user posted image  Me začne vsake tolk cajta ful nazaj vlečt, da bi kar vse popokala in šla v mojo vas.user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
2.2.2008 15:50:44   
dodi
Barb-a Nika je sestra od tvojga?
Poznam,poznamuser posted image user posted image

Ja pri nas je zdaj ta velikih pet šlo na pevske vaje,ker vadijo za krst,ker bo  škof Uran prišel krstit tud ta 10 otrokauser posted image user posted image  Ma smo pridni mi tle goruser posted image user posted image  a ne?!

Barb - a je katera blizu babice Polonce Škofic doma?
Ona je na svet spravila 7 naših otrok in pri Nacetu sem jo prav pogrešalauser posted image  smo jo pa enkrat obiskal,ker imamo tam v Šenčurju vsake toliko pregled v OŠ k pridejo eni amerikanci ( zaradi križnega griza,je Breda padla v eno raziskavo ) in tako je prav na brzino dobila aparat in se ji je že fino popravilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
2.2.2008 15:53:48   
dodi
Pajo in Lutiropan-dobrodošli!

Pa najlepša hvala,da ste me sprejele medse-mi paše malo čveka-včasih je moja glava kot trampolinuser posted image user posted image user posted image  potem jo pa tu ohladimuser posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.2.2008 17:03:34   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: barba

lonib - a ti si tud iz Selške doline? Jst sem se iz Poljanske poročila v Šenčur.user posted image  Me začne vsake tolk cajta ful nazaj vlečt, da bi kar vse popokala in šla v mojo vas.user posted image user posted image user posted image

Iz katerega dela Poljanske doline si pa doma? Poljansko dolino tud malo poznam

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
2.2.2008 17:06:55   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

A veš Lonib,da je moj tast doma na Torki,to je ta zadnja hiša pred ratritovcem in tam, je bilo 14 otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dodi!
Včasih ni bilo elektrike, pa zvečer niso imeli kej delat, pa so zato user posted image delaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dobra je bila ženska, da je spravila na svet 14 otrok.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
2.2.2008 17:57:23   
lutiropan
barba moji fantje so stari Luka 9, Tim 8, Rok 6, no naša princeska Kaja pa je bila rojena 7.1.08. Sem pa čisto blizu doma še ene forumke L & L. Sva sosedi.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
2.2.2008 18:05:43   
pikapolona2
user posted image uaaaaauuuuuuuuser posted image user posted image

akcija pr gorenjkah.....same nove pa mal stareuser posted image . Vse lepo pozdravljene.
Danes je res podn od vremena.....mi smo se samo do sosedov premaknili.
Bistrca pri Tržiču....od tam je pa Žiža...sam se nam že doooolgo ni nič javilauser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
2.2.2008 18:27:32   
loncica
No, ker vidim da se javljajo nove, bom še jaz zbrala pogum. Sicer še komaj spadam pod Gorenjsko, sem namreč čisto iz konca Poljanske doline iz Žirov. Sem mamica 7 tednov starega Timotej Iana.

Lp

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
2.2.2008 19:13:44   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

No, ker vidim da se javljajo nove, bom še jaz zbrala pogum. Sicer še komaj spadam pod Gorenjsko, sem namreč čisto iz konca Poljanske doline iz Žirov. Sem mamica 7 tednov starega Timotej Iana.

Lp

S tam pa poznam enga policaja, ki se piše kavčič. A ti je kej znano?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
2.2.2008 19:40:54   
Sandra*
Pozdravljene!

Kakšna debata je danes na gorenjkah, je komaj slediti o čem gre.

Naš tamavček že spi, un v trebuščku pa tut, upam da se bo kmal začel kj dogajat.

Pozdravček vsem novim gorenjkam!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
2.2.2008 19:59:48   
loncica
LoniB, poznam tega policaja na videz. So Žiri tolk majhen kraj, da itak skor vsi vse poznamouser posted image .

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?