|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
2.2.2008 22:46:55   
smotka lonib
mojčca
mojčca

A si prišla pogledat, če Gorenjke kej čvekajouser posted image user posted image ?

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
3.2.2008 7:26:25   
dodi
user posted image

Kaj vse na Gerenjskem še spite?user posted image

Mi pa smo že v polnem pogonuuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
3.2.2008 9:30:10   
lutiropan
Mi smo tudi že pokonci, pripravljamo že za kosilo. Veš , mi smo pa par let nazaj smučali v Cerknem in smo bili v Davči pri Bevkovih. Bilo je super, hrana odlična, nas je mama prav razvajala. Polono (babico) pa poznam.Je bila tudi pri mojem prvem zraven, poznamo se pa že tako, saj je njen sin od mojega moža sošolec iz oš.Super ženska.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
3.2.2008 10:07:20   
Peli
Vau...samo včerej me ni blo na RRji, pa toooolk novga, super user posted image , se vasj mal dogaja in nimamo več samo 3 samogovore user posted image , še Sandra se je popravla.

Pozdravljene nove gorenjke!!!
Dodi tebe sm pa že na mami zasledila.

In zdej že ugotavljate, da boste kmal vse v žlahti?

In drugače kaj počnete, ste doma na porodniških, delate, mate otroke v vrtcu - doma....?

Pikapolona, Urša, Sandra in jaz smo kar precej  skupej doma, tako da smo se včasih kar dostkrat skupej sprehajale - zdej pa ni  več časa (pa voljeuser posted image ) ...

Nč morm it kar kuhat, bomo danes imeli bolj zgodnje kosilo, da potem malčak spravim spat, popoldan pa gremo mal v Šenčur pogledat.
Aljaž je bil vs navdušen ko sva se včeraj oblekla v maškaro, samo ga pa ni vredno kaj mazat, ker si takoj vse razmaže... Mogoče si bom uspela enkrat do jutri vzet tolk časa, da prlepm kakšno slikco, pa šekaj natipkam....

Zaenkart LP od mene, čao!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
3.2.2008 10:55:53   
smotka lonib
Peli!

Jest sem še na porodniškem, bom pa prav kmalu šla delatuser posted image . Je tok fleten bit doma in gledat user posted image , ko rastejo.
Drugače pa imam jest v Šenčurju ene dve sošolke ali pa tri (letnik 1973), se ploh ne spomnim več, ker me že EMŠO dajeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
3.2.2008 11:37:29   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Peli-živjo!Pod kaj si pa ti na mamiuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
3.2.2008 13:07:24   
Urša08
uvau kaka debata, sej sploh ne dohajamuser posted image user posted image

Pozdravljene vse nove gorenjkeuser posted image user posted image

No mi smo trenutno na obisku pri mojih starših, imam ravno pet minutk pred kosilom, pa sm mogla na rr mal pokukatuser posted image  Včer smo šli pa na en obisk, k majo eno punčko 11 mesecev staro in je tak cukr, pa tok mirna. Naš zgleda ko pravi hiperaktivček, pa na srečo ni user posted image user posted image

no v kaj ste napravile svoje škratke?? Pa kako slikico pripopajte.

eto kosilo je na mizi

lep danuser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
3.2.2008 14:19:39   
barba
Dodi – Nika, ja. Nisva lih najbolše prjatle, ker se hoče kar naprej v našo familijo vtikat, čeprov je v Ameriki.user posted image Verjamem, da se vsi poznate gor v Davči.

Lonib – sem pa iz Gorenje vasi. Dons grem spet mal domov na kmete pogledat.user posted image user posted image user posted image

Lutiropan – pojma nimam katera si.user posted image Vem pa kje je L&L doma. Sta obe blizu mene, 5 min peš proti gostilni Ančka.user posted image Si tud prselena?

Loncica – itak, da spadaš med Gorenjke. Dobrodošla! user posted image user posted image user posted image  A j kej nouga u Žereh?

Naša maškara trenutno spi, pol gremo pa na Polansk. Na Godlarje ne bomo nč šli ker je vsak let isto. Un Kondi Pižiorn se dere, pa kao vice poka, ostali pa gledamo/gledajo vsi zdolgočaseni. Bojo mogl kej novga pogruntat ker res niso več zanimivi.

Vas pridem še zvečer kej pogledat …

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
3.2.2008 14:44:55   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: barba
Un Kondi Pižiorn se dere, pa kao vice poka, ostali pa gledamo/gledajo vsi zdolgočaseni. Bojo mogl kej novga pogruntat ker res niso več zanimivi.

pa še primitiven je in potem tiste bolane vice kao govori...sam enkrat sm šla gledat karneval v Šenčur kjer je on nabijal....ogabno!

Mi smo sitni do amena.......jok za vsak krivi prstek....pa ne more spat....lepoooo prosim tist tam zgoraj daj že tele 4 ven pošlji ker meni se že malo rolauser posted image . Upam da ni fejst narobe ampak jst sm ji včeraj pol žličke calpola dala ker se je tolk jokala pa slinila in skoz nekaj v uste tiščala. Sploh je ne poznam takšne. Joj jutri bo v varstvu kriza.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
3.2.2008 14:46:19   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

user posted image

Kaj vse na Gerenjskem še spite?user posted image

Mi pa smo že v polnem pogonuuser posted image

takale kava bi pa meni zdejle sedal...mmmmmm

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
3.2.2008 15:11:06   
lutiropan
barba jaz sem priseljena v Šenčur leta 95, mož pa je pristni "godlar"user posted image user posted image . Sem šla kar daleč od doma.(Brežice, Krško)
Doma sem pa v tisti hiši nasprot občine in lekarne. (rumena fasada, pa zelen kamen za "cokl")

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
3.2.2008 15:17:01   
pikapolona2
lutriopan....klele nas je pa veeelik preseljenih...Urša in Sandra iz LJ...ti iz Brežic, jst s štajerske....gorenjci so daleč po punce šliuser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
3.2.2008 16:47:20   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Peli-živjo!Pod kaj si pa ti na mamiuser posted image

Peli in  Hudamravljica

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
3.2.2008 16:58:26   
Peli
Mi pa smo bli take lenobe popoldan, da smo kar doma ustal, sm tud jest začela razmišljat, da je vseeno če v takmle ne hodimo itak je za Aljaža pomoje še nezanimivo.

Jest se nism deleč prženila, je samo 2 vasi od doma - včasih preblizu user posted image .

No to je pa naša maškara:

user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
3.2.2008 17:47:22   
pikapolona2
joj joj kakšna suhcena čbelica Peli...dejte ji mal medeka.user posted image user posted image  A je dolgo zdržal v kostumu?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
3.2.2008 18:42:08   
loncica
Čav!

Mi nismo šli pa nikamor v maškare. Je Timotej še premajhen, da bi ga v tako slabo vreme kam peljali. Je pa ful romantično vzdušje pri nas, cel dan že naletava sneg.

Barba: v Žireh skoraj nikoli ni nič novega. Jaz se večkrat hecam, da smo kot Dogodek v mestu Gogi. Vsi čakamo, da se bo kaj zgodilo, pa ničuser posted image .

Peli: ful lep kostum je tole. Krasna čebelca.

Lp

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
3.2.2008 18:45:13   
Peli
Ja je bil v glavnem cel dan v njem, razen ko je šel spat, no pa tisto kapo sm mu slekla, k je bil čist moker spodej.
Jest bi mu že dala medka, če bi ga le hotu. Aljaž bi jedu itak samo suho meso in salame, pašteto, juhe, pa makarone.
Zdele greva pa polento kuhat.

Upam da bo ta teden kej lepga vremena, da bomo kaj vn šibal, sm že sita tega smotanga vremena, al naj bo sneg al pa sonček.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1342
3.2.2008 19:49:53   
pikapolona2

al naj bo sneg al pa sonček.

Se strinjam!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
3.2.2008 20:41:14   
PAJO
kje ste gorenjske mamice a za spite??
kje ste danes pustovale??

mi smo bli kr doma,ker tamav zakuhov pa smo ostal doma.
no ja sej vreme je bil tud tak da je blo najleps doma.

kako ste drugac??
jutri pa spet nov delovni dan,jz sm pa frejuser posted image user posted image user posted image

lep vecer se slisimo,ana

Neposredna povezava do sporočila: 1344
3.2.2008 20:50:54   
dodi
No to so pa naše šemeuser posted image user posted image
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
3.2.2008 20:58:54   
PAJO
fulll so bli dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sta kam sli a so bli sam po vasi??

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
3.2.2008 21:01:48   
Peli
No vse še ne spimo user posted image .
Jaz se ponavadi med kuhanjem in potem zvečer ko gre mali spat spravim pred računalnik, če mi ga mož ne zasede.

Pajo - si ti tud priženjena Tržičanka?

Kolk ste pa stare novinke?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
3.2.2008 21:05:39   
smotka lonib

Kolk ste pa stare novinke?

Aprila bom 35.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
3.2.2008 21:07:18   
dodi
No odpravili smo se trudi k mojemu domov-pokazat se tastu in taščiuser posted image

Koliko sem stara-ja jih je bilo avgusta 33-kaj češ kristusova letauser posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
3.2.2008 21:10:46   
Sandra*
Še naša maškara. Mi smo bili v šenčurju na maškarah.

user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.