Peli
|
Ja Urša ne mormo en brez druzga . Naš otrok pa je danes kr dobr, zgleda ga je včerej res še mal luna trkala. Se pa zdej že kar lepo pozna da je dan daljši, tako bomo lahko spet popoldan vn hodil, veliko rajš sm z Aljažem zunaj, ker mu ne hodijo tolko traparije po glavi.... Mi je pa zdej uspel prčarat en obrok na dan več, upam da se obnese, ker me kar mal skrbi drug mesec it v posvetovalnico, saj ma Aljaž še vedno samo 9600g . Tako sva zdej, dva dni lepo k sva pršla notr mela malico, seveda pa ne bo smel vsak dan taščo vlečt h kuram, ker bo potem hotel samo jajca jest . Je čist navdušen da mu putka da jajčka, potem morva direkt v kuhinjo, pa dela "cjet, gjedov"...potem pa mora sam "tonkat"...je čist navdušen. Ah, moja tašča - drgač sploh ni slaba ženska. Je pa taka kot vsaka stara mama, ki se ji vnuček smili za vsak drek..., ma sej dokler ostaja samo pri raznih pripombah, nej pač govori po svoje - jest pa tud delam po svoje, se ne splača kregat. Jest mislm da mamo mladi in stari drugačen pogled na vse... Sm slišala za eno punčko iz našega konca - da je imela take posledice od noric - je bla v komi, zdej jo pa morjo vse na novo učit. Pikapoona - ste že imeli testiranje? Upam da ne bo prehudo. Našga bi mogl zvezat, da bi bil pr mir . Danes pa sm jest Aljaža nesla spat, lepo sm mu razložila, da ati ne more z njim, pa je bil čist zadovoljen, sm se kr mal oddahnila.zgleda se še ni preveč razvadil - al pa je bil glih prav zaspan. Drugače je pa tako - mož dostkrat nima časa se čez dan preveč ukvarjat z Aljažem in ga potem zvečer crklja. Sinoči je nesel Aljaža spat že okol 19h, jest brž šibam pod tuš - pridem nazaj, pa ni blo nikjer nobenga, vse tiho, pogledam v spalnico pa mož in Aljaž spita v Aljaževi postelji . Mislim da je Aljaž uspaval . Ponoči sm bla pa vsa sitna sm se ene 5x zbudila (seveda ne gre brez obiska WCja), k je Aljaž tolk kašlov, potem še moževa radioura, k mora igrat 40min, predn ustane ...no vsaj Aljaž je spal do 8:30, da sm zjutrej not prnesla. afroodita - pozdravljena! - se boš skrivala, a se nam boš prdružla? Nč šibam pod tuš, potem pa spat! Lahko noč!
|