|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
29.1.2008 13:37:21   
pikapolona2
Urša, Brina je bolje ja.....vročine nima...spi že normalno samo zbudi se z gnojno krsto okoli nosauser posted image ...ne hec...ampak res ko jo zjutraj vzdignem ji najprej okoli noska odmočim gnojuser posted image user posted image ...potem našibam sterimar v nos in nato dve uri leze zelen šmrkelj iz nosa. Ampak danes sva šle že malo ven po tem sončku....je prav pasalo. Jutri bo še doma....v četrtek gre pa v varstvo

Diplomo pa ti jst verjamem da je z Nejcom ne moreš pisat...tudi jaz ne utegnem. Ampak sej bo.....ti imaš že več kot pov narejene...jst pa sam jamram narejeno imam pa 5 procentovuser posted image user posted image ....ampak ne uspem...zvečer sem pa itak čist lena in se mi ne da!

Pozdravček ostalim!

A Sandra je že dobila dojenčka???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
29.1.2008 14:20:31   
Peli
Ojla!

Midva sva bila zjutraj pri zdravniku in je rekel da se Aljažu nekaj sliši na pljučkih, tako nama je dal ATB (Sumamed), čez 1 teden pa morva na kontrolo. To so zdej najini 1. ATB, morm rečt, da ga je Aljaž pol žličke popil, pol pa poliluser posted image l, sicer pa je sirupa za točno 4x...no bo že.
Mene pa tale sonček prav polni z energijo, danes me kr vn vleče, dopoldan sm se spravila pucat svto  - od znotraj, je bil že res kot svinjak, no od zunej pa se ne grem...ga rajš pelem v pralnico.
popoldan bova šla pa najbrž spet mal vn na sončka, če ga ne bo prespal, do ene 15h zna Aljaž kar spat, ker sm mogla reveža že ob pol 7h iz postle vržt. Me je pa že mati danes po telefonu nekej "komandirala" da ga po teh zdravilih ne smem na kakšne daljše sprehode peš vlačit, nej ga rajš v vozičku vozimuser posted image ...no nej mu bo user posted image .
Zdej kar veliko prakticirava "peš" sprehode, da se bo Aljaž navadil hodt, pa glih ta prav tempo ma zame user posted image .

S Sandro sva včerej govorile, prav da na žalost še ni nič, pa da nam sporoči!

Nč grem jest mal na ogn dat, pa pogledat kaj je z mojmu ričetom - a je še u piskru, a je že čez ušu...user posted image

LP

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
30.1.2008 8:25:22   
Urša08
Ojla!

Lepo, da je Brina boljše user posted image user posted image user posted image še Aljaž neha kašljati pa bo user posted image

Zdejle gledam skozi okno in je tako čudno vreme, mal upam na sonček ampak bolj slabo kaže.

Včeraj mi je pa Nejc prvič dal objemčka, ko sem mu rekla, da naj ga da user posted image sem bla tok happy user posted image   tud lupčka da samo zelo redko, pa samo če on hoče user posted image user posted image user posted image . Ampak je pa tok noro lepo ko se ti z rokcami ovije okrog vratu pa še k teb stisne.

Punce kok vi slikate svoje otročke? Pa kok razvijate? Men user posted image pravi, da preveč slik dajem razvit, da bi mogla ožji izbor narestuser posted image   No jaz mam enih 300 slik razvitih od Nejčkovega prvega leta. Men se ne zdi to tok velik, user posted image pa pravi, da če bom tok razvijala, da ne ve kam bova vse4 albume dalauser posted image .

grem mal k mojmu sončku

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
30.1.2008 8:27:11   
Urša08
ojej sm vidla da se je tam pri albumih kr 4 znajdla. Če bi imela sam 4 albume potem res ne bi bil noben problemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
30.1.2008 12:36:31   
pikapolona2
urša...zbujaš mi slabo vest...jst imam fotke razvite samo do 9 meseca...vse ostalo nism nič razvijala...poleg tega sm nemarna fuj in fej in ne pišem nič razen prvega koraka in zobkauser posted image user posted image user posted image ...vse ostalo je trenutno v mojem kratkoročnem spominu ki je vedno bolj luknast!

Peli.....revček a kr piska mu....no naši Brini to ni.....zato pa sumimo bolj na alergijo. Pozdravita se pa če se hoče vozit v kočiji ga kr vozi.

Sem se pa prehitro pohvalila da je bolje......danes je spet dobila vročino...sicer nima visoke..37,5.....ampak lahko kar pozabim da jo dam jutri v varstvo in da bom delala.

Grem delat....dokler spi imam čas!

papa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
30.1.2008 12:52:39   
Sandra*
Ku-kuc gorenjke!

Čist sem neki spustila tole našo temo, tako da se mi niti ne da brat za nazaj. Odšetvam dneve do pdp, evo še ene 10 dni pol bo treba pa rodit, mam že vse pripravljeno. Lena sem ko nevem kaj, komaj se mi da marka napokat za kakšen sprehodek, me pa že vse ful boli tako da upam da grem kmalu.

Pa tut mi smo nekaj šmrkljavi vsi, upam da bo samo pri tem ostalo da ne staknemo še kakšne vročine.

Lp, zdaj morem pa počas kuhat kosilo, se še kaj javim, drgač pa pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 1281
30.1.2008 13:48:26   
Urša08
Sandra lepo da si se oglasila user posted image . Še kaj se oglasi na naši temi, pa sporoči nam, ko rodiš. Praviš, da se ti nič ne da. Pa saj je prav da par dni pred porodom mal zabušavaš, ti lepo počivej, se razvajaj in to čist brez slabe vesti.user posted image

Pikapolona a Brina ma pa spet vročinouser posted image bogica, pa kaj je to prehlajena al jo kaka viroza daje? Ma čimprej naj se pozdravi.user posted image

A je še kera dons tok lena pa zaspana k jest? Ma čist nč se mi ne da. Tud kuhat ne, še iz pomivalca nisem vn vzelauser posted image No sej za Nejca kuham zelenjavno juho, pa mislim, da jo bom jest tud mal k druzga se mi ne da pacat. Sem imela namen v trgovino skočit, pa ne bo nč iz tega. Očitno tole grdo vreme name vpliva.

Nejc se že pogovarja v postelci tko, da je konc z zabušavanjem.

papauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
30.1.2008 14:30:25   
Peli
Še ena lenoba se javlja! - še včerej polna energije dons pa user posted image .

Midva sva bla dons cele pol ure zunej, drugače pa sva notr mal packala s testom, pa tetico sva mela na obisku, pa ata...no glih dolgčas nama ni.
Jest sm pa že mal sita user posted image k ma skos ful enga dela, za vikend (v nedeljo) pa je potem vs zmatran, pa nč se mu ne da...user posted image , še sreča da mal dežja napovedujejo, bo vsaj mal doma z nama.
Z Aljažemmava ornk boje da tist sirup dol spravva user posted image , pa tako lepo diši user posted image ... Drugače pa mi zadnje dni kar hitro zaspi, včerej že mal čez 19, ne vem kaj mu je. Če ga popoldan previjam mi pomožnosti nag uide v vežo in potem vpije pred vrati kopalnice "cofa, tusa...", da se ti user posted image , če mu ne uspe se potem meče po tleh...user posted image

Pikapolona, upam da se Brina pozdravi. - A jo mogoče zobki matrajo?

Sandra - upam da se tud vi k seb spravte do prihoda dojenčka, da ne bo kuj prehlajenček! Pa še kaj se javi.

Slikce - jest jih mam polno tam nekje, do Aljaževega 6. meseca, potem pa smo počas kr nehal slikat, da ne govorim kolk smo zanikrni z razvijanjem... no, sm pa ke ga mogoče na telefon kdo slikauser posted image user posted image .

Jaz pa sm dobila danes odločbo od komisije in imam podaljšano bolniško do pričetka porodniške.
Sm pa danes cela invalidka, mi je včeraj na boso nogo padla flaša olja, mam kr mal otečeno - štor user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
30.1.2008 19:19:14   
pikapolona2
help....
s čim naj namažem Brino po ličkih in pod nosom...danes sem jo skoz mazala z bepanthenom....reva je pa kot bi jo en pošmirglal po celi faci...tale nosek in nahod ki teče v potoku sta grozna. In ja Peli...tudi 2 štirici lezeta ven...se poleg vsega še sliniuser posted image  da je joj!

pa še malo bolj veselo
evo našo maškarco...ki bo očitno maškarauser posted image  kar doma ker je bolana...jst sm se pa zezala in šivala...ah...upam da ji bo prav še naslenjo letouser posted image

user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
30.1.2008 19:54:50   
Sandra*
pikapolona: brino namaži z navadnim vazelinom, zgleda sicer obupno, ampak ful nuca, jaz že če je bolj smrkav ga parkrat namažem preventivno, ker če ga ne mu nos takoj cveti in to ful peče. Vazelin pa ful nuca. Upam da se čimprej pocajtate.

Joj js morm pa speglat, mam čist mal, ampak se mi čist nič ne da.

Mark bo za maškare miška, bom slikala pa dam slikce gor.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1285
31.1.2008 13:02:45   
Urša08
Ojla!

Pikapolona kakšen dober kostumček si ti nardila. Bravo user posted image user posted image user posted image A lahko vprašam ker vikend je pust? Sej ni že ta al kako?

Men je pa dons tko pasal sprehod, ni blo mrzlo, pa mal sonček se ja kazal, pa dobra družba,...user posted image Pa tud Nejc je čist drug če greva vn, tako, da obema koristi. Vikend naj bi bil pa grd, jaz sem si pa zaželela it okol Blejskega jezera pa potem na tortico, zgleda da ne bo nč. Kopat se tud ne mormo it k se user posted image že pripravlja, me že boli.

papauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
31.1.2008 13:17:42   
pikapolona2
Urša...ja ta vikend je pustna sobota....potem je pa še torek....hitro je letos pustuser posted image .

Joj midve sva pa kar notri...se mi že malo keglja......pa še mene zdej nekaj nahaja ker me bolijo vse kosti in pa glava ....sam čakam da mi jo bo razneslo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
31.1.2008 13:36:54   
Peli

Urša, Urša čist pozabla na pusta? Nauš nč cvrla? user posted image

Men se že obrača ob misli na vonj po cvrtju... ne bom rekla da ne pojem nobenga krofa, mogoče 1 ko je še topel, drugač pa mam najrajš kakšnega takega s čokolado in vanilijevo kremo...

Ja vikend bo zgleda bolj za lenarjenje, no tud danes smo izkoristl, kar smo popoldan bomo šli mal v nabavo user posted image časti user posted image . Se mi pa že dobr teden lušta ene Cassate z višnjami, upam da se mi sanje uresničijo user posted image .

Barba, ti si tud bl za šivanje, si Meti tud kej posebnga zašila? A ti zdej zmanjkuje časa?

Pikapolona
- Brina bo lep pingvinček, upam da tud zdrav, pa da tebe kakšna gripa ne ujame.
Drugače pa jaz ponavadi zjutraj preden greva vn Aljaža vedno namažem z Riboderminom po obrazu.

Aljaž pa pravi da bo za maškare Maja. Sva dobila na posodo za čebelo, pomerit je ni hotel, bomo vidl...

Neposredna povezava do sporočila: 1288
31.1.2008 14:53:08   
Urša08
ojej jaz sem pa čist pozabla na pustauser posted image tko da Nejc ne bo maškarauser posted image a sm grozna mama, da pozab na maškareuser posted image

joj Peli jaz še v življenju nisem krofov delala in jih najbrž tud ne bom, tiste štiri kar midva pojeva grem kar kupituser posted image se mi je pa ravno včer krof zaluštov in me je user posted image peljav na krof. Peli tebe pa naj tvoj tud pcrkla s cassate z višnjami. Sej pravijo, da je treba nosečnice crkljatiuser posted image

Pikapolona drži se, ne še ti zbolet user posted image

Men je pa dons moj user posted image končno pojedel makaroneuser posted image drugače je čisti krompirjevc al pa kake enolončnice še grejo, riž pa makaroni mu pa ne dišijo, pa tud pri kruhu spet štrajka.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
31.1.2008 16:01:20   
Peli
Moj je pa prejle pršu iz službe in mi čestita user posted image Men nč jasn - je pa debeli četrtek in mamo ta debele god user posted image , torej bom jest mojga upravičeno odvlekla v slaščičarno user posted image .

Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
31.1.2008 16:43:18   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Moj je pa prejle pršu iz službe in mi čestita user posted image Men nč jasn - je pa debeli četrtek in mamo ta debele god user posted image , torej bom jest mojga upravičeno odvlekla v slaščičarno user posted image .

Lp

omajgod....a tud to obstaja.....še sreča da moj vse praznike in obletnice pozabiuser posted image user posted image ....ravno prihaja domov je že klicaluser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
31.1.2008 21:27:43   
barba
Peli - sploh nevem kdaj sem nazadne šivala?user posted image user posted image user posted image  Čist nč cajta nimam, tko da sem Meti kar mušnico kupila za maškare.

Cvrla tu ne bom krofov. Mi tolk slabo jemo razna peciva, da se nam redno kaj posuši al pa celo splesni. Groza! Smo pa prav rekordno zmazali kruh, v katerega sem dala feta sir, olive in paradižnik. MMMMmmm, še angelčki bi jedl, če bi ust imel.user posted image user posted image user posted image user posted image

Men ta teden sploh ni do hrane.user posted image  Sem zgleda od moža pokasirala tisto trebušno sranje. Tak napihnen filing, kar naprej se mi neki dviguje, skoz me zvija, .... Da nav kera rekla, da sm noseča k 100% nisem. user posted image

Pikapolona - ful dobr pingvinuser posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa spat ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 1292
31.1.2008 22:24:59   
Peli
No jest do cassate nism pršla, sm se mogla zadovoljit s kremšnito user posted image , sam de je cukr...
Popoldan sm karnaenkrat dobila ful hripav glas, zdej sm že skorej brez, pa grlo me peče user posted image , očitno sm nekej pobasala.
Pa še nekej sm se prejle spomnla - jutr smo 1., jest pa niti po bolniški list nism šla user posted image , jest upam da ne bo kej narobe, do zdej sm zmerej gledala, da so ga v službi do 1. dobil, sm ga kar po pošti pošiljala, jutr pa bom takoj zjutrej šibala k dohtarci po list, pa potem naprej v službo, da ne bo kej narobe user posted image .

Moj mož pa se je spomnil da sva imela obletnico, sm dons dobila orhidejo, očitno pa je bil "zapravljivo" razpoložen, sej sta z Aljažem v Muellerju zavila direkt k igračam in je mali dobu novga "bagija". Ponavad je mami tista k kupuje "traparije"user posted image . Mal me pa skrbi kdo se bo zdej igral z njim, da ga ni user posted image zase kupu.user posted image

Pikapolona - pr mojmu ponavad v službi iščejo vzroke kdo, kdaj in zakaj bo šel v trgovino kupit kavo in pijačo...zato je s takimle "prazniki" kr dobr seznanjen.
(de nau pomote ne pijejo alkohola)

Drgač pa da ne boste misnle, da sm jest že kdaj sama doma cvrla krofe...še potice nism pekla. Sm bla vsega tega sita ko sm delala v slaščičarni in pekarni.user posted image

Ja drgač pa obožujem sladice - k jih drugi pečejouser posted image , če bi jest doma pekla, bi se že davno lahko samo še kotalila.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
1.2.2008 11:39:30   
Urša08
Ojla!

Jaz sem pa jezna k user posted image . Me je tašča čist user posted image . Poštar mi je pozvonu in mu ravno podpisujem, ko pride tašča vn in mu dobesedno iz rok vzame vso pošto z mojo odločbo vred. Ma halo a ni mogla minuto počakat. Potem se mi je pa Nejc oglasil k je pogruntal, da je sam in mu začne neki prigovarjat in seveda on v jok. Potem sm rabla 5 minut da sm ga k seb spravla, da je nehu jokat.user posted image Sej se bom počas umirila, sem se mogla mal olajšat.

Prejle sem ga spat dala, ker je dons pravi mali zaspanček, ga očitno vreme daje. In če pomislim da nas čaka takle vikend mi je kar hudo, dobr da gremo mal k mojim.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
1.2.2008 11:45:26   
Urša08
še dve slikici prilagam

Nejčekv bazenu

user posted image

Nejček pred hišo

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
1.2.2008 12:03:06   
pikapolona2
evo jaz sem pa kot prerojena....včeraj popoldne m je še kuhalo....pa vse me je bolelo....ponoči sem se pa zbudil čist mokra sem se morala preoblečt in očitno je šla bolezen stran......ker zjutraj sem bila čist OKuser posted image user posted image user posted image . Sva šle s tamalo malo ven ampak piha pa ni glih fajn zunaj. Zdej pa drema jst grem pa skuhat pa mal pospravit stanovanje!

V nedeljo je v dupljah ob 2 maskenbal......če ktero zanima. Če nebo prav slabo vreme in če bo Brina OK pa mogoče gremo.

Peli tud jst ne pečem ne potice...krofe sem celo enkrat poskusila naredit ampak so bili ful trdi.......pa sej okoli nas vsi pečejo in je čist brezveze da se še jst silim. Barba pr nas pa gre vse kar je sladko ful v promet......se še ni zgodilo da bi splesnilo....največji potrošnik sem pa jazuser posted image
Urša čeden Nejc....joj mi bi tud lahko šli kej na bazen...vi ste bli v atlantisu za vikend a je gužva čez vikend?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
1.2.2008 12:11:16   
Urša08
Pikapolona lepo da je šla bolezen stran user posted image user posted image user posted image

V Atlantis smo šli eno nedeljo in sicer smo bli ob 10 že not in ni blo nobene gužve, večinoma hodijo tam po 11,12 uri. Se splača bolj zgodej pridt in imaš ljubi mir. Kaj pa vodni park Bohinj - a tam ste že bli? To tud hvalijo.

Glede sladkega pa tud pr nam nč stran ne vržemo, smo sladki in vse pojemo.user posted image

Grem kuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 1297
1.2.2008 20:31:05   
Sandra*
Ojla!

Ste pa res ene gorenjske čvekice, vs takoj na drugo stran vrže.

Sam tok da se javm d sm še vedno v enem kosu.

Peli: A ti kj veš kdaj je maškarada v Dupljah?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
1.2.2008 20:56:56   
Peli
Pikapolona je prej napisala da ob 2h.
Men je mal smotan ker mi glih Aljaž ponavad med 12.o in 15.o spi. Jest ne verjamem da bomo šli.

danes sm takoj zjutrej šibala v KR, da sm vse porihtala za bolniško, potem pa še na pošto, v trgovino... pa je dopoldan naokol. Moj glas je danes še slabši kot včeraj, user posted image pa se mi sam smeji, sploh kadar se kej razpi****, pa me čist zmanjka user posted image .

No Sandra tvoj mesec je tle. Luna je pa drug teden user posted image .

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
1.2.2008 21:22:58   
Urša08
oj, oj

Mi smo šli popoldan mal v šoping in hladilnik kar poka po šivih user posted image user posted image user posted image bomo sam dobr jedel. 
Sva se pa z user posted image odločila, da se greva drug vikend mal razvajat. Bova šla v Atlantis v deželo savn, pa mogoče še na kako masažo, Nejc bo pa v varstvuuser posted image . Če po pravici povem mi bo tok pasal se mal odklopituser posted image .

Ej punce kako vaši user posted image prenašajo umivanje glave? Pri nas je to kar velik podvig, ki se vedno z jokom končauser posted image Sploh ne vem več kako naj se tega lotim? Kakšen predlog?

šibam diplomo pisat, mam čisti mir, Nejc spi, user posted image je pa na košarki, je treba izkoristit.

lahko nočko user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Torta
lenca8

Torta za rojstni dan je boljša

doma pečena (85%)

kupljena (15%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!